Lyrica - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29

Thread: Lyrica

Senior Member
    Οχι , δε σε ξαναεπιασε το σιπραλεξ επειδη τοκοψες αποτομα , σιγουρο αυτο .......... το σεροξατ δεν σου ' παει ' σαν φαρμακο ........... ναι , ενας που δεν εχει κτθλψη , εχει και λιγοτερο αγχος , συνηθως ο κτθλπτκος εχει καποιο αγχος αλλα οχι κατι τρομερο , αν εχει πολυ, παμε σε αλλες παθησεις/καταστασεις ......

MikeStam 3
    Guest
    μπερδευτηκα αρκετα ειπες σιγουρο για το σιπραλεξ δν με ξαναεπιασε επειδη το κοψα αποτομα δηλαδη οτι δν φταιει οτι το κοψα αποτομα η οτι φταιει?και που καταλαβες οτι το σεροξατ δεν μου παει σαν φαρμακο ?

MikeStam 3
    Guest
    το σιπραλεξ σιγουρα δν με παει αφου το προσθεσαμε στο γουελμπουτριν και λιγα πραγματα για το ανχος που κτλβες εσυ οτι το σεροξατ δν με πιανει εκτος και αν εννοεις απο θεμα καταθλιψης

Senior Member
    Quote Originally Posted by MikeStam 3 View Post
    μπερδευτηκα αρκετα ειπες σιγουρο για το σιπραλεξ δν με ξαναεπιασε επειδη το κοψα αποτομα δηλαδη οτι δν φταιει οτι το κοψα αποτομα η οτι φταιει?και που καταλαβες οτι το σεροξατ δεν μου παει σαν φαρμακο ?
    Ναι , ειπα οτι δεν φταει οτι τοκοψες αποτομα το σιπραλεξ και τωρα δεν σε πιανει ..............στην #15 λες ο ιδιος οτι δεν σου εκανε τιποτα το σεροξατ , παντα στην κτθλψη , αφου αντικαταθλιπτικο ειναι ..........δεν λεω αυθαιρετα πραματα ....... το μονο που κανει σοβαρη αγχολυση απο αντικαταθλιπτικα ειναι το ρεμερον .......

MikeStam 3
    Guest
    ρε φιλε καλοπροαιρετα στο λεω μιλας λιγο σαν γιατρος απο που και ως που το ρεμερον κανει σοβαρη αγχολυση απο τα αντικαταθληπτικα μονο?δν εχει καν ενδειξη για καμια αγχωδη διαταραχη?μηπως το λες για τον εαυτο σου αυτο? το σεροξατ ειπες για καταθλιψη νομιζα εννοουσες και για το ανχος

Senior Member
    Mα εσυ με ρωτας , δεν μιλαω αυθαιρετα .......... ποτε δεν λεω την γνωμη μου , εκτος αν ερωτηθω .......... οσο για το οτι μιλαω σαν γιατρος , αμα εχεις παρε δωσε με γιατρους και φαρμακα 18 χρονια , και ταχεις παρει ολα ταντικαταθλιπτικα , και και οχι μονον , καπου κι ο ιδιος μαθαινεις τα περι κτθλψεως , αμα με ρωτησεις για αλλη ασθενεια , δεν εχω ιδεα .........
    θα μπορουσα να κανω διατριβη πανω στην κτθλψη , με οσα εχω μαθει , διοτι μελετω κιολας , αλλα δεν υπαρχει υποκαταστατο της ιδίας εμπειριας ...............
    αμα δεν σου αρεσουν αυτα που γραφω , σταματα να με ρωτας , τοσο απλα ............. εγω παω να βοηθησω , και δεχομαι κριτικη κι απο πανω , δεν ειναι δικαιο .....
    βαλε και το οτι ειμαι και 56 χρονων ...... και εχω μιλησει με πολλα παιδια απο δω μεσα για τις περιπτωσεις τους ,..........
    Last edited by Macgyver; 05-04-2018 at 06:48.

MikeStam 3
    Guest
    μακ ηρεμησε κουβεντα κανουμε και συγνωμη αν σε εθιξα απλα και γω πανω στην απελπισια μου δεν ξερω τι να κανω τα χω παιξει ειμαι μες τις ανασφαλειες δεν σου κανω κριτικη απλα αυτα που λες π.χ οτι μονο το ρεμερον κανει σοβαρη αγχολυση μονο απο αντικαταθληπτικα μου δημιουργησε μια εντονη ανασφαλεια οτι δν θα με πιασει το σεροξατ στο αγχος και εγω μιλαω αποκλειστικα για γαδ και κοινωνικη φοβια τωρα ασε την καταθλιψη
    οταν λες οτι μονο το ρεμερον κανει σοβαρη ανχολυση αυτο το διαπιστωσες στον εαυτο σου η στο ειπε ο γιατρος σου?

Senior Member
    OK. , το ρεμερον ειναι γενικως γνωστο οτι κανει καλη αγχολυση , τοχουν διαπιστωσει κι αλλα μελη , τοχω διαπιστωσει κι ο ιδιος ............. εχει ομως ενα μειονεκτημα , ανοιγει σε πολλους την ορεξη , εγω ειχα παρει 15 κιλα σε 4 μηνες ....... αλλα αν μιλας για ΓΑΔ , δεν επαρκει κανενα αντικαταθλιπτικο για την ασθενεια αυτη ................. δεν ξερω αν θα σε πιασει το σεροξατ , νομισα απο τα γραφομενα σου οτι εσυ το εγραψες , δεν μπορω να προβλεψω ποιο αντικαταθπλιπτικο θα σε πιασει , αλλα το ρεμερον εχει βοηθησει πολυ κοσμο ....... στην αρχη θα σου φερει υπνηλια , σε μερικες μερες περναει ......
    περασμενα , ξεχασμενα , μερες που ειναι .....

MikeStam 3
    Guest
    μακ παλι δν σε πολυκαταλαβαινω απο που εχεις βγαλει το συμπερασμα οτι κανενα αντικαταθληπτικο δν επαρκει για την γαδ αφου εχουν εγκριθει για την γαδ δηλαδη τι επαρκει για την γαδ οι βενζο μονο?εγω βεβαια πιο πολυ μιλαω για κοινωνικη φοβια αυτη ειναι η κυρια μου ασθενεια το σεροξατ μηπως σου ειπα οτι για την καταθλιψη οτι δν με πιασε??
    οσο για το ρεμερον το χω δοκιμασει οταν ειχα καταθλιψη μου το συνδυασε με το εφεξορ αλλα τωρα ειχα την καταθλιψη δν ειχα στο μυαλο μου το αγχος αν θα με πιασει στο αγχος γιατι ημουν φουλ απαθης ασε που με ειχε καθηλωσει στην υπνηλια ωρες ατελειωτες

Senior Member
    Δυστυχως δεν ξερω πολλα πραματα απο ΓΑΔ , οποτε μην γραφω μπουρδες ........... ουτε απο κοινωνικη φοβια ξερω πολλα , μιας και ουτε απο αυτην δεν εχω ........ πραματι το ρεμερον φερνει υπνηλια , αλλα μετα απο μια βδομαδα σεμενα επαψε να φερνει ....... απαθεια , ναι φερνει .......
    δεν μπορω να σε βοηθησω αποτελεσματικα διοτι οι γνωσεις μου περιοριζονται στην κτθλψη , την οποια εχω .......
    ενα μελος που ειχα επαφη παλια που ειχε ΓΑΔ , επαιρνε κι αλλα φαρμακα εκτος απο αντικαταθλιπτικο ...... δεν θυμαμαι ποια ομως , ειναι φαρμακα που δεν ταχω παρει ποτε .......

MikeStam 3
    Guest
    Δηλαδή δεν είχες ποτέ συμπτώματα γαδ η κοινωνικης φοβίας τα ζαναξ τότε γιατι τα άρχισες;

Senior Member
    μακ ηρεμησε κουβεντα κανουμε και συγνωμη αν σε εθιξα απλα και γω πανω στην απελπισια μου δεν ξερω τι να κανω τα χω παιξει ειμαι μες τις ανασφαλειες δεν σου κανω κριτικη απλα αυτα που λες π.χ οτι μονο το ρεμερον κανει σοβαρη αγχολυση μονο απο αντικαταθληπτικα μου δημιουργησε μια εντονη ανασφαλεια οτι δν θα με πιασει το σεροξατ στο αγχος και εγω μιλαω αποκλειστικα για γαδ και κοινωνικη φοβια τωρα ασε την καταθλιψη
    οταν λες οτι μονο το ρεμερον κανει σοβαρη ανχολυση αυτο το διαπιστωσες στον εαυτο σου η στο ειπε ο γιατρος σου?
    Άνθρωπέ μου πήγαινε μίλα με έναν γιατρό και άσε το ίντερνετ. Ωραίο να παίρνεις γνώμες και να διαβάζεις εμπειρίες άλλων μελών, αλλά ποιό φάρμακο κάνει για την περίπτωσή σου θα το κρίνει ΜΟΝΟ ο γιατρός που σε παρακολουθεί! Και εμένα μου έχουν πει ότι μιλάω σαν γιατρός, έχω και εγώ πάρε δώσε με γιατρούς και εμπειρίες από το οικογενειακό περιβάλλον, αλλά δεν λέω σε κανέναν να πάρει το α και όχι το β φάρμακο. Μιλάμε μόνο για τις δικές μας εμπειρίες και των δικών μας ανθρώπων. Δεν σημαίνει πως και εσύ θα βιώσεις τα ίδια. Η κάθε περίπτωση και ο κάθε οργανισμός ανταποκρίνεται διαφορετικά. Μόνο άγχος σου προκαλεί αυτό που κάνεις τώρα και είναι επικίνδυνο και ενάντια στους όρους χρήσης του φόρουμ να σου προτείνει κάποιος φάρμακα ή να μιλάει σαν ειδήμων χωρίς να είναι. Εμένα μια γιατρός μου είχε γράψει σεροξατ για ΙΔΨ, η οποία είναι η πιο βαριά από τις αγχώδεις διαταραχές. Είναι λέει το πιο κατάλληλο. Κάποιοι δεν έχουν δει αποτέλεσμα. Άλλο κατάθλιψη, άλλο γαδ, άλλο ιδψ, άλλο κοινωνική φοβία. Το ρεμερον μπορεί να βοηθάει στο άγχος της κατάθλιψης που ΣΙΓΟΥΡΑ είναι διαφορετικό και από το άγχος της γαδ και από το άγχος της ιδψ. Επίσης μπορεί να έχεις αγχώδη διαταραχή και να μην σου γράψουν καν ηρεμιστικό παρά μόνο σε συγκεκριμένες περιστάσεις. Μίλα με τον καινούριο σου γιατρό... Και σίγουρα μην ξανακόψεις ΠΟΤΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ απότομα οποιοδήποτε φάρμακο. Υποτροπιάζεις άσχημα, ίσως γι' αυτό να μην σε πιάνει πλέον, επειδή υποτροπίασες και ΙΣΩΣ χρειάζεσαι μεγαλύτερη δόση. Δεν ξέρω όμως, κάνω απλά μια υπόθεση. Με τον γιατρό σου πρέπει να μιλήσεις.

Senior Member
    Δηλαδή δεν είχες ποτέ συμπτώματα γαδ η κοινωνικης φοβίας τα ζαναξ τότε γιατι τα άρχισες;
    Κατ αρχην θα συμφωνησω με τον blackbird , εχω γνωσεις μονο πανω στην κτθλψη ............τα ζαναξ μου ταγραφε ενας 'καλος ' γιατρος , , μουγραφε πολλα , μιλαμε για την προηγουμενη δεκαετια , κι εγω δεν ηξερα με τι εμπλεκα , και βρεθηκα στο τελος εθισμενος στα ζαναξ , αφου μουγραφε 9-10 κουτακια το διμηνο !! ασε , αμα δεν ξερεις , και πεσεις στον(α) καταλληλο γιατρο , οπως εγω , την πατησες ....... μαλλον ταπαιρνε απο την pfizzer , δεν υπαρχει αλλη εξηγηση ......το 2010 συνταξιοδοτηθηκε , αλλα εγω εμεινα με τον εθισμο .....

MikeStam 3
    Guest
    Αγορίνα μου μιλαω με γιατρό πήγα σε καινούργιο γτ η παλιά με κατέστρεψε μου δώσε το γουελμπουτριν για την κατάθλιψη αλλά αυτό μου επιδείνωσε την ανχωδη διαταραχή και το πήγε και στα 300 μάλιστα μπας και πιάσε η ηλίθια με κατέστρεψε κ τώρα έχω ανχος ακόμα κ με τους γονείς μου ο καινούργιος μου γιατρός μου είπε ότι έπρεπε να προστεθεί SSRI κτλβες τώρα γτ ροταω οι γιατροί με κάναν τόσο ανασφαλή π αναγκάζομαι να ροταω εδώ μεσα

Page 2 of 2 FirstFirst 12