Results 61 to 75 of 96
Thread: Ψυχιατρικη κλινική
-
26-02-2018, 22:12 #61
Σ' εσένα δεν θέλω να εξηγήσω τίποτα... Μην μου απευθύνεις το λόγο!
Το δεύτερο σχόλιο σου είναι εντελώς σεξιστικό κι απαράδεκτο αλλά μάθε ότι δεν ντύνομαι προκλητικά πόσο μάλλον μέσα στην εκκλησία! Και πώς τολμάς να μου αναφέρεις πορνοστάρ; Ουδεμία σχέση έχω μ' αυτή την κατηγορία! Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για την προσβολή σου!
Είσαι τρομερά φτηνός!
Α και που είσαι; Το πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης μου μόνο στον παπά το είχε πει αυτό άρα ΝΑΙ, μόνο αυτός μπορούσε να το πει και το έκανε και μετά όλοι κοροϊδεύαν το συγγενικό μου πρόσωπο...Last edited by Aeon; 27-02-2018 at 15:48.
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
- 26-02-2018, 22:20 #62
Βρε Κυκνε μην τσιμπας ουτε απο τις βλακειες του παπα ουτε απο τις βλακειες του Μ87. Δε σου χρειαζεται να κανεις βηματα πισω σε αυτον τον τομεα, μονο μπροστα, δεν υπαρχει λογος να παιρνεις γνωμες παπαδων για το αν ειναι ενταξει να κανεις ερωτα με το συντροφο σου.
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
26-02-2018, 22:26 #63
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Last edited by Aeon; 27-02-2018 at 15:48.
26-02-2018, 22:27 #64
Savatage, να σου εξηγήσω... Εγώ πιστεύω πολύ στο Θεό... Κι όντως νιώθω ότι έχω αμαρτήσει κι έχω εξομολογηθεί κι εγώ όπως έγραψα παραπάνω... Αλλά ναι, προσωπικά δεν θεωρώ ότι η αγάπη είναι αμαρτία κι όταν λέω αγάπη με καμία δύναμη δεν εννοώ αυτά που δείχνουν οι τσόντες... Ούτε το να κοιμάσαι κάθε βράδυ και με άλλον και τώρα νιώθω βαθιά προσβεβλημένη που με συγκρίνει με πορνοστάρ κι επίσης το σχόλιο για το ντύσιμο είναι σαν αυτό που ρωτάνε στα δικαστήρια σε περιπτώσεις βιασμού, "τι φορούσατε;" Έχω άδικο; Είμαι πολύ ταραγμένη τώρα απ' αυτά που μου είπε ο Μ87... Η ολοκληρωμένη μου σχέση ήταν μόνο μία κι αυτός μου μιλάει λες και μιλάει σε *****... Είναι άδικο!
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
26-02-2018, 22:29 #65
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
26-02-2018, 22:30 #66
Το ξέρω γιατί μου το είπε ένας φίλος που βλέπει τσόντες, εγώ δεν κανελώνω τίποτα!
Καλή τύχη με τις δικές σου ακραίες ιδέες ότι κάποιος κατέγραφε... Γύρνα το ταινία... Μην μου ξαναμιλήσεις ποτέ σου! Εγώ δεν σου απαντάω ποτέ μετά από την προσβολή που μου έκανες! Ας ήσουν φούξια μέχρι το κόκκαλο, είναι πολύ καλύτερο αυτό παρά ο τρόπος που φέρεσαι! Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.Last edited by Aeon; 27-02-2018 at 15:49.
26-02-2018, 22:32 #67
Τον έβρισα ήδη και δεν μετανιώνω, ας μου στείλουν και προειδοποίηση, πάλι δεν θα μετανιώσω...
"Άνθρωπος" που χτυπάει κάποιον εκεί που πονάει, είναι ότι χειρότερο υπάρχει...
Τώρα κλαίω... Και δεν με νοιάζει που θα χαρεί που θα το δει... Το γράφω σ΄εσένα για να με βοηθήσεις, μην με αφήσεις μόνη μου τώρα αν γίνεται...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
26-02-2018, 22:33 #68
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Last edited by Aeon; 27-02-2018 at 15:50.
26-02-2018, 22:36 #69
Ακουσε με Κυκνε. Το ομορφοτερο πραγμα στον κοσμο ειναι να κανεις ερωτα με τον ανθρωπο που αγαπας και σε αγαπαει. Ειναι μια ενωση φυσικη για την οποια δε θα επρεπε να εχεις ενοχες.
Αν εχεις να μετανιωνεις για κατι, ειναι το γεγονος οτι αφησες τη μανα σου να στερησει τη γυναικεια σου πλευρα, πεταξες στην ακρη τις αναγκες σου και ολα οσα αξιζες να ζησεις, για την εγκριση της.
Μολυνση ειναι αυτο που σου εκανε. Δεν ειναι μολυνση οτι εκανες ερωτα με τον συντροφο σου.
Γυρνωντας πισω, σκεψου να μην το ειχες κανει. Θα ειχες ολο το βαρος που εχεις τωρα συν το οτι ποτέ σου δε ειχες ολοκληρωσει κιολας και θα ενιωθες καθυστερημενη.Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
26-02-2018, 22:45 #70
Κι όμως έχω, τις παλεύω όμως... Αλλά να πω ότι τις έχω αποτινάξει εντελώς δεν μπορώ να το πω... Θα σου πω κάτι... Σε μερικές προσωπικές στιγμές τότε ένιωθα ενοχές κι επειδή μερικές φορές με έκαναν να νιώθω καλά κάποια πράγματα...
Αλλά για τη μαμά μου έχεις δίκιο και πάνω σ' αυτό έχω να σου πω κάτι θετικό, το πρωί είχαμε μια συζήτηση και της είπα ότι κακώς μου είχε κάνει φασαρία τότε που είχε έρθει ο πρώην να με δει και κοιμηθήκαμε σε ξενοδοχείο και συνεπώς δεν γύρισα σπίτι το βράδυ επειδή είχα μόνο μια νύχτα να τον δω, το πρωί έπρεπε να γυρίσει στην Αθήνα... Και της είπα "μην κάνεις ότι δεν ήθελες να σου κάνουν" αναφερόμενη στον πατέρα της που ήταν πολύ αυστηρός ακόμα κι όταν η μαμά μου ήταν αρραβωνιασμένη και μου είπε ότι το θεωρεί ακραίο το να μην κοιμάμαι σπίτι μου αλλά της έδωσα να καταλάβει ότι αυτό μπορεί να ξανασυμβεί αν βρεθεί κάποιος που ν' αξίζει ξανά στο δρόμο μου... Έχω και κάτι άλλο να σου πω, αλλά να ηρεμήσω λίγο πρώτα γιατί τώρα δεν μπορώ με τίποτα...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
26-02-2018, 22:48 #71
26-02-2018, 22:53 #72
Ναι, και σ' αυτό έχεις δίκιο... Είχαν κοιμηθεί μαζί και πριν παντρευτούν... Η ίδια μου το είπε μάλιστα... Και σήμερα είπε ότι όταν ο πατέρας της δεν την άφηνε να πάει να δει τον πατέρα μου εκεί που υπηρετούσε όταν τον πήραν φαντάρο πάτησε πόδι... Ε, αφού το πάτησε αυτή μια χαρά δικαίωμα έχω να το πατάω κι εγώ...
Τώρα για το παρελθόν ότι έγινε έγινε με τον πρώην μου, τελείωσε πια... Αλλά δεν ξέρω αν θυμάσαι ένα θέμα που είχα ανοίξει παλιότερα, πες μου πώς θα τα καταφέρω να το ξανακάνω με άλλον πρώτη φορά; Νομίζω ότι αν δεν του πω "αγνόησε όποια αρνητική μου αντίδραση" δεν πρόκειται να μπορέσω... Αλλά θυμάμαι που κανείς δεν συμφωνούσε μ' αυτό, δεν θυμάμαι τώρα αν είχες γράψει κι εσύ...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
26-02-2018, 22:56 #73
Κατι θυμαμαι. Βρες τον ενδιαφερομενο εσυ και μη σκας για τη συνεχεια, θα σε προετοιμασουμε εμεις πριν φτασετε εκει και ολα θα πανε πολυ καλυτερα απο την προηγουμενη φορα.
26-02-2018, 22:59 #74
26-02-2018, 23:02 #75