περιεργη συμπεριφορα φιλου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 78
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Dre View Post
    οχι βρε πουλακι μου...
    το θεμα μου ειναι οτι φοβαμαι οταν απορριπτω καποιον..τον φοβηθηκα γι αυτο τον παω λαου λαου γιατι το οτι επεσε με τα μουτρα πανω μου , μου φαινεται ουτως η αλλως υπερβολικο..οποτε οτν παω λαου λαου..
    γενικα....δεν θελω τπτ απο αυτον.
    για να το κανω λιανα λοιπον, δεν θελω ουτε γεια να λεμε.
    ομως η υπερβολικη του ενασχοληση με εμενα με εχει τρομαξει...οποτε φοβαμαι να του το κοψω εντελως γιατι τον φοβαμαι πολυ μη μου κανει κακο.
    ειναι παρορμητικος κ μαλακας γενικα...δεν μου δειχνει ισορροπημενο ανθρωπο βστε να νιωσω ασφαλεια μετα την αποφαση μου.καταλαβες?
    ειναι τοσο κακο που φοβαμαι??? εχω αγχωθει κ θελω να κλαψω.
    εσυ το λες λαου-λαου, εγω το λεω τσιγκλισμα.
    εσυ μπορει να εχεις την εντυπωση οτι ετσι θα απομακρυνθει. εγω πιστευω οτι αυτο τον προκαλει γιατι νομιζει οτι του κανεις ναζια κιο οτι εχει κι αλλο περιθωριο.

σορυ αλλα το "θελω χρονο να σκεφτω" ειναι ατακα για ερωτικα καυγαδακια, οχι για στολκερ που θελεις να απαλλαγεις.

Senior Member
    αν πραγματικα φοβασαι, ζητα την βοηθεια του φιλου σου. τωρα εχει απομακρυνθει. αν ξαναεμφανσιτει, ζητα του να του μιλησει.

Member
    ρε παιδι μου γιατι να ειναι ετσι κ τελικα απλα να κολλαγα να του πω επειδη φοβαμαι να κοψουμε τελειως??
    σου λεω ξεκαθαρα οτι φοβηθηκα , γιατι με πιεζεις τοσο? ισως να μη το χειριστηκα τοσο καλα οσο θα επρεπε , αλλα εκανα οτι μπορουσα..
    ισως τελικα ναι να μην το χειριστικα οπβως θα εκανες εσυ η καποια αλλη..σου εξηγω οτι ο ανθρωπος ειχε ξεφυγει κ βρισκοταν σε μια ονειρικη κατασταση..γελαγε σαν ηλιθιος συνεχεια κ εφερνε δωρα κ οταν του ελεγα ευγενικα κακως μου πηρες δωρο , αυτος επεμενε.
    απλα ηθελα να τον απομακρυνω σιγα σιγα, ενιωθα εγκλωβισμενη κ δεν μπορουσα να το διαχειριστω οπως θα επρεπε ή κοφτα οπως λες.
    Δεν μπορουμε ολοι να αντιδρουμε με τον ιδιο τροπο..αντεδρασα ετσι κ παει εγινει..ουτε ποτε χαρηκα που με γουσταρει, ουτε κ ηθελα να με γουσταρει..το οτι προσπαθω να το κοψω με το γαντι δεν σημαινει οτι τον θελω κ εγω..
    απλα εγω προσωπικα προσπαθω να ειμαι ευγενικη κ να το πηγαινω σιγα σιγα..
    εσυ ισως να τον εβριζες κ να το εκοβες μαχαιρι...εγω ισως εχω αλλη αντιδραση..οκ τωρα εγιναν αυτα..το θεμα ειναι εγω να σταματησω να αγχωνομαι κ να μην φοβαμαι.

Member
    επισης το αλλο θεμα μου ειναι οτι σκεφτομαι, μηπως ειμαι παραλογη που τον φοβαμαι τοσο??? κ γιατι τον φοβαμαι τοσο?
    ισως γτ μου φανηκε spooky η συμπεριφορα του ? η τελικα ειναι δικη μου η φοβια?
    πιθανον να χρειαστει να μιλησω σε ψυχολογο..ειναι κατι που σκεφτομαι η αληθεια ειναι.

Senior Member
    επισης το αλλο θεμα μου ειναι οτι σκεφτομαι, μηπως ειμαι παραλογη που τον φοβαμαι τοσο??? κ γιατι τον φοβαμαι τοσο?
    ισως γτ μου φανηκε spooky η συμπεριφορα του ? η τελικα ειναι δικη μου η φοβια?
    πιθανον να χρειαστει να μιλησω σε ψυχολογο..ειναι κατι που σκεφτομαι η αληθεια ειναι.
    και τα δυο παιζουν
    αν ειναι επικινδυνος, σωστα φοβασαι. αν δεν ειναι, εισαιεσυη υπερβολικη.
    οσα ειπες εδω τουλαχιστον δεν δειχνουν κατι περιεργο.
    αλλα δεν εχουμε πληρη εικονα. μιλα με τον ψυχ σου

Senior Member
    ρε παιδι μου γιατι να ειναι ετσι κ τελικα απλα να κολλαγα να του πω επειδη φοβαμαι να κοψουμε τελειως??
    σου λεω ξεκαθαρα οτι φοβηθηκα , γιατι με πιεζεις τοσο? ισως να μη το χειριστηκα τοσο καλα οσο θα επρεπε , αλλα εκανα οτι μπορουσα..
    ισως τελικα ναι να μην το χειριστικα οπβως θα εκανες εσυ η καποια αλλη..σου εξηγω οτι ο ανθρωπος ειχε ξεφυγει κ βρισκοταν σε μια ονειρικη κατασταση..γελαγε σαν ηλιθιος συνεχεια κ εφερνε δωρα κ οταν του ελεγα ευγενικα κακως μου πηρες δωρο , αυτος επεμενε.
    απλα ηθελα να τον απομακρυνω σιγα σιγα, ενιωθα εγκλωβισμενη κ δεν μπορουσα να το διαχειριστω οπως θα επρεπε ή κοφτα οπως λες.
    Δεν μπορουμε ολοι να αντιδρουμε με τον ιδιο τροπο..αντεδρασα ετσι κ παει εγινει..ουτε ποτε χαρηκα που με γουσταρει, ουτε κ ηθελα να με γουσταρει..το οτι προσπαθω να το κοψω με το γαντι δεν σημαινει οτι τον θελω κ εγω..
    απλα εγω προσωπικα προσπαθω να ειμαι ευγενικη κ να το πηγαινω σιγα σιγα..
    εσυ ισως να τον εβριζες κ να το εκοβες μαχαιρι...εγω ισως εχω αλλη αντιδραση..οκ τωρα εγιναν αυτα..το θεμα ειναι εγω να σταματησω να αγχωνομαι κ να μην φοβαμαι.
    εγω καταλαβα πολυ καλα το σκεπτικο σου.
    εσυ δεν καταλαβαινεις οτι πιστευω οτι δεν ειναι μανιακος ο τυπος, αλλα οτι τον εμμεσο αυτο τροπο σου που εσυ τον κανεις απο φοβο, τον ερμηνευει σαν ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ για να συνεχιζει.

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εγω καταλαβα πολυ καλα το σκεπτικο σου.
    εσυ δεν καταλαβαινεις οτι πιστευω οτι δεν ειναι μανιακος ο τυπος, αλλα οτι τον εμμεσο αυτο τροπο σου που εσυ τον κανεις απο φοβο, τον ερμηνευει σαν ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ για να συνεχιζει.
    εχεις δικιο εφσοον δεν ειπα εξ αρχης οτι πιεζομαι κ οτι μου φαινεται περιεργη η συμπεριφορα του, απλα τα δεχτηκα καποια κ το πηγαινα σιγα σιγα, θελω δουλεια πανω σε αυτο ειμαι σιγουρη.
    προφανως κ σιγουρα απο δω κ περα θα πρεπει να γινομαι πιο κοφτη κ απολυτη σε τετοιες προσεγγισεις.
    σε αυτο φυσικα κ συμφωνω..
    απλα εγω προσωπικα ειμαι αδυναμη σε αυτο..κ το αφηνω κ αιωρειται κ μετα αντε να το μαζεψω.

Member
    παντως ενω το πηγα λαου λαου, εκοψε εντελως κ δεν με ενοχλει..
    ευχομαι να πανε ολα καλα...

Member
    οταν φοβομαστε κατι υπερβολικα, σημαινει οτι εχουμε αρχισει κ τα χανουμε λιγο?
    με φοβιζει κ η σκεψη μου οτι μπορει να μου κανει κακο..
    παρατηρω οτι ειναι παραλογη κ υπερβολικη..μηπως εχω προβλημα?

Senior Member
    οταν φοβομαστε κατι υπερβολικα, σημαινει οτι εχουμε αρχισει κ τα χανουμε λιγο?
    με φοβιζει κ η σκεψη μου οτι μπορει να μου κανει κακο..
    παρατηρω οτι ειναι παραλογη κ υπερβολικη..μηπως εχω προβλημα?
    ΟΧΙ, δεν σημαινει αυτο.
    μπορει να ειναι υπερβολικη η και παραλογη, αλλα εχεις αναλογη εμπειρια και ειναι δικαιολογημενη.
    εξαλλου μπορει και να ειναι επικινδυνος.
    τπτ δεν μπορουμε να αποκλεισουμε.
    λεω οτι δεν εδειξε κατι τετοιο. το οτι δεν το εδειξε, δεν αποκλειει το να το δειξει στο μελλον.
    εχε τον φιλο σου ενημερο για ολες τις συζητησεις κι αν ξαναεμφανιστει, πες του ηρεμα αλλα ξεκαθαρα και σταθερα, οτι θελεις να απομακρυνθεις και να μην εχετε επικοινωνια.
    κατα την γνωμη μου, παντα (ας το πω κι αυτο, δεν ειμαι κι ο πάπας).

Member
    ναι κοιτα θα το δω πως θα παει, αν θα ξαναεπικοινωνησει κλπ κλπ..
    μακαρι οχι κ να με αφησει στην ησυχια μου, ο φιλος μου ξερει τα παντα ολα οκ..τον εχω ενημερωσει..
    μου λεει οτι κ γω ειμαι καπως υπερβολικη..
    το θεμα ειναι οτι ο φιλος μου αυτος εχει εξεχουσα σημασια στην κοινωνια, υψηλη θεση κ ειναι στελεχος εταιριας κ γνωστος στην αγορα εργασιας.
    εμενα ποσως με ενδιαφερει αυτο...δεν ειναι κανας εντελως ακυρος..
    πιστευω οτι δεν θα τολμουσε να μαυρισει το ονομα του κ να δημιουργησει εντυπωσεις.
    δεν με ενδιαφερει τιποτα απο ολα αυτα φυσικα, σαφως κ χεστηκα.
    Εμενα δεν θελω να ξαναενοχλησει κ να μαφησει στην ησυχια μου, δεν μου λειπει, δεν νιωθω ασχημα που τον απομακρυνα.
    θελω ειλικρινα την ησυχια μου κ μονο!!!

Member
    ξερεις καμια φορα τοσα γινονται κ ακουμε απο δω κ απο κει..
    πλεον το μυαλο μας ολων παει στο κακο.
    καλο θα ηταν να ειμαστε ολοι επιφυλακτικοι.
    προσπαθω να εχω καλες σχεσεις με ολους κ να μην δημιουργω εχθρους,αν κ μου φαινεται απιθανο, στην ζωη ολων τυχαινουν τετοιες καταστασεις.
    τι να πω αλλο.

Senior Member
    το πιο πιθανο ειναι οτι παρεξηγησε την σταση σου και δεν καταλαβε οτι δεν κολακευεσαι με ολα αυτα, αλλα ενοχλεισαι.
    τωρα που κοψατε ισως το καταλαβει.

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το πιο πιθανο ειναι οτι παρεξηγησε την σταση σου και δεν καταλαβε οτι δεν κολακευεσαι με ολα αυτα, αλλα ενοχλεισαι.
    τωρα που κοψατε ισως το καταλαβει.
    μου εστειλε μνμ οτι θελει να σκεφτει κ οτι ειναι μπερδεμενος κ οτι θα παει για καποια δουλεια εξωτερικο κ θα γυρισει Νοεμβρη κ θα θελε να τα πουμε τοτε..να μου πει δλδ τι επαθε κ τι ενιωσε, οτι θελει να μεινει μονος του με τον εαυτο του για να σκεφτει καθαρα.
    ανακουφιστηκα δεν σου κρυβω μιας κ βλεπω οτι σκεφτεται σοβαρα κατι που δεν το περιμενα, οτι κ αυτος παραδεχεται οτι ειναι καπου μπερδεμενο το πραμα....
    δεν ξερω αν πρεπει να απαντησω κατι σε αυτο.

Senior Member
    μου εστειλε μνμ οτι θελει να σκεφτει κ οτι ειναι μπερδεμενος κ οτι θα παει για καποια δουλεια εξωτερικο κ θα γυρισει Νοεμβρη κ θα θελε να τα πουμε τοτε..να μου πει δλδ τι επαθε κ τι ενιωσε, οτι θελει να μεινει μονος του με τον εαυτο του για να σκεφτει καθαρα.
    ανακουφιστηκα δεν σου κρυβω μιας κ βλεπω οτι σκεφτεται σοβαρα κατι που δεν το περιμενα, οτι κ αυτος παραδεχεται οτι ειναι καπου μπερδεμενο το πραμα....
    δεν ξερω αν πρεπει να απαντησω κατι σε αυτο.
    εγω δεν θα απαντουσα.

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast