Κουράστηκα και θέλω να αποχωρήσω... - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast
Results 136 to 150 of 159
    Senior Member
    Quote Originally Posted by agnostosgnostos View Post
    Κανένας δεν ειρωνεύεται την στήριξη μέσα από τον διάλογο όταν αυτή είναι από μόνη της αρκετή. Οταν όμως θες να βρεις λύση σε κάτι και ο διάλογος δεν βοηθάει προς αυτήν την κατεύθυνση τότε είναι άχρηστος.
    Αυτο ισχυει οταν καποιος περιμενει να βγαλει παντα αμεσο πρακτικο οφελος και συμφερον μεσα απο το διαλογο.
    Ισως εσυ, η οικογενεια σου, οι φιλοι σου και οι παρεες σου να θεωρειτε το διαλογο χρησιμο μονο τοτε. Ή ισως να το θεωρεις μονο εσυ.
    Αν ο κοσμος σκεφτοταν ετσι, ή αμεση λυση ή αυτοκτονια, τοτε θα πεφταμε ολοι σαν τις μυγες. Δε θα ημασταν υπεραριθμοι.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Δεν πρόκειται να κάνω πλύση εγκεφάλου στον εαυτό μου για να συμβιβαστώ σε μία μίζερη ζωή. Ξέρω τι θέλω και τι μου λείπει και τώρα πια ξέρω πως δεν έχω τρόπο να το αποκτήσω. Οποίος πιστεύει πως γίνεται να ζήσεις χωρίς έρωτα ας πάει στο Αγιο όρος να βρει τους υπόλοιπους που εξαπατούν τον εαυτό τους ότι κάτι τέτοιο είναι δυνατόν.

Senior Member
    Δεν πρόκειται να κάνω πλύση εγκεφάλου στον εαυτό μου για να συμβιβαστώ σε μία μίζερη ζωή. Ξέρω τι θέλω και τι μου λείπει και τώρα πια ξέρω πως δεν έχω τρόπο να το αποκτήσω. Οποίος πιστεύει πως γίνεται να ζήσεις χωρίς έρωτα ας πάει στο Αγιο όρος να βρει τους υπόλοιπους που εξαπατούν τον εαυτό τους ότι κάτι τέτοιο είναι δυνατόν.
    Εσυ μας εχεις πει οτι ουτε καν τον εχεις γνωρισει τον ερωτα και οτι δεν προτιθεσαι και να περιμενεις να τον γνωρισεις. Συνηθως οταν λαχταραμε κατι, το κυνηγαμε, το περιμενουμε μεχρι να το αποκτησουμε. Ισως δεν ειναι οντως αυτο που τοσο θελεις. Φαινεσαι πολυ μονος και θα συμφωνησω και με τα παιδια που στο αλλο νημα σου ελεγαν οτι φαινεται να παρουσιαζεις την κατασταση στη ζωη σου διαφορετικη απο ο,τι ειναι.
    Ο,τι και να ειναι αυτο απο το οποιο πασχεις, η αρνηση να το αντιμετωπισεις σου κανει κακο. Ουτε ο πρωτος εισαι ουτε ο τελευταιος που σκεφτεται την αυτοκτονια. Ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος δυστυχισμενος. Κουραστηκες και εσυ ψυχικα οπως τοσος κοσμος, αλλα το οτι δεν θελεις να πας σε ενα γιατρο να αντιμετωπισεις την καταθλιψη σε πρωτη φαση, δε δειχνει πρακτικο ανθρωπο των λυσεων, οπως δηλωνεις για τον εαυτο σου οτι εισαι.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Έχεις υγεία? Αναπνέεις με ευκολία?μπορείς να ακούσεις να μιλήσεις να περπατήσεις να γελάσεις να βγεις εξω με τις παρεες σου? Αν ναι...Τότε αυτό δεν λέγεται μίζερη ζωή γιατί αν έχεις όλα αυτά,έχεις Πολλαα ακόμη και αν δεν το δέχεσαι.

Επίσης όσο για αυτό που εθιξες ότι οσοι πυστευουν ότι ζεις και χωρις ερωτα ας πάνε στο Άγιο ορος...Είναι λάθος σου.. Στο Άγιο Όρος πηγαινουνε άνθρωποι που θέλουν να ζήσουν κοντά στον Θεό...Όχι επειδή δεν βρίσκουν έρωτα..οπότε μην μπλέκεις άσχετα πράγματα μεταξύ τους

Ξέρω πολύ καλά τι είδους άνθρωποι πάνε στο Αγιο όρος, έχω επισκεφθεί πολλές μονές στα πλαίσια των σπουδών μου συν άλλες μοναστικές κοινότητες σε άλλες χώρες, αν δεν είσαι θρησκειολόγος καλύτερα να μην σχολιάσεις περί αυτού.

Senior Member
    Ξέρω πολύ καλά τι είδους άνθρωποι πάνε στο Αγιο όρος, έχω επισκεφθεί πολλές μονές στα πλαίσια των σπουδών μου συν άλλες μοναστικές κοινότητες σε άλλες χώρες, αν δεν είσαι θρησκειολόγος καλύτερα να μην σχολιάσεις περί αυτού.
    Εσυ σαν αντρας που μοιαζει με νεαρο αγορι δεν αποκλειεται να δεχτηκες και σεξουαλικη παρενοχληση σε αυτα τα χωραφια..

Το τι είναι μιζέρια είναι διαφορετικό για τον καθένα. Το ότι είμαι 33 χρονών χωρίς ερωτική εμπειρία το θεωρώ μιζέρια σε ύψιστο βαθμό. Αλλιώς δεν θα σκεφτόμουν αυτό που σκέφτομαι. Δεν θα πάω και σε τρίτο ψυχολόγο να μου πει τα ίδια ή ότι πρέπει να συμβιβαστώ με μία ζωή ανέραστη.

Senior Member
    Το τι είναι μιζέρια είναι διαφορετικό για τον καθένα. Το ότι είμαι 33 χρονών χωρίς ερωτική εμπειρία το θεωρώ μιζέρια σε ύψιστο βαθμό. Αλλιώς δεν θα σκεφτόμουν αυτό που σκέφτομαι. Δεν θα πάω και σε τρίτο ψυχολόγο να μου πει τα ίδια ή ότι πρέπει να συμβιβαστώ με μία ζωή ανέραστη.
    Δεν εχει νοημα να πηγαινεις σε ψυχολογους και να τους λες ποσο τελειος εισαι σε ολα και οτι δεν εχεις περιθωριο βελτιωσης παρα μονο θελεις να σου βρουν γυναικα. Τζαμπα πετας τα χρηματα σου και ο τριτος στο σπιτι σου θα σε εστελνε.
    Μπορεις ομως να πας σε ψυχιατρο να σου δωσει αγωγη μεχρι να αισθανθεις καλυτερα. Και οταν καποια στιγμη ανοιξει λιγο ο τροπος σκεψης ισως να εισαι ετοιμος και ικανος για πραγματικες αλλαγες.
    Αλλα εισαι και σε αυτο αρνητικος. Δε θελεις να αντιμετωπισεις την καταθλιψη και οσα προβληματα ψυχολογικα εχεις, θελεις καποιος να σου φερει τον ερωτα στην πορτα και το ζητας επιτακτικα, σαν παιδακι που θελει γλειφιτζουρι.

Δεν θα το έλεγα παρενόχληση, πιο πολύ ιδιόμορφη φιλοφρόνηση.

Senior Member
    Δεν θα το έλεγα παρενόχληση, πιο πολύ ιδιόμορφη φιλοφρόνηση.
    Ασε καταλαβα... οι γνωστοι κα(ω)λογεροι...

Εισαι πολύ απόλυτος σε όλα και δεν σηκωνεις αντίθετη αποψη σε τιποτα..Δεν βοηθάς τον εαυτό σου ετσι

Ποίες είναι αυτές οι πραγματικές αλλαγές που συνέχεια αναφέρονται αλλά ποτέ δεν συγκεκριμενοποιούνται; Εκτός από πλαστική εγχείρηση και σχέση με οικονομικό αντάλλαγμα εννοείται.

Αν η αντίθετη άποψη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα τότε δεν θεωρώ τον εαυτό μου απόλυτο, απλά λογικό.

Senior Member
    Ποίες είναι αυτές οι πραγματικές αλλαγές που συνέχεια αναφέρονται αλλά ποτέ δεν συγκεκριμενοποιούνται; Εκτός από πλαστική εγχείρηση και σχέση με οικονομικό αντάλλαγμα εννοείται.
    Οι πραγματικες αλλαγες ειναι σε σχεση με την εικονα που προσπαθεις να παρουσιασεις, την εικονα του σουπερ φτασμενου επαγγελματικά, του λεφτα που ειναι υπερανω και δε θελει να τον θελουν για τα λεφτα του, του σουπερ κοινωνικου που ειναι η ψυχη της παρεας και εχει πληθος φιλων και γνωστων, του μελους της τελειας οικογενειας πρακτικων ανθρωπων, του υπερδραστηριου που εχει κανει 100 χομπυ και εφτασε και να τα διδασκει, του ανθρωπου που το ΜΟΝΟ προβλημα του ειναι οτι οι γυναικες θελουν πανυψηλους, γεροδεμενους, μελαμψους, με μουσια...
    Η ιστορια σου μπαζει απο παντου. Αν οντως εχεις αυτοκτονικες σκεψεις χρειαζεσαι ψυχιατρο και αποφευγεις να μας απαντησεις στο αν ο εισαγγελεας κανονισε να σε δει ψυχιατρος.

Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast