Ανταλλαγή συντροφων - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast
Results 121 to 135 of 139
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλα τα τα λες gina-psycho, αλλα το μνμ του γιωργου που παρεθεσες, ηταν μια απαντηση του γιωργου που σχολιαζε περισσοτερο την λειτουργια ενος ανδρα στο σεξ, γενικοτερα.
    για την συγκεκριμενη σεξουαλικη συνηθεια που συζητηθηκε, ο γιωργος ειχε απαντησει το παραπανω.
    σε ευχαριστω ρεμεντυ που απαντησες και το διορθωσες αυτο το λαθος..και εγω απο τοτες που το εγραψα τωρα ξανα μπηκα στο συκρεκριμενο θεμα

Senior Member
    Η άποψη μου για το θέμα ανταλλαγής συντρόφων, όπως την έγραψα στο παρακάτω θέμα της Lifo. Για εμένα είναι πολύ άσχημο να παρουσιάζονται αυτοί οι άνθρωποι ως προχωρημένοι, σύγχρονοι, και να αποκαλούν τους υπόλοιπους οπισθοδρομικούς, που αγαπάνε έναν άνθρωπο τόσο πολύ, ώστε δεν δέχονται να βάλουν στη ζωή τους άλλον! Αν αγαπάς πραγματικά κάποιον, τα πάντα μαζί του σε καλύπτουν και δεν αναζητάς λύσεις για να ''ανανεώσεις'' την σχέση σου!

Αθηναίοι swingers: μαρτυρίες ανθρώπων που κάνουν σεξ με άλλους -μαζί με τους συντρόφους τους Μια σεξουαλική τάση που ξεκίνησε ως αστική ελευθεριότητα, αλλά εσχάτως γνωρίζει μια νέα απενοχοποιημένη άνθηση.
    http://www.lifo.gr/articles/society_...der=o#comments

Επειδή έχουμε μπερδέψει την Ελευθερία με την Κατάχρηση, ορίστε μερικά αποσπάσματα από το βιβλίου του επιστήμονα Βίλχελμ Ράιχ ''Άκου Ανθρωπάο'':
    Άκου, λοιπόν, ένα άλλο παράδειγμα του πώς σπαταλάς την ελευθερία σου: To ξέρεις, όπως κι εγώ, όπως το ξέρουν όλοι, ότι είσαι μόνιμα σεξουαλικά πεινασμένος, ότι ψαχουλεύεις νοητικά όποιο μέλος του αντίθετου φύλου τύχει και βρεθεί μπροστά σου, οτι εσύ κι οι φίλοι σου λέτε διαρκώς πρόστυχες ιστορίες γύρω από το σεξ- κοντολογίς, ότι η φαντασία σου είναι αποκρουστικά πορνογραφική. Ένα βράδυ σ’ άκουσα να παρελαύνεις στους δρόμους και να φωνάζεις, «Θέλουμε γυναίκες! Θέλουμε γυναίκες!» Ανησύχησα για σένα και δημιούργησα συλλόγους, στους οποίους ήλπιζα πως θα μάθαινες να συνειδητοποιείς την αθλιότητα της καθημερινότητάς σου καθώς και τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να την ξεπεράσεις. Μαζευτήκατε στους συλλόγους αυτούς σαν τις μύγες, εσύ και οι φίλοι σου. Γιατί, ανθρωπάκο; Στην αρχή, νόμιζα πως ερχόσαστε επειδή ειλικρινά σας ενδιέφερε να βελτιώσετε τη ζωή σας. Ομολογώ πως άργησα να καταλάβω την πραγματική αιτία. Νομίζατε πως οι σύλλογοι τούτοι ήταν ένα νέο είδος μπορντέλου, όπου τα κορίτσια εκδίδονταν δωρεάν. Μόλις το κατάλαβα, διέλυσα τους συλλόγους. Όχι γιατί πίστευα όχι ήταν κακό να γνωριστείτε εκεί με μια κοπέλα, μα επειδή φερόσαστε σαν ξαναμμένα γουρούνια. Έτσι οι σύλλογοι διαλύθηκαν και για άλλη μια φορά παραμείνατε κολλημένοι στη λάσπη… Θέλεις, μήπως, να πεις κάτι; Όμως σε πεντακόσια ή χίλια χρόνια, όταν υγιείς νέοι, άντρες και γυναίκες, με υγιή σώματα, θα έχουν πια μάθει να αγαπούν και να διαφυλάσσουν τον έρωτα, τίποτα δε θα ‘χει απομείνει από σένα, παρά μόνο μια γελοία ανάμνηση. ΑΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ; Πηγή: www.lifo.gr

Senior Member
    Quote Originally Posted by Poet View Post
    Η άποψη μου για το θέμα ανταλλαγής συντρόφων, όπως την έγραψα στο παρακάτω θέμα της Lifo. Για εμένα είναι πολύ άσχημο να παρουσιάζονται αυτοί οι άνθρωποι ως προχωρημένοι, σύγχρονοι, και να αποκαλούν τους υπόλοιπους οπισθοδρομικούς, που αγαπάνε έναν άνθρωπο τόσο πολύ, ώστε δεν δέχονται να βάλουν στη ζωή τους άλλον! Αν αγαπάς πραγματικά κάποιον, τα πάντα μαζί του σε καλύπτουν και δεν αναζητάς λύσεις για να ''ανανεώσεις'' την σχέση σου!

Αθηναίοι swingers: μαρτυρίες ανθρώπων που κάνουν σεξ με άλλους -μαζί με τους συντρόφους τους Μια σεξουαλική τάση που ξεκίνησε ως αστική ελευθεριότητα, αλλά εσχάτως γνωρίζει μια νέα απενοχοποιημένη άνθηση.
    http://www.lifo.gr/articles/society_...der=o#comments

Επειδή έχουμε μπερδέψει την Ελευθερία με την Κατάχρηση, ορίστε μερικά αποσπάσματα από το βιβλίου του επιστήμονα Βίλχελμ Ράιχ ''Άκου Ανθρωπάο'':
    Άκου, λοιπόν, ένα άλλο παράδειγμα του πώς σπαταλάς την ελευθερία σου: To ξέρεις, όπως κι εγώ, όπως το ξέρουν όλοι, ότι είσαι μόνιμα σεξουαλικά πεινασμένος, ότι ψαχουλεύεις νοητικά όποιο μέλος του αντίθετου φύλου τύχει και βρεθεί μπροστά σου, οτι εσύ κι οι φίλοι σου λέτε διαρκώς πρόστυχες ιστορίες γύρω από το σεξ- κοντολογίς, ότι η φαντασία σου είναι αποκρουστικά πορνογραφική. Ένα βράδυ σ’ άκουσα να παρελαύνεις στους δρόμους και να φωνάζεις, «Θέλουμε γυναίκες! Θέλουμε γυναίκες!» Ανησύχησα για σένα και δημιούργησα συλλόγους, στους οποίους ήλπιζα πως θα μάθαινες να συνειδητοποιείς την αθλιότητα της καθημερινότητάς σου καθώς και τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να την ξεπεράσεις. Μαζευτήκατε στους συλλόγους αυτούς σαν τις μύγες, εσύ και οι φίλοι σου. Γιατί, ανθρωπάκο; Στην αρχή, νόμιζα πως ερχόσαστε επειδή ειλικρινά σας ενδιέφερε να βελτιώσετε τη ζωή σας. Ομολογώ πως άργησα να καταλάβω την πραγματική αιτία. Νομίζατε πως οι σύλλογοι τούτοι ήταν ένα νέο είδος μπορντέλου, όπου τα κορίτσια εκδίδονταν δωρεάν. Μόλις το κατάλαβα, διέλυσα τους συλλόγους. Όχι γιατί πίστευα όχι ήταν κακό να γνωριστείτε εκεί με μια κοπέλα, μα επειδή φερόσαστε σαν ξαναμμένα γουρούνια. Έτσι οι σύλλογοι διαλύθηκαν και για άλλη μια φορά παραμείνατε κολλημένοι στη λάσπη… Θέλεις, μήπως, να πεις κάτι; Όμως σε πεντακόσια ή χίλια χρόνια, όταν υγιείς νέοι, άντρες και γυναίκες, με υγιή σώματα, θα έχουν πια μάθει να αγαπούν και να διαφυλάσσουν τον έρωτα, τίποτα δε θα ‘χει απομείνει από σένα, παρά μόνο μια γελοία ανάμνηση. ΑΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ; Πηγή: www.lifo.gr
    Να 'σαι καλα, βρε Poet! Να ακουγεται η αποψη σου, παντα εδω μεσα!

Member
    το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 22-11-2017 at 17:10.

Member
    Αλεξανδρε δε σε ξερω αλλα respect! Ο τροπος που σκεφτεσαι ειναι τοσο αντικειμενικος και κυριως ρεαλιστικος...οι περισσοτεροι δε μπορουν να ερθουν τοσο κοντα με την αληθεια και πειθουβ ακομα και τον εαυτο τους πως ειναι ενταξει με αυτο κι αντικειμενικοι...Νομιζω εσυ καταλαβαινεις τι εννοω...Δεν εκφραζεται με λεξεις αυρο...

Senior Member
    .................................
    Last edited by Remedy; 22-11-2017 at 10:47.

Senior Member
    Quote Originally Posted by lolipopheart View Post
    το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    ας κανουμε κι ενα κουοτ , γιατι το εχεις αλλαξει 4 φορες το πονημα σου...
    Last edited by Aeon; 22-11-2017 at 17:10.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Εσενα δηλαδη αμα σε πιεσουν να πηδηξεις απο κανα γκρεμο θα πηδηξεις; Σε λιγα πραγματα συμφωνω με τον εν οιδα αλλα αυτο ειναι ενα απο αυτα τα λιγα πραγματα. Πρεπει σαν γυναικα να σεβεσαι υπερβολικα λιγο τον εαυτο σου για να υποκυπτεις σε τετοιες "πιεσεις"...μπορει να ειμαι στενομυαλη, τι να πω, αλλα νομιζω μονο ανθρωποι με βαθιες ανασφαλειες τα κανουν αυτα, γυναικες και αντρες βασικα. Βασικα μονο και μονο το να τολμησει να στο ζητησει κανεις αυτο δειχνει οτι εχεις δωσει δικαιωματα στον συντροφο σου να μη σε σεβεται επειδη δεν το κανεις ουτε η ιδια. Γενικα ειναι κυλησε ο τετζερης και βρηκε το καπακι η φαση.
    Δεν μου αρεσει αμα φαινομαι επικριτικη στα οσα γραφω, ωραια τα ελευθερα και χυμα, αλλα η ενσταση μου εγκειται στις αγαπες και τα λουλουδια που οι μεν πουλανε και οι δε χαφτουν σε τετοιες περιπτωσεις, μονο εκει. Σε περιπτωση ντομπρας συμφωνιας να πω οκ...ενα οργιο ειναι ηθικα μια χαρα, λολ. Αλλα αυτα τα σ'αγαπω αλλα θελω παρτουζες μου φαινονται μεγαλη μαλακια, οπως και να το πιστευει κανεις και να το αποδεχεται σαν ρεαλιστικη πιθανοτητα μου φαινεται κουφο. Μπορει ο κοσμος να θελει να κανει σεξ ετσι χυμα χωρις συναισθηματα σε διαφορες φασεις της ζωης του η και γενικα σαν προτιμηση η επειδη ετσι και να θελει να πειραματιστει. Αλλα να αγαπας καποια/καποιον και να τον βαζεις σε παρτουζες μου φαινεται σεναριο επιστημονικης φαντασιας. Απλα δεν υπαρχουν συναισθηματα για το συγκεκριμενο προσωπο. Και για να μη κατηγορηθω για περιττα λογια η για πουριτανη η δε ξερω τι (που θεωρω ξεκαθαρισα οτι δεν ισχυει αυτο καθολου) θυμιζω οτι αντρας ανεφερε περιπτωση φιλου που δεν αγαπουσε τις κοπελες στις οποιες το προτεινε. Οταν βαριοταν λεει το εκανε...οποιος αγαπαει επισης αρχιζει να βαριεται καποια στιγμη αλλα δεν πτοειται, επενδυει...με αποτελεσμα να μη βαριεται ποτε τελικα.
    και μιας και επανερχεται το θεμα, να πω ποσο συμφωνω με νατ σε αυτην την τοποθετηση.

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    και μιας και επανερχεται το θεμα, να πω ποσο συμφωνω με νατ σε αυτην την τοποθετηση.

Εν μερει διαφωνω εγω! Το ποσο σε αγαπα καποιος δε φαινεται μονο απο το ποσο και πως εκφραζεται σεξουαλικα ή ποια ειναι τα ιδανικα του επ' αυτου αλλα απο το ποσο σε στηριζει στα δυσκολα, σε ανεχεται οταν δυστροπεις, σε συγχωρει οταν κανεις λαθη, σε ακουει οταν τον πρηζεις , σε νοιαζεται οταν αρρωσταινεις, σε τρεχει και σου κανει τα χατηρια οταν εσυ αδυνατεις, σε εχει σαν προτεραιοτητα γενικοτερα, τον νοιαζει πως νιωθεις, το νιωθει αν εισαι καλα οσο μακρυα και να σαι και γενικα νιωθεις πως ζεις σε μια προστασια γιατι οπου και να ναι θα σε φροντισει οπως μπορει.

Σε παρτουζα - κι επειδη εχει γινει πολυ λαθος τοποθετηση στο θεμα- δε μπορει να σε "εξαναγκασει" κανεις.
    Μπορει να πει μονο πως θα ηθελε κι οποιος ειναι κυριος του εαυτου του αποφασιζει.
    Παντως μαχαιρι στο λαιμο δεν μπαινει.

Κι εγω κατι τετοιες θεωριες απολυτοτητας υποστηριζα αλλα αυτες πανε πακετο και με αντιστοιχες συμπεριφορες.

Οταν ομως ο αλλος ειναι αψογος ως την τελευταια λεπτομςρεια σαν συντροφος ..δε μπορω να του καταλογισω ευθυνες για το οτι εχει καποια φαντασιωση καο την εκφραζει.
    Στην τελικη νομιζω ολοι μας εχουμε κ κατι. Το να το κρυβεις γιατι πιστευεις πως θα ειναι κατακριτεο δειχνει απλα ενοχικη σταση απεναντι στον εαυτο σου κι ελλειψη ειλικρινειας απεναντι στο συντροφο.
    Εγω ετσο το βλεπω.

Πρωτου λοιπον καταδικασετε εναν ανθρωπο για μοα φαντασιωση του μηπως να σκεφτειτε καλυτερα αν οι δικοι σας συντροφοι ειναι τοσο αψογοι και δοτικοι σε ολα;;;
    Με σχετικη σιγουρια θα λεγα κι εγω οχι σαν απαντηση.

Senior Member
    Εν μερει διαφωνω εγω! Το ποσο σε αγαπα καποιος δε φαινεται μονο απο το ποσο και πως εκφραζεται σεξουαλικα ή ποια ειναι τα ιδανικα του επ' αυτου αλλα απο το ποσο σε στηριζει στα δυσκολα, σε ανεχεται οταν δυστροπεις, σε συγχωρει οταν κανεις λαθη, σε ακουει οταν τον πρηζεις , σε νοιαζεται οταν αρρωσταινεις, σε τρεχει και σου κανει τα χατηρια οταν εσυ αδυνατεις, σε εχει σαν προτεραιοτητα γενικοτερα, τον νοιαζει πως νιωθεις, το νιωθει αν εισαι καλα οσο μακρυα και να σαι και γενικα νιωθεις πως ζεις σε μια προστασια γιατι οπου και να ναι θα σε φροντισει οπως μπορει.
    Καλα ολα αυτα που λες οτι ανεχεται και κανει και τρεχει για ολα κλπ δεν τα αμφισβητησε κανεις, μπορει οντως να τα κανει ολα αυτα ο καημενος.
    Εσυ ομως μπηκες και ρωτησες "Πώς γινεται να μην τον πειραζει που θα σε @%!@# αλλος αντρας μπροστα στα ματια του και γιατι δε φοβαται μηπως του την κανεις με τον αντρα απο το αλλο ζευγαρι που θα κανετε παρτουζα"
    Σε αυτο τελικα βρηκες την απαντηση?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Τι εγινε ρε παιδεια ξανα ηρθε το θεμα στο προσκυνιο και δεν πηρα χαμπαρι???
    Παντος η θεματοθετρια μου φενετε σχεδον αποφασισμενη για το οργιο..
    Αν ειναι αποφασιση και τον δυο τοτες παω πασο.
    Τον καθενα οτι τον ευχαριστη..περι ορεξεος.........

Senior Member
    Εν μερει διαφωνω εγω! Το ποσο σε αγαπα καποιος δε φαινεται μονο απο το ποσο και πως εκφραζεται σεξουαλικα ή ποια ειναι τα ιδανικα του επ' αυτου αλλα απο το ποσο σε στηριζει στα δυσκολα, σε ανεχεται οταν δυστροπεις, σε συγχωρει οταν κανεις λαθη, σε ακουει οταν τον πρηζεις , σε νοιαζεται οταν αρρωσταινεις, σε τρεχει και σου κανει τα χατηρια οταν εσυ αδυνατεις, σε εχει σαν προτεραιοτητα γενικοτερα, τον νοιαζει πως νιωθεις, το νιωθει αν εισαι καλα οσο μακρυα και να σαι και γενικα νιωθεις πως ζεις σε μια προστασια γιατι οπου και να ναι θα σε φροντισει οπως μπορει...

Quote Originally Posted by savatage View Post
    Καλα ολα αυτα που λες οτι ανεχεται και κανει και τρεχει για ολα κλπ δεν τα αμφισβητησε κανεις, μπορει οντως να τα κανει ολα αυτα ο καημενος.
    Εσυ ομως μπηκες και ρωτησες "Πώς γινεται να μην τον πειραζει που θα σε @%!@# αλλος αντρας μπροστα στα ματια του και γιατι δε φοβαται μηπως του την κανεις με τον αντρα απο το αλλο ζευγαρι που θα κανετε παρτουζα"
    Σε αυτο τελικα βρηκες την απαντηση?
    ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που λεει η σαβ.
    αλλο η ανθρωπιστικη αγαπη που εχουμε και για εναν φιλο, εναν συγγενη, κι αλλο η ερωτικη αγαπη.
    τι σχεση εχει ποσο συμπονετικος ειναι και ποσο σε νοιαζεται και σε αγαπαει σαν ανθρωπο, με το αν ειναι ερωτευμενος? καμια απολυτως.
    και κανεις δεν αμφισβητησε οτι σε νοιαζεται σαν ανθρωπο και ειναι υποστηρικτικος και καλος ανθρωπος και κουβαλητης .
    αλλο ρωτουσες.
    αλλα προφανως δεν ρωτουσες για να παρεις γνωμες.
    ρωτουσες για να σε διαβεβαιωσουν οτι ενας ανδρας μπορει να ειναι ερωτυεμενος μαζι σου οταν θελει να σε βλεπει με αλλους ανδρες.
    καμια σχεση με το ποσο σε βοηθαει και σε νοιαζεται, επαναλαμβανω.
    ε, μαλλον δεν το πιστευουν οι περισσοτεροι. ψαξε αλλου επιβεβαιωση οτι σε θελει ερωτικα.

Senior Member
    Καλα το οτι ενας αντρας δεν μιραζετε την γυναικα
    που αγαπαει εννοειτε..οταν λεμε την αγαπαει εννοουμε ως γυναικα να ειναι ερωτευμενος οπως το εννοει η ρεμεντυ..αν της προτεινει να την γ...ση αλλος αντρας τοτες λυπαμε αλλα δεν την αγαπαει
    Δεν ειναι ερωτευμενος..
    Προσωπικα δεν θα δεχομουν ουτε αρσενικη μυγα να αγγιξει τη γυναικα μου ουτε τριχα απτα μαλλια της..ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΓΙΖΩ
    αντε και ο γιατρος της και αυτο κατ'αναγκη..

Ο καθένας εχει τις δικές του προσωπικές φαντασιώσεις, οι οποίες δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με έλλειψη σεβασμού και έλλειψη αγάπης προς το σύντροφο. Η σεξουαλικότητα άλλωστε είναι ένστικτο και πολλές φορές είναι ενα πιο σκοτεινό μας κομμάτι..
    Θεωρώ πως είναι ηλίθιο να σου εκφράζει τις κρυφές του φαντασιώσεις και να το εκλαμβάνεις ως έλλειψη σεβασμού..
    Πόσο μάλλον όταν βλέπεις ότι πρόκειται για ε΄ναν άνθρωπο πάντα κοντά σου...
    δεν είναι έλλειψη σεβασμού αλλά ότι θέλει να μοιραστεί μαζί σου πολλά πράγματα ακόμη και σκέψεις που είναι πιο απαγορευμένες.
    Τώρα μην ξεχνάς το πως το φαντάζεται με το πως θα συνέβανε είναι κάτι τελειως διαφορετικό...
    Εγώ θεωρώ πως πρέπει αν του αφήνεις χώρο να εκφράζει τις σκέψεις του. Ισως αυτό φτάνει. Είναι μια ανευ όρων αποδοχή. Απέρριψε και βάλε όριο στις φαντασιώσεις του εξηγόντας του τα δικά σου συναισθήματα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Magdalinx View Post
    Ο καθένας εχει τις δικές του προσωπικές φαντασιώσεις, οι οποίες δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με έλλειψη σεβασμού και έλλειψη αγάπης προς το σύντροφο. Η σεξουαλικότητα άλλωστε είναι ένστικτο και πολλές φορές είναι ενα πιο σκοτεινό μας κομμάτι..
    Θεωρώ πως είναι ηλίθιο να σου εκφράζει τις κρυφές του φαντασιώσεις και να το εκλαμβάνεις ως έλλειψη σεβασμού..
    Πόσο μάλλον όταν βλέπεις ότι πρόκειται για ε΄ναν άνθρωπο πάντα κοντά σου...
    δεν είναι έλλειψη σεβασμού αλλά ότι θέλει να μοιραστεί μαζί σου πολλά πράγματα ακόμη και σκέψεις που είναι πιο απαγορευμένες.
    Τώρα μην ξεχνάς το πως το φαντάζεται με το πως θα συνέβανε είναι κάτι τελειως διαφορετικό...
    Εγώ θεωρώ πως πρέπει αν του αφήνεις χώρο να εκφράζει τις σκέψεις του. Ισως αυτό φτάνει. Είναι μια ανευ όρων αποδοχή. Απέρριψε και βάλε όριο στις φαντασιώσεις του εξηγόντας του τα δικά σου συναισθήματα..
    Με τη φαντασια μας σιγουρα εχουμε το δικαιωμα να κανουμε οτι θελουμε...απτη φαντασια ομως μεχρι τη πραγματικοτητα εχει τεραστια αποσταση
    Θα σου αρεσε αν ο συντροφος σου σου προτεινε να σε παρει μαζι μεεναν αλλο???φυσικα και οχι...πως ειναι δυνατον να δεχομαστε να μηραστουμε τον ανθρωπο που αγαπαμε με εναν αλλο..και μαλιστα μπροστα στα ματια μας..

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast