Results 31 to 45 of 77
Thread: Επανασύνδεση πριν το διαζύγιο
-
23-01-2018, 23:27 #31
Δε νομίζω πως έφτασαν τυχαία τα πράγματα σ' αυτή την κατάσταση.
Είχες τα ενδιαφέροντά σου αλλά μέσα σ' αυτά δεν ήταν η σύντροφός σου.
Τώρα που είπε να απομακρυνθεί και αντιλήφθηκες πως χάνεις αυτήν που είχες ως δεδομένη, θυμήθηκες πως "σ' ενδιαφέρει". Δε νομίζω πως το ενδιαφέρον σου αφορά τη σύντροφό σου αλλά το στάτους κβο που διαταράσσεται.
Είναι ο εγωισμός με την κακή έννοια.
- 24-01-2018, 01:06 #32
Δεν υπαρχει τροπος να διαγραφει ο,τι εχεις κανει. Τα λουλουδια ειναι απλως μια πιασαρικη κινηση μπας και μπορεσεις να ανοιξεις το δρομο για να της ζητησεις να βρεθειτε και να ζητησεις χιλια συγνωμη και να πεις οσα θελεις να πεις, οτι εχεις μετανιωσει, οτι δε θα επαναλαβεις τα ιδια λαθη κλπ Και αααααν σου δωσει την ευκαιρια, εχεις να περασεις μετα απο πολλες εξετασεις και για πολυ καιρο.
Συγνωμη, αλλα αν εισαι τοσο δειλος ακομα και στο ενδεχομενο μιας τοσο απλουστατης κινησης, δε θελω να φανταστω ποσο δειλος θα εισαι σε ολα τα αλλα, αυτη η γυναικα θα το ξερει ηδη αυτο... Να ξερεις, οι γυναικες δεν εκτιμαμε τους χεστες, μας επιβαρυνουν.Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
24-01-2018, 08:34 #33
σιγουρα συγκινηται μια γυναικα εννοω αυτην την στιγμη αν ειναι η καταληλη εννοω να τα παρει και να μου πει τωρα μου τα εστειλες και μου πει για το διαζυγιο καταλαβενεις τι εννοω ; δεν ξερω αν αυτη η στιγμη ειναι η σωστη οχι εννοειται δεν τσιγκουνευομαι να τις στειλω ολο το ανθωπολειο ,ουτε σφικτος ουτα ανοιχτοχερης κανονικη κατασταση παντα τις επερνα δωρα λουλουδια
24-01-2018, 08:49 #34
και δεν ειναι θεμα δειλιας αλλα απορριψης και τοιχου που υπαρχει το ξερω ειμαι ετοιμος να περασω πολλες εξετασεις οπως λες πρωτο και καλυτερο τον ιδιο μου εαυτο αλλα ειμαι συνιδητοποιημενος ξερω τη θελω πρεπει να δει οτι αλλαξα και καταλαβα τα λαθη μου
δεν ειναι θεμα δειλιας γιατι συζητα καποια γνωμη το θεμα ειναι ποτε να κανω κινηση , αλλα αν ειναι στην διαδικασια αυτη τη στιγμη να με συγχωρεση μηπως θελει χρονο ακομα ,εγω μεχρι την τελευταια στιγμη τις ειπα τα λαθη μου κτλ και τις ειπα οτι την αγαπαω αλλα απαντηση οτι δεν με εμπιστευεται , θελει χρονο να βρει τον εαυτο της να δει αν θα τις λειψω
24-01-2018, 11:27 #35
Δες το αντιστροφα.
Τωρα εισαι ετσι κι αλλιως χαμενος.
Κανε οτι περναει απο το χερι σου χωρις να τα κανεις χειροτερα, μηπως κι υπαρχει ελπιδα.
ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα γυρισει επειδη εστειλες ενα δωρακι. Αν το δεχτει ομως, ανοιγει ενας δρομος επικοινωνιας.
Στην συνεχεια της ζητας συναντηση.
Αν αρνηθει και εισαι καλος στο γραψιμο, στειλε ενα γραμμα η μειλ που θα μεινει κιολας κι οταν ειναι σε νοσταλγια θα το ξαναδιαβαζει. Γραψε τα παντα! Τις ωραιες στιγμες και κυριως, τεραστιο τμήμα αυτοκριτικης σου και πως ονειρευεσαι την συνεχεια της σχεσης σας
24-01-2018, 13:51 #36
24-01-2018, 13:58 #37
μην χανεις τις ελπιδες σου ακομα, εχετε εναν γαμο, ισως το ξανασκεφτει. βρες ευκαιρια για να της δωσεις αυτο το γραμμα κιαι ξαναδιαβασε το. μεγαλωσε το, γινε αναλυτικος στο τι θες να κανετε μαζι και τι θα αλλαξεις αν γυρισει.
ΤΟΝΙΣΕ το ποσο ερωτευμενος εισαΙ
ειναι καλο να μαθει οτι την ποθεις και δεν την θελεις για να μην χασεις την βολη σου.
αυτη θα παρει τον χρονο της.
οταν λεει θελει χρονο, δεν εννοει μια βδομαδα.
δοκιμασε την κινηση προσεγγισης (λουλουδια/δωρο).
24-01-2018, 14:37 #38
αυτη την ευκαιρια περιμενω αλλα δεν τι παιρνω ,σιγουρα θελει χρονο το καταλαβαινω θα την κανω την κινηση αυτη λουλουδια, το θεμα ειναι και ενα αλλο συμαντικο πως θα εχει αλλαξει λιγο το συναισθημα της σε 1,5 μηνα οταν μου ελεγε φευγοντας μεχρι και την τελευταια στιγμη σε αγαπαω σαν αδερφο μου, μην με ακουμπας κτλ επισης δεν ξερω αν εκανα και λαθος που δεν εχω μιλησει με γονεις τις αδερφο της ακομα ,ουτε αυτη με τους γονεις μου εγιναν ολα γρηγορα τα μαζεψε και εφυγε
24-01-2018, 14:49 #39
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
24-01-2018, 14:51 #40
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
24-01-2018, 15:10 #41
24-01-2018, 15:12 #42
24-01-2018, 15:21 #43
εχουμε ο κουμπαρος ειναι οκολλητος μου αλλα κραταει τιπυκες σχεσεις ρωταει μονο αν ειμαι καλα ,και προφανως δεν του λεει κατι και σιγουρα οτι ειναι με αλλον διοτι ξερει θα μου το πει ο κουμπαρος-κολλητος μου απλως καποια στιγμη του ειπε οτι θα παει με την κουμπαρα μπυ για καφε να δει και το καινουργιο σπιτι που μενει μονη αλλα ακομα τιποτα...
24-01-2018, 15:25 #44
24-01-2018, 20:47 #45
Όχι, δεν άφησα διεύθυνση, ήξερε τη χώρα, την πόλη και την εταιρεία που έπιασα δουλειά. Αλλά είχαμε επικοινωνία εξ αρχής και μου έλεγε ότι θέλει να αλλάξουν τα πράγματα, να έρθει, κτλ.
Θα σου πρότεινα να μην χάνεις καθόλου χρόνο. Και οι δυο εβδομάδες πολύ μου φαίνονται. Δείξε της ότι σου λείπει, ότι νοιάζασαι για αυτήν, ότι θες να αλλάξεις. Μίλα της και εξήγησε της ότι έχεις καταλάβει, ότι έχεις μετανιώσει και να σου δώσει μια ευκαιρία για να αποδείξεις ότι εννοείς αυτά που λες.
Και μην βρίσκεις δικαιολογίες του τύπου ότι λόγω της φύσης της δουλειάς της μπορεί να μην τη βρουν για να της δώσουν τα λουλούδια. Ο άνθρωπος που θα παραδώσει τα λουλούδια πρώτα θα την πάρει τηλ και μπορεί να συνεννοηθεί μαζί της, αν δεν είναι στη διεύθυνση που έδωσες.
Από την πρώτη στιγμή που έφυγα είχαμε επικοινωνία. Δεν με άφησε ούτε για μια στιγμή, παρόλο που υπήρχαν φορές που τον γείωνα. Βέβαια ήταν λίγο διαφορετική η δική μας περίπτωση, γιατί αντί για "θέλω χρόνο" εγώ είπα "ή αλλάζουμε ή χωρίζουμε" και χάραξα την πορεία που ήθελα να ακολουθήσει αυτή η σχέση. Και έκανε και κινήσεις μόνος του, όπως να στείλει λουλούδια στη δουλειά, να μου πάρει δαχτυλίδι και να μου κάνει 2η πρόταση γάμου, να τα παρατήσει όλα για να έρθει εκεί που ήμουν, κτλ.
Να κάνω μια ερώτηση; Αυτό που σου είπε, ότι σε βλέπει σαν αδερφό... μήπως τα τελευταία χρόνια υπήρχε σεξουαλική αδιαφορία από τη μεριά σου ή τη μεριά της; Ή όλα ήταν καλά σε αυτό το κομμάτι; Ρωτάω γιατί εμάς το σεξουαλικό έπαιξε έναν Χ ρόλο σε πολλά πράγματα...