Results 241 to 255 of 545
Thread: 32 και μόνος, γιατί;
-
13-11-2017, 15:25 #241
Κατανοώ γιατί βγάζω ψυχρή εικόνα μέσω του γραπτού λόγου, είναι βαθιά ριζωμένη συνήθεια λόγω επαγγέλματος. Δεν εκφράζομαι έτσι προφορικά. Δεν μου έχει πει κανείς μέχρι τώρα πως είμαι ψυχρός, το αντίθετο θα έλεγα. Το βίωμα του JhonT και του giorgos35 μου είναι γνώριμο, έχει τύχει να γνωρίσω αρκετούς σε παρόμοια κατάσταση. Η κοπέλα μου είπε πως στην αρχή θεώρησε πως έχω ξαναπάει με ιερόδουλες και γενικά μου είπε πως δεν δίνω την εντύπωση άπειρου άνδρα, αν και μετέπειτα που μιλήσαμε μου είπε πως κατανοεί την θέση μου και πως δεν της φαίνεται αξιοπερίεργο. Οι λοιπές απορίες έχουν απαντηθεί ήδη στο thread και κάποιοι έχουν συμπτύξει χρονοδιαγράμματα, δεν έχω κάνει τίποτα την ίδια μέρα που μου έχει προταθεί.
- 13-11-2017, 15:43 #242
ο "μεσος ανθρωπος", δεν ξερω αν πραγματικα υπαρχει, αλλα αν μιλαμε για την πλειοψηφια, ας πουμε, δεν νομιζω οτι πρεπει να επικεντρωνομαστε εκει, αλλα στο αν καταφερες να κανεις αυτο που θελεις.
ο καθενας εχει τους ρυθμους του. εσυ την βρηκες την ακρη σου σεξουαλικα μετα τα 25. την βρηκες ομως. αυτο ειναι το σημαντικο.
οσο για την σχεση, δεν πρεπει να νοιωθεις καθολου μειονεκτικα.
δεν ειναι αλληλενδετες οι σχεσεις με το σεξ και δεν ειναι ευκολο να προκυψει μια ταιριαστη σχεση για κανεναν.
13-11-2017, 15:47 #243
το θεμα δεν ειναι τι σου ειπε η κοπελα, αλλα τι αισθανθηκες ΕΣΥ.
πως ενοιωσες με αυτο που εγινε, πως ενοιωσες με την "πρωτη φορα" σου, ειτε συναισθηματικα, ειτε πρακτικα, κλπ.
δεν νομιζω οτι μπορει κανεις να βασιζεται στην γνωμη καποιου που πληρωνει για το σεξ. εκει πας για να νοιωσεις και να κανεις, οχι για να σου πει την αληθεια.
13-11-2017, 16:28 #244
ειτε το κανεις την ιδια μερα ειτε την επομενη δεν εχει διαφορα...
επισης συνεδρια με ψυχολογο το Σαββατο???? πρωτη φορα το ακουω....
μαζι με το συναισθηματικο κομματι που απουσιαζει εντελως απο το λογο σου, λειπει το βιωμα...ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ολο αυτο που περιγραφεις...ειναι σα να μας δινεις μια must-do-list που την κανεις tick όποοτε σου αναφερουμε μια δυνατοτητα...
Μοιαζεις με τον τυπο που αραζει ολημερις στον καναπε και λεει γιατι να προσπαθησω? οσο και να προσπαθησω, ό,τι κι αν κανω, δεν θα κερδισω τιποτα...Και σε οσους σε παρακινουν για κατι, λες Ω το εχω κανει χωρις αποτελεσμα ή ΘΑ το κανω και παλι χωρις αποτελεσμα...Γιατι? για να επιβεβεβαιωσεις τη σφηνωμενη στο μυαλο σου ιδεα για τον εαυτο σου.
Μου θυμιζεις τον πονηρο δουλο στην ευαγγελικη παραβολη των ταλαντων που εθαψε το ταλαντο του...Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
13-11-2017, 16:44 #245
το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση. Το μέλος έχει αποκλειστεί από τη συμμετοχή του στο φόρουμ (Πολλαπλό προφίλ).
13-11-2017, 16:45 #246
Πολυ ωραιο το μηνυμα σου. Μπραβο που ψαχνεσαι, και αναρωτιεσαι...
Θα σου πω το εξης... εχω μια φιλη που κοντευει τα 40, τη γνωρισα οταν σπουδαζαμε στη σχολη αν και ειναι λιγο μεγαλυτερη μου. Ενω ειχε σχετικα νορμαλ παιδικα-εφηβικα χρονια, απο τα 18-19 και μετα εγινε ο κακος χαμος... τσακωθηκαν πολυ ασχημα οι γονεις, αλληλοκατηγοριες, κακο κλπ....με αποκορυφωμα οτι η μανα παρανοησε και αρχισε να εχει ιδεες οτι η κορη δεν σπουδαζει αλλα συνανταει γκομενους και την κοροιδευει κλπ, αρχισε το ξυλο που εφτασε σε ακραιες καταστασεις να σπανε καρεκλες και τραπεζια, και η μανα τελικα κλειστηκε στο δαφνι...οπου ας πουμε οτι ηρεμησε σχετικα και δεν παραφερθηκε εκτοτε...
η κοπελα τελειωσε με χιλια βασανα τη σχολη, αλλα δουλεια δεν βρηκε, εμεινε σπιτι με τη μανα ως σημερα...
και φυσικα σχεση γιοκ, σεξουαλικη σχεση επισης γιοκ. Καποια κονε και γνωριμιες για γαμο εγιναν, αλλα λογω της ανεργιας της δεν προκειται να ευδοκιμησει κατι...
Για ψυχιατρο και ψυχοθεραπεια ειναι απολυτα αρνητικη. Λεει οτι ελεγχει την κατασταση...
Τι θελω να πω? οταν εχεις να διαχειριστεις μια κολαση, λογικο ειναι καποιοι τομεις της ζωης σου να μενουν πισω...Αν ηταν ολα ομαλα στη ζωη σου, θα ειχες τις παρεες σου αρα θα ειχε προκυψει και μια σχεση για σενα. κανεις δεν ειναι κουρδιστο ρομποτακι να λεει τωρα τρωω, τωρα κανω σεξ, τωρα κοιμαμαι, τωρα δουλευω....Ειμαστε ψυχοσωματικες οντοτητες!Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
13-11-2017, 16:46 #247
13-11-2017, 16:49 #248
το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση. Το μέλος έχει αποκλειστεί από τη συμμετοχή του στο φόρουμ (Πολλαπλό προφίλ).
13-11-2017, 17:04 #249
Last edited by Aeon; 13-11-2017 at 17:29.
13-11-2017, 17:08 #250
13-11-2017, 17:36 #251
Last edited by Aeon; 13-11-2017 at 18:41.
13-11-2017, 18:20 #252
Last edited by Aeon; 13-11-2017 at 18:41.
13-11-2017, 19:29 #253
Mara.Z δεν θέλω να επαναληφθώ για άλλη μία φορά. Η απάντηση στην απορία σου περί απουσίας συναισθήματος είναι 3 post πιο πριν.
13-11-2017, 21:15 #254
Δεν ειπα μονο για το συναισθημα, μιλησα για απουσια βιωματος. Το βιωμα ειναι ενα πλαισιο απο εμπειριες, χιουμορ, πικρα, απογοητευση, χαρα, παθημα-μαθημα, κλπ
Οσα αναφερεις δεν σε αγγιζουν εσωτερικα. Τα κανεις σαν ρομποτ, οπως ειπωθηκε πιο πανω.
Δεν φιλτραρονται απο το μυαλο σου, το πνευμα σου. Αυτοματα δειχνεις να ενεργεις...
Αρα καταληγω στο οτι με βαση οσα μας λες το προβλημα σου δεν ειναι στο ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ αλλα στο ΠΩΣ το κανεις!
Μπορει να κανεις τα σωστα πραγματα με λαθος τροπο, αρα εχεις το λαθος αποτελεσμα, και επειδη εστιαζεις στο ΤΙ, αγνοεις πληρως το ΠΩΣ!
Και οοοοοχι δεν θα σου πει κανεις γιατι ειναι λαθος το ΠΩΣ σου... ΕΣΥ θα το βρεις μονος σου! γιατι σχετιζεται με τα ζητουμενα, τις προσδοκιες και τα στανταρντς σου...
Εχεις ακουσει για την αναγκη να επανεφευρουμε τον εαυτο μας? να επαναπροσδιοριστουμε κλπ?
ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!
Ολα οσα πιστευες και στηριχτηκες για να πετυχεις οσα εκανες σε εφεραν σε αυτο το σημειο που εισαι. Δεν θα σε πανε πιο μπροστα, τερματισες. Για να προχωρησεις μπροστα, και να θεσεις νεους στοχους, πχ μια ερωτικη-συντροφικη σχεση, πρεπει να ερθεις σε επαφη με το μεσα σου, με το πνευμα σου, την ψυχη σου... Να μιλησεις με το μεσα σου, να αφουγκραστεις τι σου λεει (κατι προσπαθει να σου πει τοσο καιρο αλλα εσυ πεισματικα δεν ακους ! ) και τοτε να ανοιχτεις προς τα εξω....
Ολα τα αλλα περι εμφανισης και must-do-lists ειναι φαση <<σκουπιζω και βαζω τη σκονη κατω απο το χαλι>>....Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
13-11-2017, 21:19 #255