Results 436 to 450 of 486
-
13-02-2018, 17:49 #436
Εμένα δεν μου φαίνεται τόσο υγιής, αν και υπάρχει πολύ αυτό το πράγμα και ίσως σε ολοτς μας καποια στιγμη να έχουμε σκεφτει ανταγωνιστικά Αλλά όταν εχεις βάλει στόχο της ζωής σου να κάνεις κάποιους να σε ζηλέψουν αυτό δεν είναι και τόσο υγιή. Άσε που για μένα πιστεύω ότι όταν θα είσαι πραγματικά Καλά με τον εαυτό σου κ με τους άλλους τότε σίγουρα θα ζηλέψουν Αλλά το θέμα είναι να μην σε νοιάζει, και να κοιτάξεις την προσωπική σου ευτυχία κ όχι το πως θα σκεφτούν οι άλλοι.
- 13-02-2018, 17:56 #437
Υγιής είναι η αντίδραση απέναντι σε έναν αρρωστημένο ψυχολογικό πόλεμο.........Δηλαδή πόσο υγιής μπορεί να είσαι όταν οι άνθρωποι που θεωρούσες φίλες σου σε μάχονται έτσι και τι όπλα έχεις εσύ; Εγώ πιστεύω ότι ίσως και να συμβαίνει το τελευταίο να τα έχει βρει με τον εαυτό της, να τα έχει όλα και να τη ζηλεύουν όλοι, άντρες γυναίκες, θα βρει όμως το δρόμο της αρκεί να ξεκολλήσει από αυτές.......πρέπει να το δει μόνη της και να βγάλει το μαχαίρι..........εμένα ακόμα με πονάνε οι πληγές του παρελθόντος όταν δεν είμαι καλά.......γι'αυτό όσο πιο νωρίς το καταλάβει τόσο το καλύτερο!!!!!
13-02-2018, 18:06 #438
Δηλαδή μου λες ότι είναι υγιές να της έχει γίνει στόχος ζωής το πως θα τους μπει στο μάτι? Δεν ξερψ αν είναι μια φυσιολογική η όχι αντίδραση μετά από αυτή την αντιμετώπιση που είχε από αυτές τις κοπέλες Αλλά σίγουρα καλό στον εαυτό της δεν κάνει σκεπτόμενη έτσι. Και στην τελική εμείς επιλέγουμε τι ανθρώπους θα έχουμε στην ζωή μας, αν κάθεσαι να ανέχεσαι άσχημες συμπεριφορές είναι δικό σου θέμα κ δεν χρειάζεται να κατηγορείς τους άλλους. Εσύ επιλέγεις αν θα συνεχίσεις να το δέχεσαι η το κόβεις.
13-02-2018, 18:13 #439
Περίμενε περίμενε......Ένα ένα.......πρώτον, όταν σε σημαδεύουν με όπλο έχεις δύο επιλογές....ή σημαδεύεις και εσύ με όπλο ή κάθεσαι να σε σκοτώσουν.........ποιο είναι πιο υγιές σε αυτή την περίπτωση; Και ποιος ορίζει τι είναι καλό σε αυτή την περίπτωση; Ε όχι και να μην κατηγορείς τους άλλους.........Ζούμε σε μια αρρωστημένη κοινωνία πολύ κακώς που επικρατεί η ζήλεια η απατεωνιά η κατινιά με την κακή έννοια όχι να κοιτάξω το κινητό του αγοριού μου πχ και όλα τα αρνητικά, αν δεν μπορεί να βρει έναν σωστό άνθρωπο αυτή φταίει;;;
13-02-2018, 18:23 #440
Εξαρτάται πως το βλέπει κάνεις. Αν το βλέπει σαν μια μάχη όπως το περιγράφεις κ ότι πρέπει να ανταποδώσει τι να πω αυτό από μόνο του είναι ακραίο. Είναι ενήλικη και πρέπει να έχει την κρίση για το με ποιους θέλει να συναναστρέφεται δεν της επιβάλλει κάνεις την ύπαρξη τους στην ζωή της η ίδια το κάνει μέχρι να νιώσει ικανοποίηση από το φοβερό γεγονός ότι θα την δουν με έναν γκόμενο. Όλη αυτή η περιγραφή είναι τραγική, δεν είμαι ειδικός για να κρίνω Αλλα σαν απλή αναγνώστρια θα πω την γνώμη μου και όχι δεν είναι όμορφο να σκέφτεται έτσι χάνει χρόνο κ ευκαιρίες να γνωρίσει ανθρώπους που πραγματικά θα αξίζουν.
13-02-2018, 18:31 #441
Δεν το 'χεις ζήσει και μιλάς έξω από το χορό. Να στο πω απλά. Αν είσαι όμορφη, έχεις λεφτά, τα 'χεις βρει με τον εαυτό σου και πολλά άλλα κανείς δεν θα σου φερθεί καλά. Όλοι θα σε ζηλεύουν. Συνεπώς δεν φταίει που το βλέπει σαν μάχη, οι άλλοι την προκαλούν. Την καταλαβαίνω γιατί κι εγώ κάπως έτσι νιώθω και περνάει πολύ αυστηρά κριτήρια πλέον ο άλλος ή η άλλη για να με κάνουν παρέα για να μην πάθω τα ίδια. Οι πληγές όμως δεν κλείνουν και δεν έχω γνωρίσει και κανένα καλό άτομο. Μπορεί να υπάρχουν δεν λέω αλλά δεν ξέρω που στο διάολο κρύβονται. Αν μέναμε κοντά με την κοπέλα μπορεί άνετα να κάναμε παρέα. Δεν της βρίσκω κάτι αρνητικό ούτε κάτι λάθος, αντίθετα, βλέπω πολύ κόμπλεξ από πλευράς αλλωνών.
13-02-2018, 19:20 #442
Το ζούσα για 16 χρόνια από δημοτικά με την πρώην κολλητή μου. Και θα σου πω ότι εγώ έφταιγα που ανεχομουν άσχημη συμπεριφορά, στην αρχή την κατηγορούσα δεν λέω αλλά πλέον δεν με νοιάζει Κ ειμαι της άποψης ότι όποιος δεν σου κάνει απλά τον ξεκοβεις κ αυτό είναι πολύ εύκολο στο θέμα φιλίας Γιατί δεν είναι συγγενής. Και σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που θα ζηλέψουν την επιτυχία σου αλλά οκ μην το παραξεφτυλισουμε, δεν είμαστε και θεοί-θεές, υπάρχουν άνθρωποι που θα είναι δίπλα σου γι αυτό που είσαι όταν σταμτησεις να έχεις κόμπλεξ (Γιατί δεν έχουν μόνο οι άλλοι ) ότι σε ζηλεύουν κ ότι όλοι θα προσπαθήσουν να σε βλάψουν, όταν σκέφτεσαι έτσι λογικό είναι να απωθούνται κ οι αλλοι.
13-02-2018, 19:26 #443
Πρώτον αφού το ζούσες 16 χρόνια γιατί δεν "συγχωρείς" την λεμονπάι που το ζει μόλις μερικά χρόνια; Δεύτερον δεν έχω κανένα κόμπλεξ παρά μόνο με τα κιλά μου αλλά αυτό τι σχέση έχει με τους χαρακτήρες που λέμε και στην τελική σε έναν άλλον πλανήτη ούτε με αυτό θα είχα κόμπλεξ και αυτό η κοινωνία μου το έχει δημιουργήσει...... Αν απωθούνται για αυτό το λόγο καλύτερα να γλιτώσω μια ώρα αρχύτερα από αυτούς. Δεν θέλω τέτοιους ανθρώπους στη ζωή μου, θέλω υποστηρικτικούς και να μην με ζηλεύουν. Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς τόση κακία, δεν το βγάζω από το μυαλό μου, όντως μου φέρονται πολύ άσχημα όλοι. Και καλά να είμαι με ρίχνουν συνεπώς τι να τους κάνω τέτοιους ανθρώπους; Και οι φίλες θα κοιτάξουν να σου φάνε το αγόρι......Δεν υπάρχει τίποτα και κανένας.........έχω απογοητευτεί πλήρως και δεν χρειάζομαι βοήθεια σε αυτό.......το έχω αποδεχτεί.........
13-02-2018, 19:41 #444
Δεν είναι θέμα συγχώρεσης αυτό έλειπε, ποια ειμαι. Εγώ το ζούσα με διαφορετικό τρόπο Γιατί ειχα αισθήματα την θεωρουσα φίλη μου και προσπερνουσα την άσχημη συμπεριφορά της μέχρι που δεν πήγαινε άλλο κ όταν κατάλαβα ξεκοψα αμεσως. Το θέμα είναι ότι η κοπέλα ξέρει ήδη τι άτομα είναι αλλά δεν ξεκοβει κ θέλει με κάποιο τρόπο να "εκδικηθει" κάνοντας τες να ζηλέψουν. Γι αυτό λέω να μην χάνει τον χρόνο της και Ν μην έχει τέτοια αισθήματα ζήλειας Γιατί δεν αξίζουν. Τώρα όσον αφορά αυτό που λες εννοείται δεν αναφερθηκα σε κιλά όσον αφορά το κόμπλεξ Αφού δεν σε ξέρω αλλά κ πάλι δεν θεωρώ αυτό σωστό λόγο για να έχεις κόμπλεξ η λογο για να μην έχεις σωστές φιλίες. Το κόμπλεξ μάλλον είναι στον χαρακτήρα το ότι φοβάσαι να ανοιχτεις κ να δεις ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι κακιασμενοι.
13-02-2018, 19:49 #445
Μα τα λέω από την εμπειρία μου!!!!!!!!! Όταν ακόμα και είμαι κακοπροαίρετη, όταν ακόμα και είμαι καλοπροαίρετη οι άλλοι την που...... θα στην κάνουν τότε τι άλλο να δω; Είμαι αρκετά μεγάλη και έχω γνωρίσει αρκετούς ανθρώπους και όλοι λένε ένα δύο άτομα αξίζουν στη ζωή μας. Ε, εγώ αυτά τα ένα δύο έχω, δεν θέλω κι άλλα να φάω τα μούτρα μου......μου φτάνουν.......όσο για το θέμα συγχώρεσης, σε εισαγωγικά το έβαλα. Να της επιτρέψεις και το λάθος. Όσο ότι καταστρέφει τη ζωή της μ' αυτές νομίζω όλοι της το είπαμε. Τεσπα, δεν έχει νόημα να το συζητάμε άλλο αν η ίδια δεν βλέπει φως. Πρέπει επειγόντως να βρει ένα καλό παιδί να ησυχάσει η ψυχούλα της, της αξίζει. Αυτά από μένα, καληνύχτα αρκετά αναλώθηκα πάλι.
13-02-2018, 22:58 #446
Ότι με ζηλευουν δεν το λέω μόνο εγώ,μου το έχουν πει και άτομα που δεν τις έχουν δει καν από δυο-τρια περιστατικά που ανέφερα,χωρίς να δείχνω εγώ κάποια εμπάθεια.
Όταν είχα κάποια κιλακια και πάλι ζήλευαν αλλά τελευταία έχει παραγινει το κακο. Κρίνουν την δουλειά μου,το πρόγραμμα της ημέρας μου,τις συνήθειες μου και μέχρι που είπαν ότι αδυνάτισα και φτιαχνομαι μήπως και γυαλίσω σε κανέναν. Μια φορά που είχαμε βγει με τους δικούς τους φορούσα ένα φόρεμα αρκετά κοντό και μου την είπαν δύο από αυτές (όλως τυχαίως οι πιο άσχημες) ότι είναι φτηνό αυτό που φοράω και τα έχω πετάξει όλα έξω και ότι βγήκα για μπανιστηρι.
Αυτά είναι μόνο λίγα δείγματα. Με τόσες άσχημες συμπεριφορές από γυναίκες λογικό πιστεύω είναι να θέλω άντρες γύρω μου,ακόμα και φίλους όχι μόνο ερωτικά. Οι άντρες δεν είναι έτσι.κανενας άντρας δεν μου έχει φερθεί άσχημα ποτέ. Και πιστεύω πως το να κάνω μια σχέση θα με ηρεμήσει πολύ από όλα αυτά και θα περάσω καλά με κάποιον. Το οριστικό άκυρο δεν το έχω ρίξει σε αυτές γιατί θέλω πρώτα να με δουν σε σχέση και μετά ξεκοβω κάθε επαφή.
Έχω υποφέρει πολύ με αυτό το θέμα,έχω πραγματικά πιστέψει ότι δεν θα κάνω σχέση ποτέ και το πιστεύω ακόμα και τώρα. Κάποιος με ρώτησε για τον εσωτερικό μου κόσμο...θέλω ένα άτομο που να με ελκύει και να με κάνει να θέλω να τον περιποιηθώ και να τον κάνω ευτυχισμένο,όπως θα με κάνει και εκείνος. Δεν έχω ζήσει ποτέ μια αληθινή ουσιαστική σχέση. Όσοι φλερταραμε και παιζόταν κάτι μου ήταν αδιάφορη. Δεν έχω νιώσει ποτέ τον ενθουσιασμό,να περιμένω μήνυμα,να αγωνιώ να τον δω και στο τέλος να κάνω δικό μου αυτόν που θέλω. Δεν το έχω ζήσει ποτέ αυτό στα 23 μου. Ίσως το ζω τώρα,αλλά και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι όντως ερωτευμένη. Με πιάνω συχνά να σκέφτομαι εμένα και εκείνον μαζί,αλλά μετά διωχνω κάθε σκέψη γιατί φοβάμαι να αφέθω και να ενθουσιαστω. Θέλω πολύ να τον κάνω δικό μου γιατί μου φέρεται όμορφα και θέλω να του φερθώ κι εγώ έτσι και να τον κάνω να περνάει καλα.,μέσα στα διάφορα προβλήματα που έχει αυτό τον καιρό.
Φοβάμαι όμως ότι δεν θα τα καταφέρω και ότι θα με νικήσουν οι ανασφάλειες μου. Δεν μπορώ να το χαρώ κι όποτε αφήνω τον εαυτό μου να σκεφτεί κάτι παραπάνω προσπαθώ να με προσγειωσω. Από ότι ξέρω από "φίλες" μιας κι εγώ έχω μηδενικές εμπειρίες σε σχέσεις, αυτό είναι το ομορφότερο στάδιο κι εγώ έχω πεθάνει στο άγχος
13-02-2018, 23:28 #447
13-02-2018, 23:32 #448
Καποιος που να τις γνωριζει προσωπικα και να εχει την ιδια αποψη με σενα, υπαρχει?
Στο περιστατικο που ανεφερες με το προκλητικο ντυσιμο, δεν ξερω τι παιχτηκε. Μπορει να ζηλεψαν(οπως νομιζεις εσυ), μπορει να το θεωρησαν ασεβες επειδη ηταν στην παρεα τα αγορια τους, μπορει να ειναι σεμνοτυφες λογω χωριου, μπορει οτιδηποτε, παντως σιγουρα σε εφεραν σε δυσκολη θεση με τα σχολια τους, ηταν προσβλητικα.
Παντως ασχετα με αυτες, σκεψου μηπως το γεγονος οτι σου την πεφτουν ολο λιγουρια που θελουν σεξ(δικα σου λογια στις πρωτες σελιδες) εχει καποια σχεση με το ντυσιμο σου.Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
13-02-2018, 23:48 #449
Είναι η πρώτη μου φορά σε ηλικία που δεν είναι φυσιολογικό να είναι η πρώτη μου φορά...Και για να δούμε αν θα είναι όντως κάτι που θα καταλήξει σε σχέση
Το ότι με ζηλευουν το λένε και γνωστοί που τις γνωρίζουν και προσωπικά. Θυμάμαι ένας συμμαθητής με είχε ρωτήσει ξεκάθαρα γιατί κάνω παρέα με αυτές ενώ είμαι έξυπνη.
Όσον αφορά το ντύσιμο,από την στιγμή που ζω σε κλειστή κοινωνία προσέχω να μην ντύνομαι προκλητικά. Δεν είχα φορέσει κάτι το τόσο πρόστυχο εκείνο το βράδυ,ένα μίνι φόρεμα ήταν δεν ήταν ούτε ξεκωλο ουτε φτηνό. Άλλες στα κλαμπ ντύνονται πολύ χειρότερα. Απλά ζήλεψαν επειδή ήταν οι γκόμενοι τους...
13-02-2018, 23:50 #450
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung