Results 136 to 150 of 545
Thread: 32 και μόνος, γιατί;
-
07-11-2017, 18:59 #136
Δεν ειναι στην ιδια θεση με τη δικη σου, αν θελεις διαβασε το θεμα του https://www.e-psychology.gr/forum/th...AF%CE%BA%CE%B7 "Γιατι τετοια καταδικη;"
Ελπιζω ο ψυχολογος σου να ειναι ικανος να σε βοηθησει να βρεις μια ακρη και αν με τον καιρο αναπτυξετε ανεση στην επικοινωνια και του ζητησεις να ειναι ευθυς και ωμα ειλικρινης απεναντι σου μπορει να αρχισεις να συνειδητοποιεις πραγματα που τωρα δε σου περνανε απο το μυαλο.
πχ το οτι εφτασες 32 και απευθυνθηκες σε ψυχολογο ειναι ενα κομματι προς διερευνηση. Εδω στο φορουμ μπαινουν στα 20 καταγχωμενοι επειδη δεν εχουν κανει ποτε σχεση. Εσυ στα 20-25 πώς το σκεφτοσουν? Ησουν απορροφημενος με τις σπουδες και τα επαγγελματικα σου? Ισως για καποιο λογο τοσα χρονια το ειχες σε δευτερη μοιρα, το φοβοσουν, απεφευγες, δεν ξερω, θα σκαλισει ο ψυχολογος τη σχεση σου με τους γονεις σου και κατι θα βρειτε απο δω κι απο κει. Εμεις εδω δεν...
εντιτ: Remedy στο θεμα του 85eon ριχνεις κατι ατακες θανατερες :P Πεθανα στο γελιο σε ορισμενα σημεια.Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
- 07-11-2017, 19:03 #137
Μπράβο σου elis συνέχισε έτσι, αλλά δεν καταλαβαίνω, τι θες να πεις με αυτά που γράφεις;
07-11-2017, 19:06 #138
Δεν είμαι ωραίος έχω ψύχωση κι όμως έχω φίλες
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
07-11-2017, 19:14 #139
agnostosagnostos
1) αν δεχτουμε οσα λες, εγω καταληγω στο οτι εχεις τρομερη δυσκολια με το θεμα <<οικειοτητα>>. Σε εχουν αγκαλιασει ποτε? εσυ εχεις αγκαλιασει ποτε κανεναν?? φιλικα, ανθρωπινα, δεν λεω ντε και καλα ερωτικα.
2) Για να εισαι τοσο κοινωνικος, με παρεες, δραστηριοτητες, δουλεια, μορφωση κλπ, και να σου κοβει το δρομο η εμφανιση, δεν στεκει με την καμια οπως σου ειπαν και πιο πανω. Διοτι αν ησουν παραμορφωμενος ή ατομο με ειδικες αναγκες, θα σε ειχαν απορριψει και απο τη δουλεια σου ή θα σε ειχαν βαλει σε ειδικο ποστο...Αν δεν ησουν ευπαρουσιαστος και με καλη διαθεση, δεν θα σε εβαζαν δασκαλο σε χορευτικη ομαδα...
Θελω να πω οτι αν η εμφανιση ηταν τοσοοοο μεγαλο προβλημα οσο το παρουσιαζεις, θα μπλοκαρες και σε αλλους τομεις της ζωης σου. Εσυ λες ομως οτι σκιζεις σε ολα, και μενεις απραγος στα γκομενικα.
3) Η σχεση δεν ειναι καλλιστεια! πλησιαζεις εναν ανθρωπο γιατι θελεις να ζησεις καποια πραγματα μαζι του και μπορει πιστευεις να σου τα προσφερει...Επομενως, ή εχεις πολυυυυυ υψηλα στανταρντς ή οι κοπελες που στοχευεις δεν ειναι διαθεσιμες (και αυτο δεν σημαινει αναγκαστικα οτι εχουν γκομενο, μπορει απλα να ειναι σε φαση οπου δεν θελουν να κανουν κατι γκομενικο) και βρισκεις ατομο που σε ενδιαφερει, με παρα πολυ αργο ρυθμο, δηλαδη ας πουμε μια φορα στα 7-8 χρονια (αν και αυτο συμβαινει κυριως σε γυναικες, σε αντρες δεν το εχω ακουσει).Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
07-11-2017, 19:30 #140
Είχα πάει και στα 24 μου σε ψυχολόγο αλλά δεν το είχα δει και πολύ σοβαρά και μου είχε πει και αυτός τότε από ότι θυμάμαι πως αν δεν αγχώνομαι κάποια στιγμή στο μέλλον θα έρθει κι αυτό.Διαβάζοντας το θέμα του 85Eon συμπεραίνω πως κοιτάει τα πράματα πολύ μελοδραματικά ενώ εγώ προσπαθώ να είμαι πιο ρεαλιστής. Ισως επειδή γνώριζα πως η αυτολύπηση είναι απωθητική αρνήθηκα να αφήσω τον εαυτό μου να απελπιστεί, ίσως απλά είχα περισσότερες ψυχικές αντοχές από αυτόν, δεν ξέρω με σιγουριά. Πάντα άφηνα χρόνο στον εαυτό μου ανάμεσα στην δουλεία και τις σπουδές για να γνωρίσω γυναίκες, απλά όπως έχω γράψει επανειλημμένα δεν υπήρχε ποτέ ανταπόκριση. Επίσης στεναχωριέμαι που ο 85Eon,αν παρακολουθεί το θέμα μου, θα νιώθει ακόμα χειρότερα τώρα.
07-11-2017, 19:44 #141
Δεν είδα να περιγράφεις κάτι άσχημο στην εμφάνιση σου elis. και ψηλός είσαι και εύσωμος. Φυσικά και έχω αγκαλιάσει άτομα, τις φίλες μου κάθε φορά που έχω καιρό να τις δω αγκαλιαζόμαστε και φιλιόμαστε. Ανέφερα πιο πριν στο thread πως δεν έχω καθόλου υψηλά στάνταρ, προσεγγίζω κυρίως κοπέλες που στεναχωριούνται από την έλλειψη ανδρικού ενδιαφέροντος στην ζωή τους και επιζητούν διακαώς σύντροφο, καθώς και το ότι συνέχεια την πέφτω σε γυναίκες που γνωρίζω είτε από παρέες είτε μόνος μου. Ο αριθμός γυναικών που έχω προσεγγίσει και με έχουν απορρίψει είναι πολύ μεγάλος.
07-11-2017, 20:38 #142
07-11-2017, 21:06 #143
Δεν χρησιμοποιώ στάνταρ "ατάκες" έτσι ώστε να έχω ένα συγκεκριμένο διάλογο τον οποίο μάλιστα να θυμάμαι και επιγραμματικά. Κάνω απλό ανθρώπινο διάλογο, δεν είμαι ρομπότ. Τα περιβάλλοντα ποικίλουν ανά τα χρόνια, από το σχολικό, φοιτητικό και μετέπειτα εργασιακό μου περιβάλλον μέχρι τις διάφορες δραστηριότητες, τις παρέες, τα ταξίδια και τις νυχτερινές και μη εξόδους σε διάφορα μέρη. Εχω ήδη αναφέρει κάποια συνοπτικά παραδείγματα στο thread.
07-11-2017, 21:24 #144
Εχεις παει και ταξιδια στο εξωτερικο και αντιμετωπισες το ιδιο ακριβως προβλημα?
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
07-11-2017, 21:27 #145
Και στο εξωτερικό αόρατος ήμουν, αν και έκανα φίλες και φίλους από ξένες χώρες.
07-11-2017, 21:29 #146
Εχεις κανει ειδικες εξετασεις για τα ανδρογονα? Μετρηση ολικης και ελευθερης τεστοστερονης?
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
07-11-2017, 21:42 #147
Δεν έχω ορμονικό θέμα αλλιώς δεν θα είχα τόση μυική μάζα ούτε τις αθλητικές επιδόσεις που έχω. Στα 27 μου είχα πάρει 1η θέση μαχητόσημο ως καταδρομέας όντας ο μεγαλύτερος σε ηλικία φαντάρος της σειράς μου. Η τελευταία φορά που έκανα εξέταση ήταν μόλις είχα απολυθεί γιατί η εξαντλητική εκπαίδευση με έχει κουράσει και νόμιζα πως είχα πάθει κάτι. Η τεστοστερόνη ορού ήταν 918 ng/dl με ανώτερο φυσιολογικό όριο τα 1012, το ξέρω γιατί κρατάω αρχείο με ότι εξετάσεις έχω κάνει γενικά.
07-11-2017, 21:43 #148
ασχετο αλλα μου θυμισες αυτους τους στιχους....
Αχ! σπούδασα φιλοσοφία
και νομική και ιατρική,
και, αλίμονο, θεολογία
με κόπο και μ' επιμονή·
και να ‘μαι ‘δω με τόσα φώτα,
εγώ μωρός, όσο και πρώτα!
(από το μονόλογο του «Φάουστ»)Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
07-11-2017, 21:49 #149
οκ σε ρωτησα επειδη ειπες οτι δε βγαζεις τριχες σε προσωπο και σωμα και οτι εχεις ανοιχτη λεκανη και αυτο ειναι θεμα τεστοστερονης. Με τα ανδρογονα εχει να κανει. Η ανοιχτη λεκανη ορισμενες φορες συνυπαρχει και με εξτρα λιπος στο στηθος, εχεις εσυ τετοιο θεμα?
Γιατι να σε απορριπτουν ΜΟΝΟ επειδη ειναι θηλυπρεπη τα χαρακτηριστικα του προσωπου σου και το σχημα του κεφαλιου και μαλιστα και σε χωρες του εξωτερικου?! Τι στο καλο?!
Στην Κινα εχεις παει? (σοβαρα ρωταω)Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
07-11-2017, 21:56 #150
Τον ξέρω, ως φοιτητής κάποτε δούλευα σε ένα θέατρο και μία από της παραστάσεις ήταν ο faust, έβλεπα την παράσταση στον ελεύθερο μου χρόνο και είχα μάθει και κομμάτια από τον ρόλο του wagner. Εχει βασιστεί σε αληθινό πρόσωπο ο χαρακτήρας του, αυτό μου αρέσει πολύ.