σουρβαιβορ? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 58
    Senior Member
    Θα μου πείτε δεν τον εξανάγκασαν κ ίσως το είδε σαν εμπειρία η δοκιμασία.

Κ επανέρχομαι στην ερώτηση μου.
    Ενα άτομο χάνει την αξιοπρέπεια του απο εξαναγκασμό η απο δικές του επιλογές;;
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Παιδια οκ ειναι τηλεοραση σκατα με λιγα λογια.Ειναι και η τοποθετηση προιοντον καλα μεχρι εδω.Με τους ανθρωπους τωρα που πηγαν να κερδισουν-ζησουν μια τετοια εμπειρια γιατι τους τσιβαλιαζετε?Φιλε σεριο εσυ καθε μερα χανεις την αξιοπρεπεια σου και εγω και ολοι μας.Σε ολους μας περνουν την αξιοπρεπεια απ οτα χερια.Εγω προσωπικα που κατηγορο μεχρι και τον τελευταιο βολεμενο υπαλληλακο ε για αυτους δεν μπορω να πω τπτ.Τιποτα ομως.Γιατι αν ειδες γυρισαν με σημαδια και ουλες ασχετος αν ειναι ΣΚΑΙ ασχετος αν ειναι τηλεοραση.Που σημαινει οτι παιξαν με την ψυχη τους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Εξήγησε μου μακ τι καταλάβες απο οτι έγραψα γιατί δεν καταλαβα την ερώτηση σου.

Προσωπική μου άποψη είναι οτι τα ριάλιτι θίγουν την αξιοπρέπεια του ατόμου κ για διάφορους λόγους προβάλλουν πρότυπα. Πρότυπα που επηρεάζουν ειδικα ατομα μικρότερης ηλικιας η ατομα με ελλειπή κριτική σκέψη.

Άποψη μου είναι οτι κάποιος μπορεί να φαίνεται αξιοπρεπής η έντιμος κ καλός χαρακτήρας αλλά στα ματια μου έχασε την αξιοπρέπεια του με την απόφαση να συμμετεχει σε ενα τέτοιο παιχνιδι, ειτε απο αγνοια, ειτε απο αναγκη ειτε γιατί δεν το βλέπει όπως το βλέπω εγώ.

η.
    Δεν κανω καμμια ερωτηση , serios , απλα διακωμωδω αυτο το ανοσιουργημα , που μαλιστα σκιζει σε ακροαματικοτητα , το σαραβαλιστ ( surivalists ) , απαξιω να παρακολουθησω τετοια σκουπιδια , οποτε αναλογη εινμαι και η γνωμη μου για τους συμμετεχοντες , ...................αν οι συμμετεχοντες εχουν τοση αναγκη τα χρηματα που θα λαβουν , δεν μπορω να πω οτι χανουν την αξιοπρεπεια τους , ( δουλεια ειναι και τα σκουπιδοσηριαλ , τα κους -κους , ολα αυτα επηρρεαζουν ενα παιδι ) οποτε εξαρταται το κινητρο , αν δεν ειναι χρηματα , ναι ειναι ξεφτιλα , οσο ξεφτιλα ειναι τα σηριαλς , ειτε Ελλ. , ειτε Τουρκικα , οποτε σχετικα ειναι ολα ...................συμμετεχοντες και θεατες ειναι στην ιδια μοιρα για μενα ..........οποια κι αν ειναι αυτη ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δεν κανω καμμια ερωτηση , serios , απλα διακωμωδω αυτο το ανοσιουργημα , που μαλιστα σκιζει σε ακροαματικοτητα , το σαραβαλιστ ( surivalists ) , απαξιω να παρακολουθησω τετοια σκουπιδια , οποτε αναλογη εινμαι και η γνωμη μου για τους συμμετεχοντες , ...................αν οι συμμετεχοντες εχουν τοση αναγκη τα χρηματα που θα λαβουν , δεν μπορω να πω οτι χανουν την αξιοπρεπεια τους , ( δουλεια ειναι και τα σκουπιδοσηριαλ , τα κους -κους , ολα αυτα επηρρεαζουν ενα παιδι ) οποτε εξαρταται το κινητρο , αν δεν ειναι χρηματα , ναι ειναι ξεφτιλα , οσο ξεφτιλα ειναι τα σηριαλς , ειτε Ελλ. , ειτε Τουρκικα , οποτε σχετικα ειναι ολα ...................συμμετεχοντες και θεατες ειναι στην ιδια μοιρα για μενα ..........οποια κι αν ειναι αυτη ......
    Το επιχείρημα οτι αν το κανουν για τα χρήματα δεν χάνουν την αξιοπρέπεια τους ενισχύει στα ματια μου την ελλειψη αξιοπρεπειας γιατί εξαναγκάζονται να κανουν πραγματα που υπο φυσιολογικές συνθηκες δεν θα έκαναν κ βάζουν τιμη εξαγοράσιμη στην αξιοπρέπεια τους.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Kαι στον στρατο κανεις πραγματα που υποφυσιολογικες συνθηκες δεν θα εκανες.Και στην δουλεια σου εχεις κανει πραγματα που εξω δεν θα εκανες γιατι ηταν περιεργο το αφεντικο σου.Και την αξιοπρεπεια σου πατησε με 400ευρω και απο αναγκη εκατσες και ιδρωσες που εαν ειχες τα φραγκα δεν θα ιδρωνες...Κανεις επανασταση λεει κραζεις τα προιντα που ο θεος να τα κανει προιντα αλλα θα το παρεις το καινουργιο adibas που βγηκε....Ανακυκλωσιμοι ημαστε μην το ξεχνας...

Senior Member
    Άσε αξιοπρέπεια κ υπόληψη δεν έχει κανεισ συμφωνώ με τον νεαρό
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Mesa στο γρι και το μπετο γραφικος αλλα εβλεπα την αμμουδια και την παραλιαρα και ηρεμουσα.Εβλπα τα μπανγκαλους που μενανε και θυμομουνα κουφονησια.Αγαπαω θαλασσα ειμαι σιγουρος πως αυτο με τραβηξε σε αυτην την σατανικη εκομπη χαχαχα.Αντε και λιγο τα καψωνια του ντανου...Οκ ειμαι νοητικα αναπηρος.Ειμαι οτι μου πασαρουν.χαχαχ αλλα ρε γαμωτο σχολαγα μετα απο το βασανο μεσα στον ηλιο κολαγα την μπαφακλα και χαιρομουνα που κανα διακοπες.Χαιρομουνα που εβλεπα εστω απο την τηλεοραση διακοπες παρεα πλακα...Οσο προμοσιον και να ειχε.

Senior Member
    Δεν ηθελα να δω την ασχημη πλευρα με τα υποσυνειδητα κερδοι.Σεβαστηκα την δουλεια που κανανε.Γιατι για ελλαδα πρωτη φορα ειδα φυσιολογικους ανθρωπους σε τηλεοραση και οχι ανθρωπομορφα τερατα μεικαπαρισμενα

Senior Member
    Την αξιοπρέπεια κ τα όρια της τα δημιουργεί ο καθένας για τον εαυτό του.
    Εγώ είπα την άποψη για τα ριάλιτι αλλά ας μη βγάλουμε το συμπέρασμα πως δεν υπαρχουν αξιοπρεπείς άνθρωποι κ περήφανοι ακόμα κ σ'αυτες τις δύσκολες στιγμές που ζούμε. Υπαρχουν πολλοί μεροκαματιάρηδες με περηφάνια που αν χάσουν την αξιοπρέπεια τους προτιμούν να πεθάνουν.

Mauros μη συγχεεις αυτό που σου πρόσφερε το παιχνιδι μ'αυτο που αντιπροσωπεύει. Πιθανόν κάτι σου κάλυψε έστω κ σαν ψευδαίσθηση αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα.

Senior Member
    δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω παραδεχομαι τον γιαννη σπαλιαρα τον θαυμασα απο την αποψη οτι οποιοσδηποτε ηταν στη θεση του θα ειχε φυγει με ψυχολογικα και απωθημενα απο κει περα και τι εννοω πηγε με μια αλφα εικονα του αθληταρα αγωνιστηκα δεν ηταν καλος και μαλιστα θα ελεγες οτι διασυρθηκε σαν προσωπικοτητα το ιδιο κανεις σχεδον δεν τον πηγαινε και αλλα πολλα οτι ειχε να πει θα το λεγε ειτε ηταν καλο ειτε κοτσανα στα παπακια του ηταν πραγματικα ο εαυτος του πριν το πσιχνιδι ημουν σρνητικος μαζι του τωρα μονο θετικα λεω οχι γιατι τσαλακωθηκε αλλα επειδη ηταν ο εαυτος του απο την αρχη μεχρι το τελος

Senior Member
    Δεν αναφέρθηκα στους παιχτες να τους κάνω κριτική για το τι έδειξαν.
    Στο θέμα αξιοπρεπειας όμως είμαι κάθετος κ φυσικά είναι προσωπική άποψη πως χανεται με την υπογραφή σου. Αυτόματα γίνεσαι προϊόν.
    Το τι προσωπο θα δείξεις μετα μπορεί να σε τιμάει η όχι αλλά το κακό κάτε εμε έγινε με την πρωταρχική απόφαση να συμμετέχεις.

Senior Member
    Σειριε εγώ είμαι μεροκαματιάρης με υπερηφάνια αλλά αξιοπρέπεια την έχασα μου την πήραν περήφανος είμαι από το στρατό κ μετά όλοι με λένε βλάκα άσχετα που με ξέρουν ότι είμαι τίμιος

Senior Member
    εγω παλι πιστευω οτι χανω την αξιοπρεπεια μου χωρις να πληρωνομαι 8 χιλιαρικα που πηραν αυτοι το μηνα

Senior Member
    Έτσι ακριβώς αξιοπρέπεια έχει οποίος έχει λεφτά οι υπόλοιποι άστα να πάνε

Senior Member
    δεν ειναι θεμα χρηματων ειναι και θεμα επιλογης αυτοι καναν επιλογη δεν νομιζω να τους βγηκε σε κακο και γιατι αυτοι να αισθανονται αναξιοπρεπης που ζησαν μια εμπειρια πιστευω οντως ζωης και να ειμαι εγω αξιοπρεπης με μια δουλεια που παει σκατα και εχω παψει να ζω για μενα

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast