Επανασύνδεση πριν το διαζύγιο - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 77
    Banned
    Δε νομίζω πως έφτασαν τυχαία τα πράγματα σ' αυτή την κατάσταση.

Είχες τα ενδιαφέροντά σου αλλά μέσα σ' αυτά δεν ήταν η σύντροφός σου.

Τώρα που είπε να απομακρυνθεί και αντιλήφθηκες πως χάνεις αυτήν που είχες ως δεδομένη, θυμήθηκες πως "σ' ενδιαφέρει". Δε νομίζω πως το ενδιαφέρον σου αφορά τη σύντροφό σου αλλά το στάτους κβο που διαταράσσεται.

Είναι ο εγωισμός με την κακή έννοια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by gilm View Post
    δεν ειναι το θεμα αυτο το εχω συζητηση και με φιλους δεν νομιζω να την συγκινηση αυτη την στιγμη και λογου χαρακτηρα της και θυμου απογοητευσης δηδ δεν θα τα διαγραψει ολα με ενα μπουκετο λουλουδια
    Δεν υπαρχει τροπος να διαγραφει ο,τι εχεις κανει. Τα λουλουδια ειναι απλως μια πιασαρικη κινηση μπας και μπορεσεις να ανοιξεις το δρομο για να της ζητησεις να βρεθειτε και να ζητησεις χιλια συγνωμη και να πεις οσα θελεις να πεις, οτι εχεις μετανιωσει, οτι δε θα επαναλαβεις τα ιδια λαθη κλπ Και αααααν σου δωσει την ευκαιρια, εχεις να περασεις μετα απο πολλες εξετασεις και για πολυ καιρο.

Συγνωμη, αλλα αν εισαι τοσο δειλος ακομα και στο ενδεχομενο μιας τοσο απλουστατης κινησης, δε θελω να φανταστω ποσο δειλος θα εισαι σε ολα τα αλλα, αυτη η γυναικα θα το ξερει ηδη αυτο... Να ξερεις, οι γυναικες δεν εκτιμαμε τους χεστες, μας επιβαρυνουν.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Να στείλεις λουλούδια! Όσο κι αν νομίζεις οτι δεν είναι ρομαντικός τύπος ή οτι δεν συγκινείται με δώρα. Τα λουλούδια είναι μία δήλωση των συναισθημάτων σου. Δεν είπαμε οτι θα τα διαγράψει όλα με ένα μπουκέτο λουλούδια αλλά είναι κάτι! Δεν πιστεύω να τσιγκουνεύεσαι,ε;
    Α, να σου πω κιόλας οτι αν είσαι πολύ "σφιχτός" στα οικονομικά αυτό μπορεί να την έχει κουράσει και ξενερώσει απίστευτα. Αν αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που έφυγε, τότε είναι λίγο απίθανο να γυρίσει. Λέω, αν!...
    σιγουρα συγκινηται μια γυναικα εννοω αυτην την στιγμη αν ειναι η καταληλη εννοω να τα παρει και να μου πει τωρα μου τα εστειλες και μου πει για το διαζυγιο καταλαβενεις τι εννοω ; δεν ξερω αν αυτη η στιγμη ειναι η σωστη οχι εννοειται δεν τσιγκουνευομαι να τις στειλω ολο το ανθωπολειο ,ουτε σφικτος ουτα ανοιχτοχερης κανονικη κατασταση παντα τις επερνα δωρα λουλουδια

Quote Originally Posted by savatage View Post
    Δεν υπαρχει τροπος να διαγραφει ο,τι εχεις κανει. Τα λουλουδια ειναι απλως μια πιασαρικη κινηση μπας και μπορεσεις να ανοιξεις το δρομο για να της ζητησεις να βρεθειτε και να ζητησεις χιλια συγνωμη και να πεις οσα θελεις να πεις, οτι εχεις μετανιωσει, οτι δε θα επαναλαβεις τα ιδια λαθη κλπ Και αααααν σου δωσει την ευκαιρια, εχεις να περασεις μετα απο πολλες εξετασεις και για πολυ καιρο.

Συγνωμη, αλλα αν εισαι τοσο δειλος ακομα και στο ενδεχομενο μιας τοσο απλουστατης κινησης, δε θελω να φανταστω ποσο δειλος θα εισαι σε ολα τα αλλα, αυτη η γυναικα θα το ξερει ηδη αυτο... Να ξερεις, οι γυναικες δεν εκτιμαμε τους χεστες, μας επιβαρυνουν.
    και δεν ειναι θεμα δειλιας αλλα απορριψης και τοιχου που υπαρχει το ξερω ειμαι ετοιμος να περασω πολλες εξετασεις οπως λες πρωτο και καλυτερο τον ιδιο μου εαυτο αλλα ειμαι συνιδητοποιημενος ξερω τη θελω πρεπει να δει οτι αλλαξα και καταλαβα τα λαθη μου
    δεν ειναι θεμα δειλιας γιατι συζητα καποια γνωμη το θεμα ειναι ποτε να κανω κινηση , αλλα αν ειναι στην διαδικασια αυτη τη στιγμη να με συγχωρεση μηπως θελει χρονο ακομα ,εγω μεχρι την τελευταια στιγμη τις ειπα τα λαθη μου κτλ και τις ειπα οτι την αγαπαω αλλα απαντηση οτι δεν με εμπιστευεται , θελει χρονο να βρει τον εαυτο της να δει αν θα τις λειψω

Senior Member
    Δες το αντιστροφα.
    Τωρα εισαι ετσι κι αλλιως χαμενος.
    Κανε οτι περναει απο το χερι σου χωρις να τα κανεις χειροτερα, μηπως κι υπαρχει ελπιδα.
    ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα γυρισει επειδη εστειλες ενα δωρακι. Αν το δεχτει ομως, ανοιγει ενας δρομος επικοινωνιας.
    Στην συνεχεια της ζητας συναντηση.
    Αν αρνηθει και εισαι καλος στο γραψιμο, στειλε ενα γραμμα η μειλ που θα μεινει κιολας κι οταν ειναι σε νοσταλγια θα το ξαναδιαβαζει. Γραψε τα παντα! Τις ωραιες στιγμες και κυριως, τεραστιο τμήμα αυτοκριτικης σου και πως ονειρευεσαι την συνεχεια της σχεσης σας

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Δες το αντιστροφα.
    Τωρα εισαι ετσι κι αλλιως χαμενος.
    Κανε οτι περναει απο το χερι σου χωρις να τα κανεις χειροτερα, μηπως κι υπαρχει ελπιδα.
    ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα γυρισει επειδη εστειλες ενα δωρακι. Αν το δεχτει ομως, ανοιγει ενας δρομος επικοινωνιας.
    Στην συνεχεια της ζητας συναντηση.
    Αν αρνηθει και εισαι καλος στο γραψιμο, στειλε ενα γραμμα η μειλ που θα μεινει κιολας κι οταν ειναι σε νοσταλγια θα το ξαναδιαβαζει. Γραψε τα παντα! Τις ωραιες στιγμες και κυριως, τεραστιο τμήμα αυτοκριτικης σου και πως ονειρευεσαι την συνεχεια της σχεσης σας
    με αυτη την ελπιδα ζω ,ειμαι χαλια σε ψυχολογικη κατασταση , το γραμμα το εχω ετοιμο με τα παντα , πως να το κανω χειροτητα δεν εχει επικοινωνησει καθολου μαζι μου ουτε μην ουτε τιποτα

Senior Member
    με αυτη την ελπιδα ζω ,ειμαι χαλια σε ψυχολογικη κατασταση , το γραμμα το εχω ετοιμο με τα παντα , πως να το κανω χειροτητα δεν εχει επικοινωνησει καθολου μαζι μου ουτε μην ουτε τιποτα
    μην χανεις τις ελπιδες σου ακομα, εχετε εναν γαμο, ισως το ξανασκεφτει. βρες ευκαιρια για να της δωσεις αυτο το γραμμα κιαι ξαναδιαβασε το. μεγαλωσε το, γινε αναλυτικος στο τι θες να κανετε μαζι και τι θα αλλαξεις αν γυρισει.
    ΤΟΝΙΣΕ το ποσο ερωτευμενος εισαΙ
    ειναι καλο να μαθει οτι την ποθεις και δεν την θελεις για να μην χασεις την βολη σου.

αυτη θα παρει τον χρονο της.
    οταν λεει θελει χρονο, δεν εννοει μια βδομαδα.
    δοκιμασε την κινηση προσεγγισης (λουλουδια/δωρο).

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μην χανεις τις ελπιδες σου ακομα, εχετε εναν γαμο, ισως το ξανασκεφτει. βρες ευκαιρια για να της δωσεις αυτο το γραμμα κιαι ξαναδιαβασε το. μεγαλωσε το, γινε αναλυτικος στο τι θες να κανετε μαζι και τι θα αλλαξεις αν γυρισει.
    ΤΟΝΙΣΕ το ποσο ερωτευμενος εισαΙ
    ειναι καλο να μαθει οτι την ποθεις και δεν την θελεις για να μην χασεις την βολη σου.

αυτη θα παρει τον χρονο της.
    οταν λεει θελει χρονο, δεν εννοει μια βδομαδα.
    δοκιμασε την κινηση προσεγγισης (λουλουδια/δωρο).
    αυτη την ευκαιρια περιμενω αλλα δεν τι παιρνω ,σιγουρα θελει χρονο το καταλαβαινω θα την κανω την κινηση αυτη λουλουδια, το θεμα ειναι και ενα αλλο συμαντικο πως θα εχει αλλαξει λιγο το συναισθημα της σε 1,5 μηνα οταν μου ελεγε φευγοντας μεχρι και την τελευταια στιγμη σε αγαπαω σαν αδερφο μου, μην με ακουμπας κτλ επισης δεν ξερω αν εκανα και λαθος που δεν εχω μιλησει με γονεις τις αδερφο της ακομα ,ουτε αυτη με τους γονεις μου εγιναν ολα γρηγορα τα μαζεψε και εφυγε

Senior Member
    Κοινους γνωστους δεν εχετε? Παντρεμενοι ησασταν, δεν εχετε κοινους φιλους, παρεες, κανενα κουνιαδο, κουμπαρο καποιον τελοσπαντων να ρωτησεις αν εχει ξεκινησει καποια αλλη σχεση.
    Και κανεναν να μην εχεις, παρε το ρισκο σου, ποσο να περιμενεις ακομα?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    αυτη την ευκαιρια περιμενω αλλα δεν τι παιρνω ,σιγουρα θελει χρονο το καταλαβαινω θα την κανω την κινηση αυτη λουλουδια, το θεμα ειναι και ενα αλλο συμαντικο πως θα εχει αλλαξει λιγο το συναισθημα της σε 1,5 μηνα οταν μου ελεγε φευγοντας μεχρι και την τελευταια στιγμη σε αγαπαω σαν αδερφο μου, μην με ακουμπας κτλ επισης δεν ξερω αν εκανα και λαθος που δεν εχω μιλησει με γονεις τις αδερφο της ακομα ,ουτε αυτη με τους γονεις μου εγιναν ολα γρηγορα τα μαζεψε και εφυγε
    Ουπς... με προλαβες.
    Ασχημα τα πραγματα, αμα σε βλεπει αδελφικα πλεον... Μπορει ομως να το ειπε και πανω στα νευρα και την απογοητευση της. Αν δε βρεις το θαρρος να της μιλησεις, δε θα μαθεις.

Ουπς... με προλαβες.
    Ασχημα τα πραγματα, αμα σε βλεπει αδελφικα πλεον... Μπορει ομως να το ειπε και πανω στα νευρα και την απογοητευση της. Αν δε βρεις το θαρρος να της μιλησεις, δε θα μαθεις.
    μα αυτο το ανεφερα και στο πρωτο μην.δεν ξερω αν θελει να μου μιλησει ακομα δεν ξερω τι αλλο να πω, σιγουρα ειχε αυτοπεπιθεση ειχε πικρα θυμο , δεν την εριχνε τιποτα τις τελευταιες μερες πριν φυγει και μιλαμε για σχεση 12 χρονια

Senior Member
    μα αυτο το ανεφερα και στο πρωτο μην.δεν ξερω αν θελει να μου μιλησει ακομα δεν ξερω τι αλλο να πω, σιγουρα ειχε αυτοπεπιθεση ειχε πικρα θυμο , δεν την εριχνε τιποτα τις τελευταιες μερες πριν φυγει και μιλαμε για σχεση 12 χρονια
    Κανε την κινηση με τα λουλουδια και το γραμμα και μετα ζητα συναντηση.

Κοινους γνωστους δεν εχετε? Παντρεμενοι ησασταν, δεν εχετε κοινους φιλους, παρεες, κανενα κουνιαδο, κουμπαρο καποιον τελοσπαντων να ρωτησεις αν εχει ξεκινησει καποια αλλη σχεση.
    Και κανεναν να μην εχεις, παρε το ρισκο σου, ποσο να περιμενεις ακομα?
    εχουμε ο κουμπαρος ειναι οκολλητος μου αλλα κραταει τιπυκες σχεσεις ρωταει μονο αν ειμαι καλα ,και προφανως δεν του λεει κατι και σιγουρα οτι ειναι με αλλον διοτι ξερει θα μου το πει ο κουμπαρος-κολλητος μου απλως καποια στιγμη του ειπε οτι θα παει με την κουμπαρα μπυ για καφε να δει και το καινουργιο σπιτι που μενει μονη αλλα ακομα τιποτα...

Κανε την κινηση με τα λουλουδια και το γραμμα και μετα ζητα συναντηση.
    βασικα ελεγα να στειλω πρωτα μην.( αλλα τι να γραψω καλησπερα τι κανεις κτλ τυπικα μετα ;)να ανοιξω μια επικοινωνια και μετα ολα αυτα αλλα με κραταει οτι θελω χρονο και ενα διαστημα δεν θελω να μιλησουμε κτλ

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Και δεν άφησες καμία διευθυνση??η δεν φροντίσες να το μάθει?
    Όχι, δεν άφησα διεύθυνση, ήξερε τη χώρα, την πόλη και την εταιρεία που έπιασα δουλειά. Αλλά είχαμε επικοινωνία εξ αρχής και μου έλεγε ότι θέλει να αλλάξουν τα πράγματα, να έρθει, κτλ.

συμφωνω με το βιολογικο ρολοι κλπ. που λες , για διαζυγιο δεν εχει κανει αιτηση θελει χρονο οπως και εγω τα εχω καταλαβει και θελω και μπορω και ειμαι διατεθημενος να τα αλλαξω πρωτα για τον εαυτο μου και παραλληλα για την συζυγο (πρωην ελπιζω οχι ) αρκει μια ευκαιρια να δει οτι αλλαξα και αυτη τη φορα οχι λογια μονο πραξεις και ειναι ισως πρωτη φορα τα εννοω στην 12χρονη σχεση μας ,
    και εννοειται οτι θελω να αλλαξω να την διεκδικησω παλι να κανουμε παιδι να φτιαξουμε την ζωη μας σε σωστες βασεις τουλαχιστον απο την μερια μου ειμαι διατεθημενος για τα παντα ... το θεμα ειναι οπως ανεφερα παραπονω δεν μου εχει δωσει καποιο σημαδι να κανω καποια κινηση η να πει σε καποιο φιλο κατι..φοβαμαι οτι θα βρω τοιχο δεν ξερω ειμαι χαμενος λιγο σε αυτο
    να σε ρωτησω κατι ποτε επρεπε κατα την γνωμη σου να κανω καποια κινηση προσεγγισης απο τηνν στιγμη που εφυγε απο το σπιτι δηλ μετα απο δυο εβδομαδες πχ η να περασει καποιος χρονος περισσοτερος ;
    Αν ήταν οριστική η απόφαση, θα είχε πάει ήδη σε δικηγόρο.

Θα σου πρότεινα να μην χάνεις καθόλου χρόνο. Και οι δυο εβδομάδες πολύ μου φαίνονται. Δείξε της ότι σου λείπει, ότι νοιάζασαι για αυτήν, ότι θες να αλλάξεις. Μίλα της και εξήγησε της ότι έχεις καταλάβει, ότι έχεις μετανιώσει και να σου δώσει μια ευκαιρία για να αποδείξεις ότι εννοείς αυτά που λες.

Και μην βρίσκεις δικαιολογίες του τύπου ότι λόγω της φύσης της δουλειάς της μπορεί να μην τη βρουν για να της δώσουν τα λουλούδια. Ο άνθρωπος που θα παραδώσει τα λουλούδια πρώτα θα την πάρει τηλ και μπορεί να συνεννοηθεί μαζί της, αν δεν είναι στη διεύθυνση που έδωσες.

να σε ρωτησω το διαστημα που εισασταν χωρια αν ησασταν φυσικα ειχατε επαφες ,; τον εβλεπες να αλλαζει ; και αποτι καταλαβαινω ησουν στην διαδεικασια για μια νεα ευκαιρια αφου αλλαξε και τον αγαπουσες ...για μενα δεν ξερω τη συναισθηματα τρεφει περα θυμου μη εμπιστοσυνης κτλ. και τωρα οτι και να κανει ειναι καλυτερα απο οτι ειμασταν τον τελευταιο χρονο αρα δεν εχει μετρο συγκρισης καταλαβενεις τη εννοω
    Από την πρώτη στιγμή που έφυγα είχαμε επικοινωνία. Δεν με άφησε ούτε για μια στιγμή, παρόλο που υπήρχαν φορές που τον γείωνα. Βέβαια ήταν λίγο διαφορετική η δική μας περίπτωση, γιατί αντί για "θέλω χρόνο" εγώ είπα "ή αλλάζουμε ή χωρίζουμε" και χάραξα την πορεία που ήθελα να ακολουθήσει αυτή η σχέση. Και έκανε και κινήσεις μόνος του, όπως να στείλει λουλούδια στη δουλειά, να μου πάρει δαχτυλίδι και να μου κάνει 2η πρόταση γάμου, να τα παρατήσει όλα για να έρθει εκεί που ήμουν, κτλ.

Να κάνω μια ερώτηση; Αυτό που σου είπε, ότι σε βλέπει σαν αδερφό... μήπως τα τελευταία χρόνια υπήρχε σεξουαλική αδιαφορία από τη μεριά σου ή τη μεριά της; Ή όλα ήταν καλά σε αυτό το κομμάτι; Ρωτάω γιατί εμάς το σεξουαλικό έπαιξε έναν Χ ρόλο σε πολλά πράγματα...

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast