μακαρι - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 41 of 41

Thread: μακαρι

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Λιγα ειναι.
    8ωρο. 16ευρο την μερα. για αρχη βασικα μετα θα ψαχτω αλλου

Senior Member
    παντος ρ παιδια. παρα τις προσπαθειες μου βλεπω αλλους στο φβ κ στο ινσταγκραμ. πως ανταλαζουν σχολια κοπλιμεντα κ.τ.λ. κ με πιανει κατι. σκαλωνω καπως...

Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App

Banned
    Quote Originally Posted by giannis000 View Post
    παντος ρ παιδια. παρα τις προσπαθειες μου βλεπω αλλους στο φβ κ στο ινσταγκραμ. πως ανταλαζουν σχολια κοπλιμεντα κ.τ.λ. κ με πιανει κατι. σκαλωνω καπως...

Απλά μην δίνεις σημασία, με φίλτρα είναι τα περισσότερα. Όταν βάζω φώτο, όταν βγω με κορίτσια για ποτό, συνήθως τις βάζω σε ασπρόμαυρο. Υπάρχουν 1.000 φίλτρα, που μπορεί τον άλλον/άλλη και άσχημος/μη να είναι, να τον κάνει θεό/θεά, χωρίς υπερβολή. Και στο fb τα ίδια. Όχι, πως είναι θετικό. Το σωστό θα ήταν να προωθούνταν η φυσική ομορφιά και όχι τα φίλτρα. Όμως στην εποχή του "τέλειου", που όλα πρέπει να είναι τέλεια, από το χτένισμα, το πρόσωπο, μέχρι το σώμα και τα ρούχα, προωθούνται τέτοια φίλτρα, δυστυχώς...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Απλά μην δίνεις σημασία, με φίλτρα είναι τα περισσότερα. Όταν βάζω φώτο, όταν βγω με κορίτσια για ποτό, συνήθως τις βάζω σε ασπρόμαυρο. Υπάρχουν 1.000 φίλτρα, που μπορεί τον άλλον/άλλη και άσχημος/μη να είναι, να τον κάνει θεό/θεά, χωρίς υπερβολή. Και στο fb τα ίδια. Όχι, πως είναι θετικό. Το σωστό θα ήταν να προωθούνταν η φυσική ομορφιά και όχι τα φίλτρα. Όμως στην εποχή του "τέλειου", που όλα πρέπει να είναι τέλεια, από το χτένισμα, το πρόσωπο, μέχρι το σώμα και τα ρούχα, προωθούνται τέτοια φίλτρα, δυστυχώς...
    ναι ρ οκ για τα φιλτρα κγω 90% βαζω φιλτρα. αλλα λεω το οτι εχουν μεταξι τους αυτο το περα δωσε. κ εγω δεν το εχω τοσο πολυ. τεσπα μαλακιες δικες μου

Senior Member
    πριν ενα χρονο βγηκα απο μια καταθληψη κ μια κατασταση οπου κ γω δεν ξερω πως αντεξα κετα απο ακραια σκηνικα. φετος εκανα μια αρχη κ η ψυχολογος μου μου ειπε οτι ηταν πολυ καλη αρχη. εκανα κ παρεες κ εξοδους κ σπουδασα κ τα πιγα καλα κ εκει. ναι οκ .φετος θελω να συνεχησω ωτε να φτασω σε εναν βοθμο πολυ καλο ωστε να μπορω να πω οτι σε 2 χρονια τα καταφερα. ξερω ειναι λιγο τρελο αυτο που θελω αλλα μακαρι να το πετυχω. θα ειναι η μεγαλυτερη νικη που ειχα ποτε στη ζωη μου. ανα διαστηματα θα σας κραταω ενημερους

Senior Member
    παντος ειναι πολυ κουραστικο. να βλεπεις τους αλλους να ειναι αποδεκτοι απο τον κοσμο. να τπυς δειχνουν μια προτημηση οι αλλοι. κ εσυ να εισαι αυτος που τον αποριπτουν παντα. αυτος που τον κανουν περα κ αυτος που υποτημανε παντα. οκ αν ειμαι σε μια παρατημενη κατασταση λογικο ειναι να αντηδρουν ετσκ κ οι αλλοι. γιαυτο κ γω θελησα να με φερω σε ενα καλητερο επιπεδο. να γινω κατι καλητερο στη ζωη μου.αλλα κ παλι οταν οι σημαθητες σου προσπαθουν να σε εκμεταλευτουν η δεν τους νιαζει αν σε συμπεριφερθουν ασχημα δεν ειναι ωραιο. θα με ριξει ολλο αυτο λογικο ειναι.

Senior Member
    απ το να καθωμαι κ να περιμενω μπας κ μου τυχει να γνωρισω κανα καλο ατομο. η μπας κ μου κατσει κατι καλο. ειπα να παρω εγω τα πανω μου. να αρχησω να κανω εγω πραγματα για μενα. να επενδυσω σε μενα κ να βελτιωσω εμενα την εμψανιση μου κ τις καταστασεις της ζωης μου. κ τοτε κ να βγενω να κανω δραστιριωτητες κ να γνωρισω γενικα κοσμο. αλλα κ να ειμαι σε μια καλητερη κατασταση οπου υποτηθεται οτι θα τραβηζω ετσι κ το ενδιαφερων καποιον ανθρωπων. ευχωμαι να βγω κερδισμενος απο ολλο αυτο. αλλα κ παλι εχω καποιες αμφιβολιες.... εσεις τι λετε?

Senior Member
    Γιαννη αν βρεις μια δουλεια καλη και τελειωσεις τις σπουδες η και αναποδα θα σε σεβονται ολοι. Αυτο σου λειπει. Το κοινωνικο στατους. Μπορει μες στη δουλεια να τραβας ζορι και μπουλινγκ, θα ξεψαρωσεις ομως και ολοι θα σε σεβονται. Και θα αποκτησεις και φιλους στις σπουδες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Γιαννη αν βρεις μια δουλεια καλη και τελειωσεις τις σπουδες η και αναποδα θα σε σεβονται ολοι. Αυτο σου λειπει. Το κοινωνικο στατους. Μπορει μες στη δουλεια να τραβας ζορι και μπουλινγκ, θα ξεψαρωσεις ομως και ολοι θα σε σεβονται. Και θα αποκτησεις και φιλους στις σπουδες.
    λουλουδι σε ευχαριστω. εγω εχω βαλει φετος στοχο να τα κανω αυτα που λες κ στη ουσια να τελιωσω οτι αρχησα πριν ενα χρονο. βασικα θελω να σου στειλω κατι που βρικα σε μυνημα κ να μου πεις αν συμφωνεις

Junior Member
    σε νιώθο παρα πολύ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Fr0z View Post
    σε νιώθο παρα πολύ!
    ευχαριστω!!!!

Page 3 of 3 FirstFirst 123