ανεκληρωτη αγάπη - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 102
    Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    jonh11 τα εχεις ακόμα αυτά τα συμπτώματα? τι έγινε?
    Σου είπα αυτό που συνέβη σε εμένα, για να καταλάβεις ότι δεν συμβαίνουν μόνο σε εσένα "περίεργα" πράγματα, τουλάχιστον σε έναν άλλο άνθρωπο έχει συμβεί.
    Δεν έχω όλες τις απαντήσεις, αλλά θα σου πω μόνο αυτές που έχω.
    Τα συναισθήματα είναι αρκετά δυνατά, και γενικά καλό είναι να τα παίρνουμε υπόψη μας, να τα καταλαβαίνουμε κάθε στιγμή. Ο περισσότερος κόσμος ίσως να διαπιστώσεις ότι τα "καταπνίγει" και αυτό δημιουργεί μεγαλύτερο πρόβλημα από τα ίδια τα συναισθήματα.
    Να προσπαθήσεις να παρατηρείς περισσότερο τον κόσμο γύρω σου, τον εαυτό σου επίσης, ώστε να καταλαβαίνεις όλο και περισσότερα.
    Συγνώμη, αισθάνομαι κουρασμένος γι' αυτό δεν μπορώ -τουλάχιστον αυτή τη στιγμή- να σου πω περισσότερα. Για παράδειγμα, αν είχες παρατηρήσει άλλους ανθρώπους δεν θα σου φαινόνταν "περίεργη" η ταχυκαρδία.
    It's hard to speak the truth, in a world full of people that don't realize they 're living a lie.

Senior Member
    Quote Originally Posted by John11 View Post
    Εσύ θα μας τρελάνεις. Που είναι το κακό να περνάει κάποιος καλά? Απλά επειδή εσύ ζηλεύεις? Άλλωστε 19 χρονών είναι, όταν φτάσει στην ηλικία σου 35 (ή στην ηλικία μου που είναι μεγαλύτερη) μπορεί να έχει καταφέρει περισσότερα.
    Αν διαβασεις και τα αλλα τα μυνηματα θα καταλαβεις ποσο πολυ ζηλευω.
    Ειπα εγω οτι κακο να περναει καλα??του προτεινανε ενα σορο λυσεις τα παιδια και δεν του αρεσε καμια.τα διαφημιστικα τα ειπα επειδη πρωτον σε περνουνε πολυ ευκολα δευτερων κανεις με το καλημερα παρεες.αυτο που ζηταει ο φιλος μας.και τριτον σε λιγο καιρο θα παει φανταρος οποτε προσορινα ας ασχολιθη με τα φυλλαδια.ας παει για λιγο μεχρι να κανει παρεες γνωριμιες να μην ειναι μονος.και αυτο κακο ειναι ετσι??ναι σκαω απτη ζηλεια για αυτο προσπαθησα να βοηθησω.

Senior Member
    και αν δεν βρω στον στρατό φίλους να μην ταιριάζουμε τι να κάνω?
    αυτό με το fb ένας λόγος που δεν θέλω να ανεβάσω φωτογραφίες είναι ότι ντρέπομαι φοβάμαι να το πεις να μην με κοροϊδεύουν γιατί στο σχολείο δεχόμουν εκφοβισμο και δεν θέλω να έχω σχέσεις με παιδιά του σχολείου

Senior Member
    Να πας καλοπροαιρετα στο στρατο. Θα υπαρχουν και οι ηλιθιοι, θα υπαρχουν και οι καλοπροαιρετοι που μπορεις να γνωριστεις μαζι τους και να μοιραστεις πραγματα. Και μπορει να κανεις φιλιες ζωης αν και συ βαλεις το χερακι σου.

Senior Member
    ο σκοπός να είναι και κάποιο παιδί που να είμαστε στην ίδια πόλη

Senior Member
    Οχι δεν ειναι κανενας ο σκοπος. Μην πηγαινεις με λιστα με κριτηρια.

Senior Member
    εγω φιλιες ζωης στο στρατο δεν εκανα εφημερα πραματα αλλος για χιο τραβηξε πηγε και αλλος για μυτηλινη βεβαια δεν υπηρχε το φβ τοτε ωστε να κρατας επαφες μεσα απο τα ενδιαφεροντα σου θα βρεις τους οποιους φιλους

Senior Member
    σήμερα όμως υπάρχει το fb και τα κινητά

γιατί να μην πηγαίνω με κριτήρια?

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Αν διαβασεις και τα αλλα τα μυνηματα θα καταλαβεις ποσο πολυ ζηλευω. Ειπα εγω οτι κακο να περναει καλα??
    Γράφει κάποιος: Εφόσον δεν σπουδάζεις έχεις δοκιμάσει να ψάξεις κάποια περιστασιακή δουλειά μέχρι να πας στρατό για να εξασφαλίσεις ένα χαρτζιλίκι να βγάζεις τα έξοδα σου;

Γράφει: Όχι δεν έχω βρει κάποια δουλειά.

Γράφεις: Η ιδεα για τα διαφημιστικα πως σου φενετε??

Γράφει: Καλή είναι αλλά είναι κουραστική και πολλές ώρες με λίγα χρήματα και δεν είναι μια δουλειά σίγουρη και μόνιμοι.

Γράφεις: μισο λιγο ρε φιλε μας δουλευης πολυ αγρια.τι θελεις να καθεσε σπιτη και να σου δινουν μισθο?

Και τώρα θα σε ρωτήσω. Τι πειράζει κάποιος να θέλει ότι θέλει. Εσύ γιατί χρειάζεται να τον κοροϊδέψεις? Μπορεί να θέλει να γίνει ζωγράφος, ξυλουργός, μεταφραστής, αστροναύτης ή και να κάθεται. Τι σε ενοχλεί εσένα τον ίδιο σε αυτό?
    Μπορεί να απαντήσεις ότι σε έθιξε γιατί εσύ ασχολείσαι με φυλλάδια. Ε! και τι πειράζει? Αν είσαι εσύ καλά μ’ αυτό, δεν ενοχλείσαι. Θα σε ενοχλούσε αν ήσουνα εφοπλιστής και σου έλεγε ότι δεν του αρέσει αυτή η δουλειά γιατί δεν θέλει να ασχολείται με πολλά χρήματα?
    It's hard to speak the truth, in a world full of people that don't realize they 're living a lie.

Senior Member
    του προτεινανε ενα σορο λυσεις τα παιδια και δεν του αρεσε καμια.
    Αν και το quote αναφέρεται σε εσένα στην ουσία είναι γενικό. Διαβάζει κανείς:

> Πρέπει να ανακαλύψεις κάποια χόμπι, να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν και μέσω αυτών θα έχεις την δυνατότητα να γνωρίσεις και κόσμο. Δοκίμασε να γραφτείς σε κάποιο γυμναστήριο, να ξεκινήσεις χορό ή οτιδήποτε άλλο σε ευχαριστεί για αρχή. Το facebook δεν θα σε βοηθήσει σε τίποτα τώρα έτσι όπως είσαι, πρέπει πρώτα να διευρύνεις τον κύκλο σου.

> Αν αντεχεις οικονομικα πήγαινε σε εναν ψυχολογο να του πεις τι σε απασχολει. Δεν στο λεω αρνητικα, μακαρι να ειχα παει κι εγω 20 χρονων, θα ειχα βελτιωθει παρα πολυ στα επομενα χρονια.

> ... το θεμα ειναι να κανεις κατι για τον εαυτο σου να νοιωσεις καλυτερα για εμενα βρες μια δουλεια βρες κατι ευκολο για αρχη μοιραζε φυλλαδια η κατι τεσπα που σου αρεσει τι θα σου αρεσε να κανεις για παραδειγμα?

> να αμεσως αμεσως δυο ενδιαφεροντα γινε μονιμος αν μπορεις κατσε στο στρατο η γινε μηχανικος αυτοκινητων η ταξιτζης επισης απο αυτα τα ενδιαφεροντα μπορεις να βρεις και φιλαρακια που γουσταρουν αμαξια

> Για μπάνια και διακοπές πάνε το καλοκαίρι φίλε. Το χειμώνα τι θα κάνεις θα πας για σκι; Πρέπει να βρεις άλλες ασχολίες και διάφορα ενδιαφέροντα καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, αλλιώς πως θα γεμίζεις τη μέρα σου και πως θα γνωρίσεις κόσμο;

> Η ιδεα για τα διαφημιστικα πως σου φενετε??

Και ξεκίνησα από το τέλος, υπάρχουν αρκετά τέτοια. Και σε ρωτάω, τόσες συμβουλές κανείς δεν θα τις άντεχε. Και σε ρωτάω, αν ο panos19 είναι troll ή κάτι σαν troll? (Τώρα το σκέφτηκα και εγώ αυτό). Αλλά ακόμα και troll να είναι ας αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα σε όποιο θέμα. Όλοι οι άνθρωποι δεν χρειαζόμαστε το σεβασμό των άλλων? Ας τα, μεγάλη ιστορία!

Senior Member
    troll δεν είμαι και ούτε θα γίνω

με πιάνει μια ντροπή το πως θα πλησιάσω κάποιον και να τα ζητήσω δουλειά

Senior Member
    Γειά Πάνο,
    Ξέρεις είμαστε μέσω ενός απρόσωπου forum. Δύσκολο να καταλαβαίνει απόλυτα κανείς κάποιον. Ξέρεις λείπει η φυσική παρουσία που καταλαβαίνει κάποιος περισσότερα πράγματα. Το καταλαβαίνεις αυτό. Άλλωστε γι' αυτό είναι αποδεκτό, γιατί πολλοί κρύβονται μέσω αυτού.
    Τώρα, θέλω να σου πω κάποια πράγματα. Θέλω να σου πω να εξασκήσεις την παρατηρητικότητά σου. Να βλέπεις τις συμπεριφορές των ανθρώπων, τις συμπεριφορές τις δικές σου, τις σκέψεις σου, τα αισθήματά σου. Κυρίως όμως να παρατηρείς τους άλλους. Δεν πειράζει αν ντρέπεσαι. Για οποιοδήποτε θέμα. Θα προσπαθήσουν πολλοί να σε κάνουν να ντρέπεσαι. Είναι γιατί ντρέπονται οι ίδιοι και θέλουν να το κρύψουν ή να το καλύψουν. Θέλω να σου προτείνω να μπορείς να τα βλέπεις αυτά. Αλλά χρειάζεται εξαιρετική αντίληψη. Για παράδειγμα, ξεκίνησες με το θέμα για την ταχυκαρδία και αν το αν θα γινόταν να κάνεις κάποια κίνηση με αυτήν που ανέφερες. Και τώρα το "πρόβλημά" σου άλλαξε και έγινε η δουλειά? Οι άλλοι έχουν τη δική τους βλακεία. Εσύ τη δική σου. Κι εγώ τη δική μου. Είναι εξαιρετικά λάθος οι άλλοι να σε "κατευθύνουν".
    Θέλω να σε ρωτήσω σε ποιά περιοχή μένεις, γιατί -νομίζω- κάπου διάβασα ότι μένεις επαρχία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by John11 View Post
    Αν και το quote αναφέρεται σε εσένα στην ουσία είναι γενικό. Διαβάζει κανείς:

> Πρέπει να ανακαλύψεις κάποια χόμπι, να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν και μέσω αυτών θα έχεις την δυνατότητα να γνωρίσεις και κόσμο. Δοκίμασε να γραφτείς σε κάποιο γυμναστήριο, να ξεκινήσεις χορό ή οτιδήποτε άλλο σε ευχαριστεί για αρχή. Το facebook δεν θα σε βοηθήσει σε τίποτα τώρα έτσι όπως είσαι, πρέπει πρώτα να διευρύνεις τον κύκλο σου.

> Αν αντεχεις οικονομικα πήγαινε σε εναν ψυχολογο να του πεις τι σε απασχολει. Δεν στο λεω αρνητικα, μακαρι να ειχα παει κι εγω 20 χρονων, θα ειχα βελτιωθει παρα πολυ στα επομενα χρονια.

> ... το θεμα ειναι να κανεις κατι για τον εαυτο σου να νοιωσεις καλυτερα για εμενα βρες μια δουλεια βρες κατι ευκολο για αρχη μοιραζε φυλλαδια η κατι τεσπα που σου αρεσει τι θα σου αρεσε να κανεις για παραδειγμα?

> να αμεσως αμεσως δυο ενδιαφεροντα γινε μονιμος αν μπορεις κατσε στο στρατο η γινε μηχανικος αυτοκινητων η ταξιτζης επισης απο αυτα τα ενδιαφεροντα μπορεις να βρεις και φιλαρακια που γουσταρουν αμαξια

> Για μπάνια και διακοπές πάνε το καλοκαίρι φίλε. Το χειμώνα τι θα κάνεις θα πας για σκι; Πρέπει να βρεις άλλες ασχολίες και διάφορα ενδιαφέροντα καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, αλλιώς πως θα γεμίζεις τη μέρα σου και πως θα γνωρίσεις κόσμο;

> Η ιδεα για τα διαφημιστικα πως σου φενετε??

Και ξεκίνησα από το τέλος, υπάρχουν αρκετά τέτοια. Και σε ρωτάω, τόσες συμβουλές κανείς δεν θα τις άντεχε. Και σε ρωτάω, αν ο panos19 είναι troll ή κάτι σαν troll? (Τώρα το σκέφτηκα και εγώ αυτό). Αλλά ακόμα και troll να είναι ας αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα σε όποιο θέμα. Όλοι οι άνθρωποι δεν χρειαζόμαστε το σεβασμό των άλλων? Ας τα, μεγάλη ιστορία!
    προσεξε με λιγο σε παρακαλω γιατι εχεις βγαλει οτι να νε συμπερασματα.
    λεει ο φιλος μας δεν εχω παρεα και ειμαι μονος(σου λεω την ουσια του θεματος)
    λεει ενα μελος.εχεις χομπι ασχολησε με κατι?τα χομπι συνηθος μας φερνουν και φιλους φιλες.
    απανταει ο θεματοθετης οχι δεν εχω χομπι δεν ασχολουμε με τιποτα.
    απανταει ενα αλλο μελος.ωραια γραψου γυναστικη καρατε οτιδηποτε κατι που να σου αρεσει.
    απανταει και παλι ο θεματοθετης μπα αυτα στοιχηζουν(αν θυμαμε καλα)παντως κατι δεν σου ειχε αρεσει..οκ το δεχομε
    του λεει ενα αλλο μελος (που και εγω συμφωνω)κανε φεις μπουκ σιγα σιγα θα ερθουν οι φιλοι φιλες......απανταει και παλι ο θεματοθετης..μπααα δεν ξερω.ντρεπομε να βαλο φωτο μου στο φεις
    και να με βλεπουν οι αλλοι..
    του λεει ενα αλλο μελος ξαδερφια δεν εχεις ξαδερφες χτυπα ενα τηλ.να βγειτε να κανα καφε.αυτοι θα χουν παρεες..
    θεματοθετης..μπαα αυτοι ειναι μεγαλυτερη σε ηλικια απο εμενα και εχουν αλλα ενδιαφεροντα
    του λενε τα παιδια στο στρατο θα κανεις πολλους φιλους λιγο πολυ θα μαθεις να κανεις παρεες εκει
    εκει ολοι κανουν παρεες. θεματοθετης μπαα θα με κοροιδευουν και υστερα θεω να ειναι απτην ιδια πολυ.
    τα διαφημιστικα του το ειπα οχι γιατι εχει πολλα λεφτα το ξερω οτι τα λεφτα ειναι λιγα.τι δουλεια κανω?λες να μην το ξερω?και φυσικα δικαιωμα του καθενος ειναι να δεχτη η οχι.
    τα διαφημιστικα του το ειπα το εξηγησα κι ολας οτι κανεις πολυ ευκολα παρεες και γνωριζεις πολυ ευκολα κοσμο κοριτσια αγορια.αμα θελει ας παει για λιγο μεχρι να γνωριση κανα δυο ατομα μετα γεια χαρα.ουτε και αυτο δεν του αρεσε οκ.απαντωντας τα λεφτα ειναι λιγα και εχει πολυ κουρασει
    .μα δεν του το ειπα εγω για τα λεφτα του το προτεινα για της παρεες.οπως ειπα και πιο πανω δικαιωμα του να παει η οχι.αλλα οταν απτη μερια μας δεν καταβαλουμε καποια προσπαθεια γιαυτο που θελουμε ειμαστε υποχρεομενοι θελοντας και μη δυστηχως να υποστουμε και της συνεπειες.
    οι οποιες συνεπειες ειναι οι μοναξια.με συνχωρεις πολυ αλλα μου φενετε οτι ειναι τρολλ.μπορει να μην ειναι οκ.αλλα αυτη την εντυπωση μου δινει.

Senior Member
    προσεξε με λιγο σε παρακαλω γιατι εχεις βγαλει οτι να νε συμπερασματα.
    λεει ο φιλος μας δεν εχω παρεα και ειμαι μονος(σου λεω την ουσια του θεματος)
    λεει ενα μελος.εχεις χομπι ασχολησε με κατι?τα χομπι συνηθος μας φερνουν και φιλους φιλες.
    Ναι αλλά ξεκίνησε να νιώσει ταχυκαρδίες ανεξήγητες και δεύτερο θα θέλει να προσεγγίσει αυτή την κοπέλα. Μου θυμίζει το ανέκδοτο "καλά αφού δεν μαμάς γιατί δεν πας για ψάρεμα?".
    Σημείωση γράφεις: "λεει ο φιλος μας δεν εχω παρεα και ειμαι μονος". Πουθενά δεν ανέφερε ότι νιώθει μόνος! Και από την άλλη ανέφερε μια κοπέλα, όχι κάθε κοπέλα, οποιαδήποτε κοπέλα.
    με συνχωρεις πολυ αλλα μου φενετε οτι ειναι τρολλ.μπορει να μην ειναι οκ.αλλα αυτη την εντυπωση μου δινει.
    Τουλάχιστον καταλαβαίνουμε την ύπαρξη των troll. Είναι η απάντηση σε ένα τσούρμο -συμπεριλαμβάνομαι κι εγώ- που έχει όλες τις απαντήσεις! Νόμος "όποιος έχει όλες τις απαντήσεις, απλά δεν κατάλαβε την ερώτηση".

Senior Member
    panos19 ξέρεις αγγλικά?

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast