ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑΡΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΜΟΥ ΚΥΚΛΟ ΕΧΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΟΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΠΟΤΕ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΤΕ ΑΓΧΟΣ ΠΟΤΕ ΗΡΕΜΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΝΑ 24ΩΡΟ ΜΕ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΕΛΕΓΧΩ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ.ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΒΓΕΝΕΙ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΝΙΩΘΩ ΠΙΟ ΧΑΛΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΥΜΠΤΟΜΑΤΑ???

Junior Member
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΠΕΡΡΙΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΙΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΞΥΠΝΙΟ ΣΕ ΥΠΝΟ ΞΥΠΝΑΩ ΑΠΟΤΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΦΕΡΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΟΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΓΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΕΛΙΩΝΕΙ.ΕΧΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΩ ΑΥΤΟ..

Senior Member
    Αγχος για το μελλον και φοβους εχουμε λιγο πολυ ολοι μας. Και ειναι στιγμες που καταφερνουμε να ειμαστε αισιοδοξοι και αλλες που μας παιρνει απο κατω ο φοβος οτι κατι δε θα παει καλα.

Senior Member
    Δυστυχώς το έχω κι εγώ. Τη μία κάνω σχέδια για το μέλλον, γίνομαι δημιουργική, βάζω στόχους και την άλλη δε βλέπω κανένα νόημα, με πιάνει κρίση με κλάμα σε σημείο να έχω δυσφορία και θέλω να πεθάνω. Παρακολουθούμαι όμως από ψυχολόγο και ψυχίατρο λόγω κατάθλιψης και μου έχουν πει πως συμβαίνει κάποιες φορές στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης να γίνεσαι τόσο ακραία κυκλοθυμικός. Εμένα επειδή στην χάλια διάθεση μου προκαλούνται και κάποια ψυχοσωματικά μου έδωσαν και μια μικρή φαρμακευτική βοήθεια για να υπάρχει κάποια ισορροπία στο κεφάλι μου και να μην έχω τόσο ακραία σκαμπανεβάσματα διάθεσης. Αν είσαι στην ίδια φάση συζήτα το με τον γιατρό σου ή τον ψυχοθεραπευτή σου.

Junior Member
    Quote Originally Posted by dionisis1234 View Post
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑΡΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΜΟΥ ΚΥΚΛΟ ΕΧΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΟΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΠΟΤΕ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΤΕ ΑΓΧΟΣ ΠΟΤΕ ΗΡΕΜΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΝΑ 24ΩΡΟ ΜΕ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΕΛΕΓΧΩ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ.ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΒΓΕΝΕΙ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΝΙΩΘΩ ΠΙΟ ΧΑΛΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΥΜΠΤΟΜΑΤΑ???
    Οχι,δεν το εχω παθει ποτε.Αν παντως αυτο το στρες το βιωνεις λογω καποιου γεγονοτος δεν ξερω,αν ομως συνεχιζεται χωρις να το θελεις ισως πρεπει να προσεχεις λιγο παραπανω την ηρεμια σου.ειναι καλο να κανεις διαλειμματα που και που απο αυτο που σε απασχολει και να χαλαρωνεις.Δοκιμασε ισως καποιο χομπι.