Results 31 to 45 of 66
Thread: Ζηλια
-
24-08-2017, 23:34 #31
- 25-08-2017, 01:24 #32
Η σε απατησει με τη πρωτη ευκαιρία ειτε το κανει για να σε εχει στη τσιτα, το αποτελεσμα ειναι οτι εισαι σε μια σχεση που νοιωθεις ασχημα.
Η φευγεις η μενεις καθαρα και μονο βλεποντας τον σαν σεξουαλικο αντικειμενο, εφοσον ευχαριστιεσαι σε αυτο το κομματι μαζι του.
25-08-2017, 10:20 #33
Ο καυμενοσ δε θα χωραει να περασει απο την πορτα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
25-08-2017, 16:28 #34
Γιατί τον πήρες σοβαρά αρχικά; ο τύπος ήταν ξεκαθαρος από την αρχή.. Απο την στιγμή που έκανε βλακειες σε αλλες γιατί όχι και σε σενα; εγώ το βρίσκω λογικό να σε αγχώνει αλλα εγω δε θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία..αν εφτανα δηλαδή σε τέτοιο σημείο θα χωριζα.. Σιγά μην αρρωστήσω για τον κάθε μα.. Κα
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
25-08-2017, 17:35 #35
Πες τα βρε φαντασια, οπως το ειπες σιγα μην αρρωστησουμε για τον καθενα η καθεμία. Τα ψυχολογικα ειναι προσωπικος αγωνας του καθενός, απο κει και περα αν δε ταιριαζεις σε βασικα πραγματα με τον αλλο δε θα γινεις ψυχαναλυτης του.
Ναι σε απατησα μωρο 2-3 φορες, αλλα δεν ειναι αυτο που νομιζεις, δε μπορεις να με καταλαβεις και διαφοροι αλλοι ηλιθιοι γριφοι.
Για την topic starter θα σου δωσω μια συμβουλη. Αν δεν σε σεβεται δεν σε εκτιμαει και σε παιζει μεσα στη σχεση, καντον να σε εκτιμησει μια και καλη εκτος αυτης. Χωρισε τον καταμουτρα, οχι μυνηματα και τηλ, φυγε κυρια και μην ξαναερθεις σε οποιαδηποτε επαφη μαζι του.
25-08-2017, 17:38 #36
25-08-2017, 18:17 #37
Εγω σκεφτομαι και το αλλο...ο μονος λογος που μπορω να φανταστω για να ξεκινησει καποιος/α κατι με εναν απιστο ανθρωπο ειναι πως ηταν εξαρχης το τριτο προσωπο και οτι το βλεπει μετα σε φαση "α για μενα χωρισε ποσο με θελει πχια". Αλλα καθοτι εχουν δει τι ψεμματα λεει απο πρωτο χερι αντε να χαλαρωσουν μετα :P
Αλλιως δεν καταλαβαινω γιατι να μπει κανεις στη διαδικασια να ξεκινησει σχεση με ατομο που λεει τετοιες μαλακιες (αν οντως τα ειπε αυτα και δεν τα ξερει απο πρωτο χερι η κοπελα).
Εκτος αν τα ειπε αργοτερα οταν εκεινη ειχε ηδη κολλησει...αλλα και παλι...φαινεται τι ειναι ο αλλος αμα ειναι τοοοοσο χυμα πια.
Γιατι κολλησες καλε πες μου και το εχω απορια... ;
25-08-2017, 18:22 #38
25-08-2017, 18:32 #39
Συμφωνώ! Διαφορετικά γιατί να ξεκινήσεις σχέση με κάποιον που από την αρχή δείχνει τέτοια συμπεριφορά;
Υπάρχει πάντως και το εξής ενδεχόμενο. Πολλοί άντρες λένε τέτοιες βλακείες απλά για να κρατάνε την άλλη κολλημένη και στην τσίτα.
Ανθρωπο που υπερηφανεύεται για το πόσες είχε κτλ...εγώ δεν τον πιστεύω. Συνήθως αυτοί που όντως απατάνε παρουσιάζουν το προφιλ του καλού και ήσυχου παιδιού δεν κάθονται να το διαφημίζουν κιόλας! Για να το διαφημίζει, περισσότερο ως ευσεβής πόθος μου μοιάζει και προσπάθεια να έχει την κοπέλα του στην τσίτα με εντελώς λάθος και ηλίθιο τρόπο.
25-08-2017, 18:41 #40
Ε ακομα και ευσεβης ποθος να ειναι δεν σημαινει οτι δεν θα το εκανε με την πρωτη ευκαιρια (αν οντως ειναι ποθος/αχτι/απωθημενο). Δηλαδη τι επειδη δεν του καθεται δεν το κανει; Λολ προσωπικα να το χεσω αυτο.
Επισης μερικοι τα λενε επειδη και να τσιλιμπουρδιζουν θελουν και να ειναι "ενταξει" ταυτοχρονα και ηθικα καλυμμενοι ξερω γω, να μην μπορει να τους χρεωθει το ποσο μαλακες ειναι. Οτι αααα εγω σε προειδοποιησα, εγω ημουν ξεκαθαρος, δεν κοροιδεψα. Γινεται και αυτο.
Βασικα δε σαλταρουν να απαυτο λεω 'γω οι δηθεν "μπερδεμενοι" κι "αστατοι" και τα "καλα παιδια" μαζι; Λολ
Δε ξες τι θες; Αντε γεια! Τι απλος κι ωραιος κανονας και τι ωραια θα ηταν αμα το καναν ολοι, αντρες-γυναικες....ε μα πια δηλαδη :P
Χανει ο κοσμος χρονο και ψυχικη ενεργεια σε μαλακιες...
Τα κανουμε ολα τοσο περιπλοκα χωρις λογο και με νευριαζει αυτο -_-
25-08-2017, 18:47 #41
Ω ναι φυσικά! Δεν το πα για καλυτερο! Μη σου πω οτι καλυτερα αφού τον έχει τον πόθο να το κάνει κιόλας γιατί όντως τι να το κάνω αν δεν με απατάει επειδή δεν μπορεί? να μην θέλει είναι το θέμα!
Συμφωνώ με την ερμηνεία που κάνεις που το παίζουν κιόλας οτι είναι εντάξει και ειλικρινής επειδή το είπαν.
Εδώ έχω ακούσει απο παντρεμένο ότι έλεγε στην γυναίκα του (με την οποία δεν τα πήγαιναν καλά) οτι τώρα θα βγω κι αν βρω κάτι θα προχωρήσω. Του στυλ είμαι εντάξει απέναντι σου, στο λέω, δεν σου κρύβω κάτι. Κι όταν του λεγα οτι αυτό γιατί της το έλεγε και δεν χώριζε απλά η απάντηση ήταν : μα δεν ήθελα να χωρίσω, αλλά αφού αυτή δεν μου καθόταν, ήμουν αποφασισμένος να το βρω αλλού αυτό που ήθελα. Κι ένιωθε πολύ εντάξει με το φέρσιμο του ο τύπος. Οτι ήταν ξεκάθαρος και τίμιος. Όχι πως την το λεγε για να την μειώνει ή μπας και την κάνει να ζηλέψει κι ο ίδιος βολευόταν απίστευτα....οοοοχι!
25-08-2017, 18:50 #42
25-08-2017, 19:41 #43
Δεν ξέρω τι του έλεγε η γυναίκα του αλλά και μόνο το γεγονός οτι μετά από αυτό έβρισκε ανοιχτή την πόρτα όταν γυρνούσε από την έξοδο του ο κύριος....βέβαια στο τέλος χωρίσανε.
Πάντως αυτό μου το λεγε ως επιχείρημα για την ειλικρίνεια του και την τιμιότητα του. Οτι και καλά ήταν τόοοοοσο ειλικρινής που μέχρι κι αυτό το έλεγε. Ε συγνώμη αυτό δεν είναι ειλικρίνεια, είναι προσπάθεια να μειώσεις τον άλλον, να τον κάνεις κουρέλι, να τον χειραγωγήσεις και να βγεις κι από πάνω ότι είσαι ο σωστός!
25-08-2017, 19:59 #44
Η ειλικρινια θελει πολυ θαρρος...το ειλικρινες θα ηταν απλα να χωρισει αμα βαρεθηκε. Ποιος εχει τα @@ να πει μου τελειωσε; Χωρις αλλο κλαδακι να πιαστει στον οριζοντα και να αφησει τον αλλον μια ωρα αρχυτερα να βρει κατι αληθινο; Η να χωρίσει η να το παλεψει...αυτα τα ημιμετρα ειναι για τα μπαζα για να μη πω τιποτα χειροτερο. Αλλα κοινο φαινομενο...λιγοι τολμουν αν τολμουν. Δεν ξερω εσεις ξερετε τετοιους ανθρωπους; Εγω δυσκολευομαι να σκεφτω καποιον :/
25-08-2017, 20:45 #45
Κοριτσια δεν ξερω απλα τα ακουσα κ ειπε θελω καπου να κατσω κ αυτα σε μια κοπελ τα γνωστα....ε ειχα βολευτει και που δεν εβγαινε...τωρα ομως που βγαινει με τρελαινει η ζηλια