Results 121 to 135 of 229
Thread: Ανεπιθυμητη ομοφιλοφιλια?
-
22-09-2017, 16:47 #121
Κ ειναι αλλο να του λες ξεκαθαρα οτι ειναι φασιστας διαστρεβλωνοντας τα λεγομενα του κ μη καταλαβαινοντας βασικες τεχνικες εκφρασης κ λογου οπως με χαρακτηρισε ο εν ειδα στην απαντηση του κ αλλο να μιλας με τον υποθετικο λογο για να τονισεις μια σταση του τυπου "εχω παντα δικιο,ο δικος μου λογος μετραει κ εσεις ειστε ανιδεοι"
Προφανως δεν διαβασατε την εξηγηση που εδωσα η υπαρχει χασμα κατανοησης απλων ελληνικων.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
- 22-09-2017, 17:15 #122
Για να το θεσω απλα
Αρχικα πιαστηκα απο την φραση του ''εν ειδα'' ''Σου είπα Γιώργο, θα βγάλουν φλύκταινες αν ακούσουν να μου λέει κάποιος πως έχω δίκιο.''
Αυτο για μενα δειχνει την αναγκη καποιου να του αναγνωριζουν συνεχως πως εχει δικιο. Πραγμα αντιθετο με την ξακουστη φραση ''ενα γνωριζω πως δεν γνωριζω τιποτα'' γι'αυτο κ στην συνεχεια ειπα για ξερολιθιαση.
Αν καποιος αποζητα την αναγνωριση πως στα παντα εχει δικιο κ να τον εξυμνουν ενας ειναι ο δρομος. Να γινει δικτατορας.
Ο υποθετικος λογος γινεται γιατι δεν τον ξερω προσωπικα κ δεν γνωριζω αν ειναι φασιστας κ θελω να τονισω αυτο που μου εβγαλε η φραση στον Γιωργο.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
22-09-2017, 17:53 #123
Τελικά με το θέμα και τον προβληματισμό της κοπέλας θα ασχοληθεί κανείς ή θα αντιπαρατιθεστε μέχρι να σβήσει ο ήλιος;;
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
22-09-2017, 18:08 #124
Σωστος!!!Προσωπικα ζηταω συγγνωμη απο την νηματοθετρια.
Δεν ηθελα να επεκταθω περα του σχολιου στην 1η σελιδα αλλα οταν σου βαζουν λογια κ διαστρεβλωνουν τα λεγομενα σου προσπαθεις να αποδειξεις οτι η γη γυριζει.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
22-09-2017, 18:53 #125
Επειδη τυχαινει πολλες φορες να συμμετεχω στην ιδια συζητηση με τον ουδεν ειδα ο ουδεν ειδα κατα την ταπεινη μου γνωμη καταβαθος αισθανετε αδικημενος απτους συμφοριτες/τισες του.αισθανετε οτι εστω και σε λιγα πραγματα αν εχει δικιο παλι δεν του το αναγνωριζουν και γιαυτο ειπε.γιωργο αν μου δωσεις δικιο θα βγαλουν φλυκταινες. Ναλον πιστευει οτι υπαρχει μια προκαταληψη απεναντι του...
22-09-2017, 19:11 #126
πιθανως να συμβαινει αν υπαρχει εμπαθεια απο καποιους αλλα δεν γνωριζω τα πεπραγμενα.
Εγω μπορω να μιλησω για τις λιγες προσωπικες συζητησεις κ αυτα ειναι τα συμπερασματα μου.
Προσωπικα δεν εχω προβλημα να συμφωνησω κ το εχω κανει σε αλλο θεμα.
Επισης πιστευω πως δεν ειμαστε εδω για να μας αναγνωρισουν πως κατεχουμε την απολυτη αληθεια αλλα να ανταλλαξουμε αποψεις.
Αν ζητουσα συγνωμη δεν θα ηταν για αυτα που εγραψα αλλα για τον τονο που κρατησα που ισως δειχνει επιθεση. Αλλα νομιζω ηταν συμπερασματα που ο καθενας αναλογα την ευθιξια του τα κρατα η οχι.
Δεν θα δεχτω ομως διαστρεβλωσεις κ αντιλογο με παρανοησεις.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
22-09-2017, 19:22 #127
Διαστρεβλώνει τα λεγόμενα όλων κ θέλει να μάθει να σεβόμαστε εγώ πρωσοπικα όταν ήμουν στην ηλικία του δούλευα σπούδαζα κι είχα να διαχειριστώ τον Τάκη τον φασαρία κ τον Γιώργο τον Γκοτζίλα άμα αυτός πέρασε θεολογία με έντεκα κ κάθεται κ διαβάζει είναι πολύ γελασμενοσ ότι θα τον σεβαστώ αν δεν το αξίζει αν το αξίζει μπράβο του αλλά δεν βλέπω μυαλό
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
22-09-2017, 19:46 #128
Το ξερω οτι δεν εχεις προβλημα να συμφωνησεις με τον ουδεν ειδα και με τον καθε ουδεν ειδα.εχω διαβαση στο αλλο θεμα οτι συμφωνησες με τον ουδεν ειδα.εγω ειπα το πως το βλεπει ο ουδεν ειδα απτη δικη του πλευρα τωρα το ποσο ισχυει η οχι ειναι αλλο θεμα.φυσικα και ειμαστε εδω ολη για να ανταλλαξουμε αποψεις.σε καποιες συμφωνουμε σε καποιες οχι λογικο ειναι...σε καμια περιπτωσει δεν ειναι προσωπικο νομιζω του το εχω πει και αλλες φορες...
22-09-2017, 19:51 #129
Κανεις λαθος αγαπητε φιλε ελις.ο ουδεν ειδα εχει πολυ μυαλο και πολλες γνωσεις..απλος το θεμα του ειναι οτι καπου εχει μπερδεψει αυτες της γνωσεις..καποιες φορες λεει σωστα και καποιες οχι.αλκα ολοι μας εχουμε τα στραβα μας δεν ειναι ο μονος ...οσο για της διαστεβρωσεις δεν νομιζω οτι ισχυει...τουλαχιστον δεν νομιζω να το κανει επιτιδες.καταλαθος ισως
22-09-2017, 19:58 #130
Έτσι ήμουν κι εγώ στην αρχή τον υποστήριζα αλλά του έφερα αντίρρηση κ διαστρεβλωσε τα λεγόμενα μου κι από τότε τ λέω όλο βλακειεσ επίσης οι γνώσεις του εν οίδα είναι το τι λένε τα βιβλία δυστυχώς μόρφωση δεν είναι αυτό αυτοσ θέλει να λέγεται μορφωμένος αλλά μόρφωση δεν είναι το πόσα πράγματα ξέρεις αυτό νομίζουν οι περισσότεροι αλλά δεν είναι οι γνώσεις
22-09-2017, 20:59 #131
Και αυτο ειναι μορφωσει.συνηθως μας μορφωνει ηζωη και οι εμπειριες δεν αντιλεγο.αλλα και τα βιβλια ειναι μορφωσει.ενα λαθος που κανει ο ουδεν ειδα και το καταλαβα απτο θεμα του γκει πραιτ.ειναι το εξεις πιστευει υπερβολικα πολυ στα βιβλια χωρις να βαζει την προσωπικη του γνωση γθανα κρινη αν αυτο που διαβαζη ειναι σωστο η λαθος η αν στεκη η οχι.καποιες φορες ειμουν προσβλητικος απεναντι του θυμαμε και σε ποιο θεμα και σημειο.τον προσβαλα και δεν ανταπεδωσε.ενω περιμενα να το κανει...
Κατι αλλο συμβενη και βγαζη αυτου του ειδους αμυνα και το περνη τοσο προσωπικα.μαλλον πιστευη οτι καπιοι ειστε εναντιον του οτι και να πει γιαυτο βγαζη αυτη επιθεση
22-09-2017, 21:03 #132
Αλλα σε καμια περιπτωση δεν πιστευω οτι ειναι κακο παιδι η κακοβουλο ατομο.δεν λεω οτι το λετε εσεις.απλα εγω λεω τι γνωμη μου.κατα βαθος ειναι καλο παιδι με ολη τη διαθεση να βοηθησει..ισως να φταιει και οι ακραιες αποψεις που εχει σσε καποια θεματα οπως το σεξ
22-09-2017, 21:13 #133
Τωρα ειδα κ την λογοκρισια απο τους διαχειριστες μετα την αναφορα τηροντας ισες αποστασεις σβηνοντας κ του εν ειδα.
Βασικα δεν ηθελα να συμβαλω στην κακη ποιοτητα του φορουμ με διαξιφισμους, προσωπικες επιθεσεις, φυγη απο το κυριο θεμα. Δυστυχως συνεβαλλα κ γω αν κ προσπαθουσα να κρατω χαμηλο προφιλ.
Θα προτιμουσα αλλη σταση απο τους διαχειριστες απο την στιγμη που εξηγησα αλλα ισως το εξελαβαν σαν επιθεση. ΤεσπαIt is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
22-09-2017, 21:18 #134
Ανέλαβε τον εσύ έχει πολλά να μάθει για μένα δε θέλει να καταλάβει το γιατί δεν θέλει να καταλάβει είναι πρόβλημα του εγώ προσπάθησα να του εξηγήσω δεν θέλει να καταλάβει
22-09-2017, 21:20 #135