Results 31 to 45 of 174
-
18-02-2018, 04:26 #31
αν δε σε γνωριζουν και πολυ ετσι και αλλιως δε μπορουν να τον συμβουλεψουν σωστα μονο αυτος ξερει πως εισαι σε αυτους μαλον κρυβει τα παραπονα του και απλα μαλον παιζει μαζι τους γιατι σκεφτεται οτι ετσι υπερεχει και οι αλλοι κανουν λαθη δε λεω ειναι εξυπνος και ξερει πως να γινεται πειστικος το μονιμο λαθος του ειναι οτι δε πιστευει τους αλλους περιμενει να μινει μονος για να βαλει μυαλο.
- 18-02-2018, 04:32 #32
Πριν λιγες μερες πηγε στα επειγοντα με συμπτωματα σαν κρισης πανικου.
Δεν βρεθηκε κατι παθολογικο, και υποθετουν οτι ειναι αυτο. Πρωτη φορα που συνεβη αυτο.
18-02-2018, 04:42 #33
ο μονος τροπος να εμφανιστει καπιος τριτος ειναι να τον αφησεις εσυ να καταλαβει αλλιως οτι και να του πει το ιδιο κανει μαλον θα πεσει εξω
βρες ενα κολπο για να μη φωναζει πες του πχ οτι θα φυγεις αλλα κατσε εκει νομιζω οτι αυτο τον εκφραζει.
18-02-2018, 09:08 #34
Καλημέρα terpsis! Να σου οω την δική μου εκδοχή. Νομίζω οτι υπήρξε τρίτο πρόσωπο και αυτή είναι η αιτία όλων αυτών που επακολούθησαν.
Συνήθως όταν ένας άντρας κάνει εξωσυζυγική σχέση μετά αρχίζουν να του φταίνε όλα στην γυναίκα του. Τα πάντα σ αυτήν τον εκνευρίζουν και βέβαια αρχίζει να την μισεί. Το έχω δει το έργο πρόσφατα με φίλη μου. Ακριβώς τα ίδια συμπτώματα και όσον αφορά την στυτική δυσλειτουργία που λες, κι αυτή το ίδιο νόμιζε, οτι αποκλείεται να είχε ερωμένη επειδή ο άντρας της είχε στυτική δυσλειτουργία και λόγω οτι είναι και διαβητικός. Τελικά δεν είχε τίποτα, απλά επειδή είχε ερωμένη δεν του άρεσε πλέον ηνα κάνει σεξ με την γυναίκα του. Με την ερωμένη όμως μια χαρά λειτουργούσε!
Τέλος πάντων, εγώ νομίζω οτι υπήρχε τρίτο πρόσωπο αλλά κάπου στράβωσε η υπόθεση και χώρισαν και τώρα έχει βρεθεί στο κενό, να μην τον ικανοποιεί τίποτα και να μην ξέρει τί θέλει από την ζωή του, γι αυτό και αναδύθηκαν ψυχολογικά θέματα και κρίσεις πανικού.
Δυστυχώς όμως, αυτή είναι η τιμωρία του άπληστου ανθρώπου από την ίδια την ζωή! Διότι, ενώ είχε τα πάντα στην ζωή του, (την υγεία του, την οικογένειά του, μια γυναίκα να τον αγαπάει, δύο παιδιά, την δουλειά του) εκείνος επέλεξε να ρίξει μια κλωτσιά και να τα διαλύσει όλα!
Δεν λέω, μπορεί να είχατε προβλήματα ως ζευγάρι και να είχατε παραμελήσει την σχέση σαςή να είχατε ρουτινιάσει. Αλλά αυτός αντί να κάτσει να ασχοληθεί με αυτό που έχει φτιάξει στην ζωή του και που πολλοί άνθρωποι δεν έχουν και θα τον ζήλευαν, κοίταξε τον εαυτούλη του και πώς θα περνάει καλύτερα βγάζοντας εσένα και τα παιδιά εκτός της προσωπικής του ζωής. Και τώρα βέβαια δεν μπορεί να παραδεχθεί οτι "τα έκανε ρόϊδο" και ρίχνει το φταίξιμο επάνω σου.
Κι εσύ όμως άφησες πολλά πράγματα στην τύχη τους. Έβλεπες, σε έβριζε, σε περιφρονούσε, έλειπε μέρες ολόκληρες από το σπίτι σε εκδρομές κι εσύ δεν κινητοποιήθηκες καθόλου να δεις τί συμβαίνει και άφηνες το χρόνο να περνάει έτσι κι αυτόν να "αλωνίζει";
Πώς δεχόσουν να καταλήξει να σε βρίζει αισχρά και να είναι και τα παιδιά να ακούνε, Αξιοπρέπεια δεν έχεις να τον πετάξεις με τις κλωτσιές έξω από το σπίτι; Τί πρότυπο είναι αυτός ο άνθρωπος για τα παιδιά; Τί εγγραφές τους δημιουργείτε;
Τί περιμένεις μετά από όλα αυτά από αυτόν τον άνθρωπο; Σεβασμό; συντροφικότητα; ερωτική ζωή; ενδιαφέρον για τα παιδιά; Τί;
Και αφού δείχνει οτι δεν σε θέλει ούτε εσένα, ούτε θέλει να χαλάσει την ιδιωτικότητά του για χάρη των παιδιών, ούτε για μια βόλτα! Και το γεγονός οτι παθαίνει κρίσεις πανικού ή κατάθλιψη, ή διπολική είναι αποτέλεσμα των επιλογών του. Ούτε κανείς του φταίει, ούτε τρελλάθηκε! Απλά, η ζωή που φαντάστηκε οτι θα ζήσει μόνος του ή με γκόμενες μακριά από σένα και τα παιδιά καταλαβαίνει οτι "δεν του βγαίνει" όπως θα ήθελε και βρίσκεται στο κενό σε σχέση με τα συναισθήματά του και τον τεράστιο εγωισμό του.
Κάνε ό,τι θες! Απλά, εγώ στην θέση σου θα έβγαζα το συμπέρασμα οτι αυτός ο άνθρωπος δεν μου αξίζει.
18-02-2018, 09:55 #35
Τώρα διάβασα σε ποστ σου οτι σε έχει χτυπήσει κιόλας, παίζει ηλεκτρονικό τζόγο, δεν θέλει να συνεισφέρει τίποτα στο σπίτι και στα παιδιά. Και είναι και ευθυνόφοβος και σε έβαζε παντού μπροστά στα προβλήματα και τις αποφάσεις για να λέει μετά οτι τον καταπιέζεις κιόλας!
Και πολύ έχεις ασχοληθεί κοπέλα μου με αυτόν τον καν-τίποτα! Δεν χρειάζεται ούτε φαιά ουσία να χαλάς γι αυτόν. Ένας κακομαθημένος, θρασύδειλος, ευθυνόφοβος, εγωίσταρος, καλοπερασάκιας και τίποτ άλλο δεν είναι. Στείλτον από κει που ήρθε κι αυτόν και τα ψυχολογικά του μαζί. Ας βρει άλλο κορόιδο να τον νταντεύει και να ξεσπάει τα "αντριλίκια" του και τα απωθημένα του.
Ας βρει άλλον σκουπιδοτενεκέ να αφήνει τα σκουπίδια του. Ας τον λουστούν οι γονείς του που τον έφτιαξαν τόσο παρτάκια στην τελική.
18-02-2018, 10:10 #36
Δεν περιμενω πολλα απο αυτον πια.Δεν μπορει να υπαρξει σχεση σε σωστη βαση με τοσα να εχουν γινει. Εχει απολυτο συμμαχο τη μητερα του η οποια τον στηριζει σε οσα κι αν κανει και τον δικαιολογει ενω ταυτοχρονα ψεγει εμενα που δεν συγχωρω οσα κατα καιρους κανει.
Η ψυχολογος μιλησε για προσπαθεια και των 2, ασχετως απο κοινου ή ξεχωριστα, αλλαγης και βελτιωσης στοιχειων του χαρακτηρα.Δεν ειχα αλλο χρονο στην τελευταια συνεδρια για να τη ρωτησω ποια ακριβως ατομα θα ειμαστε μετα τις αλλαγες αυτες σε συμπεριφορα,σκεπτικο κλπ με την προϋποθεση να γινουν βεβαια και τι ακριβως να θελουμε ο ενας απο τον αλλον μετα.
Πιθανα τιποτα.Δλδ το χασμα ειναι ηδη αγεφυρωτο και αυτο που θελω πια ειναι να το αποδεχτω και να ζησω μια ηρεμη ζωη με τα παιδια μου. Παντα ομως θα με βαραινουν τα χαμενα χρονια,
τα ονειρα για μια στρωτη οικογενειακη ζωη, οσα απο τον εαυτο μου επενδυσα.
Το δικο μου λαθος κατα την ψυχολογο ηταν οτι υπηρξα πολυ αυστηρη.
Δε γινοταν ομως να μην ειμαι αυστηρη οταν φεροταν ανωριμα κι επισης ειχε προηγηθει
αλυπητο βρισιδι, απειλες κλπ με μενα απλως να τα αγνοω και να εξακολουθω να απανταω
στη χαμογελαστη καλημερα του την επομενη μερα σαν να μην μου ειχε φερθει απαισια κι απανθρωπα.
18-02-2018, 10:40 #37
Σε τί ακριβώς ήσουν αυστηρή; Και τις εκδρομούλες του τις πήγαινε χωρίς εσένα και το κινητό του κλειδωμένο το είχε και να φλερτάρει στο ίντερνετ τον άφηνες ελεύθερα και να τζογάρει... και τα βρισίδια του τα έριχνε και το ξύλο του το έριχνε και λεφτά δεν ήθελε να δίνει στο σπίτι... Κατά τ άλλα καταπιεσμένος ήταν ο φουκαράς κι εσύ ήσουν η μέγαιρα, η σκύλα, η κακιά! Αν ήσουν αυστηρή κατά το ελάχιστο θα ήταν λίγο πιο μαζεμένος, δεν θα μπορούσε να τα κάνει όλα αυτά.
Κοίταξε τον εαυτό σου και τα παιδιά σου και άστον να κουρεύεται. Είναι πολύ δύσκολο πλέον να τον βγάλεις από την νοοτροπία του παρτάκια και να γίνει ένας δοτικός σύντροφος και πατέρας. Ο άνθρωπος έχει αρρωστήσει από τον εγωισμό του και την φιλαυτία του, δεν το βλέπεις;
18-02-2018, 11:03 #38
ο εγωισμος ειναι μια αρρωστια που σερνεται στην πατρικη του οικογενεια.
ο ιδιος εχει πει στο διαστημα αυτο της διαστασης πως καλή ή κακη η επιθυμια του να απομακρυνθει ειναι αδιαφορο καθως ετσι ειναι αυτος: ξεροκεφαλος.
δικα του λογια αυτα.
κι οτι οπως το εκανε στο παρελθον μια φορα να διαλυσει ο ιδιος ξαφνικα κ χωρις να μεσολαβησει γεγονος την πιο παλια κ φιλικη του σχεση που μετρουσε απο την παιδικη ηλικια, ετσι πραττει τωρα κ με μενα.
επισης δικα του λογια.
τωρα μιλαω που κ που με τον πρωην παιδικο του φιλο ψαχνοντας σημαδια κ εξηγησεις στα χρονια εκεινα.
πεφτω παντα στο ιδιο γεγονος:
οτι ετρωγε μεγαλη απορριψη απο τον πατερα-αφεντη που του ειχε καταρρακωσει την αυτοπεποιθηση.
ετσι συνταχθηκε με τη μητερα-θυμα που υπεμενε κι εκεινη υποτιμηση κλπ απο τον συζυγο-δυναστη.
η ψυχολογος απορουσε πώς επελεξε τον γυναικειο ρολο μεσα στο γαμο μας.
ακομα κι ενας παιδοψυχολογος που ειχαμε επισκεφθει παλιοτερα για το παιδι, σκονταψε εκει.
Δλδ το θεωρουσε αδιανοητο, μη εξηγησιμο.
η τωρινη ψυχ. λεει οτι μιμηθηκε το προτυπο της μητερας του αφου κ οι 2 ενιωθαν θυματα απο δυνατες προσωπικοτητες. ο τροπος του να εξιλεωθει απο την κακιστη συμπεριφορα του προς εμενα ηταν να ειναι δοτικος με τα παιδια σε βαθμο για τους εξωθεν παρατηρητες αξιοθαυμαστο.
τωρα δεν υπαρχει ουτε αυτο. παει κ η δοτικοτητα προς τα παιδια. παραμενει η αγαπη αλλα δεν δινει πια.
διεκπεραιωνει μονο.
18-02-2018, 13:21 #39
Eνα ακομα που με παραξενεψε πολυ ηταν οτι αρπαζοταν απο μονος του και ξεκινουσε επεισοδια οργης μονο με μενα να τον κοιταζω, χωρις να λεω ή να κανω κατι. Μου ελεγε οτι στο βλεμμα μου διαβαζει την κακία και ειναι κατι που δεν το αντεχει κι εκνευριζεται.
Ειλικρινα δεν ειχα τροπο να δω το δικο μου βλεμμα πώς εδειχνε στον απ εξω αλλα το μονο που ενιωθα εντος μου ηταν απογοητευση μαζι με απορια.
Αλλες φορες αντιδρουσα εντονα στις υβριστικες επιθεσεις του ανταποδιδοντας με βρισιες,που ποτέ δεν εφτασαν στο δικο του επιπεδο καντηλιων κι αισχρολογιων.
Ενα εισαι μ****** κι ενα εισαι ηλιθ*** ξεστομιζα παντα.
Κι αυτος ξεχνωντας τα ποσα αισχρα ειχε πει, κολλουσε στο οτι εγω τον προκαλουσα.
Δλδ ακομα και με το βλεμμα, παλι εγω τον προκαλουσα.
Εφτασα να του πω οτι λογικα σκεφτομενος καποιος που θα μας παρατηρουσε,
ενας φερειπειν φανταστικος αστυνομος συμπεριφορας, δεν θα συλλαμβανε το θυμα
των υβρεολογιων για προκληση (επειδη αυτο ειναι τοσο ασαφες κι υποκειμενικο)
αλλα αυτον που υλοποιει την παρεκκλιση απο την κανονικη συμπεριφορα.
Δεν ξερω ποσο λογικο ή παραλογο ακουγεται αυτο ομως εφτασα να σκεφτομαι
εως κι εγω μεσα σε ενα πεπλο παραλογισμου.
Ολα να τα διαστρεβλωσει και να τα παρουσιασει ετσι και στον εαυτο του και σ εμενα
και στους δικους του με τροπο τετοιο ωστε να ειμαι εγω η φταιχτρα για οσα συνεβαιναν.
18-02-2018, 14:11 #40
Ρε συ τερψη, διαβαζοντας τα τελευταια σου μηνυματα εχω παθει πλακα. Πραγματικα εχεις ανατρεψει εντελως την εικονα που δημιουργουσες στις πρωτες σελιδες.
Ενταξει δε μου εκανε εντυπωση οτι ο ανθρωπος ειναι λες αβουλος και αναγκαζοσουν να παρεις εσυ πρωτοβουλιες, ουτε το οτι φλερταρε μεσω ιντερνετ. Γενικα ειναι χαρακτηριστικο των δειλων, ευθυνοφοβων αντρων να το κανουν αυτο και μετα να ριχνουν το φταιξιμο στον καταπιεστή τους. Και δυστυχως πολλοι αντρες ειναι ετσι πλεον.
Αλλα το γεγονος οτι στο σπιτι τοσα χρονια σκοτωνεστε οχι μονο στα βρισιδια αλλα ακομα και σε χειροδικιες... και παρολαυτα παντα ο βασικος σου στοχος ηταν να τον κρατησεις στο σπιτι παση θυσια, με κανει να θελω να ρωτησω ΓΙΑΤΙ??????????
Γιατι δεχεσαι τα μεγαλωνεις τα παιδια σου σε ενα τοσο νοσηρο περιβαλλον? Γιατι επιτρεπεις να καταστρεφεται η ψυχουλα τους??
Τι σε φοβιζει τοσο στο ενδεχομενο να παρεις διαζυγιο?
Αν οντως ειναι τζογαδορος, σε απαταει, δεν προσφερει σε κανεναν τομεα, ειναι γενικα ενας αχρηστος που βριζει, τοτε γιατι εχεις στοχο ζωης να τον κανεις να γυρισει πισω?
Ισως τελικα αυτο θα ηταν το σημαντικο κομματι που εχεις να δουλεψεις στην ψυχοθεραπεια, οι δικοι σου φοβοι και οχι το πώς θα τον πεισεις να γυρισει.
Δεν αποκλειω να ισχυει αυτο που σου ειπε η ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ. Να ειχε γκομενα δηλαδη, παραλληλη σχεση και γιαυτο να μην εκανε σεξ μαζι σου και οταν αυτη τον παρατησε να επαθε ολο αυτο το αμοκ.
Ο,ΤΙ κι αν εχει συμβει, το ζητουμενο ειναι να βρεις εσυ τι σε κανει να θελεις οπωσδηποτε να κρεμεσαι απο πανω του.Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
18-02-2018, 14:17 #41
Ναι.Η ανασφαλεια μου οτι θα τα καταφερω μονη μου στην ανατροφη των παιδιων, αυτο με φρεναρει.
Οι δικοι μου δεν ειναι σε θεση να με στηριξουν οικονομικά ή πρακτικα παρα μονο συναισθηματικα
και ακομα και για την φυλαξη των παιδιων μεχρι τωρα ειμαι εξαρτημενη απο τη μητερα του
η οποια κανονικα ερχεται στο σπιτι, παιρνει τα μικρα απο το σχολειο μεχρι να επιστρεψω εγω.
Πρεπει να βρω λυση στο θεμα της φυλαξης, να απομακρυνθει η πεθερα, και οσο αρνειται
να συνδραμει οικονομικα εκεινος, πιεζομαι πολυ.
18-02-2018, 14:26 #42
Ενα βημα τη φορα, τερψη. Για να μην πελαγωσεις.
Ενα ενα τα βηματα.
1ο βημα ψυχοθεραπεια
2ο μπορει να ειναι ο δικηγορος. 3ο το θεμα φυλαξης.
Μην τα σκεφτεσαι ολα μαζι σαν ενα βουνο, αλλα σαν μεμονωμενα θεματα. Επισης, ισως σε βοηθησει να σκεφτεις οτι το εχουν κανει πολλες αλλες γυναικες πριν απο σενα και τα εχουν καταφερει κιολας, αρα γιατι οχι και εσυ?
Αν δε συνεισφερει οικονομικα ο αχρηστος, κανε το δικαστηριο να τον αναγκασει. Και τοτε θα μπορεις να διαθεσεις και ενα μικρο ποσο για μπειμπι σιτερ.
Προς το παρον παρε λιγο χρονο να ασχοληθεις με το μεσα σου, να βρεις λιγη δυναμη και πιστη στον εαυτο σου και οταν αρχισεις να κερδιζεις πισω την αξιοπρεπεια σου, θα παρεις πολυ ικανοποιηση και ενεργεια να κανεις πολλα πραγματα και βηματα που τωρα μπορει να μη διανοεισαι.Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
18-02-2018, 14:29 #43
Ευχαριστω, παιδια. Χρηματα δινει ακριβως του ενοικιου και διαπραγματευεται καλυτερη τιμη με την ιδιοκτητρια ωστε να του κοστιζουμε λιγοτερα.
Last edited by terpsis; 21-02-2018 at 01:59.
18-02-2018, 14:32 #44
Αν δε συμφωνησει, υπαρχει και το δικαστηριο. Για να τζογαρει, αρα ΒΓΑΖΕΙ ! Αν δε βαζει μυαλο με το καλο, υπαρχει παντα και ο αλλος δρομος, τρομαξε τον. Αν ακουστουν ολα αυτα που μας λες στο δικαστηριο, δεν τη βγαζει και πολυ καθαρη, αλλα σε εχει δεδομενη και δε φοβαται οτι θα το τραβηξεις τοσο, εχει τον κωλο του καλυμμενο επειδη τον ξερει το φοβο σου.
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
18-02-2018, 14:38 #45
Δεν ηθελα να τα πω στην ιδια μου τη μανα ολ' αυτα κι ακομα και τωρα δεν τα ξερει στο συνολο.
Δεν ηθελα να την ανησυχω με τα δικα μου, ελπιζα οτι στο τελος κατι θα γινοταν και θα προσπερνουσαμε
τις δυσκολιες. Δεν ηταν καθολου ετσι απλο και εγω για χρονια εθελοτυφλουσα οτι με την αγαπη τα πραγματα
διορθωνονται. Δεν διορθωνονται, δεν ειναι η αγαπη η λυση.