Τεράστια απογοήτευση. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 89
    Member
    Πρώτον απαξιώ, δευτερο απαξιώ, τρίτων όταν θες να ρωτήσεις κάτι το ρωτάς χωρίς παρλαπιπες

Quote Originally Posted by Repairer of Reputations View Post
    [...]
    (Ερώτημα ήταν; Διαπίστωση ή υποψία;
    Κι εδω που τα λέμε, γιατί να χει κάποιος διπλό και τριπλό προφίλ εδω μέσα, σε τί θα του χρησίμευε;)
    .....δι αμπόβ.

Senior Member
    Εσυ η απο πανω χρειαζεσαι εδω μεσα κατσε οσο θεσ απο μενα γνωμη μου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by why you lie to me View Post
    Άκου τα χειρότερα πρεζάκια που έχω γνωρίσει είναι στη ψυχή, σ
    Αν έχεις τη στοιχειώδη γνώση να καταλάβεις, άντε γιατί πολυτραβηξε
    Αν απευθύνεσαι σ' εμένα πρόσεχε πως μιλάς, δεν σε ξέρω κι από χθες...που θα μου πεις κι ότι πολυτράβηξε και θα μου κάνεις μαγκιές...
    Αν όχι, γράψε λάθος...

Repairer of reputations και Ναταλία, καλά Χριστούγεννα! Θα σας απαντήσω λίγο πιο ύστερα για ν' απαντήσω και σωστά, χρειάζομαι λίγο ύπνο για να καθαρίσει το μυαλό μου...Σας ευχαριστώ! :)
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Φιλε να εισαι σιγουροσ οτι καθε ενασ που σκαει εδω υπαρχουν ατομα που θα καταλαβουν την αληθεια κλπ το αν θα την πουμε ειναι αλλο καπελο οπωσ στη ζωη σου δε λεσ την αληθεια σε ολουσ ετσι ειναι κι εδω

Member
    Σε εσένα απευθύνομαι, εσύ είδες μαγκιά πουθενά? Είπα στοιχειώδη γνώση, Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση χρόνια πολλά

Member
    Elis το ξέρω είμαι χρόνια στο φόρουμ, αλήθεια είναι λάθος λέξη, οποίος θέλει να δει τη πραγματικότητα, όσο αναφορά το δίποδο οποιος κράζει άρρωστα άτομα θα με βρει απέναντι, όμοιος θα με βρει απέναντι οποιος λέει δεν μπορώ να κόψω

Senior Member
    Αφού είσαι χρόνια εδώ πάω πάσο πάντως να ξέρουν όλοι ότι κάνουμε τους βλάκες δεν σημαίνει ότι είμαστε όπως μερικοί κάνουν τους έξυπνους υπάρχουν κι άλλοι που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν γτ αλλιώς δε γίνεται έχω φίλους από άστεγους κ πουτανεσ μέχρι επειχηρηματιεσ φραγκατουσ μεγάλωσα στις αλάνες τι μου βρήκαν όλοι αυτοί ότι τους λέω την αλήθεια έτσι μεγάλωσα έτσι έμαθα να τα βγάζω πέρα το ότι κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε είναι απαραίτητο εδώ μέσα αλλιωσ θα μαλώνουμε συνέχεια

Senior Member
    Quote Originally Posted by why you lie to me View Post
    Σε εσένα απευθύνομαι, εσύ είδες μαγκιά πουθενά? Είπα στοιχειώδη γνώση, Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση χρόνια πολλά
    Ναι, είδα στον τρόπο που μιλάς ακόμα δεν πρόλαβες να γραφτείς και βγάζεις γλώσσα...αν και για να λες ότι είσαι χρόνια στο φόρουμ ή λες ψέμματα ή είχες φύγει και ξαναγράφτηκες οπότε για μένα είσαι μη έμπιστο άτομο...χρόνια πολλά κι άντε γεια, αρνούμαι να συνεχίσω οποιαδήποτε συζήτηση μαζί σου και θα μπεις στη λίστα αγνόησης οπότε μην κάνεις τον κόπο να μου απευθυνθείς ξανά, χαμένος θα πάει...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Όχι οχι!
    Δεν προτρέπω να τα κόψεις τελείως, παίρνοντας από μόνη σου πρωτοβουλία.
    Κάποια χάπια είναι απαραίτητα.
    Αλλά στα χάπια για τον ύπνο...έχω παρατηρήσει ότι παίρνεις μεγάλη δόση. Και δε σε βοηθούν και πάντα-μιά κοιμάσαι δυό δεν κοιμάσαι.
    Συμβουλέψου το γιατρό σου αν χρειάζονται ρύθμιση.

Μήπως μένεις ξύπνια όλη τη νύχτα κι αναγκαστικά κοιμασαι με το φως της ημέρας;
    Αν έχεις τέτοιο κύκλο ύπνου πρέπει να τον αλλάξεις άμεσα. Ξέρω πώς είναι, το είχα πάθει κι εγώ κάποτε για μεγάλο διάστημα και η κορτιζόλη μου-ίσον στρες, είχε πιάσει Σφαίρα fm. Αυτός ο αναποδιασμένος κύκλος ύπνου αλλάζει, μη φοβάσαι, αν καταφέρεις για τρεις νύχτες να κοιμηθείς ΝΥΧΤΑ και να ξυπνήσεις πρωί. Ο νυχτερινός ο ύπνος, της ξεκούρασης, είναι αναντικατάστατος.

Τω καιρώ εκείνω πριν τη θεραπεία μου, που στο μυαλό μου γινόταν γύφτικος γάμος από καταιγισμό σκέψεων και το βλέφαρο δεν κατέβαινε ούτε μ ένταλμα εισαγγελέα ξες τί έκανα;
    Έβαζα στο youtube ραδιοφωνικές θεατρικές παραστάσεις, χωνόμουν στα σκεπάσματα, έκλεινα όλα τα φώτα και ακουγα την πλοκή να ξετυλίγεται. Και στο μυαλό μου σώπαιναν οι Μπούρδες που δε μ αφηναν να κλείσω μάτι.

Θα σου φανεί παιδιάστικο. Σαν τα πεντάχρονα που τους διαβάζει κάποιος παραμύθι μέχρι να ξεραθούν στον ύπνο, μη το γελάς. Αυτό ακριβώς είναι.
    Και σε μένα, είχε δουλέψει.
    Το βράδυ για να κοιμηθώ παίρνω seroquel κι έχει κάποιους μήνες που ο γιατρός μου μου τα αύξησε από τα 50 mg (μόνο για το βράδυ) στα 100, έτσι έκρινε ότι έπρεπε (είπε ότι αν καλυτερέψω θα τα μειώσουμε πάλι αλλά αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα)...τις περισσότερες φορές με βοηθάνε, ευτυχώς...αν όμως για κάποιο λόγο δεν τα πάρω δυσκολεύομαι να κοιμηθώ...

Όχι, κοιμάμαι κανονικά την νύχτα πλέον όμως υπήρξε μια περίοδος της ζωής μου που φοβόμουν να κοιμηθώ τη νύχτα μην έρθει πάλι εκείνος και μου κάνει κακό οπότε έμενα σχεδόν ξάγρυπνη και κοιμόμουν το μεσημέρι που γυρνούσα απ' τη δουλειά...τότε ξεκίνησα ν' αυτοτραυματίζομαι γιατί είχε θολώσει το μυαλό μου, αφού το έχεις περάσει υποθέτω πως θα με καταλάβεις...

Εγώ το βράδυ βάζω τηλεόραση χαμηλά, κυρίως ομιλίες και κατά προτίμηση στα ελληνικά...με χαλαρώνουν...

Τι θέμα έχεις εσύ αν επιτρέπεται;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Συμφωνω μαζι σου αλλα νιωθω πως εγινε τρυπα στο νερο, μακαρι να κανω λαθος...
    Ναταλία, προσωπικά σ' εμένα ο επιθετικός τρόπος ακόμα κι αν υποθέσουμε πως γίνεται για το καλό μου (λέμε τώρα) δεν πιάνει καθόλου γιατί με ταράζει χειρότερα...τέτοιου είδους ταρακουνήματα να μου λείπουν...

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Το βράδυ για να κοιμηθώ παίρνω seroquel κι έχει κάποιους μήνες που ο γιατρός μου μου τα αύξησε από τα 50 mg (μόνο για το βράδυ) στα 100, έτσι έκρινε ότι έπρεπε (είπε ότι αν καλυτερέψω θα τα μειώσουμε πάλι αλλά αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα)...τις περισσότερες φορές με βοηθάνε, ευτυχώς...αν όμως για κάποιο λόγο δεν τα πάρω δυσκολεύομαι να κοιμηθώ...

Όχι, κοιμάμαι κανονικά την νύχτα πλέον όμως υπήρξε μια περίοδος της ζωής μου που φοβόμουν να κοιμηθώ τη νύχτα μην έρθει πάλι εκείνος και μου κάνει κακό οπότε έμενα σχεδόν ξάγρυπνη και κοιμόμουν το μεσημέρι που γυρνούσα απ' τη δουλειά...τότε ξεκίνησα ν' αυτοτραυματίζομαι γιατί είχε θολώσει το μυαλό μου, αφού το έχεις περάσει υποθέτω πως θα με καταλάβεις...

Εγώ το βράδυ βάζω τηλεόραση χαμηλά, κυρίως ομιλίες και κατά προτίμηση στα ελληνικά...με χαλαρώνουν...

Τι θέμα έχεις εσύ αν επιτρέπεται;
    Μόνο ένα seroquelXR την ημέρα παίρνω.
    Εκτός από το θέμα μου που είναι η Διπολική Διαταραχή, μ' έχει βοηθήσει τρομερά και στο θέμα του ύπνου. Και την ποσότητα του χρόνου-πριν δεν κοιμόμουν για πάνω από 6 ώρες, και στην ποιότητα του ύπνου αλλά και στο πρωινό ξύπνημα.
    (Κάποτε, το πρωινό ξύπνημα ήταν το χειρότερο απ όλα. Ο λόγος, Συναισθηματική Φόρτιση).
    Μολις πάει έντεκα το βράδυ, ταβλιάζομαι και κοιμάμαι σα πουλάκι στις Πριγκίπισσες του Ντίσνευ.
    Ευτυχώς, δεν μου προκαλεί υπνηλία κατα τη διάρκεια της ημέρας.

Βέβαια εσύ θα το κρίνεις αυτό, αλλά μήπως να ξεκινούσες σε συνεργασία με το γιατρό σου ένα πλάνο για το πώς μπορούν να μειωθούν τα χάπια που αφορούν μόνο τον ύπνο...
    Ξέρεις γιατί στο λέω. Ξέρεις όπως όλοι μας, τί εθιστικά Κέρατα είναι και το σενάριο να βασίσεις ένα από τα ζωτικότερα πράγματα όπως είναι ο Ύπνος σε δαύτα για την υπόλοιπη ζωή σου είναι δυσοίωνο.
    Εννοείται σε συνεργασία με το γιατρό σου που ξέρει κι εσένα και το ιστορικό σου. Αλλά όπως καταλαβαίνεις, θα χρειαστεί να κάνεις και συ πράγματα από μόνη σου.
    (Όπως να μη σκέφτεσαι τον πρώην-δεν επιβίωσες ώσαμε δω για να σε βάζουν τη σήμερον κάτω κάποιες κακές μνήμες και Φοβοι! Να μη στεναχωριέσαι αν δεν έχεις κάποιο δεσμό-σκέψου πως είσαι απλά...ένα ψάρι χωρίς ποδήλατο. Και τι φέρνει το μέλλον δεν ξέρει κανείς.
    Αφού σε βοηθά να ηρεμείς η ανοιχτή τηλεόραση, κράτα το. Και προσοχή μη πέσεις στη λούμπα του Ανάποδου Κύκλου Ύπνου-στα λαϊκά "έκανα τη νύχτα μέρα". Θα σε διαλύσει μέσα σε δυο βδομάδες).

Δεν έχω κάτι άλλο να πω...

[Το seroquel τα σπάει! Θα μου πει κανείς...το λες γιατί είσαι τυχερή να μην έχεις τις παρενέργιές του...]

Senior Member
    Μόνο ένα seroquelXR την ημέρα παίρνω.
    Εκτός από το θέμα μου που είναι η Διπολική Διαταραχή, μ' έχει βοηθήσει τρομερά και στο θέμα του ύπνου. Και την ποσότητα του χρόνου-πριν δεν κοιμόμουν για πάνω από 6 ώρες, και στην ποιότητα του ύπνου αλλά και στο πρωινό ξύπνημα.
    (Κάποτε, το πρωινό ξύπνημα ήταν το χειρότερο απ όλα. Ο λόγος, Συναισθηματική Φόρτιση).
    Μολις πάει έντεκα το βράδυ, ταβλιάζομαι και κοιμάμαι σα πουλάκι στις Πριγκίπισσες του Ντίσνευ.
    Ευτυχώς, δεν μου προκαλεί υπνηλία κατα τη διάρκεια της ημέρας.

Βέβαια εσύ θα το κρίνεις αυτό, αλλά μήπως να ξεκινούσες σε συνεργασία με το γιατρό σου ένα πλάνο για το πώς μπορούν να μειωθούν τα χάπια που αφορούν μόνο τον ύπνο...
    Ξέρεις γιατί στο λέω. Ξέρεις όπως όλοι μας, τί εθιστικά Κέρατα είναι και το σενάριο να βασίσεις ένα από τα ζωτικότερα πράγματα όπως είναι ο Ύπνος σε δαύτα για την υπόλοιπη ζωή σου είναι δυσοίωνο.
    Εννοείται σε συνεργασία με το γιατρό σου που ξέρει κι εσένα και το ιστορικό σου. Αλλά όπως καταλαβαίνεις, θα χρειαστεί να κάνεις και συ πράγματα από μόνη σου.
    (Όπως να μη σκέφτεσαι τον πρώην-δεν επιβίωσες ώσαμε δω για να σε βάζουν τη σήμερον κάτω κάποιες κακές μνήμες και Φοβοι! Να μη στεναχωριέσαι αν δεν έχεις κάποιο δεσμό-σκέψου πως είσαι απλά...ένα ψάρι χωρίς ποδήλατο. Και τι φέρνει το μέλλον δεν ξέρει κανείς.
    Αφού σε βοηθά να ηρεμείς η ανοιχτή τηλεόραση, κράτα το. Και προσοχή μη πέσεις στη λούμπα του Ανάποδου Κύκλου Ύπνου-στα λαϊκά "έκανα τη νύχτα μέρα". Θα σε διαλύσει μέσα σε δυο βδομάδες).

Δεν έχω κάτι άλλο να πω...

[Το seroquel τα σπάει! Θα μου πει κανείς...το λες γιατί είσαι τυχερή να μην έχεις τις παρενέργιές του...]
    Σαν τι πλάνο θα μπορούσα να κάνω δηλαδή; Μπορείς να μου πεις ένα παράδειγμα σε παρακαλώ; Σαν ιδέα με φοβίζει πολύ γιατί με τρομοκρατεί η νύχτα κι αυτός (δεν είναι ο πρώην μου που φοβάμαι, εκείνος μου φέρθηκε πολύ καλά και χωρίς καμία βία ποτέ, άλλος πριν απ' αυτόν προσπάθησε να μου κάνει κακό και δεν είχαμε καν ερωτική σχέση, μάλιστα τα είχε με φίλη μου) αλλά αν μάθω περισσότερες πληροφορίες θα μπορέσω να το αξιολογήσω και να το σκεφτώ...

Δεν έχω διαβάσει το χαρτί οδηγιών του seroquel οπότε δεν ξέρω τις παρενέργειες, εκτός από την υπνηλία...και πριν που είχαμε επισκέψεις έγινε συζήτηση για το ότι πίνω πολύ καφέ...όμως δεν μπορώ να βγάλω αλλιώς τη μέρα...

Δεν νομίζω να το ξαναπάθω αυτό το "έκανα τη νύχτα μέρα" κι ελπίζω να έχω δίκιο...όσο ελέγχεται ο φόβος μου για εκείνον δεν κινδυνεύω νομίζω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ναταλία, προσωπικά σ' εμένα ο επιθετικός τρόπος ακόμα κι αν υποθέσουμε πως γίνεται για το καλό μου (λέμε τώρα) δεν πιάνει καθόλου γιατί με ταράζει χειρότερα...τέτοιου είδους ταρακουνήματα να μου λείπουν...
    Σε καταλαβαινω, συμφωνω πως οι βρισιες δεν βοηθανε σε κατι, ηταν λαθος. Αλλα ουτε με το καλο εχει δουλεψει κατι...μερικους ανθρωπους τους βοηθαει και το σκληρο ταρακουνημα σε τετοιες περιπτωσεις. Ε με το καλο δεν κανεις κατι, με το σκληρο παλι δεν...ειναι σε μεγαλο βαθμο και θεμα προσωπικης επιλογης το κατα ποσο θα βοηθηθει κανεις πραγματικα. Και με συγχωρεις που σου το λεω, αλλα επιλεγεις να μην βοηθηθεις. Γιατι θελεις να γινονται τα πραγματα με τον δικο σου τροπο, και δεν συνειδητοποιουμε/παραδεχομαστε παντα τι μας ωφελει, πολλες φορες ισα ισα θελουμε να στηριζουν οι γυρω μας την συμπεριφορα και τις επιλογες μας που μας κρατανε πισω/μας κανουν κακο...enabling λεγεται, μου διαφευγει αυτη τη στιγμη ο ελληνικος ορος...εν ολιγοις Κυκνε με το να σου λενε ολοι "καλο καλο, οοο οοο" ικανοποιεισαι προσωρινα, βολευεσαι, σκεφτεσαι ωραια δικιο εχω, αλλα μενεις εγκλωβισμενη στην ιδια σκατα κατασταση και δεν προχωρας στη ζωη σου.
    Κατα τα αλλα ναι οκ...δεν ξερω τι περασες, δεν ξερω τι τραυμα εχεις και πως ειναι αλλα και εγω παρατηρησα πως βγαζεις εναν σεξισμο και μια αντιπαθεια απεναντι σε αντρες και κανεις γενικευσεις πολλες φορες χωρις λογο σε ασχετα θεματα...σορυ που στα λεω χυμα χρονιαρες μερες αλλα θεωρω καταλαβαινεις πως η προθεση μου ειναι η καλυτερη. Σου ευχομαι τα καλυτερα και να κανεις προοδο την νεα χρονια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Σε καταλαβαινω, συμφωνω πως οι βρισιες δεν βοηθανε σε κατι, ηταν λαθος. Αλλα ουτε με το καλο εχει δουλεψει κατι...μερικους ανθρωπους τους βοηθαει και το σκληρο ταρακουνημα σε τετοιες περιπτωσεις. Ε με το καλο δεν κανεις κατι, με το σκληρο παλι δεν...ειναι σε μεγαλο βαθμο και θεμα προσωπικης επιλογης το κατα ποσο θα βοηθηθει κανεις πραγματικα. Και με συγχωρεις που σου το λεω, αλλα επιλεγεις να μην βοηθηθεις. Γιατι θελεις να γινονται τα πραγματα με τον δικο σου τροπο, και δεν συνειδητοποιουμε/παραδεχομαστε παντα τι μας ωφελει, πολλες φορες ισα ισα θελουμε να στηριζουν οι γυρω μας την συμπεριφορα και τις επιλογες μας που μας κρατανε πισω/μας κανουν κακο...enabling λεγεται, μου διαφευγει αυτη τη στιγμη ο ελληνικος ορος...εν ολιγοις Κυκνε με το να σου λενε ολοι "καλο καλο, οοο οοο" ικανοποιεισαι προσωρινα, βολευεσαι, σκεφτεσαι ωραια δικιο εχω, αλλα μενεις εγκλωβισμενη στην ιδια σκατα κατασταση και δεν προχωρας στη ζωη σου.
    Κατα τα αλλα ναι οκ...δεν ξερω τι περασες, δεν ξερω τι τραυμα εχεις και πως ειναι αλλα και εγω παρατηρησα πως βγαζεις εναν σεξισμο και μια αντιπαθεια απεναντι σε αντρες και κανεις γενικευσεις πολλες φορες χωρις λογο σε ασχετα θεματα...σορυ που στα λεω χυμα χρονιαρες μερες αλλα θεωρω καταλαβαινεις πως η προθεση μου ειναι η καλυτερη. Σου ευχομαι τα καλυτερα και να κανεις προοδο την νεα χρονια.
    Ναταλία μου, εσένα δεν σε παρεξηγώ γιατί τα λες μια χαρά ακόμα κι αν δεν με "συμφέρει" αυτό που λες...μιλάς ευγενικά και καθόλου χύμα οπότε έτσι μπορώ να συζητήσω... Ίσως να υπάρχουν περιστατικά που να μην έχω συγκρατήσει ενώ εσύ ναι αλλά απ' ότι θυμάμαι πρόσφατα τουλάχιστον είχα αντιδράσει σε ένα ποστ που έλεγε ότι εμείς οι γυναίκες δεν ανεχόμαστε μαλακίες, ο elis το είχε γράψει κι εκεί είχα σχολιάσει ότι καλά κάνουμε και δεν ανεχόμαστε μαλακίες...

Αν θέλεις μπορώ να σου πω τι τραύμα έχω αλλά το αφήνω σ' εσένα ν' αποφασίσεις αν θέλεις, δεν θέλω να επιβάλλω κάτι και να ξεκινήσω να λέω χωρίς να έχει όρεξη ο άλλος...
    Αν πάντως το κάνω αυτό που λες με τους άντρες το κάνω ασυναίσθητα...

Δεν θεωρώ πως επιλέγω να μην βοηθηθώ κι ούτε προσδοκώ να μου δίνουν πάντα δίκιο γιατί είναι αδύνατον να έχω πάντα δίκιο όντας άνθρωπος...Ναι, θέλω να γίνονται τα πράγματα με το δικό μου τρόπο κυρίως όσον αφορά τις ερωτικές σχέσεις γιατί η πίεση πάνω σε σεξουαλικά θέματα μου κάνει χειρότερο κακό...δεν κατηγορώ όμως κάποιον αν δεν αντέχει χωρίς αρκετό σεξ όπως δεν κατηγορώ τον πρώην μου, αντιθέτως λέω τα καλύτερα γι' αυτόν και τον αγαπώ ακόμα, εγώ ήμουν λίγη κι ανεπαρκής κι εγώ φταίω που χωρίσαμε...

Αν θέλεις να σχολιάσεις κάτι καλοδεχούμενο...

Καλή χρονιά και σ' εσένα σε κάθε περίπτωση! :)

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast