Results 76 to 90 of 126
Thread: Μειωση φαρμακων μετα απο χρονια!
-
06-12-2017, 16:25 #76
θα κανω οτι μπορω.θα παω κοντρα.πηρα 1 xanax και θα βγω για ενα καφε μονη μου.θα παρω τηλ και κανεναν φιλο να περασει η ωρα.πρεπει να κανω κατι
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
- 07-12-2017, 04:45 #77
boo ηρεμησε !
το ολο προβλημα σου ειναι να νιωσεις ασφαλης.
εχεις μεγαλες αναασφαλειες.
βρες κατι να νιωσεις ασφαλης.
κυριως ψαξτο φιλοσοφικα.
ακομα και η φυσικη λεει οτι το συμπαν ειναι πανω απο 13 δισεκατομυριων ετων και ειναι τεραστιο, αν οχι απειρο, αλλοι φυσικοι λενε για παραλληλα συμπαντα κλπ.
δηλαδη δες το πραγμα φιλοσοφικα και μη φοβασαι τοσο πολυ.
κοιτα να νιωσεις ασφαλης.
κοιτα να το δεις λιγο μακροσκοπικα το θεμα και μην ασχολεισαι τοσο πολυ με τους ανθρωπους και τις τωρινες καταστασεις.
δες το σε περισσοτερο βαθος χρονου.
εξαλλου σε 100 χρονια ολοι στο χωμα θα ειμαστε. ολοι. δε γλιτωνει κανεις.
κοιτα να ζησεις τη ζωη σου και νιωσε ασφαλης και να τη γεμισεις με ευχαριστα πραγματα.
επισης νους υγιης εν σωματι υγιη. φροντισε οσο μπορεις την υγεια σου ολιστικα.Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
07-12-2017, 07:07 #78
Ο ΜΑΟΥΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΔΩΣΕ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Κ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΚ.ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟ.ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Π ΠΑΙΡΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ Κ ΤΛΚ ΞΕΚΟΛΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ! Κ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΤΑΙ...
07-12-2017, 19:54 #79
Boo άκου προσεκτικά είναι τα εξωτερικά ερεθίσματα κι αυτά που παράγουμε εμείς δηλαδή το να παίζεις παιχνίδια σου προκαλεί ευχαρίστηση αλλά προέρχεται από σένα και το ελέγχεις εσύ πρέπει να μάθεις τον εαυτό σου να παίρνει ευχαρίστηση κι από άλλες πηγές όπως μια ωραία συζήτηση με τους φίλους σου ένα ωραίο φαγητό καφές να τον απολαμβάνεις καταλαβαίνω ότι αυτά σ φαίνονται δεδομένα αλλά δεν είναι
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
07-12-2017, 22:10 #80
07-12-2017, 22:26 #81
δε νομιζω οτι ειναι θεμα ανασφαλειας.περναω περιοδους πλεον που ειμαι καλα.
η γιατρος μου ειπε να περιμενω μαλλον υποτροπη.αλλα να το παλεψω μηπως το ξεπερασω χωρις αυξηση φαρμακου ακομα.
οταν λες οτι εχω ανασφαλειες τι ακριβως ενοεις?
επισης οταν λες να το φιλοσοφησω και να το δω μακροσκοπικα τι ακριβως ενοεις?
δεν τα εχω δεδομενα μου λειπει παρα πολυ αυτου του ειδους η ευχαριστηση που περιγραφεις.αλλα οταν εχω τη δυνατοτητα να ειμαι με φιλους χαιρομαι πραγματικα!
λειπαν ολοι απο τοσ πιτι σημερα και ημουν καλα μεχρι που γυρισε ο πατερας μου..
χτες εκατσα 40λεπτα για καφε. σημερα δεν αντεξα και γυρισα πισω.δεν ειχα παρει και το xanax πριν και δε μου εκατσε καλα το εξω.
θα προσπαθησω παλι αυριοείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
07-12-2017, 22:28 #82
Μια μερα θα εχεις φυγει απο το πατρικο σου και δε θα εχεις τον πατερα σου πανω απο το κεφαλι σου. Υπομονη :)
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
08-12-2017, 22:16 #83
@Boo εγώ δεν το κατανοώ αυτό που σου είπε η γιατρός πάντως οτι περιμένεις υποτροπή αλλά να περιμένεις. Στην υποτροπή δεν περιμένουμε αλλά δρούμε και ο τρόπος δράσης είναι η αύξηση της δόσης ή κάτι άλλο δραστικό. Ελπίζω να μίλησες με την ψυχίατρο και όχι την ψυχολόγο και να ξέρει τι κάνει.
Καλή η θέληση αλλά η ψύχωση δεν είναι μόνο θέληση είναι και διαχείριση κάποιων αρνητικών καταστάσεων που δημιουργεί η πάθηση και κάποια πράγματα δεν επιλύονται με θέληση. Έτσι ο φόβος, η λειτουργικότητα, η κοινωνικοποίηση, τα γνωστικά ελλείματα για να ξεπεραστούν εκτός από θέληση θέλει στην αρχή ήρεμο περιβάλλον, ξεκούραση, καλό ύπνο, σωστά φάρμακα κ σιγά σιγά χτίζεις.
Αν έρχεται υποτροπή και σου λέει η γιατρός περίμενε με κίνδυνο να σπάσεις αυτό εγώ δεν το καταλαβαίνω. Τουλάχιστον σε μένα δεν λειτουργεί έτσι. Αν δω ότι υποτροπιάζω και δεν λάβω μέτρα όπως αύξηση της αγωγής θα έχω ένα γεμάτο ψυχωσικό επεισόδιο και θα χρειαστεί να αναρρώνω για 6 χρόνια και κάθε φορά που μου συμβαίνει θα γίνομαι με χειρότερα συμπτώματα.Last edited by serios; 08-12-2017 at 23:30.
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
08-12-2017, 22:22 #84
Τουλάχιστον όταν σου είπε να το παλέψεις σου είπε με ποιους τρόπους;; Εγώ πχ δεν γνωρίζω τρόπους που παλεύεται η υποτροπή σε μια χρόνια πάθηση χωρίς θεραπεία όπως είναι η σχιζοφρένεια.
Δηλαδή αν ξεφύγει η λογική σου με ποιους τρόπους θα την επαναφέρεις εκτός της αγωγής. Σε μας ο κόσμος έξω μας δημιουργεί παράνοια. Το να πιέζεται ένας ψυχωσικός να βγαίνει έξω χωρίς να το θέλει και να μη είναι σε ύφεση το μόνο που δημιουργεί είναι αισθήματα παράνοιας, φόβου και άγχους και επιδείνωση της κατάστασης.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
09-12-2017, 07:00 #85
boo εννοω οτι ολα αυτα που γραφεις σημαινει οτι εισαι σε πανικο και φοβασαι.
το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανεις ειναι να διωξεις τον πανικο.
αυτο θα γινει και αμα δεις τη ζωη σου φιλοσοφικα λιγο.
αλλα και αμα προσεχεις την υγεια σου περα απο το να παιρνεις μονο χαπακια.
δε βοηθανε τα λογακια μονο, βοηθαει κυριως να προσεχουμε την υγεια μας ολιστικα με διαφορους τροπους το οποιο θα μας στηριξει μετα.Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
09-12-2017, 15:13 #86
γεια σας παιδια και ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
τον ιουλιο ως το σεπτεμβρη απο τα 1200mg στα 1000 ειχα υποτροπες λιγων ημερων.
μετα απο σεπεβρη απο τα 1000 στα 800 ειχα υποτροπη 25 ημερων.
τωρα απο μεσα νοεμβρη απο τα 800 στα 600 εχω εδω και μια εβδομαδα την παρακολουθηση.
βασιζεται στο οτι και τις προηγουμενες υποτροπες το ξεπερασα.
οτι ειναι καπως αναμενομενο να αντιδρασει ο πργανισμος μου στη μειωση ωσπου να συνηθισει τη μικροτερη δοση.
βασιζεται πολυ στη ψυχοθεραπεια που κανω εδω σε μια ψυχολογο που πηγαινω.παω 1 χρονο τωρα.
και στο πεισμα μου.λεω ωρες ωρες που εχω τα λογικα μου πως θα τα καταφερω.
βγαινω εξω και τρελαινομαι τις περισσοτερες φορες αλλα λεω οχι θα βγεις.και δε ξερω τι θα κανω.θα παρω τηλ τον κολητο να μιλαμε , θα χαζεψω στο κινητο, θα διαβασω εφημεριδα.οσο γινεται να αποσπαται το μυαλο μου.
εχει πλακα με τον κολητο στο τηλ που του λεω κι εσυ με παρακοληθεις.εισαι μακακας και χιλια δυο αλλα.και συνεχιζουμε να μιλαμε μετα.
πρεπει να ειμαι λειτουργικη.πρεπει να κανω αυτα που πρεπει να κανω.πρεπει να μπορεσω.
κι αυτη τη φορα εχω πιο πολυ πεισμα απο καθε αλλη φορα.θελω να σπασω το φραγμα των 600mg.θα παρω πολυ τα πανω μου αν τα καταφερω.
ενημερωσα τη γιατρο για το τι γινεται και μου ειπε να περιμενουμε λιγο και να την ξαναπαρω.με ρωτησε μου λεει ειναι σαν την αλλη φορα?και της λεω ναι.τοτε μου λεει το πιο πιθανο ειναι οτι θα ξαναπερασει.
τι να πω...προσπαθω..φρικαρω.ταλαι πωρουμαι.φοβαμαι.γινομαι επιθετικη.αγωνομαι πολυ.αλλα πρεπει να προσπαθησω.και τωρα και στο μελλον και παντα.
φυσικα και πανικοβαλομαι.ουτε στο σπιτι δε μπορω να κατσω με τους γονεις μου.γιατι κι αυτοι με παρακολουθουν.
αλλα ειπα να το αντιμετωπισω κι αυτο και βγηκα χτες για καφε με τη μανα μου.χαλια ηταν.αλλα το εκανα.και θα το ξανακανω.
που θα παει θα στρωσω.
ηθελα να αρχισω kick boxing εχει σχολη κατω απο το σπιτι μου αλλα ο γιατρος δε μ αφησε λογω των λιγων κιλων μου.
θα γραφτω χορο απο γεναρη.
προσεχω και τη διατροφη μου.πηρα 4-5 κιλακια.πηγα σε διατροφολογο.τον σταματησα αλλα προσπαθω να τρωω να παχυνω ωστε του χρονου να γραφτω στη σχολη.
κοντα μου γυμναστηριο δεν εχει και ειναι και πανακριβα...
ΠΑΝΤΩΣ αμα δω οτι κραταει μεχρι τελος του μηνα θα ανεβασω τη δοση.Last edited by boo; 09-12-2017 at 15:50.
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
09-12-2017, 15:50 #87
τωρα εχω και θεμα με τον υπνο μου τις τελευταιες 6-7 μερες.και δεν τη βρισκω στο τηλ να της το πω.της εστειλα μηνυμα χτες αλλα δεν εχει απαντησει ακομα.
τη μια μερα κοιμαμαι 12-13 ωρες και την επομενη 2-3 ωρες μονο.εχω ορεξη να κανω πραγματα αλλα κολαει το μυαλο μου απο καποιο σημειο και μετα.υπολειτουργω.δε ξερω πως να το περιγραψω.2 καφεδες πινω τη μερα.οποτε δεν ειναι απο εκει.χτες ημουν 36 ωρες ξυπνια και για να κοοιμηθω πηρα 1mg xanax. δεν ηξερα τι αλλο να κανω.είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
09-12-2017, 15:51 #88
εχει κανενας σας παρακολουθηση? ή καποιος που ξερετε?ποια ηταν η πορεια?
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
09-12-2017, 19:04 #89
αυτο με τον υπνο να το προσεξεις.... νομιζω ειναι σημαδι υποτροπης, δεν ειμαι γιατρος αλλα οταν ειχα το ψυχωτικο επισοδειο ειχα διαλυμενο υπνο...........
09-12-2017, 19:32 #90
πριν λιγο μιλησα με τη γιατρο...μου ειπε οτι αμα συνεχιστει αυτο με τον υπνο θα αυξησουμε τη δοση :(
για την ωρα θα παιρνω xanax και βλεπουμε.χτες πηρα 1mg.ειχα βεβαια να κοιμηθω 36 ωρες και ξεραθηκα.
θα παρω κι αποψε και βλεπουμεείμαι ςοδοπανα ανθρωπος