Ποσοι απο σας εχετε βαλει πολλα κιλα και θελετε να τα χασετε; - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 105 of 105
    ξερεις τι ειναι να φας σαν ανθρωπος κ αυτο ως τις 6 να κανεις βαρακια 30 ωρα το βραδυ ολο το βραδυ να μην ακουμπησεις φαι κ την μερα να εχεις περπατησει 2-3 χιλιομετρα(τοσο μπορω) οταν λοιπον το πρωι δω να εχω βαλει αντι να εχω χασει γινομαι λιωμα

Senior Member
    Εγω σε καταλαβαινω αλλα μπορει να ειναι και μυικος ιστος που προκαλειται απο τη γυμναστικη και ειναι πιο βαρυς απο το λιπος κι εγω το παθαινω αυτο. Εκτος απο τα φαρμακα φυσικα που ειναι και τα φαρμακα ενας παραγοντας. Εγω γι'αυτο παιρνω το Αλοπεριντιν επειδη παχαινει λιγοτερο αλλιως θα ημουν πανω απο 100 κιλα....Τελος, απο αντικαταθλιπτικα μονο ενα βοηθαει για να χασουμε βαρος, και αυτο ειναι το Ladose, τα αλλα παχαινουν. Και τα Wellbutrin αδυνατιζουν αλλα δεν κανουν για την περιπτωση μας γιατι αυξανουν την ντοπαμινη.

Senior Member
    Βρηκα αυτο το πολυ χρησιμο αρθρο:

http://www.healthtimes.gr/simptomata/711/Flegmoni

Που δειχνει οτι η κοινη πηγη για τη σχιζοφρενεια και για την παχυσαρκια ειναι μια φλεγμονη, συνηθως χρονια και κρυφη, λεει και τροπους αντιμετωπισης. :) Φανταζομαι αν φυγει η φλεγμονη θα καλυτερεψουν πολυ τα αλλα δυο. ;)

Μια περιληψη:

"Η φλεγμονή έχει αναγνωρισθεί ως το υπόστρωμα σχεδόν κάθε χρόνιας νόσου. Εκτός από το άσθμα, την ρευματοειδή αρθρίτιδα, τη νόσο του Crohn συμπεριλαμβάνονται και ο διαβήτης, η κατάθλιψη, η σχιζοφρένεια, η νόσος του Alzheimer και οι καρδιακές παθήσεις.

Οι τροφές που προάγουν τη φλεγμονή περιλαμβάνουν τις επεξεργασμένες τροφές οι οποίες παρέχουν πολλές θερμίδες ενώ έχουν χάσει το μεγαλύτερο μέρος της θρεπτικής τους αξίας. Χαρακτηριστικά παραδείγματα τέτοιων τροφών είναι:

η ζάχαρη
    το άσπρο αλεύρι
    το επεξεργασμένο αλάτι

Η κατανάλωση τροφών με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη είναι επωφελής για την υγεία μας και έχει αντιφλεγμονώδη δράση.

Τέτοιες τροφές είναι:
    τα μήλα,
    τα πράσινα λαχανικά,
    το λάδι ελιάς,
    τα βιολογικά αυγά,
    τα κρίθινα παξιμάδια.

Οι μη επεξεργασμένες τροφές είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά και έχουν και χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.

Οι παραπάνω τροφές, αλλά και:
    οι ωμοί ξηροί καρποί,
    τα ψάρια,
    οι σπόροι
    τα μούρα όπως και βιολογικές τροφές που έχουν υποστεί ζύμωση περιέχουν φυσικές βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, πρωτεΐνες, καλά λίπη και ένζυμα τα οποία παρέχουν στο σώμα μας τις βασικές πρώτες ύλες και εξασφαλίζουν μια καλή υγεία.

Έχει αποδειχτεί κλινικά ότι μέσα σε 30 ημέρες παρατηρείται σημαντική μείωση της «κρυφής» φλεγμονής. Ελέγχοντας αυτό βρίσκεστε στον σωστό δρόμο για να διατηρήσετε την ευεξία σε όλη σας τη ζωή."
    Last edited by λουλούδι; 22-06-2017 at 21:32.

Senior Member
    εχω κολησει εδω και 20 μερες στα 94 κιλα.... δεν μπωρω να χασω τιποτα...... εχω αρχισει να πιστευω οτι φταιει το σολιαν δεν εξηγηται αλλιως, γυμναζομαι δυο ωρες καθε μερα, τρωω μονο πρωινω και μεσημεριανο και δε χανω γραμμαριο.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    εχω κολησει εδω και 20 μερες στα 94 κιλα.... δεν μπωρω να χασω τιποτα...... εχω αρχισει να πιστευω οτι φταιει το σολιαν δεν εξηγηται αλλιως, γυμναζομαι δυο ωρες καθε μερα, τρωω μονο πρωινω και μεσημεριανο και δε χανω γραμμαριο.....
    Δεν ειναι το σολιαν μαλλον. Απλα κολλαμε καμια φορα στη διαιτα. Μονο αν δεις οτι ειναι πανω απο μηνα να ανησυχεις...

Junior Member
    Με το αμπιλιφαι εχασα σχεδον 10 κιλα, αυτα που ειχα παρει με το ζιπρεξα και το σεροκουελ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Shinji View Post
    Με το αμπιλιφαι εχασα σχεδον 10 κιλα, αυτα που ειχα παρει με το ζιπρεξα και το σεροκουελ
    Ειναι αναλογα τον οργανισμο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    εγω παντως αρχιζω να μην αντεχω ολους αυτους π μολις βλεπουνε χοντρο αρχιζουν να μετατρεπονται σε διαιτολους πανεπηστημιακου κυρους κ να δινουν τις τετριμενες συμβουλιτσες τους λες κ μας αγαπησαν αποτομα κ θελουν οπωσδηποτε να μας σωσουν.

εαν θελεις την γνωμη καποιου ο πιο καταλληλος ειναι ενας διαιτολογος.
    απο εμπειρικους μετραει μονο η γνωμη αυτων που κανουν βαρια γυμναστικη κατα προτιμηση μποντυ μπιλντινκ
    υπαρχουν πολλα φορουμ αυτου του αθληματος στην ελλαδα, θα σε βοηθησουν σιγουρα

Banned
    Ειμαι νεος εδω, αλλα με αρκετη εμπειρια.
    Απο τα 20 ως τα 30 επαιρνα 1 κιλο περιπου το χρονο αλλα αυτο με στεναχωρουσε υπερβολικα. Μετα τα 30 σε 3μηνη χρηση αντικαταθλιπτικου, νεας γενιας οπως λεγονται, με ιδιατεροτητα να επιδρα κυριως στην σεροτονινη δηλαδη κατευναστικα, πηρα 30 κιλα σε 3 μηνες.
    Διεκοψα την θεραπεια και χωρις να το καταλαβω (χωρις διατα και χωρις να αλλαξω συνηθειες ) εχασα τα μισα απο τα 30 σε ενα 6μηνο. Χρειαστηκα αλλο ενα εξααμηνο με διατα (οχι υπερβολες) οχι μονο για να ελθω στα κιλα μου αλλα να κατεβω και αλλα 10.
    Ολα αυτα χωρις γυμναστηριο. Μονο καλη διατροφη και περπατημα.

Νομιζω κατω απο την επηρρεια των αντικ. δεν 'εβλεπα΄ τον εαυτο μου υπερβαρο.
    Οταν 'καθαρισα΄ απο τα φαρμακα και κοιταξα στον καθρευτη δεν με αναγνωρισα -ασχημο συναισθημα. Τα χαπια σε κανουν να σκευτεσαι λιγο επιπολαια.

Αυτη ειναι η προσωπικη μου εμπειρια και τιποτα περισσοτερο, δεν γνωριζω πως επιδρα ενα φαρμακο σε αλλους. Ελπιζω λιγο να βοηθησα. Θα ηθελα να ειχα καποιο θετικο μηνυμα να δωσω αλλα δεν μου προκυπτει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by jim7 View Post
    Ειμαι νεος εδω, αλλα με αρκετη εμπειρια.
    Απο τα 20 ως τα 30 επαιρνα 1 κιλο περιπου το χρονο αλλα αυτο με στεναχωρουσε υπερβολικα. Μετα τα 30 σε 3μηνη χρηση αντικαταθλιπτικου, νεας γενιας οπως λεγονται, με ιδιατεροτητα να επιδρα κυριως στην σεροτονινη δηλαδη κατευναστικα, πηρα 30 κιλα σε 3 μηνες.
    Διεκοψα την θεραπεια και χωρις να το καταλαβω (χωρις διατα και χωρις να αλλαξω συνηθειες ) εχασα τα μισα απο τα 30 σε ενα 6μηνο. Χρειαστηκα αλλο ενα εξααμηνο με διατα (οχι υπερβολες) οχι μονο για να ελθω στα κιλα μου αλλα να κατεβω και αλλα 10.
    Ολα αυτα χωρις γυμναστηριο. Μονο καλη διατροφη και περπατημα.

Νομιζω κατω απο την επηρρεια των αντικ. δεν 'εβλεπα΄ τον εαυτο μου υπερβαρο.
    Οταν 'καθαρισα΄ απο τα φαρμακα και κοιταξα στον καθρευτη δεν με αναγνωρισα -ασχημο συναισθημα. Τα χαπια σε κανουν να σκευτεσαι λιγο επιπολαια.

Αυτη ειναι η προσωπικη μου εμπειρια και τιποτα περισσοτερο, δεν γνωριζω πως επιδρα ενα φαρμακο σε αλλους. Ελπιζω λιγο να βοηθησα. Θα ηθελα να ειχα καποιο θετικο μηνυμα να δωσω αλλα δεν μου προκυπτει.
    Σε ευχαριστουμε που μοιραστηκες την εμπειρια σου μαζι μας αλλα να ξερεις πως τα αντιψυχωτικα δεν ειναι αντικαταθλιπτικα, δεν κοβονται δυστυχως, ειναι εφ'ορου ζωης. :(

Banned
    Έτσι έλεγαν σε καποτε στενό φιλο τα φάρμακα είναι για μια ζωή (ειχε επιληψία grand mal).

Παλεψτε το ,απ όσο καταλαβαίνω το βασικό ζήτημα είναι ή αποφυγή σοβαρών επεισοδίων, οπου η ασθενεια εμφα ιζετακ σε ολο το μεγαλειο της, αρα η συνεχής χρηση δεν είναι αποδεδειγμένο οτι ωφελεί. Μάλλον δηλητηρίαση προκαλει. Αυτό που βιωνεις όταν κοβεις την θεραπεία είναι σύνδρομο στέρησης, και όχι την ασθένεια αυτή καθαυτή. Το εxω πάθει ξανά και ξανά. Παιζει ακόμα και το αντιστροφο placebo effect, δηλαδή βιωνεις οτι φοβάσαι οτι θα πρεπει βάσει εγχειριδίου να γνώσεις. Και τα αντικαταθλιπτικά έχουν και αυτά σοβαρά στερητικα σε εμένα τουλαχιστον. Δεν γενικευωω, απλα παραθέτω μια άποψη στη βαση της εμπειρίας μου.

ΣΥΝΟΝΩΜΑΤΕ ΤΑ αντικαταθλιπτικα εχουν στερητικα για λιγο αλλα κοβονται τα αντιψυχωσικα δεν κοβονται με τπτ οχι λογο στερητικου αλλα μπορει κ 3 χρονια να εισαι καλα χωρις αυτα το περισσοτερο κ αποτομα να κανεις το πιο τρελο πραμα στην γη

Banned
    Δημητρη, αν είναι ετσι το δεχομαι. Ζητω συγνωμη γιατι βιαστηκα. Αυτό που λενε για την εφορου ζωης χρηση ισχυει το ιδιο και στην επιληψια. Οι επιληπτικοι ασθενείς χρησιμοποιουν κοινα φαρμακα με τους ψυχωτικούς (Carbamazepine),Δεν είναι ανησυχητικο πως εχουμε το ιδιο βασικο φαρμακο για δυο εντελως διαφορετικες ασθενειες;
    ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ, εγω τι να πω το θεμα κλεινει.

Aπo την άλλη, υπαρχει και κατι ΑΚΟΜΑ που ΕΜΕΝΑ με φοβιζει ΣΑΝ ΧΡΗΣΤΗ Ο ΙΔΙΟΣ των αντικτθ. Οι βιοχημικες αλλαγες οι οποιες επισυμβαινουν ταυτόχρονα με την χρηση των φαρμακευτικων ουσιων στον εγκεφαλο είναι μη αναστρέψιμες. Το χημικο φαρμακο απενεργοποιεί μονιμα την συναψη του κυτταρου στο οποιο προσκολλάται. Και ο αριθμος των κυτταρων που εχουμε δεν είναι απειρος αλλα πεπερασμενος.
    Και κατι ακομα, Ο εγκέφαλος δεν είναι ένα οργανο σαν το συκωτι φερειπειν το οποιο αυτοαναπλαθεται περιοδικα.

ΔΗΛΑΔΗ ο εγκεφαλλος δεν εχει τις ικανότητες αυτοιασης που εχουν όλα τα υπολοιπα οργανα. πνευμονες καρδια αιμα κτλ κτλ
    Αυτό σημαινει ότι ο εγκέφαλος δεν μπορει να αντεπεξελθει στις συνήθεις βλαβες πχ μια μολυνση. ποσο μαλλον στην αποδομηση που προκαλει το φαρμακο.

Για αυτό Ένα ακινδυνο μικροβιο μπορει να είναι μοιραια για ένα υγιη εγκεφαλο, όταν οι καθημερινες ιωσεις που κολλαμε στο αναπνευστικο θεραπεύονται από τα κυτταρα του σωματος που φτανουν στην περιοχη μεσω το αιματος. χωρις εμεις να αντιλαμβανόμαστε τιποτα.
    Κατι αναλογο είναι αδυνατο να γινει στον εγκεφαλο, an και υπαρχουν παρατηρήσεις που σχετικοποιουν αυτό τον κανονα.

Επειδή λοιπον όπως λεμε πρεπει να προσεχουμε τι βαζουμε στο σωμα μας, νομιζω να ειμαστε 100 ή 1.000.000 φορες πιο προσεκτικοι σε ότι βαζουμε στον εγκεφαλο μας.

Ντρεπομαι βεβαια που επαναλαμβάνω στερεοτυπα από την δεκαετια του 60 αλλα από την άλλη εχω και εγω βαρεθεί να ακουω αλλα στερεοτυπα που ουτε και αυτά εχουν εξελιχθεί από τοτε που ανακαλύψανε τα βαρβιτουρικα το 50.

Γεγονός είναι ότι η χρηση είναι βασικα εμπειρικη. Στην κατανοηση του εγκεφαλου και της ασθενειας δεν διαφερουμε από τους προγονους μας που θεραπευαν τις πληγες με βοτανα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by jim7 View Post
    Επειδή λοιπον όπως λεμε πρεπει να προσεχουμε τι βαζουμε στο σωμα μας, νομιζω να ειμαστε 100 ή 1.000.000 φορες πιο προσεκτικοι σε ότι βαζουμε στον εγκεφαλο μας.
    α.
    Σωστα να προσεχουμε , αλλα βασει ποιων κριτηριων και ποιων μελετων αναλυουμε το Χ φαρμακο βλαπτει τον εγεφαλο ? εδω οι ιδιοι οι γιατροι ΥΠΟΘΕΤΟΥΝ πως δρα ενα αντικαταθλιπτικο , αφου δεν ξερουν καν τι φταιει στη κτθλψη ......οτι τους πουν οι φαρμακευτικες .........

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Σωστα να προσεχουμε , αλλα βασει ποιων κριτηριων και ποιων μελετων αναλυουμε το Χ φαρμακο βλαπτει τον εγεφαλο ? εδω οι ιδιοι οι γιατροι ΥΠΟΘΕΤΟΥΝ πως δρα ενα αντικαταθλιπτικο , αφου δεν ξερουν καν τι φταιει στη κτθλψη ......οτι τους πουν οι φαρμακευτικες .........
    Καμμια 80αρια χημικούς υποδοχείς εχουν βρει ότι υπαρχουν σε κάθε εγκ.κυταρο. Μονο 3-4 μελετουνται και εχουν συσχετιστεί με την ψυχικη ασθενεια. Τα υπολοιπα;!!!!
    Tα φαρμακα επηρρεαζουν μια μεγαλη γκαμα υποδοχεων για καλο και για κακο. Κάθε κυταρρο συνδέεται με χιλιαδες γειτονικα του υπο την εννοια ότι μεταδισει την σκεψη ή την μνημη. Με τις παραγωγες ορμόνης ο εγκέφαλος επιρρεαζει ολο το σωμα. Κατι με φοβισε=Διαταραχή της ορμονικης ισορροπιας συνηθως επαναφέρεται μονη της (ο χρονος θεραπευει) αν όχι σε επαναληψη ιδιου ή παρομοιυ ερεθισματος= το μυαλο ακολουθει την εντυπωμενη οδο αντιδρασης===>αρρωστια . αιτια της διαταραχης = αγνωστη πιθανον αλλοιώσεις στο dna
    φαρμακα (σφυρι για κουνουπια)=προσπαθεια επιρροης της ισορροπιας= ανισορροπια σε άλλο συστημα= φαυλος κυκλος.

προσπαθω να την παλεψω με πασιφλωρες και τα ρεστα αλλα οι κρισεις πανικου είναι συνεχεις.

Για να απαντησω και στοερωτημα σου, Καποια στοιχεια τα δινουν οι ιδιες οι εταιριες στα μικρα γραμματα των φυλλαδιων που υποχρεωτικα συνοδευουν τις συσκευασιες. Άλλο στοχειο που μιλαει μονο του είναι οι συνεχεις αποσυρσεις φαρμακων πχ τα m.a.o. inhibitors.

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567