Είμαι 23 και δεν έχω κάνει τίποτα σοβαρό με αγορι - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 33 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast
Results 256 to 270 of 486
    Senior Member
    Quote Originally Posted by little View Post
    δεν ξερω τι κυκλο εχεις αλλα μονο τα λιγουρια μιλανε στις εμφανίσιμες απο τον κυκλο τον δικο μου αυτό ξερω! Δεν εχει ερθει μια εμφανισιμη να μου πει οτι της την επεσε κανας νορμαλ!
    Χααχαχαχ νιώθω εμφανίσιμη μετά από αυτό το ποστ!!

Senior Member
    Λοιπόν, πέρα από την πλάκα, να πω και εγώ την άποψή μου, συμφωνώ απόλυτα με little. Μπράβο κορίτσι μου, του τα είπες πολύ ωραία του Xfactor που έχει μια αυτοπεποίθηση από εδώ μέχρι την Αμερική. Όπα ρε ψώνιο Xfactor, χαλάρωσε λίγο, δεν είσαι και ο Θεός, λίγη ταπεινότητα δεν βλάπτει! Γι'αυτό λες ότι οι γυναίκες μέχρι τα 30 είναι μόνο για πήδημα; Ωραίες απόψεις, επιπέδου!!!!!!!!! Τεσπα. Όσο για τη σαβατατζ πάλι έβγαλε τη χολή της, εύγε κορίτσι μου, πόσο δείχνει ότι ζηλεύεις τις εμφανίσιμες!!!!!!!
    Και όσο για τον Αντρέα, τα ξαναείπαμε, δεν μου αρέσει που λες την κοπέλα απελπισμένη δημόσια αν και το ξέρω ότι το λες με την καλή σου την καρδιά και όχι με κακό σκοπό, ωστόσο είναι προσβολή να το λες δημόσια, τεσπα, δεν το κανες επίτηδες γι'αυτό δεν σου τη λέω απλά να προσέχουμε λίγο τι λέμε και σε ποιόν το λέμε. Λίγη ευγένεια δεν βλάπτει εσείς οι άλλοι δύο, το 'χετε παραγ...... το θέμα......
    Συμφωνώ τώρα ότι είναι θέμα αυτοπεποίθησης όλα, κάποιος που είναι ψωνάρα θα κοιτάξει μία χωρίς ψεγάδι, δεν πάει να είναι και ο Κουασιμόδο, δεν λέω ότι ο Xfactor είναι άσχημος, μπορεί να είναι πολύ κούκλος αλλά σόρρυ για μένα έχεις σαπίλα όταν βάζεις τον εαυτό σου τόσο ψηλά χωρίς να το αξίζεις κιόλας αφού τις έχεις όλες για π..... χωρίς να το αξίζουν. Αλλά υπάρχουν και τριχωτοί παχουλοί που κοιτάνε τις όμορφες οπότε η αυτοπεποίθηση ξεκάθαρα δεν είναι θέμα εμφάνισης, απλά το σπρώχνει λίγο. Και τέλος, όντως, στις όμορφες δεν την πέφτουν τα καλά αγόρια γιατί πιστεύουν ότι θα πληγωθούν αφού έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση όπως ο Αντρέας και τις θεωρούν άπιαστο όνειρο που λέει και το τραγούδι και γι' αυτό τις υποτιμούν. Όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Οπότε ναι, αν είσαι πολύ όμορφη θα προσελκύσεις λιγούρια δυστυχώς, που για μένα είναι η χειρότερη κατηγορία αντρών. Τώρα σαν συμβουλή, για να έρθουμε και στο θέμα μας, θα σου έλεγα να κάνεις υπομονή, ή ακόμα καλύτερα να ασχημύνεις, λολ να παχύνεις πχ για να σε προσεγγίζουν και αγόρια που δεν θα σε φοβούνται ή ακόμα ακόμα καλύτερα να γνωρίσεις κάποιον από εδώ που έχει καλό χαρακτήρα και βλέπεις τα εσώψυχά του και μπορείς να κρίνεις αν σου κάνει ή όχι.
    Xfactor, μην μου πεις ότι παρεξηγήθηκες, όλοι κρινόμαστε δυστυχώς ή ευτυχώς, και στην περίπτωσή σου ευτυχώς, γιατί αν σε αφήσουμε ελεύθερο εσένα θα πάρεις σβάρνα όλες τις γυναίκες και θα το παίζεις κάποιος χωρίς να είσαι αφού κανείς δεν είναι ανώτερος από τον άλλον, αυτά,....... σόρρυ αν στενοχώρησα κάποιους αλλά και εγώ στενοχωριέμαι όταν βλέπω προσβολές (δεν μιλάω για σένα Αντρέα) και εκμετάλλευση. Με ενοχλεί πολύ αυτό.

Senior Member
    https://www.youtube.com/watch?v=s_HMOAezx9g
    Λέμονπάι, για σένα!! Ξέρεις πόσοι θα 'θελαν να στο αφιερώσουν αυτό αλλά είναι κότες ή λιγούρια;; Κορίτσι μου μη χάνεις την αυτοπεποίθησή σου, από κόμπλεξ στην Ελλάδα άλλο τίποτα!!!!!!! Κοίτα να χαρείς τα νιάτα σου γιατί είναι μια φορά και ψάξε να βρεις ένα καλό παιδί και όχι ότι σαβούρα υπάρχει!!!!!! Και επίσης αν δεν μπορείς να τον βρεις γιατί πέφτεις όλο στις δύο κατηγορίες που σου είπα, κάνε κάτι από αυτά που σου είπα πιο πάνω και μην απογοητεύεσαι, έχω περάσει από τη φάση σου και ξέρω πως είναι αλλά δεν πρέπει να σε παίρνει από κάτω, είσαι πολύ μικρή!!!!!

Senior Member
    Κάνε κάποιον να σε ερωτευτεί! https://www.youtube.com/watch?v=IMP6BxfPm4c Χαχαχαχ

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Λοιπόν, πέρα από την πλάκα, να πω και εγώ την άποψή μου, συμφωνώ απόλυτα με little. Μπράβο κορίτσι μου, του τα είπες πολύ ωραία του Xfactor που έχει μια αυτοπεποίθηση από εδώ μέχρι την Αμερική. Όπα ρε ψώνιο Xfactor, χαλάρωσε λίγο, δεν είσαι και ο Θεός, λίγη ταπεινότητα δεν βλάπτει! Γι'αυτό λες ότι οι γυναίκες μέχρι τα 30 είναι μόνο για πήδημα; Ωραίες απόψεις, επιπέδου!!!!!!!!! Τεσπα. Όσο για τη σαβατατζ πάλι έβγαλε τη χολή της, εύγε κορίτσι μου, πόσο δείχνει ότι ζηλεύεις τις εμφανίσιμες!!!!!!!
    Και όσο για τον Αντρέα, τα ξαναείπαμε, δεν μου αρέσει που λες την κοπέλα απελπισμένη δημόσια αν και το ξέρω ότι το λες με την καλή σου την καρδιά και όχι με κακό σκοπό, ωστόσο είναι προσβολή να το λες δημόσια, τεσπα, δεν το κανες επίτηδες γι'αυτό δεν σου τη λέω απλά να προσέχουμε λίγο τι λέμε και σε ποιόν το λέμε. Λίγη ευγένεια δεν βλάπτει εσείς οι άλλοι δύο, το 'χετε παραγ...... το θέμα......
    Συμφωνώ τώρα ότι είναι θέμα αυτοπεποίθησης όλα, κάποιος που είναι ψωνάρα θα κοιτάξει μία χωρίς ψεγάδι, δεν πάει να είναι και ο Κουασιμόδο, δεν λέω ότι ο Xfactor είναι άσχημος, μπορεί να είναι πολύ κούκλος αλλά σόρρυ για μένα έχεις σαπίλα όταν βάζεις τον εαυτό σου τόσο ψηλά χωρίς να το αξίζεις κιόλας αφού τις έχεις όλες για π..... χωρίς να το αξίζουν. Αλλά υπάρχουν και τριχωτοί παχουλοί που κοιτάνε τις όμορφες οπότε η αυτοπεποίθηση ξεκάθαρα δεν είναι θέμα εμφάνισης, απλά το σπρώχνει λίγο. Και τέλος, όντως, στις όμορφες δεν την πέφτουν τα καλά αγόρια γιατί πιστεύουν ότι θα πληγωθούν αφού έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση όπως ο Αντρέας και τις θεωρούν άπιαστο όνειρο που λέει και το τραγούδι και γι' αυτό τις υποτιμούν. Όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Οπότε ναι, αν είσαι πολύ όμορφη θα προσελκύσεις λιγούρια δυστυχώς, που για μένα είναι η χειρότερη κατηγορία αντρών. Τώρα σαν συμβουλή, για να έρθουμε και στο θέμα μας, θα σου έλεγα να κάνεις υπομονή, ή ακόμα καλύτερα να ασχημύνεις, λολ να παχύνεις πχ για να σε προσεγγίζουν και αγόρια που δεν θα σε φοβούνται ή ακόμα ακόμα καλύτερα να γνωρίσεις κάποιον από εδώ που έχει καλό χαρακτήρα και βλέπεις τα εσώψυχά του και μπορείς να κρίνεις αν σου κάνει ή όχι.
    Xfactor, μην μου πεις ότι παρεξηγήθηκες, όλοι κρινόμαστε δυστυχώς ή ευτυχώς, και στην περίπτωσή σου ευτυχώς, γιατί αν σε αφήσουμε ελεύθερο εσένα θα πάρεις σβάρνα όλες τις γυναίκες και θα το παίζεις κάποιος χωρίς να είσαι αφού κανείς δεν είναι ανώτερος από τον άλλον, αυτά,....... σόρρυ αν στενοχώρησα κάποιους αλλά και εγώ στενοχωριέμαι όταν βλέπω προσβολές (δεν μιλάω για σένα Αντρέα) και εκμετάλλευση. Με ενοχλεί πολύ αυτό.
    Εισαι αστέρι :)
    Καταρχήν λουλούδι δηλώνει πως την πεφτει μονο στις εμφανίσιμες που δεν εχουμε ουτε μια ατέλεια και τα λιγούρια λεει την πέφτουν στις άσχημες.
    Μα αυτός κανει μπαμ από χιλιόμετρα ότι ανήκει στην κατηγορία του λιγούρη αρχικά :p
    Επιπλέον, και εγώ μπορώ να δηλώνω πίσω από μία οθόνη πως είμαι ότι θέλω. Δεν σε έχουμε δει για να ξέρουμε αν όσα λες ευσταθούν, αν ήσουν ένας γοητευτικός θεός όπως λες (πράγμα σπάνιο δηλαδή) και όχι λιγούρης σίγουρα θα είχες μια μόνιμη σχέση με μία καλλονή και δεν θα έμπαινες εδώ να μειώνεις την lemonpie με όσα λες, όταν η κοπέλα σου λέει πως ειναι εμφανίσιμη και όμως μόνο τα λιγούρια της την πέφτουν εγώ το θεωρώ ως δεδομένο γιατί αυτό συμβαίνει διαρκώς εκεί έξω. Δεν λέει κανείς "α εισαι πανέμορφη θα σε παντρευτώ", λέει "α ειναι πανέμορφη θέλω να πάω μαζί της για να έχω να λέω στους φίλους μου" Παρόλα αυτά το άτομο αυτό εμμέσως την προσέβαλε λέγοντας πως τα λιγούρια πάνε στις άσχημες, ενώ η κοπέλα τόνισε ότι η μητέρα της απορεί πως αφού ειναι μια κούκλα δεν μπορεί να βρει ενώ άλλες όχι τόσο ωραίες έχουν μια χαρά σχέσεις. ΣΥΝ οτι μας ειπε οτι γυμνάζεται, συν οτι ειναι ενα πιπίνι μικρό κορίτσι, σιγά μην τους πέσει και λίγη!
    Ακόμα έχει τύχει κοπέλα μέτρια εμφανισιακά φίλη μου να πει για οσες ειναι πολύ εμφανίσιμες: "το άσχημο για τις πολύ ωραίες ειναι πως οταν εισαι πολύ εμφανίσιμη στην πέφτουν παντού τα λιγούρια, ή στα κλαμπ πχ σου κολλάνε όλοι οι μεθυσμένοι" και δεν ζήλευε καθόλου τις εμφανίσιμες από τις σπάνιες κοπέλες που δεν ζηλεύουν απλά είπε μια πραγματικότητα χωρίς καθόλου κόμπλεξ!
    Μπορώ να γράψω άπειρα παραδείγματα αλήθεια. Να βλέπεις μια γνωστη μου να πλέει σε πελάγη ευτυχίας παχουλή κοπέλα ( όχι τόφαλος όμως μια απλή καθημερινη κοπελα με λιγα κιλα παραπάνω) που παντρεύεται με αθλητή κιόλας, ενω βλέπεις τον γκόμενο της να κανει λαικ στο facebook σε όσες ειναι τα απόλυτα κορμιά!!! Προφανώς τα "κορμιά" τα θέλε μονο για σεξ! Αυτή ειναι η αλήθεια πως να το κάνουμε κανεις δεν θα σε αγαπήσει και θα θέλει σχέση μαζί σου επειδή εισαι μοντέλο.
    Και δεν χρειάζεται να το πάμε μακρυά λουλούδι εσένα άμα σου έφερναν εδώ μπροστα στα μάτια σου ένα μοντέλο σημαίνει πως θα σου άρεσε αναγκαστικά;
    Ένας που ειχαμε σχέση, ειχε το πιο ωραίο σώμα που έχω δει στην ζωή μου, χωρίς να ναι φέτες και μοντέλο. Γιατί ο σωματότυπος δε αλλάζει πολύ με την γυμναστική ειναι θέμα DNA. Ένα μοντέλο θα πάθαινε σοκ αν τον απέρριπτα γιατί στο δικό του μυαλό ως μοντέλο πρέπει να αρέσει σε όλες
    Και όμως εν τέλη όπως τα μοντέλα δεν αρέσουν απαραίτητα σε εμάς τις γυναίκες έτσι και τα μοντέλα, οι τέλειες κοπέλες με σώμα πρόσωπο τέλειο δεν αρέσουν σε όλους τους άντρες! Για αυτό τις βλέπουν κυρίως ως κατάκτηση για να αυξήσουν το εγώ τους και να έχουν να λένε πήδα με την τάδε.

Και εγώ παλιά άκουγα που όλες έλεγαν μαρέσουν οι άντρες με κοιλίτσα και έλεγα πω τι βλακείες λένε αυτές τώρα.
    Επίσης λουλούδι ένας που ειναι άσχημος επειδή έχει κομπλεξ με την εμφάνιση του και σκέφτεται ΔΙΑΡΚΩΣ το θέμα της εμφάνισης θα εντυπωσιαστεί άμεσα από μία πολύ εμφανίσιμη οπότε λογικό να ναι μαγνήτης έλξης των άσχημων.
    Επίσης εγώ ειχα πει και την άλλη φορά πως ήταν απαράδεκτο ότι κάνατε, το να ωθείται το κορίτσι στο να πάει με κάποιον που παρόλο που μας λέει ότι ειναι σοβαρός εμείς αυτό δεν το ξέρουμε και πιθανόν η κοπέλα να κάνει όνειρα για σχέση και αυτός να κάνει μια φορά την δουλειά του και αντε γεια και εκείνη να απελπιστεί ακόμα περισσότερο μετά. Εσείς προτιμήσατε αμέσως χωρίς καν να βγαίνει ως συμπέρασμα από κάπου να της πείτε ότι ειναι ντροπαλός. Που ακριβώς βασιστήκατε και το είπατε; Πραγματικά δεν έχω τι να πω ο μισογυνισμός στο μεγαλείο του! Εγώ χωρις να θέλω να το παίξω καλή και αγια ήμουν η μόνη ως τώρα που προσπάθησα αν και ήμουν σκληρή λέγοντας της μηπως ειναι χαζούλα ή ευκολόπιστη ή ή ή... να βγάλω μία άκρη και πραγματικά να της δώσω μια συμβουλή. Που ίσως και να μην θέλει να την ακούσει γιατι ειναι εγκλωβισμένη στο πρόβλημα της αυτήν την στιγμή αλλά κάποια στιγμή θα με θυμηθεί και θα μάθει κάτι μέσα από όλα όσα της είπα.
    Λουλούδι πραγματικά νομίζω εισαι από τους ελάχιστους που πρέπει να γράφουν εδώ μέσα μπας και φύγει η βρώμα και η σαπίλα και όντως βοηθηθούν κάποια άτομα γιατί λες τα πράγματα ως εχουν.
    Last edited by little; 04-02-2018 at 10:53.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Επαρχία δυστυχώς. Οπότε οι επιλογές μου είναι απίστευτα περιορισμένες. Ντρέπομαι κιόλας που οι γνωστοί μου δεν με έχουν δει ποτέ με σχέση
    . Έχω φτάσει σε σημείο να ντρέπομαι και τους γονείς μου και τα αδέρφια μου,που έχουν επίσης τις σχέσεις τους και έρχονται σπίτι,πάνε διακοπές,βγαίνουν μαζί ζευγάρια. Εγώ ντρέπομαι να πηγαίνω μαζί τους να κρατάω το φανάρι.
    Απο την συζητηση καταλαβαινω οτι πιο πολυ σε ταλαιπωρει το κοινωνικο θεμα, το οτι δεν σε εχουν δει σε σχεση οι φιλες και οι συγγενεις σου, παρα μια δικη σου αναγκη.
    Απο την αλλη ειδα οτι οσοι ηθελαν σεξ σου φαινονταν απωθητικοι . Κατανοητό αν οντως ηραν ΟΛΟΙ λιγουρια, ηταν ομως, η φοβασαι τοσο πολυ το σεξ που σου φαινονται ολοι λιγουρια;

Αυτος που σε ενδιαφερει τι ηλικια εχει;
    Σκεφτεσαι οτι τον θελεις ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ η σκεφτεσαι μονο πως θα γινει να κυκλοφορησετε μαζι;

Senior Member
    Σίγουρα είναι και το κοινωνικό θέμα,αλλά κι εγώ νιώθω μόνη μου αρκετές φορές και θα ήθελα να είχα κάποιον να βγω το Σάββατο (που όλες είναι με τους δικούς τους),να πάω ένα σινεμά,να μιλήσω για κάτι που με απασχολεί... Και κυρίως να έχω κάποιον που να με κάνει να νιώθω όμορφα.
    Εκείνος είναι 24. Δεν τον έχω σκεφτεί ποτέ σεξουαλικά να σου πω την αλήθεια,αλλά δεν με απωθεί όπως οι άλλοι. Δεν νιώθω ότι θα αηδιάζω αν με ακουμπήσει. Επίσης μου αρέσει να μιλάω μαζί του,να βγαίνουμε και με κάνει να νιώθω μια ασφαλεια. Πριν βγούμε είμαι πάντα χαρούμενη και ετοιμάζομαι με όρεξη να γίνω πιο όμορφη και μου αρέσει όλο αυτό το συναίσθημα γιατί δεν το έχω νιώσει ποτέ και είναι κάπως σαν να ζω μια σχέση . Αφού δεν την έχω στην πραγματικότητα ξεγελάω έτσι τον εαυτό μου και για αυτό φοβάμαι να τον χασω

Senior Member
    Και για να ξεκαθαρίζουμε μερικες έννοιες.
    Λιγουρι δεν ειναι καποιος που εχει καιρο να κανει σεξ, η δεν εχει κανει ποτε σεξ, η δεν εχει κοπελα, η δεν βρισκει κοπελα.
    Λιγουρι ειναι αυτος που τρεχει με την γλώσσα εξω και την πεφτει δεξια κι αριστερα σαν κ@#$/ νος σκυλος μηπως ριξει καμια κοπελα και πηδηξει.
    Μπορει να την πεφτει μονο σε ομορφες, δεν εχει να κανει. Χιλοπιτες μαζευει με το κιλο παντως, ασχετα με τις φαντασιώσεις που εχει οτι μετραει σαν ανδρας, πισω απο μια οθονη...

Ο κανονας της ημερας:
    Οι άνδρες που μετρανε ΠΟΤΕ δεν παινευονται για τα προσοντα τους η για τις επιτυχιες τους στις γυναικες.
    Μονο τα λιγουρια παινευονται μονα τους..

Senior Member
    Ναι,συμφωνώ ότι αυτοί οι άντρες θεωρούνται λιγουρια και εγώ για τέτοιους μιλάω και έτσι ήταν αυτοί που με απωθουσαν

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Σίγουρα είναι και το κοινωνικό θέμα,αλλά κι εγώ νιώθω μόνη μου αρκετές φορές και θα ήθελα να είχα κάποιον να βγω το Σάββατο (που όλες είναι με τους δικούς τους),να πάω ένα σινεμά,να μιλήσω για κάτι που με απασχολεί... Και κυρίως να έχω κάποιον που να με κάνει να νιώθω όμορφα.
    Εκείνος είναι 24. Δεν τον έχω σκεφτεί ποτέ σεξουαλικά να σου πω την αλήθεια,αλλά δεν με απωθεί όπως οι άλλοι. Δεν νιώθω ότι θα αηδιάζω αν με ακουμπήσει. Επίσης μου αρέσει να μιλάω μαζί του,να βγαίνουμε και με κάνει να νιώθω μια ασφαλεια. Πριν βγούμε είμαι πάντα χαρούμενη και ετοιμάζομαι με όρεξη να γίνω πιο όμορφη και μου αρέσει όλο αυτό το συναίσθημα γιατί δεν το έχω νιώσει ποτέ και είναι κάπως σαν να ζω μια σχέση . Αφού δεν την έχω στην πραγματικότητα ξεγελάω έτσι τον εαυτό μου και για αυτό φοβάμαι να τον χασω
    Απο αυτα που περιγραφεις ομως, δεν βλεπω να τον θελεις ερωτικα τον τυπο.
    Περισσοτερο μια φιλικη παρεα περιγραφεις και την δηλωση σου στους "αλλους" οτι ειστε κι εσεις "ζευγαρι".
    Σεξουαλικές ανησυχιες δεν εχεις; δεν επιθυμεις να τις ικανοποιησεις μαζι του;

Δεν προκειται να τον απωθησει η απειρια σου αν δεν ειναι κανενας βλακας, στο ξαναειπα. Αν ομως δεν τον βλεπεις ερωτικα αλλα μονο φιλικα κι αυτος θελει ερωτικη σχεση κι οχι φιλικη, μπορει να τον απωθησεις.

Η φιλικη απο την ερωτικη σχεση δεν ξεχωριζει απο τι λεμε στους εξω, αλλα απο τι ειδους επιθυμιες εχουμε μεταξυ μας, το ζευγαρι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Και για να ξεκαθαρίζουμε μερικες έννοιες.
    Λιγουρι δεν ειναι καποιος που εχει καιρο να κανει σεξ, η δεν εχει κανει ποτε σεξ, η δεν εχει κοπελα, η δεν βρισκει κοπελα.
    Λιγουρι ειναι αυτος που τρεχει με την γλώσσα εξω και την πεφτει δεξια κι αριστερα σαν κ@#$/ νος σκυλος μηπως ριξει καμια κοπελα και πηδηξει.
    Μπορει να την πεφτει μονο σε ομορφες, δεν εχει να κανει. Χιλοπιτες μαζευει με το κιλο παντως, ασχετα με τις φαντασιώσεις που εχει οτι μετραει σαν ανδρας, πισω απο μια οθονη...

Ο κανονας της ημερας:
    Οι άνδρες που μετρανε ΠΟΤΕ δεν παινευονται για τα προσοντα τους η για τις επιτυχιες τους στις γυναικες.
    Μονο τα λιγουρια παινευονται μονα τους..
    Θεα!!!!!
    Και ηθελα και εγω να το γραψω αλλά το πες πολύ πετυχημένα! ......καταρχήν και ενας ωραίος που ψάχνει κάθε μέρα αλλη για να ριξει στο κρεβάτι του λιγούρη ειναι! Και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι!

Senior Member
    Δεν το έχω σκεφτεί αυτό με το σεξ μαζί του. Περισσότερο σκέφτομαι όλα τα άλλα που νιώθω. Φαντάζομαι πως αφού νιώθω ωραία και άνετα μαζί του δεν θα έχουμε πρόβλημα σε αυτό το θέμα.

Senior Member
    Επίσης να πω πως εχθές προσπάθησα να κάνω λίγα αστειακια και απαντούσε με φατσούλες και ένιωσα αμήχανα,δεν ήξερα πως να συνεχίσω την συζήτηση.

Senior Member
    Θα συμφωνήσω με την Ρεμεντυ και με τα άλλα μέλη που σου είπαν το ίδιο.
    Δείχνεις να μην σε ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος, αλλά να εκτελείς μια κοινωνική "υποχρέωση" που σε θέλει να έχεις σχέση, να εμφανίζεσαι με κάποιον, να μπορείς να ανήκεις σε μια ομάδα ανθρώπων (όπως οι φίλες σου πχ) που θα βγαίνετε όλοι μαζί ζευγάρια, θα πάτε διακοπές κι όλα αυτά.

Από την άλλη δείχνεις σα να φοβάσαι το σεξ. Δεν είμαι σίγουρη κατά πόσο αυτοί που στην πέφτανε ως τώρα ήταν όντως λιγούρια ή εσύ τους έβλεπες έτσι γιατί ήθελες να αποφύγεις το σεξ. Μιλάς για σχέσεις, για το πόσο θα το ήθελες κτλ αλλά αναφέρεσαι εκτός από το κοινωνικό , μόνο στο συναισθηματικό/ρομαντικό κομμάτι του θέματος, αγκαλιές, βόλτες πιασμένοι χεράκι χεράκι... ωραία είναι όλα αυτά και απόλυτα φυσιολογικό να θες να τα ζήσεις αλλά η σχέση είναι και το σεξ. Δεν αρκεί να μη μας προκαλεί αηδία ένας άνθρωπος για να θέλουμε να κάνουμε σεξ μαζί του.

Επίσης μια πιθανή εξήγηση (νομίζω στο ανέφερε η σαβαταζ καπου) είναι οτι οι άλλοι πιθανόν να αντιλαμβάνονται ότι δεν τους θες πραγματικά κι ότι απλά θες μια σχέση έτσι γενικά κι αόριστα. Γενικά οι άλλοι δεν είναι ηλίθιοι. Όπως εσύ αντιλαμβάνεσαι και λες οτι ο τάδε σε ήθελε μόνο για σεξ, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο κι ο άλλος μπορεί να αντιλαμβανόταν ότι εσύ ήθελες μόνο τις εμπειρίες ή να τον δείξεις στις φίλες σου και για το δεύτερο δεν νομίζω να βρεθούν πολλοί πρόθυμοι. Έτσι κάπως λογικό μου ακούγεται να έλκεις τελικά κοντά σου μόνο αυτούς που θέλουν το σεξ και τέλος.

Senior Member
    Συμφωνώ για τον ορισμό λιγούρια.
    Quote Originally Posted by little View Post
    Εισαι αστέρι :)
    Καταρχήν λουλούδι δηλώνει πως την πεφτει μονο στις εμφανίσιμες που δεν εχουμε ουτε μια ατέλεια και τα λιγούρια λεει την πέφτουν στις άσχημες.
    Μα αυτός κανει μπαμ από χιλιόμετρα ότι ανήκει στην κατηγορία του λιγούρη αρχικά :p
    Επιπλέον, και εγώ μπορώ να δηλώνω πίσω από μία οθόνη πως είμαι ότι θέλω. Δεν σε έχουμε δει για να ξέρουμε αν όσα λες ευσταθούν, αν ήσουν ένας γοητευτικός θεός όπως λες (πράγμα σπάνιο δηλαδή) και όχι λιγούρης σίγουρα θα είχες μια μόνιμη σχέση με μία καλλονή και δεν θα έμπαινες εδώ να μειώνεις την lemonpie με όσα λες, όταν η κοπέλα σου λέει πως ειναι εμφανίσιμη και όμως μόνο τα λιγούρια της την πέφτουν εγώ το θεωρώ ως δεδομένο γιατί αυτό συμβαίνει διαρκώς εκεί έξω. Δεν λέει κανείς "α εισαι πανέμορφη θα σε παντρευτώ", λέει "α ειναι πανέμορφη θέλω να πάω μαζί της για να έχω να λέω στους φίλους μου" Παρόλα αυτά το άτομο αυτό εμμέσως την προσέβαλε λέγοντας πως τα λιγούρια πάνε στις άσχημες, ενώ η κοπέλα τόνισε ότι η μητέρα της απορεί πως αφού ειναι μια κούκλα δεν μπορεί να βρει ενώ άλλες όχι τόσο ωραίες έχουν μια χαρά σχέσεις. ΣΥΝ οτι μας ειπε οτι γυμνάζεται, συν οτι ειναι ενα πιπίνι μικρό κορίτσι, σιγά μην τους πέσει και λίγη!
    Ακόμα έχει τύχει κοπέλα μέτρια εμφανισιακά φίλη μου να πει για οσες ειναι πολύ εμφανίσιμες: "το άσχημο για τις πολύ ωραίες ειναι πως οταν εισαι πολύ εμφανίσιμη στην πέφτουν παντού τα λιγούρια, ή στα κλαμπ πχ σου κολλάνε όλοι οι μεθυσμένοι" και δεν ζήλευε καθόλου τις εμφανίσιμες από τις σπάνιες κοπέλες που δεν ζηλεύουν απλά είπε μια πραγματικότητα χωρίς καθόλου κόμπλεξ!
    Μπορώ να γράψω άπειρα παραδείγματα αλήθεια. Να βλέπεις μια γνωστη μου να πλέει σε πελάγη ευτυχίας παχουλή κοπέλα ( όχι τόφαλος όμως μια απλή καθημερινη κοπελα με λιγα κιλα παραπάνω) που παντρεύεται με αθλητή κιόλας, ενω βλέπεις τον γκόμενο της να κανει λαικ στο facebook σε όσες ειναι τα απόλυτα κορμιά!!! Προφανώς τα "κορμιά" τα θέλε μονο για σεξ! Αυτή ειναι η αλήθεια πως να το κάνουμε κανεις δεν θα σε αγαπήσει και θα θέλει σχέση μαζί σου επειδή εισαι μοντέλο.
    Και δεν χρειάζεται να το πάμε μακρυά λουλούδι εσένα άμα σου έφερναν εδώ μπροστα στα μάτια σου ένα μοντέλο σημαίνει πως θα σου άρεσε αναγκαστικά;
    Ένας που ειχαμε σχέση, ειχε το πιο ωραίο σώμα που έχω δει στην ζωή μου, χωρίς να ναι φέτες και μοντέλο. Γιατί ο σωματότυπος δε αλλάζει πολύ με την γυμναστική ειναι θέμα DNA. Ένα μοντέλο θα πάθαινε σοκ αν τον απέρριπτα γιατί στο δικό του μυαλό ως μοντέλο πρέπει να αρέσει σε όλες
    Και όμως εν τέλη όπως τα μοντέλα δεν αρέσουν απαραίτητα σε εμάς τις γυναίκες έτσι και τα μοντέλα, οι τέλειες κοπέλες με σώμα πρόσωπο τέλειο δεν αρέσουν σε όλους τους άντρες! Για αυτό τις βλέπουν κυρίως ως κατάκτηση για να αυξήσουν το εγώ τους και να έχουν να λένε πήδα με την τάδε.

Και εγώ παλιά άκουγα που όλες έλεγαν μαρέσουν οι άντρες με κοιλίτσα και έλεγα πω τι βλακείες λένε αυτές τώρα.
    Επίσης λουλούδι ένας που ειναι άσχημος επειδή έχει κομπλεξ με την εμφάνιση του και σκέφτεται ΔΙΑΡΚΩΣ το θέμα της εμφάνισης θα εντυπωσιαστεί άμεσα από μία πολύ εμφανίσιμη οπότε λογικό να ναι μαγνήτης έλξης των άσχημων.
    Επίσης εγώ ειχα πει και την άλλη φορά πως ήταν απαράδεκτο ότι κάνατε, το να ωθείται το κορίτσι στο να πάει με κάποιον που παρόλο που μας λέει ότι ειναι σοβαρός εμείς αυτό δεν το ξέρουμε και πιθανόν η κοπέλα να κάνει όνειρα για σχέση και αυτός να κάνει μια φορά την δουλειά του και αντε γεια και εκείνη να απελπιστεί ακόμα περισσότερο μετά. Εσείς προτιμήσατε αμέσως χωρίς καν να βγαίνει ως συμπέρασμα από κάπου να της πείτε ότι ειναι ντροπαλός. Που ακριβώς βασιστήκατε και το είπατε; Πραγματικά δεν έχω τι να πω ο μισογυνισμός στο μεγαλείο του! Εγώ χωρις να θέλω να το παίξω καλή και αγια ήμουν η μόνη ως τώρα που προσπάθησα αν και ήμουν σκληρή λέγοντας της μηπως ειναι χαζούλα ή ευκολόπιστη ή ή ή... να βγάλω μία άκρη και πραγματικά να της δώσω μια συμβουλή. Που ίσως και να μην θέλει να την ακούσει γιατι ειναι εγκλωβισμένη στο πρόβλημα της αυτήν την στιγμή αλλά κάποια στιγμή θα με θυμηθεί και θα μάθει κάτι μέσα από όλα όσα της είπα.
    Λουλούδι πραγματικά νομίζω εισαι από τους ελάχιστους που πρέπει να γράφουν εδώ μέσα μπας και φύγει η βρώμα και η σαπίλα και όντως βοηθηθούν κάποια άτομα γιατί λες τα πράγματα ως εχουν.
    Little κι εσύ είσαι αστέρι αλλά έχω κάποιες ενστάσεις. Καταρχάς είναι πολύ ωραίο να έχει κάποιος ή κάποια μια ωραία εμφάνιση αρκεί από μέσα να μην είναι σάπιο μήλο όπως είπαμε. Αν τα συνδυάζει και τα δύο είναι το τέλειο, αλλιώς προηγείται ο χαρακτήρας και αυτό φαίνεται σε όλους, είτε ψάχνουν για ένα καλό παιδί, είτε για ένα ευχάριστο, κτλ. Εγώ πάντως καλό παιδί ήθελα πάντα αλλά δεν το έβρισκα γιατί μου την έπεφταν τα λιγούρια και ας μην ήμουν αδύνατη. Δεν είναι απαραίτητο ότι τα λιγούρια την πέφτουν σε αδύνατες, πολλοί λένε ότι οι χοντρούλες είναι καλύτερες στο κρεββάτι, άλλη ανωμαλία αυτή, δεν τους ενδιαφέρει ο άνθρωπος, αλλά το κρεββάτι, εντάξει, ναι, ότι πείτε. Για αυτόν που διάβασα ότι πάει να παντρευτεί χοντρούλα και την πέφτει σε αδύνατες είναι απλώς απαράδεκτος και για μένα θα πρεπε να τον χωρίσει η κοπέλα. Τι θα πει δηλαδή επειδή έχει μερικά ή πολλά παραπάνω κιλά της αξίζει ένα ρεμάλι; Η ψυχή δεν μετράει;;;;;;
    Όσο για τον Xfactor τα είπες και τα είπα όλα, ίσως όντως το παίζει κάποιος ενώ μέσα του βράζει δεν μας ενδιαφέρει αυτό, το θέμα είναι μην γνωρίσει καμμία και την πληγώσει γιατί δεν του αξίζει να έχει κοπέλα. Δυστυχώς είναι πολλοί έτσι και είναι η χειρότερη κατηγορία αντρών (μετά τους βιαστές και τους δολοφόνους χαχαχαχα). Έκανες πολύ σωστές παρατηρήσεις που δεν είχα κάνει εγώ αλλά μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι την έλεγε στην λεμονπάι, απλά δεν το επεξεργάστηκα τόσο. Έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα λες για τα λιγούρια και τις όμορφες/άσχημες, απλά να πω κάτι ότι μια χοντρούλα δεν είναι απαραίτητα και άσχημη, είχα ακούσει αδύνατη να λέει ότι οι χοντρούλες έχουν το πιο γλυκό πρόσωπο.......απλά μια παρατήρηση......και μπορούν και να αδυνατίσουν. Αυτό το πόσες έχω π.......... μου τη δίνει στα νεύρα όσο τίποτα άλλο!!!!! Έλεος τι είναι οι γυναίκες αγόρι μου κατάκτηση του πρωταθλήματος και μετά πάμε για το επόμενο;;;;;;
    Κι εγώ αισθάνομαι δυστυχία για τις πολύ όμορφες γιατί μένουν μόνες τους στο τέλος. Και γενικά για όσες είναι δυστυχισμένες είτε γιατί είναι μόνες τους είτε γιατί δεν τους αρέσει ο εαυτός τους.
    Εμένα επειδή με ρώτησες δεν με ενδιαφέρει κανένα μοντέλο αλλά στο παρελθόν που με ενδιέφερε έφαγα τα μούτρα μου γιατί έχουν πολλή αυτοπεποίθηση. Αλλά δεν έχουν μόνο τα μοντέλα πολλή αυτοπεποίθηση, έχουν και πολλοί που δεν είναι ωραίοι. Και να σου πω κάτι; Προτιμώ κάποιον με όχι και τόσο ωραία εμφάνιση που θα πατάει στη γη και ας έχει κόμπλεξ με την εμφάνισή του μου αρέσει αυτό γιατί δεν είναι ψωνάρα αρκεί να μην είναι κακός και είναι η ιδανική περίπτωση πιστεύω!
    Όσο για το τι λένε στην κοπέλα.........Εγώ συμφωνώ μαζί σου σε όλα........να μην κάνει κάτι μαζί του.........δεν είναι όμως χαζή ή οτιδήποτε άλλο.........στενοχωρημένη είναι και με το δίκιο της..........απελπισμένη όχι με την έννοια ότι δεν μπορεί να βρει "γκόμενο" αλλά με την έννοια ότι δεν υπάρχει ένας καλός άνθρωπος!!!!!!!! Κι εγώ μαζί σου λεμονπάι!!!!!!!! Δεν σε αγαπάει κανείς και δεν βλέπουν την ομορφιά σου γιατί δεν ξέρουν να το κάνουν!! Αυτά από μένα φιλικά.

Page 18 of 33 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast