Το μένος της Σαϊεντολογίας απέναντι στην επιστήμη της ψυχιατρικής-ψυχολογίας!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 63
    Member

Το μένος της Σαϊεντολογίας απέναντι στην επιστήμη της ψυχιατρικής-ψυχολογίας!

Καλησπέρα σε όλους αρχικά. Παρόλο που δεν ξέρω αν ανοίγω σωστά το θέμα αυτό στην συγκεκριμένη ενότητα του φόρουμ,θα ήθελα να ακούσω απόψεις σχετικά με το γεγονός που αναφέρω στον τίτλο. Σαφώς και έχω προσωπική άποψη επί του θέματος,ωστόσο εχθές μάλιστα έγινα μάρτυρας μιας συζήτησης γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα. Ένα πολύ δικό μου άτομο συγκεκριμένα που γνωρίζει την ασθένεια που αντιμετωπίζω(Διπολικη διαταραχη),παρακολούθησε τα γνωστά βίντεο των ΣαΪεντολόγων που είναι αναρτημένα στο youtube και κάνοντας μια μικρή σχετική έρευνα στο google,κατέληξε στο ότι ίσως οι ψυχικές διαταραχές και να μην υπάρχουν,να είναι επινοήσεις των γιατρών έτσι ώστε να χαπακώνουν τον κόσμο κλπ. Όπως καταλαβαίνετε καταλήξαμε σε έντονη λογομαχία,καθώς προσπαθούσα να του εξηγήσω την προέλευση των συγκεκριμένων σελίδων ότι είναι δημιουργήματα μιας παραθρησκευτικής οργάνωσης,αίρεσης ή όπως αλλιώς λέγεται,με σκοπό να προωθήσουν τα δικά της μέσα "βοήθειας",πατώντας πάνω στις αδυναμίες των ανθρώπων που έχουν άγνοια. Και με την πειθώ που διακατέχει τα άτομα που απαρτίζουν την συγκεκριμένη αίρεση,εύκολα παρασέρνουν παραπλανητικά στα μονοπάτια τους ανθρώπους που κατά βάση χρειάζονται ιατρική φροντίδα. Η απάντηση του ήταν ότι μήπως κι εγώ θα έπρεπε να διακόψω την φαρμακευτική μου αγωγή??? Τι έχετε να πείτε εσείς για όλα αυτά; Γιατί πραγματικά το σκέφτομαι πολύ έντονα από χθες. Αναμένω σχόλια...

Senior Member
    Από οσα εχω διαβασει η σαιεντολογια δεν είναι αιρεση η παραθρησκευτικη ομαδα, είναι μια καθαρα νεα θρησκεια, που συμβαδιζει θα ελεγα με την συγχρονη κοινωνια.
    Δεν ηξερα ότι εχουν καποιο ''μενος'' για την εν λογω επιστημη της ψυχιατρικης, θα το ψαξω και θα επανελθω.

Senior Member
    Ελα μπηκα στην σελιδα τους και ειδα κανα δυο βιντεο και διαβασα τις αποψεις τους για το θεμα!

Τωρα αν σου πω ότι διαφωνω οσο αφορα τα ανθρωπινα δικαιώματα των ''ψυχικα''ασθενων θα είμαι ψευτης.

Ως παθων που του βαλαν χειροπεδες, τον δεσαν στο κρεβατι και εκανε την αναγκη του σε σακουλάκια χωρις να είμαι επικυνδυνος για μενα ή για τους αλλους λεω ότι βρισκω τις αποψεις τους ολοσωστες

Η Σαϊεντολογία φτιάχτηκε από έναν τύπο με παθολογικό ναρκισσισμό και μεγαλομανία, που έγραφε φτηνά μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας.
    Οι θέσεις και οι πράξεις τους έχουν τόση σχέση με την επιστήμη, όση ο Φάντης με το ρετσινόλαδο.
    Διαβάστε ή ρίχτε απλώς μια ματιά να δείτε σε τί πιστεύουν, θα ξεράσετε απ τα γέλια!
    Τα μέλη τους χώνουν πολύ χοντρά φράγκα για να είναι μέρος εκείνου εκεί του πράγματος. Και το όλο πράμα έχει ιεραρχία. Όσοι χώνουν λιγότερα φράγκα, είναι κατώτεροι και πήζουν στο χαμαλίκι. (Υπάρχει ντοκιμαντέρ που εξηγεί τί εννοω). Αυτοί που έχουν να χώσουν πολύ χοντρά φράγκα, το εξαργυρώνουν μέσω της επηρροής που έχει η σέχτα σε κάποιους τομείς-στο Χόλλυγουντ για παράδειγμα.

Με το που φέρουν ένα νεο μέλος κοντά τους, το πρώτο που κάνουν είναι να τον πλακώσουν με μια διαδικασία που εκείνοι αποκαλούν "επιστημονική". Την ονομαζουν "αφαίρεση των imprints"-κάπως έτσι. Ισχυρίζονται πως αφαιρούν ιδέες που έχουν επίτηδες εμφυτευτεί στο μυαλό του υποψηφίου από τους Μεγάλους Εχθρούς (εξωγήινους) ενώ στην ουσία αυτη η διαδικασία δεν είναι τίποτε άλλο παρά τρόπος να αποσπαστούν πληροφορίες για το άτομο. Δεν αστειεύονται, θα τον κάνουν φύλλο και φτερό, θα μάθουν τα πάντα γι αυτόν και θα τους τα πει ο ίδιος. Είναι ανάκριση και μέσο χειραγώγησης του κερατά.
    (Εχω γνωρίσει άτομο που παραλίγο να τσιμπήσει απ αυτό...)

Τώρα, το όποιο μένος δείχνουν απέναντη στην πραγματική επιστήμη και στην ψυχιατρική εγώ το γράφω 'κει που ήλιου φως δεν πιάνει.
    Ούτε επιστήμονες είναι, ούτε κι επικίνδυνοι. Τους θεωρώ απλά γελοίους. Δίνουν φράγκα χοντρά και ταϊζουν τη ματαιοδοξία και τη ζούρλα τους.

Η θρησκεία τους δεν είναι ΚΑΝ ενδιαφέρουσα ως επιστημονική φαντασία!
    Δηλαδή για όνομα του Αζαθώθ, όποιος θέλει ν' απολαύσει καλή επιστημονική φαντασία ας διαβάσει Ισαάκ Ασίμοφ-που ήταν πραγματικός επιστήμονας, όχι σκέτη από γιουβέτσι...

Όποιος έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα και υποφέρει απ αυτό, πρέπει να δει γιατρό. Να εξεταστεί, να μιλήσει για όσα τον τρώνε. Αν χρειαστεί να πάρει φάρμακα, να πάρει. Αν όλα πανε καλά, αυτή είναι η θεραπεία που θα αποδώσει, όχι το καπίστρωμα από αιρέσεις της τρίχας και σέχτες. Ό,τι είναι καλό να γίνει, θα γίνει μέσω της πραγματικής επιστήμης. Η οποία πάντα προχωρά μπροστά-μαζί με την τεχνολογία.
    (Σε αντίθεση με την Ανθρωπότητα που πάει...σταθερά για βρούβα).

[Α, μιας και είπα Ισσαάκ Ασίμοφ παραπάνω. άμα κάποιος βαριέται να διαβάσει αλλά δε βαριέται να ακούσει, αμα παει στο καναλάκι μου στο γιουΤούμπ με τίτλο "το Σύμπαν της διπλανής πόρτας" θα μ' ακούσει να διαβάζω μερικές ιστορίες από το "Εγώ, το ρομπότ". Περνούσα μια υπέροχη υπομανιακή φάση εκείνη την περίοδο :p ]

Member
    Δεν συμβαδίζει καθόλου μα καθόλου με τις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας που αναφέρεις. Καθαρά προσωπική άποψη!!! Όσον αφορά το κομμάτι της κακομεταχείρισης σου στην κλινική που προφανώς νοσηλεύτηκες χρήζει καταγγελίας. Εκτός κι αν αναφέρεσαι για καμιά 20ετία πίσω. Δηλαδή με τα όσα είδες σε αυτά τα βίντεο δεν σε ξένισε τίποτα; Θα έκοβες δηλαδή αύριο το πρωί την φαρμακευτική σου αγωγή ελαφρά τη καρδία;

Senior Member
    Σωστος/η ο/η repairer. Και οι ιαχωβαδες εχουν κοινα στοιχεια.
    Γενικα οσο υπαρχει μια ευκολοπιστη μαζα θα υπαρχουν και αυτοι που τους χειραγωγουν.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Member
    Συμφωνώ σχεδόν με όλα απ'όσα είπες πλην του ότι εγώ υποστηρίζω ότι είναι άκρως επικίνδυνοι. Ένας μη υποψιασμένος θεατής που δεν γνωρίζει την πραγματική προέλευση αυτών των άρθρων-βίντεο αρχίζει και χάνει την εμπιστοσύνη του στον εκάστοτε θεράποντα ιατρό και αρχίζει να απευθύνεται σε τέτοιες πόρτες.

Quote Originally Posted by GiwrgosLxs View Post
    Συμφωνώ σχεδόν με όλα απ'όσα είπες πλην του ότι εγώ υποστηρίζω ότι είναι άκρως επικίνδυνοι. Ένας μη υποψιασμένος θεατής που δεν γνωρίζει την πραγματική προέλευση αυτών των άρθρων-βίντεο αρχίζει και χάνει την εμπιστοσύνη του στον εκάστοτε θεράποντα ιατρό και αρχίζει να απευθύνεται σε τέτοιες πόρτες.
    Για μένα, τούτοι εκεί (για τον Ελλαδικό χώρο) είναι Τελετάμπυς
    μπροστά σε κάτι Μουρούτηδες, που έχουν βήμα στα μήντια κι εξαπλώνουν τις, εγκληματικά αβάσιμες επιστημονικά, προσωπικές τους ιδεοληψίες
    προτρέποντας γονείς να μην εμβολιάζουν τα παιδιά τους και καρκινοπαθείς να μη δέχονται τη χημειοθεραπεία τους...

"NASA (-να μη στα χρωστάω)" είναι η Σαϊεντολογία μπροστά στους Μουρούτηδες...

(Αλλά για να το θέσουμε στο κανονικό του πλαίσιο το καθένα, οι Μεν είναι για γέλια, οι Δε όμως είναι επικίνδυνοι).

Member
    Quote Originally Posted by Repairer of Reputations View Post
    Για μένα, τούτοι εκεί (για τον Ελλαδικό χώρο) είναι Τελετάμπυς
    μπροστά σε κάτι Μουρούτηδες, που έχουν βήμα στα μήντια κι εξαπλώνουν τις, εγκληματικά αβάσιμες επιστημονικά, προσωπικές τους ιδεοληψίες
    προτρέποντας γονείς να μην εμβολιάζουν τα παιδιά τους και καρκινοπαθείς να μη δέχονται τη χημειοθεραπεία τους...

"NASA (-να μη στα χρωστάω)" είναι η Σαϊεντολογία μπροστά στους Μουρούτηδες...

(Αλλά για να το θέσουμε στο κανονικό του πλαίσιο το καθένα, οι Μεν είναι για γέλια, οι Δε όμως είναι επικίνδυνοι).
    Καλά, άλλη κλινική περίπτωση του "Δόκτορα" Μουρούτη που χωράει αναλύσεις επί αναλύσεων. Πρώτα από αυτούς ξεκινάει τελικά η προκατάληψη και το στίγμα,αποτρέποντας τους ανθρώπους να αναζητούν βοήθεια όταν την έχουν ανάγκη!!!

Senior Member
    Περνάω το θέμα των θρησκειών.Ειμαι άθεος
    Από όσα βίντεο έχω δει η κριτική που γίνεται είναι πάνω στο αν η ψυχιατρική είναι επιστήμη ή όχι. Δηλαδή .... Έχω κάνει συνεδρίες με καμία 10 ψυχιάτρους έχω μαζέψει 10 διαφορετικές διαγνώσεις. Εσύ δεν θα είχες αμφιβολίες για την ψυχιατρική επιστήμη; Εγώ έχω. Αυτό φαντάζομαι έχει συμβεί σε πολλούς. Πάντως κριτική πάνω σε αυτό έγινε και γίνεται και ψυχιάτρους. Σε καμία περίπτωση όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματάμε τα φάρμακα όσο και να έχουμε αμφιβολίες σχετικά με την ψυχιατρική. Παίρνω φάρμακα και με έχει βοηθήσει. Ας μην παίρναμε στο άλλο άκρο. Το κακό είναι ότι η φαρμακοθεραπεία προκρίνεται απέναντι στην ψυχοθεραπεία και τη συμβουλευτική. Καθαρά για τα συμφέροντα των φαρμακευτικών εταιρειών. Από την άλλη είναι και η εύκολη λύση για εμάς μια που είναι οικονομικότερο να παίρνεις φάρμακα από την ψυχοθεραπεία.

Banned
    Η Σαϊεντολογία φτιάχτηκε από έναν τύπο με παθολογικό ναρκισσισμό και μεγαλομανία, που έγραφε φτηνά μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας.
    Και η ψυχιατρική / ψυχολογία δεν έχει καλύτερους ιδρυτές. Ο Wilhelm Wundt παρότι είπε μ******* σχετικά με την ανυπαρξία της ανθρώπινης ψυχής και τον έκραξε η τότε επιστημονική κοινότητα, συνέχισε στην τροχιά ιδιοφυούς βλακείας που χάραξε ο ίδιος.

O Freud γνωστός κοκάκιας πρέπει να είχε και αυτός τα "θεματάκια" του. Αν μη τι άλλο, όταν έγραψε κυκλικές μπούρδες που στόχευαν στην φιλοσοφική τεκμηρίωση της ανυπαρξίας ψυχής και Θεού έχοντας ως αφετηρία την υλιστική προσέγγιση, φάνηκε τι μυαλά κουβαλάει και αυτός.

Οι θέσεις και οι πράξεις τους έχουν τόση σχέση με την επιστήμη, όση ο Φάντης με το ρετσινόλαδο.
    Όπως και η ψυχιατρική / ψυχολογία δεν έχουν σχέση με την ανθρώπινη ψυχή. Κοίτα να δεις...

Διαβάστε ή ρίχτε απλώς μια ματιά να δείτε σε τί πιστεύουν, θα ξεράσετε απ τα γέλια!
    Μη μου πεις ότι ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι όταν πεθαίνουμε οι ΣΚΕΨΕΙΣ, ΙΔΕΕΣ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΠΑΡΟΡΜΗΣΕΙΣ, ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ παύουν. Ή ότι επίσης ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι δεν υπάρχει Θεός και τέτοια;

Τα μέλη τους χώνουν πολύ χοντρά φράγκα για να είναι μέρος εκείνου εκεί του πράγματος. Και το όλο πράμα έχει ιεραρχία. Όσοι χώνουν λιγότερα φράγκα, είναι κατώτεροι και πήζουν στο χαμαλίκι. (Υπάρχει ντοκιμαντέρ που εξηγεί τί εννοω). Αυτοί που έχουν να χώσουν πολύ χοντρά φράγκα, το εξαργυρώνουν μέσω της επηρροής που έχει η σέχτα σε κάποιους τομείς-στο Χόλλυγουντ για παράδειγμα.
    Αν το καλοσκεφτώ και στην ψυχιατρική / ψυχολογία υπάρχει ιεραρχία.

Πάνω-πάνω οι ψυχίατροι μέλη της APA.
    Από κάτω όλοι οι υπόλοιποι ψυχίατροι / ψυχολόγοι.
    Κάτω-κάτω οι ασθενείς που σαν τον τελευταίο στην καραμπόλα πληρώνουν όλους όσους είναι μπροστά (πάνω) τους.

Με το που φέρουν ένα νεο μέλος κοντά τους, το πρώτο που κάνουν είναι να τον πλακώσουν με μια διαδικασία που εκείνοι αποκαλούν "επιστημονική". Την ονομαζουν "αφαίρεση των imprints"-κάπως έτσι. Ισχυρίζονται πως αφαιρούν ιδέες που έχουν επίτηδες εμφυτευτεί στο μυαλό του υποψηφίου από τους Μεγάλους Εχθρούς (εξωγήινους) ενώ στην ουσία αυτη η διαδικασία δεν είναι τίποτε άλλο παρά τρόπος να αποσπαστούν πληροφορίες για το άτομο. Δεν αστειεύονται, θα τον κάνουν φύλλο και φτερό, θα μάθουν τα πάντα γι αυτόν και θα τους τα πει ο ίδιος. Είναι ανάκριση και μέσο χειραγώγησης του κερατά. (Εχω γνωρίσει άτομο που παραλίγο να τσιμπήσει απ αυτό...)
    Αυτό ακούγεται σαν τη λήψη ιστορικού που ο ψυχίατρος / ψυχολόγος αρχίζει να ρωτάει δήθεν αδιάφορα πόσα λεφτά έχεις, που μένεις (περιοχή), πόσα βγάζουν οι δικοί σου, άν έχεις καταθέσεις κλπ.

Τώρα, το όποιο μένος δείχνουν απέναντη στην πραγματική επιστήμη και στην ψυχιατρική εγώ το γράφω 'κει που ήλιου φως δεν πιάνει. Ούτε επιστήμονες είναι, ούτε κι επικίνδυνοι. Τους θεωρώ απλά γελοίους. Δίνουν φράγκα χοντρά και ταϊζουν τη ματαιοδοξία και τη ζούρλα τους.
    Κοίτα να δεις κάτι ομοιότητες... με τη διαφορά ότι οι ψυχίατροι / ψυχολόγοι έχουν αποδειχθεί πολύ επικίνδυνοι ιστορικά.

Η θρησκεία τους δεν είναι ΚΑΝ ενδιαφέρουσα ως επιστημονική φαντασία!
    Δηλαδή για όνομα του Αζαθώθ, όποιος θέλει ν' απολαύσει καλή επιστημονική φαντασία ας διαβάσει Ισαάκ Ασίμοφ-που ήταν πραγματικός επιστήμονας, όχι σκέτη από γιουβέτσι...
    Συμφωνώ σχετικά με τη θρησκευτική διάσταση του αθεισμού... σαν σκέτη από γιουβέτσι. Πολύ σωστά το έθεσες.

Όποιος έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα και υποφέρει απ αυτό, πρέπει να δει γιατρό. Να εξεταστεί, να μιλήσει για όσα τον τρώνε. Αν χρειαστεί να πάρει φάρμακα, να πάρει. Αν όλα πανε καλά, αυτή είναι η θεραπεία που θα αποδώσει, όχι το καπίστρωμα από αιρέσεις της τρίχας και σέχτες. Ό,τι είναι καλό να γίνει, θα γίνει μέσω της πραγματικής επιστήμης. Η οποία πάντα προχωρά μπροστά-μαζί με την τεχνολογία. (Σε αντίθεση με την Ανθρωπότητα που πάει...σταθερά για βρούβα).

[Α, μιας και είπα Ισσαάκ Ασίμοφ παραπάνω. άμα κάποιος βαριέται να διαβάσει αλλά δε βαριέται να ακούσει, αμα παει στο καναλάκι μου στο γιουΤούμπ με τίτλο "το Σύμπαν της διπλανής πόρτας" θα μ' ακούσει να διαβάζω μερικές ιστορίες από το "Εγώ, το ρομπότ". Περνούσα μια υπέροχη υπομανιακή φάση εκείνη την περίοδο :p ]
    Εδώ μου τα χαλάς. Χίλιες φορές να πάει να μιλήσει στην οικογένεια του, τους φίλους του ή σε έναν ιερέα αν είναι θρησκευόμενος παρά να δώσει λεφτά σε "επαγγελματία ψυχικής υγείας" που έχει οικονομικό συμφέρον από την διαιώνιση της ψυχικής νόσου του.

Quote Originally Posted by M87 View Post
    [...][...]
    Εδώ μου τα χαλάς. Χίλιες φορές να πάει να μιλήσει στην οικογένεια του, τους φίλους του ή σε έναν ιερέα αν είναι θρησκευόμενος παρά να δώσει λεφτά σε "επαγγελματία ψυχικής υγείας" που έχει οικονομικό συμφέρον από την διαιώνιση της ψυχικής νόσου του.
    ...εγώ πάντως, σε άνθρωπο που υποφέρει από ψύχωση, που βαράει 12 κρίσεις πανικού την εβδομάδα, που δεν μπορεί να σηκωθεί απ την κουβέρτα του-κι όταν σηκωθεί θα είναι πίθανότατα για ν' αυτοκτονήσει,
    θα του πω να πάει αμέσως σε έναν ψυχίατρο να τον βοηθήσει. Είναι καταστάσεις πάρα πολύ σοβαρές-δεν θα τηλεφωνήσω στη θεια μου τη Νίτσα να τον ξεματιάσει!

...τωρα εσύ, πες του αυτά που γράφεις. Για να τα γράφεις, μάλλον τα πιστευεις κι εγώ δεν πρόκειται να κάνω το παραμικρό για να σου τ' αλλάξω, ούτε και θ' ασχοληθώ παραπάνω με αυτά απ όσο ασχολούμαι αυτή τη στιγμή που γράφω δυο αράδες. Εμένα, κλάιν.

Πάντως, αν ω μη γέννητω πάθεις ένα ψυχωσικό επεισόδιο, να ξέρεις ότι σε ψυχίατρο θα σε κουβαλήσουν για να σε φέρει στα συγκαλά.
    (Αν γίνει και σε δημόσιο χώρο κιόλας; Συνοδεία περιπολικού της αστυνομίας).
    Ψυχίατρο.
    Ούτε σε Σαϊεντολόγο, ούτε σε παπά, ούτε στη νάνα σου την κώνα Μαριγώ.
    (Οι οποίοι είναι και υπεράνω χρημάτων. Ου ου...)

Μεγάλε, όλοι "τα παίρνουν"...

...

Banned
    ...εγώ πάντως, σε άνθρωπο που υποφέρει από ψύχωση, που βαράει 12 κρίσεις πανικού την εβδομάδα, που δεν μπορεί να σηκωθεί απ την κουβέρτα του-κι όταν σηκωθεί θα είναι πίθανότατα για ν' αυτοκτονήσει,
    θα του πω να πάει αμέσως σε έναν ψυχίατρο να τον βοηθήσει. Είναι καταστάσεις πάρα πολύ σοβαρές-δεν θα τηλεφωνήσω στη θεια μου τη Νίτσα να τον ξεματιάσει!

...τωρα εσύ, πες του αυτά που γράφεις. Για να τα γράφεις, μάλλον τα πιστευεις κι εγώ δεν πρόκειται να κάνω το παραμικρό για να σου τ' αλλάξω, ούτε και θ' ασχοληθώ παραπάνω με αυτά απ όσο ασχολούμαι αυτή τη στιγμή που γράφω δυο αράδες. Εμένα, κλάιν.

Πάντως, αν ω μη γέννητω πάθεις ένα ψυχωσικό επεισόδιο, να ξέρεις ότι σε ψυχίατρο θα σε κουβαλήσουν για να σε φέρει στα συγκαλά.
    (Αν γίνει και σε δημόσιο χώρο κιόλας; Συνοδεία περιπολικού της αστυνομίας).
    Ψυχίατρο.
    Ούτε σε Σαϊεντολόγο, ούτε σε παπά, ούτε στη νάνα σου την κώνα Μαριγώ.
    (Οι οποίοι είναι και υπεράνω χρημάτων. Ου ου...)

Μεγάλε, όλοι "τα παίρνουν"...

...
    Ευτυχώς δεν διαφώνησες στις ομοιότητες σαϊεντολογίας / ψυχιατρικής / ψυχολογίας. Αν θες πες μου τον τίτλο του ντοκυμαντέρ πάντως γιατί με ενδιαφέρει να το ψάξω.

Σε ότι αφορά το "όλοι τα παίρνουν", τα παίρνουν όλοι και στην οικογένεια σου;;;... Πρέπει να είχες πολύ δυσκολη παιδική ηλικία!
    Τι μαθαίνω όσο ζω... Πάντα κάποιος είναι σε χειρότερη μοίρα από σένα τον ίδιο.

Ξέρω τον τρέχοντα "αλγόριθμο" αντιμετώπισης. Δεν θα ισχύει για πολύ ακόμα όμως.

Ευτυχώς δεν διαφώνησες στις ομοιότητες σαϊεντολογίας / ψυχιατρικής / ψυχολογίας. [...]
    Όχι, δεν κατάλαβες καλά. Διαφώνησα!
    Αλλά δεν θ' ασχοληθώ και περισσότερο. Πώς βλέπω το θέμα, το έγραψα ήδη...

Senior Member
    Ξέρω τον τρέχοντα "αλγόριθμο" αντιμετώπισης. Δεν θα ισχύει για πολύ ακόμα όμως.
    Ναι, κατά την άποψη σου πρέπει ν' αφήνουμε ανθρώπους με ψύχωση "ελεύθερους" ακόμα κι αν είναι επικίνδυνοι για τον εαυτό τους ή τους άλλους με κίνδυνο να έχουμε θύματα και μετά σίγουρα θα χρειαστεί παπάς για να κηδέψει κάποιον...

Θα τα βάλεις τώρα και με την αστυνομία που προστατεύει τους πολίτες;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Page 1 of 5 123 ... LastLast