την παλευετε εκτος μεων κοινωνικης δικτυωσης? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 71
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οσο πιο πολλες πληροφοριες "περναμε τελεια" βλεπεις εκει, τοση περισσοτερη μοναξια και θλιψη υπαρχει απο πισω να ξερεις..
    οποιος περναει "τελεια", εχει διπλα του οσους χρειαζεται, δεν τους εχει στο φμ....
    Και γω αυτο εχω καταλαβει

Senior Member
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Πράγματι το facebook έχει τρύπες και μπορεί κάποιος να χωθεί και να μάθει πολλές πληροφορίες για κάποιον άλλον. Και ναι, δεν χρειάζεται καν να ξέρεις από δίκτυα, κώδικες και λοιπά κινέζικα. Απλό ψάξιμο στο Google. Και πολλές φορές, οι φίλοι στο Facebook είναι οι "Δούρειοι Ίπποι" για να μπουν επιτήδειοι και να μάθουν πράγματα για κάποιον, άσχετα αν αυτός έχει κλειδαμπαρώσει το προφίλ του.
    Εγω δεν εχω φεις , ουτε θελω , αλλα ποιος ο λογος ναχεις φεις , με προσωπικα στοιχεια , και να τοχεις κλειδαμπαρωμενο ..........ισως ειναι ατοπη η ερωτηση , αλλα ειμαι εντελως ασχετος απο μεσα κοιν. δικτ. , και εχω δωσει σε πολλα μελη το τηλεφωνο μου , εχω τηλεφωνα μελων , και το μικρο μου ονομα παντα το λεω , Αγγελος , γιατι να το κρυψω ? κατι δεν καταλαβαινω εδω ......................
    ετσι κι αλλιως , ψαχνοντας σε σαιτς του νετ , βλεπουν ολοι τα ενδιαφεροντα μου , τουλαχιστον οι αμεσα ενδιαφερομενοι .....

Senior Member
    Εγώ γράφτηκα σημερα.. Αλλα θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό για ένα άτομο με ψυχικές διαταραχές να περνάει τον χρόνο του εδώ ανταλλασοντας απόψεις εμπειρίες κλπ
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Εγώ γράφτηκα σημερα.. Αλλα θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό για ένα άτομο με ψυχικές διαταραχές να περνάει τον χρόνο του εδώ ανταλλασοντας απόψεις εμπειρίες κλπ
    Καλημέρα και καλώς ήρθες!

Τι σ' έκανε να γραφτείς εδώ;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα και καλώς ήρθες!

Τι σ' έκανε να γραφτείς εδώ;
    Καλημέρα και καλώς σας βρήκα.
    Έπεσα τυχαία πάνω στο φόρουμ και θεώρησα ενδιαφέρων να μιλήσω με άτομα που αντιμετωπίζουν παρόμοια θέματα με μένα(φοβίες,κρίσεις πανικού κλπ)

Senior Member
    Καλημέρα και καλώς σας βρήκα.
    Έπεσα τυχαία πάνω στο φόρουμ και θεώρησα ενδιαφέρων να μιλήσω με άτομα που αντιμετωπίζουν παρόμοια θέματα με μένα(φοβίες,κρίσεις πανικού κλπ)
    Κατάλαβα...καλά έκανες!
    Κι εγώ έχω φοβίες και κρίσεις πανικού, χθες με είχε πιάσει μία...ευτυχώς πέρασε κι ελπίζω να μην ξανάρθει αν και δεν είμαι σίγουρη...
    Εσύ είσαι μακριά από τις φωτιές που ρήμαξαν τον τόπο;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Κατάλαβα...καλά έκανες!
    Κι εγώ έχω φοβίες και κρίσεις πανικού, χθες με είχε πιάσει μία...ευτυχώς πέρασε κι ελπίζω να μην ξανάρθει αν και δεν είμαι σίγουρη...
    Εσύ είσαι μακριά από τις φωτιές που ρήμαξαν τον τόπο;
    Εγω ταλαιπωρουμε περίπου δυο χρονια.. Έπεσα σε εναν άθλιο ψυχίατρο που απογοητευτικα τοσο πολυ που δεν πηγα αλλου.. Πολυ κακως βέβαια.. Ναι ευτυχώς είμαι προς κέντρο..κριμα για τοσους ανθρώπους όμως και τοσα ζωντανα που ειναι στο ελεος

Senior Member
    Εγω ταλαιπωρουμε περίπου δυο χρονια.. Έπεσα σε εναν άθλιο ψυχίατρο που απογοητευτικα τοσο πολυ που δεν πηγα αλλου.. Πολυ κακως βέβαια.. Ναι ευτυχώς είμαι προς κέντρο..κριμα για τοσους ανθρώπους όμως και τοσα ζωντανα που ειναι στο ελεος
    Εγώ περισσότερα, άστα να πάνε...
    Ναι, να πας κι αλλού...μην απογοητεύεσαι από μια ατυχία...
    Όντως κρίμα...εγώ την κρίση πανικού χθες την έπαθα γιατί ο πρώην φίλος μου ζει στην Αθήνα, Ανατολική Αττική κιόλας που προς τα εκεί ήταν η φωτιά και δεν ξέρω αν είναι καλά, του έστειλα μήνυμα αλλά δεν μου απάντησε και κάθομαι σ' αναμμένα κάρβουνα κι υποφέρω...

Senior Member
    Φαντάζομαι τα παιδιά εδώ θα έχουν να μου προτείνουν. Αν και ο προηγούμενος συστημένος ηταν και μιλάμε μεγάλο πανηγύρι ο τύπος.. Παρτον τηλέφωνο ή επικοινώνησε με κάποιον φιλο φίλη του. Δεν είναι κακό ούτε θα ενοχλησεις για ένα τόσο σοβαρό θέμα

Senior Member
    Φαντάζομαι τα παιδιά εδώ θα έχουν να μου προτείνουν. Αν και ο προηγούμενος συστημένος ηταν και μιλάμε μεγάλο πανηγύρι ο τύπος.. Παρτον τηλέφωνο ή επικοινώνησε με κάποιον φιλο φίλη του. Δεν είναι κακό ούτε θα ενοχλησεις για ένα τόσο σοβαρό θέμα
    Κατάλαβα...

Φίλους του δεν ξέρω αλλά μπορεί να τον πάρω τηλέφωνο αν δω ότι δεν απαντάει...διστάζω γιατί φοβάμαι μήπως θυμώσει επειδή δεν θέλει να έχουμε πια πολλά πολλά αλλιώς θα είχα ήδη πάρει αλλά θα το σκεφτώ...πάντως είναι βασανιστικό όσο περιμένω...ελπίζω να καταλάβει...

Senior Member
    Κατάλαβα...

Φίλους του δεν ξέρω αλλά μπορεί να τον πάρω τηλέφωνο αν δω ότι δεν απαντάει...διστάζω γιατί φοβάμαι μήπως θυμώσει επειδή δεν θέλει να έχουμε πια πολλά πολλά αλλιώς θα είχα ήδη πάρει αλλά θα το σκεφτώ...πάντως είναι βασανιστικό όσο περιμένω...ελπίζω να καταλάβει...
    Συγγνώμη που παίρνω θέση αλλα... Τι πολλά πολλα; το να δεις αν είναι καλά είναι υπερβολικό; παρτον να σου φύγει το αγχος και αν τσαντιστεί πρόβλημα του.. Εγώ θα έπαιρνα πάντως!

Senior Member
    Συγγνώμη που παίρνω θέση αλλα... Τι πολλά πολλα; το να δεις αν είναι καλά είναι υπερβολικό; παρτον να σου φύγει το αγχος και αν τσαντιστεί πρόβλημα του.. Εγώ θα έπαιρνα πάντως!
    Δεν πειράζει...όχι, κατά τη γνώμη μου δεν είναι υπερβολικό...θα προσπαθήσω να βρω θάρρος και να πάρω αργότερα, μην τον ξυπνήσω κιόλας...απλά επειδή στο παρελθόν όσο ήμασταν μαζί του δυσκόλεψα αρκετά τη ζωή με τα ψυχολογικά μου θέματα έχει αγανακτήσει κάπως κι έχει δίκιο αλλά έλα που με τρώει η αγωνία...θα μαζέψω δυνάμεις να πάρω...

Senior Member
    Δεν πειράζει...όχι, κατά τη γνώμη μου δεν είναι υπερβολικό...θα προσπαθήσω να βρω θάρρος και να πάρω αργότερα, μην τον ξυπνήσω κιόλας...απλά επειδή στο παρελθόν όσο ήμασταν μαζί του δυσκόλεψα αρκετά τη ζωή με τα ψυχολογικά μου θέματα έχει αγανακτήσει κάπως κι έχει δίκιο αλλά έλα που με τρώει η αγωνία...θα μαζέψω δυνάμεις να πάρω...
    Καλή μου άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Ολοι μας έχουμε κάνει βλακειες μεσα σε μια σχέση. Εδω μιλάμε για μια έκτακτη κατάσταση.. Πιστεύω θα δείξει κατανόηση και θα το εκτιμήσει κιόλας... Κάνε υπομονή απλά 2 ωριτσες ακομα

Senior Member
    Καλή μου άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Ολοι μας έχουμε κάνει βλακειες μεσα σε μια σχέση. Εδω μιλάμε για μια έκτακτη κατάσταση.. Πιστεύω θα δείξει κατανόηση και θα το εκτιμήσει κιόλας... Κάνε υπομονή απλά 2 ωριτσες ακομα
    Δεν σηκώνει ούτε το τηλέφωνο, θα τρελαθώ, δεν αντέχω! Κλαίω τώρα από την απελπισία μου και τρέμω ολόκληρη...θα πάρω ηρεμιστικά και θα ξαπλώσω να κοιμηθώ και να μην σκέφτομαι, δεν μπορώ ν' αναπνεύσω...δεν αντέχω να μην ξέρω αν είναι καλά!

Senior Member
    Δεν σηκώνει ούτε το τηλέφωνο, θα τρελαθώ, δεν αντέχω! Κλαίω τώρα από την απελπισία μου και τρέμω ολόκληρη...θα πάρω ηρεμιστικά και θα ξαπλώσω να κοιμηθώ και να μην σκέφτομαι, δεν μπορώ ν' αναπνεύσω...δεν αντέχω να μην ξέρω αν είναι καλά!
    Κύκνε δεν άκουσα πουθενά να κινδύνευσαν άνθρωποι από τις φωτιές, μόνο δέντρα κάηκαν και υλικές ζημιές οπότε προσπάθησε να ηρεμήσεις και να μην σκέφτεσαι το χειρότερο. Αν είχαν κινδυνεύσει άνθρωποι θα ήταν πρώτο θέμα παντού και θα το είχες μάθει.

Εγώ θα σου έλεγα να μην τον ξαναπάρεις τηλέφωνο, εφόσον είχατε κανονίσει να μην έχετε πολλά πολλά ίσως το θεωρήσει ότι βρήκες ευκαιρία για να του τηλεφωνήσεις και θυμώσει.
    Σκέψου το λίγο και μόνη σου... ίσως βγαίνει αυτός ο φόβος υποσυνείδητα επειδή θες να μιλήσετε.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast