Τρόποι θεραπείας της κατάθλιψης - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 17 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 247
    Senior Member
    Και με τα αναψυκτικά καφέ τσιγάρο αλκοόλ γίνεται αυτο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Πολύ ενδιαφερον.

Banned
    Παιρνεις φαρμακα;

Senior Member
    Δεν θέλω να σου πω

Banned
    Θυμασαι ;

Senior Member
    Θα στο πω απλά δε δίνω σημασία σε ότι ακούω δε δίνω σημασία στο τι λέω μόνο εκεί που θέλω μιλάω σοβαρά σπάνια γίνεται αυτό πολύ κι έτσι κ δε θυμάμαι κ δε με ενοχλούν οι άλλοι λένε μαλακιεσ λέω βλακειεσ κ πατσιζουμε

Banned
    Δεν σε καταλαβαίνω, τι λες τωρα, ότι λες βλακειες, δηλαδή χανεις την ωρα σου;

Senior Member
    Quote Originally Posted by jim7 View Post
    Ενας άλλος λογος που δεν είναι τοσο πετυχημενα τα φαρμακα αυτά είναι ότι δεν δρουν μονο στον φλοιο του εγκεφαλου.
    Ενας λογος που ειναι τοσο δημοφιλη ειναι ακριβως το οτι ειναι πετυχημενα σε πολυ μεγαλο κομματι του πασχοντος πληθυσμου. Παρολο που οπως πολυ σωστα λες η επιστημη ειναι ακομα πισω σε σχεση με το πώς ακριβως λειτουργουν οι νευροδιαβιβαστες και στην ευρεση φαρμακου με λιγοτερες παρενεργειες και σιγουρη δραση.

Senior Member
    Θυμασαι ;
    Σου απαντησε οτι δε θελει να σου πει. Ηταν σαφης

Senior Member
    Αυτό το ανέκδοτο είναι αυτό που σου λέω έχει ένας ένα ζασταβα πάει στο μάστορα κ τ λέει θέλω να του βάλεις δίπλα τούρμπο χταπόδι κ πρόγραμμα ποτέ να περάσω να το πάρω σε δέκα λεπτά τ λέει ο μάστορας ρε φίλε δεν κοβεισ τις βλακειεσ λέει ο πελάτης κι ο μάστορας του απαντάει δεν τις άρχισα εγώ πρώτος

Banned
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Ενας λογος που ειναι τοσο δημοφιλη ειναι ακριβως το οτι ειναι πετυχημενα σε πολυ μεγαλο κομματι του πασχοντος πληθυσμου. Παρολο που οπως πολυ σωστα λες η επιστημη ειναι ακομα πισω σε σχεση με το πώς ακριβως λειτουργουν οι νευροδιαβιβαστες και στην ευρεση φαρμακου με λιγοτερες παρενεργειες και σιγουρη δραση.
    Πετυχημένα, είναι σε οσους δεν μπορουν να κανουν χωρις αυτά. Και παλι αυτό δεν είναι επιτυχια. Εξαρτηση λεγεται.
    Αν δεν εχει προσωπικη εμπειρια δεν μου λεει τιποτα η αποψη σου.

Senior Member
    Πετυχημένα, είναι σε οσους δεν μπορουν να κανουν χωρις αυτά. Και παλι αυτό δεν είναι επιτυχια. Εξαρτηση λεγεται.
    Δηλαδη σε οσους πετυχαινουν μετα αυτοι παθαινουν εξαρτηση;

Senior Member
    Το οτι εσυ δεν τα καταφερες και υποτροπιασες, δεν ισχυει για ολους. Εμενα και πολλους αλλους(μεταξυ των οποιων κοντινα μου ατομα που ειδα απο κοντα ποσο βελτιωθηκαν) μας βοηθησαν πολυ στη διαυγεια και στη λειτουργικοτητα!
    Οσο και να προσπαθεις να τρομαξεις τον κοσμο επειδη εσυ δεν εχεις βρει τη λυση σου και θεωρεις την ψυχοθεραπεια "απλο μπλα μπλα" παντα θα υπαρχουν ατομα που βελτιωσαν την κατασταση τους παλευοντας το και οχι αφοριζοντας τα παντα, και θα ειναι εδω για να σε διαψευδουν και να στηριζουν οσους θελουν να το παλεψουν. Και να τους προστατευουν απο τον τρομο που πασχιζεις να προκαλεσεις.
    Α ναι, ειπαμε δε σε νοιαζει η αποψη μου, κριμα..............

Banned
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Το οτι εσυ δεν τα καταφερες και υποτροπιασες, δεν ισχυει για ολους. Εμενα και πολλους αλλους(μεταξυ των οποιων κοντινα μου ατομα που ειδα απο κοντα ποσο βελτιωθηκαν) μας βοηθησαν πολυ στη διαυγεια και στη λειτουργικοτητα!
    Οσο και να προσπαθεις να τρομαξεις τον κοσμο επειδη εσυ δεν εχεις βρει τη λυση σου και θεωρεις την ψυχοθεραπεια "απλο μπλα μπλα" παντα θα υπαρχουν ατομα που βελτιωσαν την κατασταση τους παλευοντας το και οχι αφοριζοντας τα παντα, και θα ειναι εδω για να σε διαψευδουν και να στηριζουν οσους θελουν να το παλεψουν. Και να τους προστατευουν απο τον τρομο που πασχιζεις να προκαλεσεις.
    Α ναι, ειπαμε δε σε νοιαζει η αποψη μου, κριμα..............
    Αυτά που λες είναι ακυρα. Η φαντασια σου οργιαζει, μιλας για πραγματα που δεν εχεις ιδεα, οσο για τα 'κοντινα σου ατομα', αν μιλας για τον εαυτο σου, δεν εχεις το θαρρος να πεις ότι εισαι εξαρτημενη, αλλα αραδιάζεις ιστοριες.

Senior Member
    Αυτά που λες είναι ακυρα. Η φαντασια σου οργιαζει, μιλας για πραγματα που δεν εχεις ιδεα, οσο για τα 'κοντινα σου ατομα', αν μιλας για τον εαυτο σου, δεν εχεις το θαρρος να πεις ότι εισαι εξαρτημενη, αλλα αραδιάζεις ιστοριες.
    Εσυ την εξαρτηση πως την εννοεις; Αναφερεσαι στον εθισμο; Σε ποιον εθισμο, ψυχολογικο ή σωματικο; Οσοι εχουν δει βελτιωση με τα φαρμακα ειναι δηλαδη εξαρτημενοι;

Page 3 of 17 FirstFirst 1234513 ... LastLast