Results 46 to 60 of 96
Thread: Ψυχιατρικη κλινική
-
26-02-2018, 16:57 #46
Ειτε εχει πληρη αγνοια και αναμασαει αυτα που του λεει ο παπας να λεει ειτε ο ιδιος στοχευει σε απελπισμενους που δινουν ολη την περιουσια τους στην εκκλησια. Δε νομιζω να εχει την παραμικρη ιδεα πώς ειναι το ψυχωτικο επεισοδιο και τι εκαναν οι παπαδες στους σχιζοφρενεις πριν ανακαλυφθουν τα φαρμακα.
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
- 26-02-2018, 17:00 #47
26-02-2018, 17:07 #48
Ο καθε ανθρωπος ειναι ελευθερος απο τον θεο να επιλεξει αυτο που νομιζει οτι καλυτερο για τον εαυτο του. Οπως εσεις γραφεται και καποιοι αδελφοι εδω διαβαζουν αυτα που γράφετε ετσι και εγω γραφω για μια αλλη λυση που βιωσα και βοηθησε οχι μονο εμενα αλλα και πολλους αδελφους ακομη.
26-02-2018, 17:12 #49
Εσυ μας ειπες ειχες καταθλιψη. Το θεωρεις το ιδιο με την σχιζοφρενεια; Σαν καλο χριστιανοπουλο δεν εχεις χρεος προς τον συνανθρωπο να ενημερωθεις επαρκως πρωτου τσουβαλιασεις και πεις επικινδυνα πραγματα; Οποια και αν ηταν η προτροπη σου ειναι επικινδυνη γιατι παραπεμπει οποιον την διαβαζει σε καχυποψια προς τα φαρμακα, κατι που πολυ σοβαρα ψυχικα ασθενεις εχουν ουτως η αλλως, συχνα μαζι με παρανοικες ιδεες και ψευδαισθησεις και παραισθησεις και φωνες και δεν ξερω τι. Ο θεος δεν τα γιατρευει αυτα οτι και να λες. Οσο αποτελεσμα θα ειχε να προσευχεσαι να σου φυτρωσει καινουριο νεφρο τοσο αποτελεσμα θα ειχε και "το να ερθει κοντα στον Κυριο" ενα σοβαρα ψυχικα ασθενες ατομο. Επισης φασκεις και αντιφασκεις....πρωτα λες οτι με διαψευδουν οι θεραπευμενοι χωρις φαρμακα οπως εσυ επειδη ηρθαν κοντα στον Χριστο και μετα λες οτι λες μονο να ερθει ο κοσμος κοντα στον Χριστο...οχι, δεν εννοεις μονο αυτο λοιπον...φαινεται απο την πρωτη σου δηλωση.
Η δικη μου προτροπη ειναι να αναζηταει οποιος δεν ειναι αναγκη την βοηθεια του γιατρου, να βαζει προτεραιοτητα τις οδηγιες του γιατρου, να ακολουθει την αγωγη του γιατρου, και μετα συνδιαστικα ας πιστευει οτι θελει...και στο βουδα και στο κουδα και τον Ιησου κι Ιουδα. Ας βρει τις ισορροπιες του και την ηρεμια του οταν πλεον τα μυαλα του ειναι σε θεση να το επεξεργαστουν ας το κανει με οτι τροπο θελει..με τον Χριστο, με οποιαδηποτε φιλοσοφικη σταση, με την ψυχοθεραπεια, μεσω της οικογενειας, φιλων, καποιου προσωπικου στοχου, για τον καθενα ειναι διαφορετικο το τι του ταιριαζει.
Εφοσον η προσωπικη σου εμπειρια εχει να κανει με την καταθλιψη, περιορισου στο να μοιραστεις την εμπειρια σου με την καταθλιψη, η με οτι συγκεκριμενη διαγνωση περασες εσυ... λογικο δεν ειναι αυτο που λεω; Εισαι σε θεση να γνωριζεις για ολες τις ψυχικες ασθενειες;
Κι εγω μια περιοδο ημουν ετοιμη να παραγγειλω δεξαμενη με αεριο για να αυτοκτονησω αφου το εψαξα αναλυτικα τι και πως και κατεστρωσα αναλυτικο πλανο και ειμαι τωρα οκ χωρις φαρμακα...αλλα δεν υποστηριζω πως το ιδιο ειναι δυνατο για ολες τις ασθενειες, περιπτωση απο περιπτωση διαφερουν, οχι μονο οσον αφορα την ασθενεια αλλα και οσον αφορα τους παραγοντες στη ζωη καθε ατομου. Περιορισου στην δικη σου εμπειρια με τις δικες σου διαγνωσεις...
26-02-2018, 17:17 #50
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
26-02-2018, 17:19 #51
Ναι αγαπη μου ολο το κολπο ειναι να μην αντιδρασ οταν θα γινει η μαλακια οταν σε υπερβαινει η πραγματικοτητα καθεσαι τα γραφεισ ολα στα τετοια σου κ κανεισ τσιγαρο κ δεν αντιδρασ μεχρι να περασει αυτο στο μαθαινει η αλανα κ την εχω γλυτωσει απειρεσ φορεσ ετσι χαιλαντερ με φωναζουν αγαπη μου
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
26-02-2018, 17:32 #52
μα τους θεους!!! σας τρολαρει... και θαφτηκε και το θεμα της κοπελιας
26-02-2018, 17:33 #53
Αδερφε το οτι εισαι δυσπιστος δεν φταιω εγω. Μου ειχε πει να παρω αλλα δεν τα πηρα διοτι ακουσα τον πνευματικο μου και ετσι μου ειχαν μεινει τα zanax που ειχα παρη αρχικως οταν ειχα παει στο κεντρο υγειας εξ αναγκγης διοτι δεν μπορουσα να αναπνευσω και πολλα αλλα. Πρωτα πηγα στο κεντρο υγειας και οταν ειδα οτι χειροτερευα τοτε πηγα σε 2 ψυχολογους, το καλο ηταν οτι και η 2 μου προτειναν διαφορετικα χαπια.
26-02-2018, 17:34 #54
26-02-2018, 17:36 #55
26-02-2018, 17:46 #56
26-02-2018, 18:16 #57
26-02-2018, 20:14 #58
Περίεργο κι εγώ πιστεύω στο Θεό αλλά δεν με θεράπευσε κι η αρρώστια μου μοιάζει πολύ με τη δικιά σου γιατί τις έχω κάνει και πράξη τις αυτοκτονικές τάσεις... Όσον αφορά τον πνευματικό που μου λες 1ον σε κάποιον μου είχα πάει έμαθα αργότερα από πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης μου ότι είχε αποκαλύψει μυστικό εξομολόγησης και 2ον προχθές μίλησα μ' έναν πάτερ και μου είπε εμμέσως πλην σαφώς ότι είμαι αμαρτωλή επειδή έχω κάνει έρωτα με άνθρωπο που αγαπούσα... Κι από χθες νιώθω χειρότερα... Ο Χριστός κατά τα άλλα κήρυττε την αγάπη, μάλλον οι παπάδες δεν το κατανοούν αυτό...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
26-02-2018, 20:22 #59
Το επιβεβαιώνω... Πριν λίγες μέρες μίλησα στο τηλέφωνο με την ψυχολόγο μου και δεν άκουσε καλά τι της έλεγα σε κάποια φάση (επειδή ανέφερα τη λέξη "χάπι") και μου είπε επί λέξη "εγώ δεν μπορώ να σου δώσω χάπι" και μετά της επανέλαβα τι είχα πει και συνεννοηθήκαμε...
Εν τω μεταξύ, αυτή τη στιγμή ο πατέρας μου είναι στο νοσοκομείο επειδή τον πονούσε το νεφρό του και του έκαναν ένεση για τον πόνο απ' ότι κατάλαβα απ' το τηλέφωνο, μάλλον κακώς πήγε, έπρεπε να προσευχηθεί και θα του περνούσε... Θα τον γιάτρευε ο Θεός...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
26-02-2018, 21:15 #60
1. Για να γνωρίζει "το πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης σου" ότι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΠΑΠΑΣ αποκάλυψε μυστικό εξομολόγησης, θα έπρεπε να είναι μπροστά όταν ο παπάς το αποκάλυπτε στον όποιο τυχόντα. Θες να μας το εξηγήσεις αυτό;
2. Μάλλον μπερδεύεις την αγάπη όπως την εννοούν οι Rocco Siffredi ή η Chasey Lain με αυτή την οποία εννοούσε ο παπάς... Μπορεί όμως και να σε παρεξήγησε. Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.Last edited by Aeon; 27-02-2018 at 15:47.