ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 819
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 819 of 1380 FirstFirst ... 3197197698098178188198208218298699191319 ... LastLast
Results 12,271 to 12,285 of 20693
    Senior Member
    δε με παρακολουθουν οι μπατσοι.με παρακολουθουν ολοι.οπως και πολλα παιδια οπως εσεις εδω που μπορει να εχετε καποια ιδιαιτεςρη ικανοτητα.οπως να ακους και να βλεπεις πραγματα και να καταλαβαινεις τη συνομωσια.αλλα δε ξερω τι σκοπεουν να κανουν με την παρακολουθηση.τι θα καταφερουν
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Κανενας δε σε παρακολουθει. Η ψυχωση σου δημιουργει αυτες τις ιδεες. Μειωσες τα φαρμακα?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Η μια 19 και η άλλη 24 χρονών??
    Τι θέλετε εδώ?
    Βάλτε στόχους άμεσα! Κάνετε κάθε μέρα οτιδήποτε που οδηγεί σ αυτούς τους στόχους! Και ανθρώπους κατάλληλους δίπλα σας ιδίως για να σας τραβάνε από το αυτί άμα βγαίνετε εκτός στοχου!
    Η εμπειρία της ζωής σας τα λέει αυτα μέσω εμού που είδα πολλά στη ζωή μου και θέλω να βοηθήσω κόσμο να μην πάθει ποτέ ότι έπαθα εγώ. Γι αυτό δεν κάνει να μπαίνετε άλλο εδω.
    Σε μενα αναφερεσαι;
    Γτ τι ειναι εδω και δε μπορουμε να μπουμε κι εμεις;
    Σπιναλογγα;
    Δε καταλαβαινω το σκεπτικο σου.

Ευχαριστουμε παρ'ολα αυτα για τις συμβουλες. Να ξερεις προσωπικα , εχω μοχθησει αρκετα.

Senior Member
    Για καλο στο εγραψε. Με την εννοια οτι ειστε πολυ νεες για να κολλησετε σε αυτο το φορουμικο καψιμο.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Ναι πιθανως για αυτο το εγραψε.
    Δεν εχω σκοπο να καω..μια μαυριλα σκετη ειναι ενταξει. :P
    Ωστοσο, δε παραλειπω οτι βοηθιεμαι ορισμενες φορες οταν μπαινω.
    Eπισης, όλοι τοσο μεγαλοι ειναι εδω μεσα;
    οι περισσοτεροι ειναι ενηλικες νεοι βλεπω εγω. Τελοσπαντων

Senior Member
    Ναι, εχει και πολλα ατομα στην ηλικια σου ή και πολυ κοντα σε αυτην. Δεν αναφεροταν επι προσωπικου σε σενα ο Γιαννης, αλλα γενικα στη νεολαια.

Banned
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Για καλο στο εγραψε. Με την εννοια οτι ειστε πολυ νεες για να κολλησετε σε αυτο το φορουμικο καψιμο.
    το καψιμο βρισκεται περισσοτερο στο οτι μερικοι δε θελουν να καταλαβουν οτι εγω ετσι ειμαι και κανε φλατζες προσπαθοντας να μου αλαξουν αποψεις και στο τελος καταληγει να υποφερει το νευρικο τους συστημα αφου συνεχιζουν το χαβα τους και γω τον δικο μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Κανενας δε σε παρακολουθει. Η ψυχωση σου δημιουργει αυτες τις ιδεες. Μειωσες τα φαρμακα?
    ναι μειωσα ενα 200mg.η ψυχολογος λεει οτι παιζει ρολο οτι δεν κανω τιποτα αυτην την περιοδο και βαριεμαι και μου συμβαινουν διαφορα και να κανω υπομονη ως τον οκτωβρη που θα ξεκινησω τις δραστηριοτητες.μου λεει να το παλεψουμε μαζι λιγο γιατι αν το πω στη γιατρο το πιο πιθανο ειναι να μου ανεβασει το φαρμακο και που θα με απογοητευε πολυ και θα με εκανε χειροτερα μιας και περιμενα χρονια αυτην την μειωση.
    μου φερνει φοβο και αγχος η παρακολουθηση.προσπαθω να βγαινω εξω εστω για πολυ λιγο και να αντιμετωπιζω την κατασταση κατα μετωπο.αλλα μου ερχεται δυσφορια.οι αισθησεις μου δουλευουν 150%.
    αλλα δε ξρω γιατι μας παρακολουθουν..μου εχει μπει η ιδεα πως αν το πω καπου και φανερωσω τη συνομωσια θα με σκοτωσουν γιατι θα τους αποκαλυψω το σχεδιο τους.αλλα δε ξερω ποιος ειναι ο τελικος τους στοχος
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    καλησπέρα, άρχισα ύπνωση και από εχθές που έκανα την πρώτη έχω μία ένταση, ενω είχα χαλαρώσει τελείως με το paroxetine.
    έχει δοκιμάσει κανείς κλινική ύπνωση?
    ελπίζω να πάει καλα..με την ψυχολόγο έχουμε καλή χημεία

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    ναι μειωσα ενα 200mg.η ψυχολογος λεει οτι παιζει ρολο οτι δεν κανω τιποτα αυτην την περιοδο και βαριεμαι και μου συμβαινουν διαφορα και να κανω υπομονη ως τον οκτωβρη που θα ξεκινησω τις δραστηριοτητες.μου λεει να το παλεψουμε μαζι λιγο γιατι αν το πω στη γιατρο το πιο πιθανο ειναι να μου ανεβασει το φαρμακο και που θα με απογοητευε πολυ και θα με εκανε χειροτερα μιας και περιμενα χρονια αυτην την μειωση.
    μου φερνει φοβο και αγχος η παρακολουθηση.προσπαθω να βγαινω εξω εστω για πολυ λιγο και να αντιμετωπιζω την κατασταση κατα μετωπο.αλλα μου ερχεται δυσφορια.οι αισθησεις μου δουλευουν 150%.
    αλλα δε ξρω γιατι μας παρακολουθουν..μου εχει μπει η ιδεα πως αν το πω καπου και φανερωσω τη συνομωσια θα με σκοτωσουν γιατι θα τους αποκαλυψω το σχεδιο τους.αλλα δε ξερω ποιος ειναι ο τελικος τους στοχος

boo για σου κ απο μενα. θελω να ξερεις πως κανεις απο δω μεσα δεν εχει σχεση με την συνομοσια που λες. μπορεις να μας λες ελευθερα οτι θες μαζι σου ειμαστε κ εισαι εντελος ανωνιμος εδω μεσα. ακομα κ να ηταν καποιος δεν θα μπορουσε να σου κανει τπτ

Senior Member
    Quote Originally Posted by giannis000 View Post
    boo για σου κ απο μενα. θελω να ξερεις πως κανεις απο δω μεσα δεν εχει σχεση με την συνομοσια που λες. μπορεις να μας λες ελευθερα οτι θες μαζι σου ειμαστε κ εισαι εντελος ανωνιμος εδω μεσα. ακομα κ να ηταν καποιος δεν θα μπορουσε να σου κανει τπτ
    γεια σου Γιαννη
    ετσι νιωθω κι εγω στο φορουμ.δεν με παρακολουθουν εδω γιατι κι εδω εχω ακουσει κι απο αλλους πουεχουν τετοια σαν εμενα αλλα κανεις τους δεν τους πειραξε εδω μεσα.εδω υπαρχουν πολλα παιδια με ιδιτερες ικανοτητες που τους παρακολουθουν κι αυτους.οποτε εδω νιωθω ανετα να μιλαω για αυτο το θεμα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    γεια σου Γιαννη
    ετσι νιωθω κι εγω στο φορουμ.δεν με παρακολουθουν εδω γιατι κι εδω εχω ακουσει κι απο αλλους πουεχουν τετοια σαν εμενα αλλα κανεις τους δεν τους πειραξε εδω μεσα.εδω υπαρχουν πολλα παιδια με ιδιτερες ικανοτητες που τους παρακολουθουν κι αυτους.οποτε εδω νιωθω ανετα να μιλαω για αυτο το θεμα
    υπερωχα τουλαχιστων για σενα εχεις μια γονια να ηρεμεις

Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    εγω ποτε θα αλλαξω σκεπτικο, ποτέ; τοσο δυσκολο ειναι πια

Senior Member
    Quote Originally Posted by maria4 View Post
    εγω ποτε θα αλλαξω σκεπτικο, ποτέ; τοσο δυσκολο ειναι πια
    χαχα κ σενα σε παρακολουθουν?

Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App

Quote Originally Posted by maria4 View Post
    Σε μενα αναφερεσαι;
    Γτ τι ειναι εδω και δε μπορουμε να μπουμε κι εμεις;
    Σπιναλογγα;
    Δε καταλαβαινω το σκεπτικο σου.

Ευχαριστουμε παρ'ολα αυτα για τις συμβουλες. Να ξερεις προσωπικα , εχω μοχθησει αρκετα.
    Με κάλυψε ήδη η savatage. Για αυτό "το όσο μπαίνεις εδω" ελπίζω ο λόγος να είναι η επιζήτηση βοήθειας και μόνο, και όντως για σένα ο χώρος αυτός στο όσο αφιερώνεις εδώ να σου παρέχει αυτό που είναι η κατάλληλη βοήθεια για σενα.
    Και η καταλληλοτητα της βοηθειας κρίνεται εκ του αποτελέσματος σε σενα.
    Αν βλεπεις διαφορά, δηλαδή αποτελέσματα, πραγματικά βηματα προς τα εμπρος στη ζωη σου, πρόοδο σε τομείς της ζωής σου σε σύγκριση με πριν, τότε ο χώρος αυτος σου προσφέρει βοήθεια.
    Αν εδω μπαίνεις για να κάνεις τσατ, χασούρα και λοιπά συναφή ή για να λες τον πόνο σου και μεχρι εκει, τότε υπάρχει πρόβλημα και όντως ισχύει η ερώτηση μου "τι κανεις εσυ εδώ?".
    Κι αν κοπέλα μου αντιμετωπίζεις καποιο σοβαρό θεμα τοτε η λύση ειναι ενας καλός ψυχολογος και καταλληλα άτομα δίπλα σου.
    γιάννης