την παλευετε εκτος μεων κοινωνικης δικτυωσης?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 71
    Senior Member

την παλευετε εκτος μεων κοινωνικης δικτυωσης?

ηθελα να ρωτησω αν σε γενικες γραμμες ασχολειστε με κατι περα απο ενα φορουμ με θεματα ψυχολογιας η αν αυτο που περνατε εδω και δεν ξερω ποσο καιρο σας εχει επηρρεασει τοσο που εχετε αποκοινονικοποιηθει πληρως και η μονη σχεση σας με τον κοσμο ειναι το λαπ τοπ σας ηθελα να ξερω αν σε γενικες γραμμες παλευετε τα προβληματα σας με θαρρος η εχετε βολευτει σε λεξεις οπως καταθλιψη κοινωνικη φοβια αγοραφοβια και δεν κανετε τιποτα για να τα αποτιναξετε ολα αυτα απο πανω σας εχω την εντυπωση οτι τελικα πολλοι μπορει και να ειναι βολεμενοι με αυτη την μιζερια εχουν παραδωθει και δεν κανουν τιποτα ουσιαστικο ωστε να την αποτιναξουν απο πανω τους δεν ξερω αν με καταλαβαινετε λες και μερικοι ειναι ευτυχεις με αυτη την μιζερια

Banned
    εγω συνηθως δεν ασχολουμαι με το κοσμο γιατι δε μου κανει σε αρκετα θεματα ο κοσμος ασχολειται με εμενα γιατι εχει πηξει απο τα πολα ιδια και του τραβα τη προσοχη οτιδηποτε περιεργο

Senior Member
    και τι το περιεργο εχεις?αρα εσυ συνειδητοποιημενα λες αυτος ειμαι δεν εχω τιποτα και σε οποιον αρεεσω

Senior Member
    Κοίταξε, εγώ προσωπικά δεν έχω ούτε Facebook, ούτε Twitter, ούτε Instagram, ούτε LinkedIn...
    Παλιά, πολύ παλιά είχα Facebook, το ξαναάνοιξα πέρσυ γιατί είχα ένα κόλλημα με κάποια, και το ξαναέκλεισα.

Στα θετικά του να μην έχεις Facebook, Twitter, Instagram, κλπ. είναι ότι έχεις χρόνο, δεν είσαι εξαρτημένος και δεν γίνεσαι έρμαιο των like και των σχολίων. Επιπλέον, οι απόψεις σου δεν διατυπώνονται δημοσίως και μένουν προσωπικές και σε ένα στενό κύκλο πραγματικών φίλων.

Στα αρνητικά του να μην έχεις λογαριασμό σε μέσα κοινωνικής δικτύσης είναι ότι χρεώνεσαι για επικοινωνία μέσω τηλεφώνου/sms, ενώ στο Messenger είναι δωρεάν (έστω κι αν έχω mail και skype που δεν χρεώνουν) και ότι χάνεις ευκαιρίες να γνωρίσεις κόσμο και να βρεις ξεχασμένους φίλους από τα παλιά.

Προσωπικά, επιζώ και χωρίς μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Senior Member
    σαφως και επιζεις το θεμα δεν ειναι να εχεις φβ η τα χιλια μυρια οσα το θεμα ειναι τι κανεις περα απο το φβ δηλαδη πχ λεει καποιος δεν ειμαι καλα εχω αυτο εχω εκεινο εχω το αλλο και ενω εχει βρει πανω κατω τι εχει και τον χαλανε αυτα που εχει δεν τα διορθωνει αλλα πχ επαναπαυεται στο να διαβαζει φορουμ ψυχικης υγειας ξανα και ξανα και βαλτωνει μην μπορωντας να βρει η μαλλον μη θελωντας να βρει λυση στα προβληματα του πχ βλεπω ατομα να γραφουν εδω μεσα επι σειρα ετων να βρισκουν λυσεις σε προβληματα των αλλων μερικες φορες να ξεκατινιαζονται κιολας η να προσπαθουν να την βγουν σε μελη που για καποιους λογους εχουν παρει στραβα και στην ουσια να μην κανουν τιποτα ωστε να βελτιωσουν τον δικο τους εαυτο..πχ παραδειγμα εγω ειμαι σε ασχημη φαση θελω δουλεια με τον εαυτο μου γιαυτο ειμαι εδω προς το παρων για να κατανοησω καλα τα θεματα μου και να βοηθηθω αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα ειμαι εδω αν νοιωσω καλα η τουλαχιστον κανω θετικα βηματα μπροστα

Senior Member
    Εγώ δουλεύω αλλά όχι κάθε μέρα λεφτά ίσα ίσα παρέες βαρέθηκα θα ήθελα να γνωρίσω πολύ τις κοριτσαρεσ αλλά αυτό δε γίνεται οπότε τα λέμε από εδώ κι επίσης πρωτομπηκα γτ στην εφηβεία μου τα συζητούσαμε αυτά με την παρέα μου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by ironman View Post
    ηθελα να ρωτησω αν σε γενικες γραμμες ασχολειστε με κατι περα απο ενα φορουμ με θεματα ψυχολογιας η αν αυτο που περνατε εδω και δεν ξερω ποσο καιρο σας εχει επηρρεασει τοσο που εχετε αποκοινονικοποιηθει πληρως και η μονη σχεση σας με τον κοσμο ειναι το λαπ τοπ σας ηθελα να ξερω αν σε γενικες γραμμες παλευετε τα προβληματα σας με θαρρος η εχετε βολευτει σε λεξεις οπως καταθλιψη κοινωνικη φοβια αγοραφοβια και δεν κανετε τιποτα για να τα αποτιναξετε ολα αυτα απο πανω σας εχω την εντυπωση οτι τελικα πολλοι μπορει και να ειναι βολεμενοι με αυτη την μιζερια εχουν παραδωθει και δεν κανουν τιποτα ουσιαστικο ωστε να την αποτιναξουν απο πανω τους δεν ξερω αν με καταλαβαινετε λες και μερικοι ειναι ευτυχεις με αυτη την μιζερια
    Έχω λογαριασμό και στο facebook και γράφω και σε ένα άλλο άσχετο φόρουμ εκτός από εδώ κι αυτή η ενασχόληση με βοηθάει όταν είμαι σπίτι κι όταν νιώθω μοναξιά και δεν μπορώ να βγω αλλά δεν είναι το μόνο πράγμα που κάνω...βγαίνω αν κι όχι πολύ συχνά και με μέλη της οικογένειας και με κάποιους φίλους...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    ξερω γω μ αρεσουν τα αινιγματα και το μυστηριο εγω παντως θα επαναπαυομουν ετσι και αλλιως εγω ετσι λειτουργω φτανω σε ενα σημειο και μετα καθομαι δεν εχει να κανει με το φορουμ εγω ετσι θα λειτουργουσα σε καθε περιπτωση κα στη σχολη οταν πηγαινα πριν πολα χρονια το πρωτο καιρο δε σταματαγα να εργαζομαι μεχρι που σταματησα μια και καλη οι αλλοι μου πεταγαν μπηχτες συνεχεια οτι με αυτο το τροπο επαναπαυομαι στις δαφνες μου και τους απαντουσα αν δε τους αρεσει αυτο να τα κανουν ολα καλυτερα απο μενα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εγώ δουλεύω αλλά όχι κάθε μέρα λεφτά ίσα ίσα παρέες βαρέθηκα θα ήθελα να γνωρίσω πολύ τις κοριτσαρεσ αλλά αυτό δε γίνεται οπότε τα λέμε από εδώ κι επίσης πρωτομπηκα γτ στην εφηβεία μου τα συζητούσαμε αυτά με την παρέα μου
    ωραιος κατι ειναι και αυτο

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Έχω λογαριασμό και στο facebook και γράφω και σε ένα άλλο άσχετο φόρουμ εκτός από εδώ κι αυτή η ενασχόληση με βοηθάει όταν είμαι σπίτι κι όταν νιώθω μοναξιά και δεν μπορώ να βγω αλλά δεν είναι το μόνο πράγμα που κάνω...βγαίνω αν κι όχι πολύ συχνά και με μέλη της οικογένειας και με κάποιους φίλους...
    εισαι πολλες ωρες μεσα στο σπιτι να προσπαθεις για κατι καλυτερο βημα βημα φιλαρακι

Banned
    το θεμα ειναι οτι εγω τοτε ΔΕΝ προκαλουσα ολοι ελεγαν οτι ειμαι ηρεμος απλως υπηρχαν καπια πραγματα που δεν ειχα διαθεση να τα κανω πχ λογο ψυχολογικων η για οπιοδηποτε αλλο λογο και αυτο ειχε ως αποτελεσμα να με σχολιαζουν συνεχως αρα εχω το σχολιομαγνητη δεν ειναι οτι με ενδιαφερει τοσο αυτο εμενα με ενδιαφερε να φτασω σε ενα σημειο και να σταματησω ενω οι αλλοι το εβλεπαν αυτο ως σοου για ποπ κορν

Senior Member
    τωρα πως εισαι?εργαζεσαι?εισαι χαρουμενος γενικα ετσι οπως εισαι?

Senior Member
    Ενταξει ironman υπαρχουν και προβληματα που δεν λυνονται, επισης σκεφτηκες ποτε οτι η κοινωνια ειναι πολυ σκληρη για να αρχισουμε πχ να δημιουργουμε παρεες εξω για να βγαινουμε; Εγω πχ δεν ανεχομαι να μου τη λενε συνεχως οι δηθεν φιλοι μου για να ξεσπασουν αυτοι τα προβληματα τους και εγω για να αλλαξω να γινω κακια δεν θελω. Δηλαδη τι να κανω να καθομαι να ανεχομαι θες να πεις η να καθομαι σπιτι και να μην κανω τιποτα; Ασε που οπως ειπα υπαρχουν και προβληματα που δεν λυνονται, πχ τα σοβαρα ψυχολογικα που εχουμε καποιοι εδω μεσα!!

Banned
    προσπαθω απλα να μαι καλυτερα απο αυτους που ολη την ωρα λενε εχω το ενα εχω το αλλο εχω εκεινο ολο εξελισονται και ολο στα ιδια μενουν

δε μπορω να πω οτι θεραπευτικα μπορω να πω ομως με σιγουρια οτι διεκοψα οτι με εκανε χειροτερα πχ οι περισσοτεροι ακουνε για ψυχολογικα και τα κανουν πανω τους ενω εγω παραμενω αταραχος αρα προσπαθουν να αλαξουν τον εαυτο τους αντι να παραμεινουν ορθιοι σαν βραχοι ακομα και αν βρεχει καρεκλες

αν τα ψυχολογικα ηταν βροχη τι περιμενεις απο αυτο που ακουει για βροχη και τα κανει πανω του και το σκαει και ψαχνει ομπρελα?

αν εισαι δυσλειτουργικος το πρωτο πραγμα που πρεπει να μαθεις ειναι να χορευεις στη βροχη αντι να τρεμεις στο ακουσμα της δε θυμαμαι ποιος το πε αυτο

Senior Member
    Quote Originally Posted by απογοητευμένη View Post
    Ενταξει ironman υπαρχουν και προβληματα που δεν λυνονται, επισης σκεφτηκες ποτε οτι η κοινωνια ειναι πολυ σκληρη για να αρχισουμε πχ να δημιουργουμε παρεες εξω για να βγαινουμε; Εγω πχ δεν ανεχομαι να μου τη λενε συνεχως οι δηθεν φιλοι μου για να ξεσπασουν αυτοι τα προβληματα τους και εγω για να αλλαξω να γινω κακια δεν θελω. Δηλαδη τι να κανω να καθομαι να ανεχομαι θες να πεις η να καθομαι σπιτι και να μην κανω τιποτα; Ασε που οπως ειπα υπαρχουν και προβληματα που δεν λυνονται, πχ τα σοβαρα ψυχολογικα που εχουμε καποιοι εδω μεσα!!
    γιατι πρεπει να κανεις φιλους που στη λενε?αν δεν σου αρεσουν οι φιλοι αλλαξε παρεες εκτος και αν εισαι απο αυτους που δεν μπορουν να δεχτουν μια κριτικη πχ εγω εχω φιλους που μπορει να μου πουν ενα στραβο οκ θα δω αν εχει βαση η κριτικη τους αν εχει βαση θα με πειραξει αν δεν εχει βαση δεν θα με νοιαξει αν οι φιλοι ου βρισκουν μονο αρνητικα και τιποτα θετικο τους αλλαζεις ετσι απλα

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    προσπαθω απλα να μαι καλυτερα απο αυτους που ολη την ωρα λενε εχω το ενα εχω το αλλο εχω εκεινο ολο εξελισονται και ολο στα ιδια μενουν

δε μπορω να πω οτι θεραπευτικα μπορω να πω ομως με σιγουρια οτι διεκοψα οτι με εκανε χειροτερα πχ οι περισσοτεροι ακουνε για ψυχολογικα και τα κανουν πανω τους ενω εγω παραμενω αταραχος αρα προσπαθουν να αλαξουν τον εαυτο τους αντι να παραμεινουν ορθιοι σαν βραχοι ακομα και αν βρεχει καρεκλες

αν τα ψυχολογικα ηταν βροχη τι περιμενεις απο αυτο που ακουει για βροχη και τα κανει πανω του και το σκαει και ψαχνει ομπρελα?

αν εισαι δυσλειτουργικος το πρωτο πραγμα που πρεπει να μαθεις ειναι να χορευεις στη βροχη αντι να τρεμεις στο ακουσμα της δε θυμαμαι ποιος το πε αυτο
    προσπαθεις με ποιον τροπο?μην κανοντας τιποτα?? αραζοντας??πως προσπαθεις να εισαι καλυτερα γιατι εγω πχ λεω οτι αυτο που κανω ειναι στραβο και δισχεραινει την ποιοτητα ζωης μου αρα η το βελτιωνω λιγο λιγο η το αλλαζω σε βαθος χρονου δηλαδη τι μου λες καθομαι παθητικα και το δεχομαι ενω βλεπω οτι υπαρχει προβλημα?εσυ δηλαδη μου λες οτι χορευεις στη βροχη με την αντιμετωπιση σου?εγω βλεπω οτι εχεις παραδωθει και περιμενεις στωικα την μοιρα σου μιλας για ψυχολογικα εχεις δει ψυχολογο?το θεμα δεν ειναι να τα κανεις πανω σου το θεμα ειναι να δεις την κατασταση και να δεις τι μπορεις να αλλαξεις σε ολο αυτο οσο μπορεις

Senior Member
    Μεσα κοινωνικης δικτυωσης ? καμμια σχεση , ουσιατικα ουτε κινητο εχω , ουτε φεις , ακομη κι η/υ ειναι του πατερα μου ..........αν την παλευω ? αλλες φορες ναι , αλλες οχι .....δεν ειναι φυσιολογικο να την παλευεις επιτυχως παντα .......οποιος ειπε οτι ' μερα που περασε και δεν γελασες ' ηταν ηλιθιος , θαχεις και τις καλες σου μερες , θαχεις και τις κακες σου , ολα στην ζωη ειναι , και δεν υπαρχει συνταγη για να κανεις μια ωραια ζωη , ειναι ουτοπικο να εισαι συνεχεια με τιο χαμογελο στα χειλη , και θα γελασεις , και θα κλαψεις , ετσι ειναι το φυσιολογικο ....................
    ζησε με παθος καθε στιγμη , ζησε 100% , ζησε στο παρον , αγνοησε το παρελθον , εστιασε στο μελλον ...................ναι , ωραια ειναι στη θεωρια , αλλα στην πραξη , απλα δεν εφαρμοζεται τιποτα απο αυτα ................ας ζησουμε την ζωη μας ως κοινοι θνητοι , και ναφησουμε κατα μερος τις θεωριες , λεω γω ..........................................

Page 1 of 5 123 ... LastLast