Mαρτυρίες άλλων - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 74
    Senior Member
    Quote Originally Posted by jim7 View Post
    Προσοχή οτανκοβεις ενα αντικαταθλιπτικο, μπορεί να επανέλθει με χειρότερα συμπτώματα. Αυτό Ομως δεν στο λένε...
    Φιλικά.
    Ο δικός μου γιατρός προσωπικά μου το είχε πει από την πρώτη στιγμή που τα έκοψα την προηγούμενη φορα.Ναι έτσι όπως σε βλέπω μου λέει δεν τα χρειάζεσαι πλέον οπότε τα κόβουμε σταδιακά.Η σταδιακή μείωση κράτησε ένα χρόνο.Και επίσης μου τόνισε ότι ίσως ξαναπάρεις, ειδικά από τη στιγμή που κάνεις τόσο αγχώδη δουλειά.Και φυσικά ξανά επεσα.Για το μόνο που χαίρομαι είναι ότι με πιάνουν σχετικά γρήγορα και με συνεφερουν.Την Τρίτη βδομάδα τέταρτη το πολύ έχω συνέλθει.Οπως και να χει ένα χρόνο θα το παίρνω σιγουρα.Απο κει και πέρα το βλεπω.Ισως και να μην το κόψω ποτέ αλλά αυτό δεν είναι κάτι που χρειάζεται να σκεφτώ τώρα.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Banned
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Στο μερος που ζω υπαρχει μια ψυχολογος που κανει μονο συνεδριες κλινικης υπνωσης. Στο ραντεβου γνωριμιας σου ταζει απιστευτα πραγματα. Οτι θα ξεπερασεις ακομα και προβληματα υγειας. Οτι τελειωνει η θεραπεια στα 12 ραντεβου. Σου διαβαζει ενα κειμενο αναλογα τι εχεις ζητησει, πχ αν εχεις καποια συγκεκριμενη φοβια.
    Και μεχρι το επομενο ραντεβου, δε στο δινει καν ηχογραφημενο για να κανεις την υπνωση καθε μερα επι βδομαδες. Ουσιαστικα κανει αυτη τη σχεδον 1 ωρα και μετα σου λεει "Ξεκλειδωθηκε".
    Αν πεις οτι δεν αλλαξε τιποτα και δεν εχεις καμμια βελτιωση, σου λεει να επαναλαβετε την ιδια υπνωση. Και αν παλι δεν αλλαξει απολυτως τιποτα, σου λεει οτι για καποιο λογο εσυ μπλοκαρεις την αλλαγη συνειδητα, αφου το προβλημα στο ασυνειδητο εχει ξεκλειδωσει μετα τη συνεδρια.
    Μη στα πολυλογω, κανει υπνωση σε ασθενεις/πελατες που δεν τους γνωριζει, δεν εχει ιδεα για τα πραγματικα θεματα τους, το παρελθον τους. Παιρνει τα κειμενα, βαζει τον πελατη σε χαλαρωση και διαβαζει. Και αν δεν υπαρξει αποτελεσμα, λεει οτι ο πελατης δεν ηταν ετοιμος και δε θελει να κανει αλλαγες.
    κοιταξε εγω 2 φορες πηγα. τη μια μιλησαμε και την αλλη καναμε την υπνωση. πρεπει να το θελεις, στην ουσια σε βοηθαει να χαλαρωσεις, και ετσι οπως εισαι χαλαρη σου στελνει θετικα σηματα και υποβολες. δεν το βρισκω κακο αυτο ουτε τη θεωρω απατεωνα

Banned
    Quote Originally Posted by maria4 View Post
    δεν τεμπελιαζει προς Θεου....εχει εξαντληθεί και δεν φερνει τη σωστη χημικη ισορροπια πλεον
    ετσι πιστευω δηλαδη και εγω για την ωρα...
    απο εκει κ περα ειναι ξενη χημεία σωστά
    σκεψου ομως ότι και τα υπολοιπα χαπια ειναι επισης ξενα αλλα αμα εχεις ζαχαρο,χοληστερινη κλπ θα τα παρεις? ποσοι τα παιρνουν κι αυτα ποσα χρονια
    θυροειδη επισης? εγω θα το παιρνω εφ ορου ζωης για να ρυθμιστω.
    μονος σου ειδικα πιο σοβαρες κατθλιψεις , δν ξερω για την ηπια
    το βρισκω πολυ δυσκολο να το ξεπερασεις μονος σου...αγαπητη.
    Ειναι βοηθημα κακα τα ψεματα.
    Αυτο δε σημαινει οτι τα θεοποιώ κι εγω...φοβαμαι πλ τις μακροχρονιες παρενεργειες γιατι
    πολυ απλα κανεις δε ξερει τι μελλει γενεσθαι με τα συγκεκριμενα.
    Ελπιζω να μην τα χρειαστω αλλα...
    ουτε κι εγω την παλευα δεν μπορουσα πλεο ν να λειτουργησω. μου βγηκε στρες και στεναχωρια που μαζευα χρονια μολις τελειωσαν τα ζορια... τωρα δεν εχω εμπιστοσυνη στο μυαλο μου πλεον

Banned
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Στο μερος που ζω υπαρχει μια ψυχολογος που κανει μονο συνεδριες κλινικης υπνωσης. Στο ραντεβου γνωριμιας σου ταζει απιστευτα πραγματα. Οτι θα ξεπερασεις ακομα και προβληματα υγειας. Οτι τελειωνει η θεραπεια στα 12 ραντεβου. Σου διαβαζει ενα κειμενο αναλογα τι εχεις ζητησει, πχ αν εχεις καποια συγκεκριμενη φοβια.
    Και μεχρι το επομενο ραντεβου, δε στο δινει καν ηχογραφημενο για να κανεις την υπνωση καθε μερα επι βδομαδες. Ουσιαστικα κανει αυτη τη σχεδον 1 ωρα και μετα σου λεει "Ξεκλειδωθηκε".
    Αν πεις οτι δεν αλλαξε τιποτα και δεν εχεις καμμια βελτιωση, σου λεει να επαναλαβετε την ιδια υπνωση. Και αν παλι δεν αλλαξει απολυτως τιποτα, σου λεει οτι για καποιο λογο εσυ μπλοκαρεις την αλλαγη συνειδητα, αφου το προβλημα στο ασυνειδητο εχει ξεκλειδωσει μετα τη συνεδρια.
    Μη στα πολυλογω, κανει υπνωση σε ασθενεις/πελατες που δεν τους γνωριζει, δεν εχει ιδεα για τα πραγματικα θεματα τους, το παρελθον τους. Παιρνει τα κειμενα, βαζει τον πελατη σε χαλαρωση και διαβαζει. Και αν δεν υπαρξει αποτελεσμα, λεει οτι ο πελατης δεν ηταν ετοιμος και δε θελει να κανει αλλαγες.
    χαχαχα αστειο υπνωσ στον 21ο αιωνα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Senior Member
    Δε νομιζω οτι ειναι αστειο. Αρκετοι κανουν υπνωση και καποιοι ωφελουνται μαλιστα.

Banned
    εχεις δοκιμασει εσυ που το αμφισβητεις?

Banned
    μου θυμιζεις κατι μανουλες του facebook που διαβαζουν 5 αρθρα και νομιζουν οτι ξερουν περισσοτερα απο γιατρους, διαιτολογους και λοιπους επιστημονες..τεσπα

Banned
    παντως η πρωτη ψυχολογος που πηγα ασκουσε συμβουλευτικη , που ειναι και πολυ trendy, και το μονο που καταφερε ηταν να με κανει να νοιωσω σκατα..και ειναι και πρωτο ονομα στην πολη μου.. οποτε ολα σχετικα ειναι και η καθε περιπτωση διαφορετικη. το πως θα μαθει ο καθενας απο εμας να κανει κουμαντο στο μυαλο του, ας το ανακαλυψει μονος του με τον επαγγελματια και τη μεθοδο που του ταιριαζει

Senior Member
    Quote Originally Posted by icecream View Post
    παντως η πρωτη ψυχολογος που πηγα ασκουσε συμβουλευτικη , που ειναι και πολυ trendy, και το μονο που καταφερε ηταν να με κανει να νοιωσω σκατα..και ειναι και πρωτο ονομα στην πολη μου.. οποτε ολα σχετικα ειναι και η καθε περιπτωση διαφορετικη. το πως θα μαθει ο καθενας απο εμας να κανει κουμαντο στο μυαλο του, ας το ανακαλυψει μονος του με τον επαγγελματια και τη μεθοδο που του ταιριαζει

ακριβως αυτο..οπως επισης και η χημεια μετραει...και δυστυχως σε αυτη τη χωρα υπαρχουν πολλοι απατεωνες ή που δεν ειναι ανταξιοι του επαγγελματος αυτου.

Εγω σαν κι εσενα την ειχα πατησει με μια που εκανε συστημικη θεραπεια, δε μου ταιριαζε καθολου ομως...δεν με εκανε να νιωθω τοσο σκτ οκ αλλα σιγουρα δε ταιριαζε η θεραπεια της πανω μου. Μια αλλη με ειρωνευοταν ή με συμβουλευε σαν τις γιαγιαδες.
    Εμενα προσωπικα με βοηθησε μονο ψυχιατρος που χρησιμοποιησε γνωστικη-αναλυτικη προσεγγιση διοτι ανελυα πολλες συμπεριφορες-συναισθηματα...Βεβαια δεν εχω βελτιωθει πολυ οπως φαινεται αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

Ξεπερνιέται.Είχα κατάθλιψη .Έχει να εμφανιστεί 5 χρόνια.Τώρα παίρνω απλά το ladose και είμαι πολύ καλά.Τότε σκεφτόμουν μέχρι και την αυτοκτονία,νόμιζα οτι δεν θα φύγει ποτέ.Και όμως.Θέλει να περιμένεις,να έχεις σωστούς θεραπευτές και δικούς σου ανθρώπους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεολόγος View Post
    Ξεπερνιέται.Είχα κατάθλιψη .Έχει να εμφανιστεί 5 χρόνια.Τώρα παίρνω απλά το ladose και είμαι πολύ καλά.Τότε σκεφτόμουν μέχρι και την αυτοκτονία,νόμιζα οτι δεν θα φύγει ποτέ.Και όμως.Θέλει να περιμένεις,να έχεις σωστούς θεραπευτές και δικούς σου ανθρώπους.
    Aισιοδοξο το μηνυμα σου. Αλλα θα ρωτησω κι εσενα ξανα
    πως ξεπερνιεται ενώ παιρνεις ακόμα αγωγή; κ να φανταστω 5 χρονια παιρνεις και το ladose;
    Γιατι κι εγω οποτε παιρνω αντικαταθλιπτικο,οπως τωρα ας πουμε εννοειται μου φευγει κ θα φυγει τελειως και η καταθλιψη(τα συμπτωματα)

Banned
    Quote Originally Posted by icecream View Post
    εχεις δοκιμασει εσυ που το αμφισβητεις?
    Πως, εκανα , με το David Coperfield.

Senior Member
    Πως, εκανα , με το David Coperfield.
    Ειπα και γω οτι θα ελεγες κατι σοβαρο....

Εστάλη από GT-S7580 στο E-Psychology.gr Mobile App

Banned
    Quote Originally Posted by KaterinaP View Post
    Ειπα και γω οτι θα ελεγες κατι σοβαρο....

Εστάλη από GT-S7580 στο E-Psychology.gr Mobile App
    Eλα τώρα, μήπως έκανες κι εσύ;

Banned
    Να μιλήσουμε σοβαρά; Και μονο αυτή η απαίτηση, δείχνει το μέγεθος της άγνοιας. Λοιπον η ύπνωση είναι τέχνασμα, σαν τέτοιο χρησιμοποιήθηκε πριν την ψυχανάλυση. Εγκαταλείφθηκε όταν ο Φρόυντ παρατήρησε οτι τα ωφελη διαρκούν μονο κατα τον χρονο που ο ασθενής είναι υπο την επήρεια της ύπνωσης. Τοτε όμως δεν είναι υπετλυθυνος για τις πράξεις του γιατί είναι απόλυτα εξαρτημένος απο τις διαταγές του υπνωτιστη.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast