Τρόποι θεραπείας της κατάθλιψης - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 247
    Senior Member
    Jim7 δεν απαντησες ακομα στην ερωτηση μου. Αφου η ψυχοθεραπεια και τα φαρμακα δεν θεραπευουν, τοτε τι θεραπευει; Τα βοτανα απο μονα τους σπανιοτατα θεραπευουν.

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Και πολύ νερό φιλτραρισμένο από πηγή ή εμφιαλωμένο πάντως όχι από τη βρύση
    Nερο με το οzon..

Banned
    Quote Originally Posted by jim7 View Post
    Nερο με το οzon..
    Kai από φαγητο μελιτζανες σκορδατες μπριαμ, τηγανιτές , φασολαδα με πιπερι,

Banned
    Kai από φαγητο μελιτζανες σκορδατες μπριαμ, τηγανιτές , φασολαδα με πιπερι,
    Τηλιο, μελισσοχορτο, χαμομηλι, τζιντζερ, πιπερι, λιναρόσπορος, κουακερ,

Senior Member
    Και τι υποτιθεται πως κανουν ολα αυτα;

Banned
    Αρχικά καταχωρημένο από savatage
    Μπραβο το βρηκες Μ87! Οποιος διαφωνει μαζι σου ειναι φαρμακοβιομηχανος και επειδη η φαρμακοβιομηχανια κινδυνευει να καταποντιστει, γινονται μελη εδω σε ενα ελληνικο φορουμ και το παιζουν ασθενεις! αχαχαχαχαχαχαχαχ
    Ευτυχως που υπαρχεις και συ να δινεις το καλο παραδειγμα βασιζομενος σε ερευνες, μελετες και βιοχημεια για να επιλεξεις αγωγη
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Μ87;

Ρε φιλε, ξεκολλα δεν είναι απαραιτητο οσοι διαφωνουν μαζι σου να είναι ο Μ87!!!
    Παρε λιγο πασιφλωρα είναι ότι πρεπει για την μανια καταδίωξης (αστειεύομαι σε περιπτωση που δεν το καιταλαβες.
    α ειναι η ωρα για το σοου τωρα παρτε ποπ κορν

Banned
    Quote Originally Posted by KaterinaP View Post
    Jim7 δεν απαντησες ακομα στην ερωτηση μου. Αφου η ψυχοθεραπεια και τα φαρμακα δεν θεραπευουν, τοτε τι θεραπευει; Τα βοτανα απο μονα τους σπανιοτατα θεραπευουν.
    θα σου πω εγω που ειμαι πιο ετοιμολογος να γινεται μεσα σου το γης μαδιαμ και συ αντι να τα παρατας να πηγαινεις πιο γρηγορα απο πριν

θα μου πεις πως γινεται αυτο? πρεπει να αρχισεις να τα παιρνεις για να καταλαβεις το πως...

Senior Member
    Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτά που λέει ο Τζίμης μαζί με γυμναστική κ κάποιες βιταμίνες θεραπεύουν αν δε θεραπεύουν βελτιωνεσαι πάρα πολύ οργανικά πάντα σαν άνθρωπος αν θέλεις μπορείς να κανεισ κ ψυχοθεραπεία ένα χρόνο το πολύ για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου οργανικά οι γιατροί την ξέρουν τη θεραπεία
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτά που λέει ο Τζίμης μαζί με γυμναστική κ κάποιες βιταμίνες θεραπεύουν αν δε θεραπεύουν βελτιωνεσαι πάρα πολύ οργανικά πάντα σαν άνθρωπος αν θέλεις μπορείς να κανεισ κ ψυχοθεραπεία ένα χρόνο το πολύ για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου οργανικά οι γιατροί την ξέρουν τη θεραπεία
    Η γυμναστικη και οι βιταμινες λειτουργουν σαν συμπληρωματα. Δεν μπορουν να προσφερουν θεραπεια για τις ψυχικες ασθενειες, αλλα βοηθανε. Θεραπεια προσφερει μονο η ψυχοθεραπεια και τα φαρμακα. Το οργανικο ειναι αλλο κομματι. Εδω μας νοιαζει το ψυχικο.

Banned
    Να συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε. Εσυ θεραπεύτηκες όπως λες με αντικαταθλιπτικο. Εγω νομιζω ότι θα ειχες κατι πολύ ελαφρυ. Και βοτανα να ειχες παρει θα ησουν καλα σε 1-2 μηνακια. Και τιποτα να μην επαιρνες παλι το ιδιο.

Senior Member
    Να συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε. Εσυ θεραπεύτηκες όπως λες με αντικαταθλιπτικο. Εγω νομιζω ότι θα ειχες κατι πολύ ελαφρυ. Και βοτανα να ειχες παρει θα ησουν καλα σε 1-2 μηνακια. Και τιποτα να μην επαιρνες παλι το ιδιο.
    Δηλαδη τα αντικαταθλιπτικα ειναι αχρηστα; Ποτε θα πρεπει να τα παρει καποιος; Αν δεν επαιρνα τιποτα προφανως θα τα ειχα τιναξει. Γιατι ορισμενοι δεν καταλαβαινουν πως η καταθλιψη τις περισσοτερες φορες ΘΕΛΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ!? Ολα τα αλλα ειναι απλα συμπληρωματα και απο μονα τους τις περισσοτερες φορες δεν κανουν τιποτα. Το τι τραβηξα 4 σχεδον χρονια μονο εγω το ξερω και σε ενημερωνω πως ηταν παρα πολυ δυσκολο!
    Last edited by KaterinaP; 06-08-2017 at 18:23.

Banned
    Quote Originally Posted by KaterinaP View Post
    Δηλαδη τα αντικαταθλιπτικα ειναι αχρηστα; Ποτε θα πρεπει να τα παρει καποιος; Αν δεν επαιρνα τιποτα προφανως θα τα ειχα τιναξει. Γιατι ορισμενοι δεν καταλαβαινουν πως η καταθλιψη τις περισσοτερες φορες ΘΕΛΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ!? Ολα τα αλλα ειναι απλα συμπληρωματα και απο μονα τους τις περισσοτερες φορες δεν κανουν τιποτα. Το τι τραβηξα 4 σχεδον χρονια μονο εγω το ξερω και σε ενημερωνω πως ηταν παρα πολυ δυσκολο!
    Κατσε γιατι μας τα λες σε δοσεις. Γιατι ρε παιδι μου θα τα ειχες τιναξει;
    Τι ειχες;

Senior Member
    Κατσε γιατι μας τα λες σε δοσεις. Γιατι ρε παιδι μου θα τα ειχες τιναξει;
    Τι ειχες;
    Καταθλιψη και κρισεις πανικου ειχα. Περασα παρα πολυ ασχημα και η ψυχοθεραπεια και τα φαρμακα με σωσανε.

Senior Member
    Τι φαρμακα πηρες?ειχες κ αποπροσωποιηση? Εγω δοκιμασα πολλα χαπια δεν καναν τπτ και ο γιατρος με ειπε ειμαι απο τους ατυχους π δν μ πιανουν τα χαπια και δεν ξερω τ ι να κανω δεν την παλευω αλλο να ζω

Senior Member
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Τι φαρμακα πηρες?ειχες κ αποπροσωποιηση? Εγω δοκιμασα πολλα χαπια δεν καναν τπτ και ο γιατρος με ειπε ειμαι απο τους ατυχους π δν μ πιανουν τα χαπια και δεν ξερω τ ι να κανω δεν την παλευω αλλο να ζω
    Ladose, tranxene, remeron,risperdal και seroxat. Οχι δεν ειχα αποπροσωποποιηση. ΜΑΟ εχεις δοκιμασει; Ειναι μια τελευταια λυση οταν δεν πιανουν αλλα αντικαταθλιπτικα... επισης ψυχοθεραπεια κανεις;

Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast