Ψυχιατρικη κλινική - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 96
    Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    γρηγορη, συγκρινεις καταθλιψη με ψυχωση, και σχιζοφρενεια?, καταλαβαινεις τη διαφορα τον συγκεκριμενων ασθενειων? για λιγο αγχολακι και καμια καταθλιψουλα σε ειχα, οχι τιποτα σοβαρο......
    Ειτε εχει πληρη αγνοια και αναμασαει αυτα που του λεει ο παπας να λεει ειτε ο ιδιος στοχευει σε απελπισμενους που δινουν ολη την περιουσια τους στην εκκλησια. Δε νομιζω να εχει την παραμικρη ιδεα πώς ειναι το ψυχωτικο επεισοδιο και τι εκαναν οι παπαδες στους σχιζοφρενεις πριν ανακαλυφθουν τα φαρμακα.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    γρηγορη, συγκρινεις καταθλιψη με ψυχωση, και σχιζοφρενεια?, καταλαβαινεις τη διαφορα τον συγκεκριμενων ασθενειων? για λιγο αγχολακι και καμια καταθλιψουλα σε ειχα, οχι τιποτα σοβαρο......
    Εχω απαντηση αδερφε μου.

Ο καθε ανθρωπος ειναι ελευθερος απο τον θεο να επιλεξει αυτο που νομιζει οτι καλυτερο για τον εαυτο του. Οπως εσεις γραφεται και καποιοι αδελφοι εδω διαβαζουν αυτα που γράφετε ετσι και εγω γραφω για μια αλλη λυση που βιωσα και βοηθησε οχι μονο εμενα αλλα και πολλους αδελφους ακομη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γρηγορης Ιν View Post
    Σε διαψευδουν οι θεραπευμενοι ψυχικα ασθενεις χωρις φαρμακα κοντα στον Χριστο μας, ενας εκ των οποιον ειμαι και εγω. Οι ιδιες η ενδειξεις των ψυχοφαρμακων μας πληροφορουν πολύ καλά κατα το ποσό θεραπευουν. Οσο για την επικινδυνοτητα τον λεγομενων μου καλυτερα να ρωτισεις τον εαυτο σου αν εσυ προτρεπεις στο σωστο. Υ.Γ. Η προτροπη μου ηταν-ειναι να ερθουμε κοντα στον Χριστο
    Εσυ μας ειπες ειχες καταθλιψη. Το θεωρεις το ιδιο με την σχιζοφρενεια; Σαν καλο χριστιανοπουλο δεν εχεις χρεος προς τον συνανθρωπο να ενημερωθεις επαρκως πρωτου τσουβαλιασεις και πεις επικινδυνα πραγματα; Οποια και αν ηταν η προτροπη σου ειναι επικινδυνη γιατι παραπεμπει οποιον την διαβαζει σε καχυποψια προς τα φαρμακα, κατι που πολυ σοβαρα ψυχικα ασθενεις εχουν ουτως η αλλως, συχνα μαζι με παρανοικες ιδεες και ψευδαισθησεις και παραισθησεις και φωνες και δεν ξερω τι. Ο θεος δεν τα γιατρευει αυτα οτι και να λες. Οσο αποτελεσμα θα ειχε να προσευχεσαι να σου φυτρωσει καινουριο νεφρο τοσο αποτελεσμα θα ειχε και "το να ερθει κοντα στον Κυριο" ενα σοβαρα ψυχικα ασθενες ατομο. Επισης φασκεις και αντιφασκεις....πρωτα λες οτι με διαψευδουν οι θεραπευμενοι χωρις φαρμακα οπως εσυ επειδη ηρθαν κοντα στον Χριστο και μετα λες οτι λες μονο να ερθει ο κοσμος κοντα στον Χριστο...οχι, δεν εννοεις μονο αυτο λοιπον...φαινεται απο την πρωτη σου δηλωση.
    Η δικη μου προτροπη ειναι να αναζηταει οποιος δεν ειναι αναγκη την βοηθεια του γιατρου, να βαζει προτεραιοτητα τις οδηγιες του γιατρου, να ακολουθει την αγωγη του γιατρου, και μετα συνδιαστικα ας πιστευει οτι θελει...και στο βουδα και στο κουδα και τον Ιησου κι Ιουδα. Ας βρει τις ισορροπιες του και την ηρεμια του οταν πλεον τα μυαλα του ειναι σε θεση να το επεξεργαστουν ας το κανει με οτι τροπο θελει..με τον Χριστο, με οποιαδηποτε φιλοσοφικη σταση, με την ψυχοθεραπεια, μεσω της οικογενειας, φιλων, καποιου προσωπικου στοχου, για τον καθενα ειναι διαφορετικο το τι του ταιριαζει.
    Εφοσον η προσωπικη σου εμπειρια εχει να κανει με την καταθλιψη, περιορισου στο να μοιραστεις την εμπειρια σου με την καταθλιψη, η με οτι συγκεκριμενη διαγνωση περασες εσυ... λογικο δεν ειναι αυτο που λεω; Εισαι σε θεση να γνωριζεις για ολες τις ψυχικες ασθενειες;
    Κι εγω μια περιοδο ημουν ετοιμη να παραγγειλω δεξαμενη με αεριο για να αυτοκτονησω αφου το εψαξα αναλυτικα τι και πως και κατεστρωσα αναλυτικο πλανο και ειμαι τωρα οκ χωρις φαρμακα...αλλα δεν υποστηριζω πως το ιδιο ειναι δυνατο για ολες τις ασθενειες, περιπτωση απο περιπτωση διαφερουν, οχι μονο οσον αφορα την ασθενεια αλλα και οσον αφορα τους παραγοντες στη ζωη καθε ατομου. Περιορισου στην δικη σου εμπειρια με τις δικες σου διαγνωσεις...

Senior Member
    Αδερφε εν Χριστο Ακη, ουτε εγω το πιστευα, μπορω να σου πω οτι φοβομουν κιολας , αλλα η κατασταση μου ειχε παει στο απροχώρητο και πιστεψε οι ελπιδες μου ειχαν εκμηδενιστη, σκεφτομουν διαφορα που δεν μπορω να περιγραψω, ειχα παει και εγω στο φαρμακειο να παρω φαρμακα και πηρα εξ αρχής ενα κουτι zanax για να νιωθω ασφαλεις καλυμμένος αλλα δεν πηρα κανενα χαπι τετοιο, το κουτι ηταν στο συρταρι και δεν επαιρνα παρολου που υπεφερα διοτι ο πνευματικος μου επέμενε να μην πάρω και μου το τόνιζε επανειλημμένα, μαλλον κατι θα ηξερε παραπανω απο εμενα. Ο κυριος ημων Ιησους Χριστος ας μας ελεει με το μεγα ελεος του.Αμην
    Πηγες στο φαρμακειο χωρις συνταγη και ζητησες ζαναξ? Τα ζαναξ δε δινονται χωρις συνταγη. Αν πηγες προηγουμενως σε γιατρο και σου τα συνταγογραφησε, αφου μας λες οτι ειχες βαρια καταθλιψη, πώς και δε σου εγραψε αντικαταθλιπτικα?
    Βαρεια μορφη καταθλιψεις με αυτοκτονικες τασεις και πολλα αλλα συμπτωτα, εχω απαντηση και σε αλλες αναρτησεις.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Ναι αγαπη μου ολο το κολπο ειναι να μην αντιδρασ οταν θα γινει η μαλακια οταν σε υπερβαινει η πραγματικοτητα καθεσαι τα γραφεισ ολα στα τετοια σου κ κανεισ τσιγαρο κ δεν αντιδρασ μεχρι να περασει αυτο στο μαθαινει η αλανα κ την εχω γλυτωσει απειρεσ φορεσ ετσι χαιλαντερ με φωναζουν αγαπη μου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    μα τους θεους!!! σας τρολαρει... και θαφτηκε και το θεμα της κοπελιας

Quote Originally Posted by savatage View Post
    Πηγες στο φαρμακειο χωρις συνταγη και ζητησες ζαναξ? Τα ζαναξ δε δινονται χωρις συνταγη. Αν πηγες προηγουμενως σε γιατρο και σου τα συνταγογραφησε, αφου μας λες οτι ειχες βαρια καταθλιψη, πώς και δε σου εγραψε αντικαταθλιπτικα?
    Αδερφε το οτι εισαι δυσπιστος δεν φταιω εγω. Μου ειχε πει να παρω αλλα δεν τα πηρα διοτι ακουσα τον πνευματικο μου και ετσι μου ειχαν μεινει τα zanax που ειχα παρη αρχικως οταν ειχα παει στο κεντρο υγειας εξ αναγκγης διοτι δεν μπορουσα να αναπνευσω και πολλα αλλα. Πρωτα πηγα στο κεντρο υγειας και οταν ειδα οτι χειροτερευα τοτε πηγα σε 2 ψυχολογους, το καλο ηταν οτι και η 2 μου προτειναν διαφορετικα χαπια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by evag_2018 View Post
    Καλημέρα σε όλους! Όπως είχα γράψει και σε προηγούμενη μου ανάρτηση ο άντρας μου διαγνώστηκε με οξυ τοξικο ψυχωσικο επεισόδιο. Καθώς η κατάσταση ολοενα και χειροτέρευε εδω και δυο μερες σχεδόν νοσηλεύεται σε μια ιδιωτική κλινική. Το βασικό μας μέλημα ειναι οτι δεν μας επιτρέπουν να τον δούμε. Δηλαδή μας λένε οτι αν θέλουμε μπορούμε να τον δουμε αλλα δεν θα ειναι αποτελεσματική η θεραπεία του αν βλέπει οικεία του πρόσωπα. Το επόμενο ζητημα ειναι οτι ζηταει να φύγει απο την κλινική και εμείς αισθανόμαστε απαίσια που βρίσκεται εκει παρα τη θέλησή του. Μιλήσαμε και με τον εξωτερικό ιατρό του και μας ειπε οτι ειναι απόλυτα σύμφωνος με το να μη βλέπει οικεία του πρόσωπα. Εγω Προσωπικά θεωρώ οτι ειναι πολυ βάναυσο ολο αυτο μιας και δεν βλέπει κανεναν αλλον περαν του νοσηλευτικού προσωπικού και των γιατρών και επίσης αν κρίνουμε οτι ειναι απαραίτητο να συνεχίστει η νοσηλεία του και παραμείνει στην κλινική με εντολή εισαγγελέα θα ειναι και αυτο εξίσου βάναυσο για εκείνον.

Εστάλη από HUAWEI VNS-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
    όταν τον πιασουν τα χαπια σε λιγες μερες θα είναι διαφορετικα, στα δημοσια νοσοκομεια είναι πιο χαλαρα τα πραγματα από αποψη επισκεψεων, αν δεν σας βλεπει σαν εχθρούς του και σας δεχετε ισως θα πρεπε να πατε σε δημοσιο
    Last edited by rmult; 02-04-2018 at 12:30.

Senior Member
    Quote Originally Posted by black angel View Post
    μα τους θεους!!! σας τρολαρει... και θαφτηκε και το θεμα της κοπελιας
    Εχεις δικιο...

Senior Member
    Αδερφε το οτι εισαι δυσπιστος δεν φταιω εγω. Μου ειχε πει να παρω αλλα δεν τα πηρα διοτι ακουσα τον πνευματικο μου και ετσι μου ειχαν μεινει τα zanax που ειχα παρη αρχικως οταν ειχα παει στο κεντρο υγειας εξ αναγκγης διοτι δεν μπορουσα να αναπνευσω και πολλα αλλα. Πρωτα πηγα στο κεντρο υγειας και οταν ειδα οτι χειροτερευα τοτε πηγα σε 2 ψυχολογους, το καλο ηταν οτι και η 2 μου προτειναν διαφορετικα χαπια.
    Οι ψυχολογοι δεν προτεινουν χαπια. Μας δουλευεις.

Senior Member
    αδερφες και παλικαρια, γινανε μαλλια κουβαρια....

Senior Member
    Βαρεια μορφη καταθλιψεις με αυτοκτονικες τασεις και πολλα αλλα συμπτωτα, εχω απαντηση και σε αλλες αναρτησεις.
    Περίεργο κι εγώ πιστεύω στο Θεό αλλά δεν με θεράπευσε κι η αρρώστια μου μοιάζει πολύ με τη δικιά σου γιατί τις έχω κάνει και πράξη τις αυτοκτονικές τάσεις... Όσον αφορά τον πνευματικό που μου λες 1ον σε κάποιον μου είχα πάει έμαθα αργότερα από πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης μου ότι είχε αποκαλύψει μυστικό εξομολόγησης και 2ον προχθές μίλησα μ' έναν πάτερ και μου είπε εμμέσως πλην σαφώς ότι είμαι αμαρτωλή επειδή έχω κάνει έρωτα με άνθρωπο που αγαπούσα... Κι από χθες νιώθω χειρότερα... Ο Χριστός κατά τα άλλα κήρυττε την αγάπη, μάλλον οι παπάδες δεν το κατανοούν αυτό...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Το επιβεβαιώνω... Πριν λίγες μέρες μίλησα στο τηλέφωνο με την ψυχολόγο μου και δεν άκουσε καλά τι της έλεγα σε κάποια φάση (επειδή ανέφερα τη λέξη "χάπι") και μου είπε επί λέξη "εγώ δεν μπορώ να σου δώσω χάπι" και μετά της επανέλαβα τι είχα πει και συνεννοηθήκαμε...

Εν τω μεταξύ, αυτή τη στιγμή ο πατέρας μου είναι στο νοσοκομείο επειδή τον πονούσε το νεφρό του και του έκαναν ένεση για τον πόνο απ' ότι κατάλαβα απ' το τηλέφωνο, μάλλον κακώς πήγε, έπρεπε να προσευχηθεί και θα του περνούσε... Θα τον γιάτρευε ο Θεός...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Περίεργο κι εγώ πιστεύω στο Θεό αλλά δεν με θεράπευσε κι η αρρώστια μου μοιάζει πολύ με τη δικιά σου γιατί τις έχω κάνει και πράξη τις αυτοκτονικές τάσεις... Όσον αφορά τον πνευματικό που μου λες 1ον σε κάποιον μου είχα πάει έμαθα αργότερα από πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης μου ότι είχε αποκαλύψει μυστικό εξομολόγησης και 2ον προχθές μίλησα μ' έναν πάτερ και μου είπε εμμέσως πλην σαφώς ότι είμαι αμαρτωλή επειδή έχω κάνει έρωτα με άνθρωπο που αγαπούσα... Κι από χθες νιώθω χειρότερα... Ο Χριστός κατά τα άλλα κήρυττε την αγάπη, μάλλον οι παπάδες δεν το κατανοούν αυτό...
    1. Για να γνωρίζει "το πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης σου" ότι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΠΑΠΑΣ αποκάλυψε μυστικό εξομολόγησης, θα έπρεπε να είναι μπροστά όταν ο παπάς το αποκάλυπτε στον όποιο τυχόντα. Θες να μας το εξηγήσεις αυτό;

2. Μάλλον μπερδεύεις την αγάπη όπως την εννοούν οι Rocco Siffredi ή η Chasey Lain με αυτή την οποία εννοούσε ο παπάς... Μπορεί όμως και να σε παρεξήγησε.
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 27-02-2018 at 15:47.

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast