σουρβαιβορ? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 58 of 58
    Δεν το παρακολούθησα καθόλου! Τι έχασα?
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Το επιχείρημα οτι αν το κανουν για τα χρήματα δεν χάνουν την αξιοπρέπεια τους ενισχύει στα ματια μου την ελλειψη αξιοπρεπειας γιατί εξαναγκάζονται να κανουν πραγματα που υπο φυσιολογικές συνθηκες δεν θα έκαναν κ βάζουν τιμη εξαγοράσιμη στην αξιοπρέπεια τους.
    Δεν μπορω ναπαντησω , serios , διτι δεν εχω παρακολουθησαει ουτε ενα επεισοδιο απο την σειρα , απλα σαν concept , μου φαινεται αναξιο να το παρακολουθησω , οπως την ιδια γνωμη ειχα για big brother , bar , κλπ . οποτε ειμαι γενικα κατα των realities ........................ειναι σχετικο θεμα η αξιοπρεπεια , δεν ειμαι σε θεση να την ορισω , δεν αναλυεται με δυο λογια , δεν παρακολουθω τα ριαλιτι και ληγει εκει το θεμα για μενα .........

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Δεν το παρακολούθησα καθόλου! Τι έχασα?
    Το survivor , αμελητεα απωλεια , ουτε να συζητας γι αυτο δεν αξιζει .......

Senior Member
    Ηταν ενα πολυ ομορφο προτζεκτ.Με ενδιαφερον προσωπικοτητες και εξαιρετικη τοποθεσια!!!!Εμπειρια ζωης για αυτους που το εζησαν.
    Και εμπειρια τιμης για αυτους που διναν λεφτα για την ψηφο.
    Και ενα μεγαλο δεν πειραζει για εμας που κοιτανε με τα κιαλια παραλια και αμμουδια,περιμενοντας νοχελικα την στιγμη των διακοπον.
    Σατανικη εκπομπη κακια εκοπμπη.
    Macgyvver παιζει να εχεις συζητησει αρκετες φορες για το σαρβαιβορ ακομη και αν η γνωμη σου ειναι αρνητικη.Σιγουρα δεν σε ενδιαφερει αλλα ενδιαφερει καποια απο της φιλες σου που σε εχει ζαλησει οποτε becool δεν τρεχει τιποτα ολα καλα

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Το survivor , αμελητεα απωλεια , ουτε να συζητας γι αυτο δεν αξιζει .......
    Πάντως συμφωνούν πολλοί μαζί μας, πολλοί είναι που δεν το έχουν παρακολουθήσει καθόλου.
    γιάννης

Senior Member
    Ο Αντ1 ετοιμάζει ενα νεο ριάλιτι για να χτυπησει το survivor. Λέγεται i am celebrity,get me out of here.
    Θα έχει διάσημους που θα υποβάλλονται σε δοκιμασίες τύπου fear factor. Koκτειλ κατσαριδας,φίδια, οτι πιο αηδιαστικο για να δοκιμάσει τις αντοχές σου.
    Αν αυτό το βλέπει κάποιος σαν εμπειρία κ όχι σαν καταπάτηση της αξιοπρεπειας του ατόμου για τον λογο οτι πηγαινει οικειοθελως, τι να πω. Η αντίληψη μου μάλλον είναι λάθος.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Σε αυτό το reality ήταν δεδομένος ο νικητής εξ αρχής.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mauroslosk View Post
    Macgyvver παιζει να εχεις συζητησει αρκετες φορες για το σαρβαιβορ ακομη και αν η γνωμη σου ειναι αρνητικη.Σιγουρα δεν σε ενδιαφερει αλλα ενδιαφερει καποια απο της φιλες σου που σε εχει ζαλησει οποτε becool δεν τρεχει τιποτα ολα καλα

Οντως , maurolosk , εχω κανει πολλες αναφορες στο σαρβαιβορ , ολες αρνητικες , αλλα δεν εχω κανεναν στο περιβαλλον μου να με ζαλιζει με δαυτο , γιατι αν εβλεπε καποιος survivor , αυτοματως αναιρειται το οτι ανηκει στον περιγυρο μου , δεν εχω τετοιους φιλους-ες ,.............................τωρα σε αλλους αρεσει , δεν θα χαλαστω κιολας επειδη καποιοι το βλεπουν , δεν ειμαστε ολοι ιδιοι στα γουστα ..............δεν βαριεσαι ....

Banned
    Μήπως το αντίθετο;;

Πάντως η χειραγώγηση μέσω ακραίας προβολής προιοντων κ διαφήμισης ηταν κάτι ανεπανάληπτο.
    Επίσης η ελλειψη αξιοπρεπειας να στερεισαι τροφή για το κυνήγι δημοσιότητας κ του επάθλου είναι κάτι το τραγικό.
    δε σε υποχρεωσε κανενας να δεις διαφημισεις παρα οσα εγραφαν εμενα δε μου φαινοντουσαν να κακοπαιρνουν και πολυ απλως επαιζαν παιχνιδακια στη παραλια τα οποια προς το τερμα εμιαζαν λιγο και με λοταρια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δε σε υποχρεωσε κανενας να δεις διαφημισεις παρα οσα εγραφαν εμενα δε μου φαινοντουσαν να κακοπαιρνουν και πολυ απλως επαιζαν παιχνιδακια στη παραλια τα οποια προς το τερμα εμιαζαν λιγο και με λοταρια.
    Κανεις δεν υποχρεωνεται να το δει αλλά εδώ συζητάμε το φαινόμενο να το παρακολουθεί το 70% του τηλεοπτικού κοινού κ τις πιθανές συνέπειες που μπορεί να υπάρξουν.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Ο Αντ1 ετοιμάζει ενα νεο ριάλιτι για να χτυπησει το survivor. Λέγεται i am celebrity,get me out of here.
    Θα έχει διάσημους που θα υποβάλλονται σε δοκιμασίες τύπου fear factor. Koκτειλ κατσαριδας,φίδια, οτι πιο αηδιαστικο για να δοκιμάσει τις αντοχές σου.
    ς.

Οπα , οπα , το fear factor ηταν καλο , τοβλεπα , ..........οπως και τις φαρσες ( pranks ) , τις αμερικανικες .........η λεξη ' διασημοι ' καλυτερα ναλειπε , τι σημαινει δλδ διασημοι ? να πεις εναν ηθοποιο τοι Χολλυγουντ διασημο , παει καλα , τωρα εγχωριους διασημους , δεν εχουμε , απλως γνωστους σε ενα μικρο κυκλο .......

Senior Member
    Κ γω είχα δει επεισόδια όταν ήμουν φοιτητής αλλά δεν θα πω οτι ηταν καλό για τους λόγους που εξηγησα.

Senior Member
    Α καλα οχι Γιωργος αλλα Γιωργακης χαχαχαχ

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234