Results 16 to 30 of 37
Thread: τον εβαλα ignore list
-
06-04-2018, 15:28 #16
Καλησπέρα? Διάβασε εδώ μέσα να δεις πόσες περιπτώσεις...
Έχω παιδί φίλης μου που έχει πάθει ψύχωση από χρήση κάνναβης. Πήγε φοιτητής σε άλλη πόλη και μέσα σε τρία χρόνια κάπνισε το μισό βαπόρι απ την Περσία. Γύρισε άρρωστος, χωρίς να έχει κληρονομικότητα, χωρίς να έχει πιεστεί από κάτι δυσάρεστο.
- 06-04-2018, 15:53 #17xaka10Guest
Κοιταξε η φαρμακευτικη κανναβη ειναι σε σιροπι και δεν ειναι καπνιστη που εκανα εγω απο τη στιγμη που την καπνιζεις παυει να εχει καθε θεραπευτικο οφελος.Δευτερον η φαρμακευτικη κανναβη δεν εχει καθολου τετραυδροκανναβιολη ή εχει απειροελαχιστη της ταξης του 0,5 με 0,8 % και εχει κανναβιολη που ειναι θεραπευτικη για ψυχικες παθησεις. η κανναβη που κυκλοφορει σημερα εχει 20 με 25% τετραυδροκανναβιολη και σχεδον καθολου κανναβιολη.Η τεραδουκανναβιολη ειναι υπευθυνη για ψυχιατρικες παθησεις σε ευπαθη ατομα ενω η κανναβιολη προστατευει τον εγκλεφαλο απο τις βλαβερες επιπτωσεις της τετρδοκανβιολης ή αλλιως THC στα αγγλικα.
06-04-2018, 15:56 #18xaka10GuestΧιλιετιες πριν η κανναβη δεν προκαλουσε παραισθησεις ηταν απλο φυτο αλλα αρχισε να γινεται παραισθησιογονα με την εξελιξη της φυσης για να προσταυεται απο τα ζωα και να μην την τρωνε αρχισε να αναπτυσει παρασιθησιογονες ουσιες την λεγομενη τετραυδροκανναβιλη ετσι ωστε οταν τα ζωα που την ετρωγαν να εμφανιζουν ακποια συμπτωματα και να τα αποτρεπει στο μελλον να την ξαναφανε
06-04-2018, 15:58 #19xaka10GuestΟι γιατροι απεδωσαν εκει την αιτια ψυχωσης με εναν ορο οτι σιγουρα ειχα και προδιαθεση γιατι τοσοι καπνιζουν και δεν παθαινουν ολοι μη σου πω η συντριπτικη πλειοψηφια των χρηστων κανναβης δεν εμφανιζει ποτε μονιμη ψυχωση
06-04-2018, 16:01 #20xaka10GuestΕλπιζω να σε καλυψα στις ερωτησεις σου
06-04-2018, 16:06 #21
απο αυτο και μονο φαινεται οτι δεν εχεις καταλαβει για πιο λογο μιλαω προσωπικα αντι να τα λεω δημοσια και σιγουρα σε αυτο δεν οφειλεται το οτι με νιαζει το τι θα πουν για μενα γιατι εμενα το μονο που με ενδιαφερει πραγματικα ειναι αν εχω δικιο η οχι σε οτι σκεφτομαι
ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΠΛΟς ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΙΟΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ νομιζεις οτι με νιαζει ΕΜΕΝΑ αν τα διαβασουν οι αλλοι? εμενα δε με νιαζει ουτε απο που βγαινει ο ηλιος οχι γιατι ειμαι κακος αλλα επειδη σκεφτομαι οτι αν με ενιαζε θα εβρισκαν απο κει πατημα για πολεμο νευρων.. οταν λοιπον δε σκεφτομαι καθολου τον εαυτο μου και ολο τους αλλους οτι και να διαβασω για μενα ειναι το ιδιο
06-04-2018, 23:56 #22
τουλαχιστον δε εβαλες και σε ινκνορ λιστ και τον εαυτο σου κατι ειναι και αυτο
07-04-2018, 19:58 #23
Εν μέρει, η απορια μου ακομα παραμενει, δεν πείστηκα για να ειμαι ειλικρινης. Όπως γραφει και η Κασσανδρα πιο πανω ειναι πολλες οι περιπτωσεις που η χρηση πυροδότησε ψύχωση. Εχω και ζωντανο παραδειγμα στο συγγενικο μου κύκλο οπως εγραψα και πιο πανω, Σε ευχαριστω ομως παρα πολυ κι ευχομαι να πανε ολα καλα
07-04-2018, 20:45 #24
προσωπικα στις αρχες ειχα ξενερωσει αρκετες φορες με τον Αλεξη, αλλα με τον καιρο καταλαβα οτι εκαμα λαθος.
Το ιδιο επαθε κι αλλο μελος του φορουμ εκτος απο εσενα "makaris90" πριν κανα μηνα, κι εσπευσα σαν χαζος να τον υπερασπιστω, με αποτελλεσμα να βρω τον μπελα μου! δεν εχει αναγκη ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ κι καθε Αλεξανδρος απο υπερασπιση, απλα , ολα αυτα, ολες αυτες οι ασκοπες παρεξηγησεις συμβαινουν γιατι οπως πολυ σωστα ανεφερες ΜΑΚΑΡΕ εχεις, εχει, εχουμε ολοι μας καποιο προβλημα με την ψυχολογικη μας καασταση, εξαλου δεν θα μπαιναμε εδω μεσα αν ειμασταν μια χαρα!! χαχα, θα γραφαμε σε φορουμ οπου εχουν σχεση με σπορ, ομαδες, η με γρηγορα αμαξια η σε φορουμ για σεξ( οπου ισως θα ηταν κι το καλητερο απο ολα για μενα χαχαχα) .
Κατα την ταπινη μου γνωμη το προβλημα στο φορουμ δεν ειναι τα ατομα οπου εχουμε προβληματα, δεν ειμαστε προβλημα οσοι ακολουθουμε καποια θεραπεια με η χωρις φαρμακα, εμεις οπου εχουμε την ατυχια να εχουμε ψυχικες ασθενειες ειναι λογικο καποιες φορες να ερθουμε σε αψυμαχια μεταξι μας, το προβλημα ειναι εκεινες και εκεινοι οπου μπαινουν εδω μεσα απλα για να γραφουν , αυτες- αυτοι οπου δεν εχουν κανενα απολυτος προβλημα η εχουν μια μικρη μελαγχολια η απλα τσακοθηκαν με τον γκομενο τους για μια βδομαδα κ μπανουν εδω μεσα για να διαβασουν κι να γνορισουν ατομα με πραγματικα προβληματ, το κανουν αυτο για να πουν "αα κοιτα αυτους ποσο χαλια ειναι, καλ ειμαι εγω μωρε"
Να μενανε εκει καλα θα ηταν δυστυχως γραφουν κι βλακειες, η το παιζουν γιατροι! μας λενε τι να κανουμε, μας λενε ποιος εχει δικιο , ποιος οχι, μας κανουν κι κουμαντο στο τι θα λεμε! αυτες ειναι το προλημα του φορουμ
Τελευταια φορα οπου "εκραψα" μια τετοια ευτυχως "μαζευτικε" απο εκει οπου εκανε την γιατρο κι εκαμε παρατηρησεις σε ολους μας το γυρισε κι αρχισε να γραφει με πολυ φυλικο χαρακτηρα, πλεον γραφει με κλιμα αληλλεγγυης αν κι ειναι φανερα υποκροτικο , κι το κανει μονο κι μονο διοτις νομιζει οτι θα κερδισει την αναγνορηση η θα μπορεσει να ειναι αρεστη στο φορουμ, το γιατι το κανει δεν με ενδιαφερει το καλο ειναι παντος οτι σταματησε να κραζει τον κοσμο κι ας επρεπε εγω να γινω ο κακος! δε με πιραζει ,εξαλου εχω τοσο -τοσα προβληματα οπου δυστυχως αυτο ειναι αδιαφορο,
07-04-2018, 21:08 #25
γιατι οπως πολυ σωστα ανεφερες ΜΑΚΑΡΕ εχεις, εχει, εχουμε ολοι μας καποιο προβλημα με την ψυχολογικη μας καασταση,
07-04-2018, 21:51 #26xaka10Guestεχω προβλημα με την οργη μου σκεφτομαι συνεχεια οτι ο αλλος θελει επιτηδες να με βλαψει ειτε ψυχολογικα ειτε οικονομικα και βλεπω ολο τον κοσμο κακο βασανιζομαι συνεχεια απο αρνητικες σκεψεις βλεπω και αυτα που μου εχουν συμβει και εχω σχηματισει πολυ κακη γνωμη για τον κοσμο υπαρχουν και εξαιρεσεις υπαρχουν καλοι ανθρωποι αλλα οταν αρρωστησα στα 15 και μετα παροτι ημουν ψηλος για την ηλικια μου αλλα αρκετα αδυνατος επεφτα θυμα διακρισεων απο καθηγητες και συμμαθητες μου με σφαλιαρες και ουτω καθεξης και ειδα οτι οταν αρρωστησα αντι να με βοηθησουν να το ξεπερασω ή τουλαχιστον να μην ασχολουνται μα κακο τροπο εναντιον μου με χειροτερευαν με τη συμπεριφορα τους και αρχισα σιγα-σιγα να βλεπω οτι ο κοσμος ειναι αρκετα κακος και αν δει αδυναμια θα σε σπρωξει πιο κατω στο γκρεμο σαν να θελει να σε εξαφανισει απο προσωπου γης.Σημειωτεον εχασα και μια σχολικη χρονια απο το σχολειο για να συνελθω καπως απο το προβλημα υγειας που περασα.
07-04-2018, 22:03 #27xaka10GuestΣυνεχιζοντας αντιμετωπισα ρατσισμο κα απο τους ψυχιατρους πηγαινα πιο παλια σε ιδιωτη ψυχιατρο παροτι ειχα νοσηλευτει σε ψυχιατρικες κλινικες και μου επαιρνε 100 ευρω για 20 λεπτα που με κοιταγε και ουτε με συμβουλεψε ποτε για επιδομα και τα δικαιωματα μου σαν ασθενης και οταν μου εδωσε ενα ψυχοφαρμακο και μου ανεβηκαν τα ηπατικα ενζυμα στο Θεο τον ενημερωσα και του ειπα γι αυτην την παρενεργεια και του λεω θα εχω προβλημα με το συκωτι μου και η απαντηση του ηταν να το συνεχισω αν δεν θελω να ξαναμπω στην κλινικη και του λεω αμα καταστραφει το συκωτι μου τι θα κανω και μου απανταει θα πεθανεις διχως να νοιαζεται για την υγεια μου και απο τοτε ειπα δεν ξαναπληρωνω ψυχιατρο ποτε στη ζωη μου μεχρι που να πεθανω αλλα επειδη τους εχω αναγκη και πρεπει να μου γραφουν τα φαρμακα και να τα παιρνω για να ειμαι σε μια ανεκτη κατασταση πηγα σε εξωτερικα ιατρεια ψυχιατρικης κλινικης που δεν εχω νοσηλευτει (και εχω ανοιξει σχετικο θεμαμε αυτην την κλινικη) αλλα μου ειχαν πει να νοσηλευτω και εκει αλλα αρνηθηκα.και οταν βλεπεις τοση σκληραδα απο τους γυρω σου αλλα και απο συγγενεις που δεν νοιαζονται για τη κατασταση μου και με βριζουν τρελο και να με κλεισουν με εισαγγελικη εντολη μεσα χωρις να συντρεχει λογος νοσηλειας και δεν αναφερομαι σε γονεις αλλα σε θειους που για κληρονομικα θεματα βγαζουν εναν πολυ κακο εαυτο συν το πρβλημα υγειας που αντιμετωπιζω με καναν αυτο που ειμαι σημερα να θεωρω οτι ολοι θελουν να με ειρωνευτουν προσβαλλουν και τα λοιπα
07-04-2018, 22:10 #28
Καταρχασ ηρεμησε τα ιδια προβληματα εχω κι εγω συμμαζεψου κανε γυμναστικη βρεσ δουλεια δεν ξερω τι θα κανεισ αντιμετωπισε το οσο μπορεισ γιατρο χωρισ λεφτα ξεχνα το
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
08-04-2018, 00:37 #29
το θεμα δεν ειναι τι εχει καπιος αλλα ποσο το ελεγχει καπιες φορες πχ εσυ φαινεται οτι δε το ελεγχεις καθολου αυτο προσπαθουσα να σου πω
08-04-2018, 03:06 #30xaka10GuestΚοιταξε δουλεια ειχα βρει και απασχολιομουν χωρις ενσημα αλλα απο το πολυ στρες παρολο που για αλλους θα ηταν χαλαρα εχω χειροτερα θεματα απο πριν και αναγκαστηκα και σταματησα γιατι ημουν ετοιμος να μπω σε κλινικη.οσον αφορα το γυμναστηριο εχω γραφτει απλα δεν εχω παει πολλες φορες παω σχεδον πολυ σπανια.ψυχιατρο δεν ξαναπληρωνω θα πηγαινω ειτε του δημοσιου ειτε εοπυ δεν θα δινω 50 αρια και 100 αρια για να μου γραφουν φαρμακα και να ειναι ψυχροι και οταν τους χρειαζομαι εκτος γραφειου να μου λενε θα τα πουμε στο ραντεβου για να παρουν τα λεφτα.και στο κατω κατω δεν κανουν καμια εγχειρηση γιανα τους πληρωνω ουτε παω για πρωτη φορα για να παρω μια ιδεα.φαρμακα γραφουν και απο κει και επειτα αν σε πιανουν τα φαρμακα εχει καλως αν δεν σε πιανουν σου δινουν αλλα πειραματα κανουν.και κατι αλλο τον Αλεξανδρο τον εβγαλα απο την λιστα των μπλοκαρισμενων αγιες ημερες που ειναι δεν πρεπει να κρααω κακια αμα εχει τσαντιστει μαζι μου ας με κανει ο ιδιος μπλοκ εγω δεν το ξανακανω και θα δω τι μπορω να κανω να μην πειραζομαι το παραμικρο και ναελεγχω το θυμο μου γιατι πανω στον θυμπ λεω πολυ ασχημα πραγματα που δεν τα εννοω και συμβαινει και στη παγματικη μου ζωη οχι μονο στο φορουμ