Πώς πείθεις καποιον κοντινό σου να λάβει βοηθεια; - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 174
    Σας ευχαριστω ολους για τις σκεψεις και τις προτασεις σας. Συνεχιζω να προσπαθω να του θυμισω την αγαπη και τη λυτρωτικη της δυναμη. Θα ενημερωσω εδω αν εχουμε καποια εξελιξη.

Ψυχραιμία και καλή δύναμη terpsis! Όλα να πάνε κατ ευχήν!

Νεοτερα λοιπον αλλα οχι ξεκαθαρη εικονα.
    Εκανε μια σειρα εξετασεων στο νευρολογο κ σε καποιο εργαστηριο κ βρεθηκε οτι η κυστη επιφυσης προκαλει δυσλειτπυργια στα εγκεφαλικα κυματα θητα. Ο γιατρος συνεστησε μια αγωγη ωστε να μην εχει μεγαλες συναισθηματικες διακυμανσεις. Την ξεκινησε εδω κ ενα μηνα περιπου. Αλλες φορες ειναι ηρεμος κι αλλες ειναι στα προθυρα της οργης χωρις αναλογη αιτια.
    Η συμπεριφορα του κυμαινεται απο ασταθης σε ηρεμη κ εως οργισμενη αν κ λιγοτερες φορες τωρα.
    Οι πονοκεφαλοι που ηταν σε καθημερινη βαση σταματησαν. ωστοσο για καποιες μερες σταματησε την αγωγη κι εκανε επεισοδιο με βρισιες απειλες θυμο παλι.
    Μια τρυπα στο νερο, μια ανωφελη κ δυσαρεστη κατασταση που πολλες φορες δεν αντεχεται.
    Και δεν δεχεται να επεξεργαστει την πιθανη συσχετιση της συμπεριφορας του με την κυστη επιφυσης.
    Τα θεωρει δυο τελειως ασυνδετα δεδομενα.
    Επισης στις αιματολογικες βρεθηκε πολυ χαμηλη μια βιταμινη, η β12 νομιζω κ του συνεστησε ληψη σε ενεσιμη μορφη.

Banned
    τωρα το αποφασισε αυτο οτι σε μισει με παθος και απεριοριστα γιατι νομιζω οτι την ιδια γνωμη εχει σχεδον για ολα απλως πριν δε του φαινοταν.

Banned
    αλλα αν πιστευεις οτι δεν θα ειναι στα προθυρα της οργης κατι μπορει να γινει αλλιος θα χρειαστει θηριοδαμαστη αντι για νυφη για να τα βγαλει περα μαζι του.

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αλλα αν πιστευεις οτι δεν θα ειναι στα προθυρα της οργης κατι μπορει να γινει αλλιος θα χρειαστει θηριοδαμαστη αντι για νυφη για να τα βγαλει περα μαζι του.
    Θηριοδαμαστη...μπορει κ να εχεις πεσει πολυ μεσα.
    Εχει δωσει την εικονα ενος αφηνιασμενου αλογου ή ενος λυσσασμενου σκυλου οταν με κοιταζει.
    Περισσοτερο πριν λαβει αγωγη κ σημερα παλι η ιδια εικονα που ξερω οτι τη διεκοψε για καποιες μερες.
    Το τι προσβολες μου απηυθηνε: μίασμα. έκτρωμα.
    Φρασεις λες και βιωνει μια αρχαια τραγωδια.
    φρασεις κ λεξεις που για μενα εχουν μεγιστο απαξιωτικο χαρακτηρα κ που κανεις στο περιβαλλον μου δεν θα διανοουνταν να μου αποδωσει.
    Ποιον θα αποκαλουσατε μιασμα βρε παιδια;
    Σε τι θα επρεπε να σας ειχε βλαψει για να τον πειτε ετσι;
    Μου ειναι ακατανοητη η πηγη προελευσης τετοιας προσβλητικης συμπεριφορας.

Banned
    οι κρισεις αυτες ποσο κρατανε καθε φορα περιπου τουλαχιστον αν σε προειδοποιει πιο πριν για να προλαβεις να απομακρυνθεις αλλα δυσκολο μου φαινεται και αυτο

Αλλαζουν μεσα στην ιδια μερα αλλα περισσοτερο αλλαζουν απο τη μια μερα στην αλλη.
    Πχ ειναι καλα τη Δευτερα κ την Τριτη αλλα την Τεταρτη ερχεται ετοιμος, φτιαγμενος για επιθεση κ καυγα χωρις να εχει μεσολαβησει κατι μεταξυ μας.
    Πριν ερθουμε στη διασταση αυτη που ζουμε ως ζευγαρι αρχισε να φευγει ταξιδια των 2, 3 ή 4 ημερων χωρις να αποκαλυπτει τοποθεσια,λογο ταξιδιου, ατομα που συνανταει κλπ. Τωρα καποιους μηνες μετα δλδ αποκαλυπτει, χωρις παλι να ξερω αν ειναι ειλικρινης, οτι δεν ελεγε πού βρισκοταν επειδη φοβοταν οτι θα παω να τον αναζητησω.
    Εναν φοβο ανυποστατο δλδ! Αν ηταν ποτέ δυνατο να αφησω παιδια κ υποχρεωσεις για να τρεχω να κατασκοπευω εναν αντρα που δηλωνει κιολας οτι δεν με θελει. Παρ ολα αυτα επισκεπτεται το σπιτι πολυ συχνα με αφορμη τα παιδια, δειχνει σα να επιθεωρει περιβαλλον κ συνθηκες κ μετα φευγει για να κοιμηθει στο πατρικο του. Αλλες φορες δειχνει διαθεση να συμμετεχει σε καποια υποχρεωση πχ ψωνια σουπερμαρκετ κι αλλες φορες ερχεται με αναποδη διαθεση ετοιμος για επιθεση. Η δικη μου σταση οσο μπορω ειναι ουδετερη. Δεν απαιτω, δεν κρινω.

Banned
    εχεις καπιο γνωστο γιατρο που να τον εμπιστευεσαι αλλα αυτο θα συμβαινει συνεχεια για να μην ειναι σε κρισεις θελει ομως να συνεργαστει?

Επισης του ειχα στειλει το συνδεσμο αυτου εδω του θεματος. Δεν σχολιασε τιποτα, ουτε διεψευσε ουτε επιβεβαιωσε
    Συνεχιζει μια σταση απαθειας κ κρυψινοιας.
    Ειδικα η κρυψινοια ειναι στοιχειο που τον χαρακτηριζε παντα η οποια τωρα εχει ξεφυγει απο τα ορια του φυσιολογικου κατα τη δικη μου γνωμη.

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εχεις καπιο γνωστο γιατρο που να τον εμπιστευεσαι αλλα αυτο θα συμβαινει συνεχεια για να μην ειναι σε κρισεις θελει ομως να συνεργαστει?
    Δεν εχω καποιον γιατρο.
    Αλλωστε αρνειται να παει σε οποιαδηποτε ειδικοτητα κ στο νευρολογο πηγε ξεκαθαρα για το θεμα της κυστης επιφυσης, δλδ το αντιμετωπιζει ως ανατομικη δυσλειτουργια.
    Αρνειται να επεξεργαστει το ενδεχομενο οτι μπορει να σφαλει σε κατι ή οτι μπορει να ευθυνεται για κατι.
    Ορισε εμένα ως φταιχτη ολων κ ξεμπερδεψε.
    Δεν δειχνει να θελει να ψαξει τιποτα παραπερα.
    Οτι καταστρεφεται ο γαμος μας κ εχει απογοητευσει γονεις κλπ το βλεπει ως αναγκαιο κακο της μεγαλης του επιθυμιας για ελευθερια.
    Θελει να ειναι ελευθερος βρε αδερφε.
    Κ παρολο που ολοι του ανοιγουμε την πορτα να βγει, εκεινος στριφογυριζει βριζοντας κ δραματοποιωντας την καθε μερα.

Senior Member
    Καλα μην τον δικαιολογεις σε ολα. Το μιασμα ας πουμε μπορει και να το εννοει και να στο λεει καταμουτρα, δε χριζει περεταιρω αναλυσης. Εσυ στεκεσαι αν αυτα που σου λεει σου αρεσουν η οχι και με βαση αυτο κρινεις αν θες να εισαι μαζι του η οχι.

Banned
    ισως με τη σταση του θελει να σου πει οτι θα προτιμουσε να εισαστε για 2 μερες μαζι και τη τριτη οχι

Banned
    της αρεσει η καλη πλευρα μονο.

ποιος νορμάλ γαμος μπορει να σταθει ετσι;
    μισες μερες μαζι κ μισες οχι;
    και τις μερες του οχι μαζι με ποιους θα ειμαστε;
    μονοι;
    με αλλους;
    και θα ειναι αυτο αποδεκτο;
    ωστοσο ετυχε να μεινουμε σε τετοια κατασταση οταν εργαζομασταν σε διαφορετικες πολεις κ βρισκομασταν μονο σαββατοκυριακα.
    Εκεινος μπορει να αντεχει κ να του αρεσει να ζει διαλλειμματικα.
    Εγω θελω εναν συντροφο σταθερο, να μου δινει αισθηση ασφαλειας κ στηριξης.Δεν μπορω να ζω μιση ζωη επειδη αυτος δεν μπορει να τη ζει ολοκληρη.

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast