Ειναι νορμαλ αυτό που μου ζηταει το αγόρι μου?? - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 116
    Senior Member
    γεια σου.
    Λοιπόν. διαβασα το ερωτημα σου και θα σου δωσω την γνωμη μου.

Κοιτα, οι περισσότεροι αντρες (αν όχι όλοι) εχουν φαντασίωση να κανουν κατι με 2+ γυναικες ταυτόχρονα. Οχι απλως να κάνουν σεξ με μια δευτερη αλλα να κάνει και η άλλη κοπέλα (λεσβιακό) και να ειναι και αυτός μεσα μετα κλπ.

Συνίθως όταν ενας αντρας θελει να κανει τριο με αλλον αντρα τότε συνηθως δεν βλέπει στα σοβαρα την κοπέλα που τα έχει και απλως θελει να κανει διάφορα μαζί της αφου δεν πρόκειτε να γίνει κατι πιο σοβαρο με αυτην.

Υπάρχει και μια μικρη μερίδα αντρων που τους αρεσει να ξεφτιλιζονται και να βλέπουν την κοπελα ή γυναικα τους να τους τα φοραει.... Προσωπικα δεν το καταλαβαίνω γτ αλλα ετσι την βρίσκουν. Αυτοι οι αντρες συνηθως δεν τους ενδιαφερει να κανουν τριο με κοπελα ομως....

δεν το ξερω το αγόρι σου αλλα νομιζω θα ηταν καλό να συζητησετε για το πόσο σοβαρη ειναι αυτη η σχεση.

ΥΓ. Παντως γνωμη μου αν δεν θες καλυτερα μην ανοιξεις αυτην την πόρτα, γτ μετα δεν υπάρχει γυρισμός
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Banned
    με 2 παντως ειναι σιγουρο οτι θα επελθει η πληξη και μετα παλι δε θα εχει γυρισμο αν περασουν πολα χρονια μαζι

με 3 εχει περισσοτερες πιθανοτητες να κρατησει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Den3erwGiatiSeEmena View Post
    Το μυαλό ΘΈΛΟΥΜΕ να σου ανοίξουμε, να σου κάνουμε μια μικρή εγχείρηση,έχει κολλήσει τσιχλα εκεί που δεν σε αφήνει να σκεφτείς καθαρά και κανονικά!
    Πρέπει να καταλάβεις ότι σου γράφουμε στο γράφουμε για καλό,δεν θέλει κάνεις το κακο σου πίστεψέ μου !
    Αυτά τα πράγματα με το τρίο κτλπ δεν είναι κάτι απίθανο,Ούτε τρομακτικό , αυτά γίνονται παντού,αλλά σε άλλες περιπτώσεις... όμως σε καμιά περίπτωση σε μια φυσιολογική και σωστή σχέση! Σε καμία!
    Από εδώ και πέρα εμείς σου είπαμε την άποψη μας και ότι θα έπρεπε να απομακρυνθεις από αυτό το άτομο!
    Εγώ πιστεύω ότι θα δούνε και αλλά τα ματάκια σου από αυτόν τον άνθρωπο!
    Μόλις πέρασσει ο καιρός και χαλαρώσει πιο πολύ μαζί σου να ξέρεις πως μπορεί να σου ζητάει και αλλά πραγματα ανώμαλα για μια σχέση ,απλά λέω.
    Εγώ πραγματικά αν ήμουν σε μια τέτοια σχέση και πουμε πως ήμουν κοπέλα, θα αηδιάζα!
    Από δω και πέρα λοιπόν εσύ κάνε όπως νομίζεις!
    Μην σε κρατάνε οικονομικά θέματα και τέτοια πράγματα κοντά σε τέτοια άτομα!
    Οχι βρε ποια οικονομικα? Ουτε καν
    Το ξερω οτι σιγουρα πιο δραστικο θα ηταν να απομακρυνθω..Απλως δεν γινεται να το κανω αυτο σε αυτη τη φαση. Τι να σου πρωτοεξηγω.. Βασικα αν εξαιρεσεις αυτες τις μαλακιες, ειναι και γλυκος και ρομαντικος. Και πώς γινεται να μη με βλεπει σοβαρα, αφου τα εχουμε 2.5 χρονια περιπου? Δεν ξερω εχω μπερδευτει..
    Το καλο ειναι οτι συνειδητοποιησα ποσο μη υγιες ειναι ολο αυτο, γιατι σκεψου οτι δεν ειχα αλλη σχεση και δεν εχω ζησει κατι πιο "φυσιολογικο", οποτε δεν ξερω λιγο που πανε τα τεσσερα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    εγω πιστευω παντως πως δεν σε εχει για σοβαρα...και λεει ε και να την παρει και ολη η παρεα τι εγινε
    οτι εχετε σχεση δν μ απαντησες ομως το ξερει και αυτος? η μονο εσυ το λες? δλδ το εχετε συζητηση και σ εχει πει ειστε σε σχεση?
    Εχουμε σχεση 2.5 χρονια..Τι να σου πω..Το αποκλειεις να με βλεπει σοβαρα, αλλα να εχει καει τοσο με τις τσοντες που να τα θεωρει αυτα τα πραγματα φυσιολογικα? Γιατι εγω καπως ετσι αισθανομαι

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by rainbow96 View Post
    Εχουμε σχεση 2.5 χρονια..Τι να σου πω..Το αποκλειεις να με βλεπει σοβαρα, αλλα να εχει καει τοσο με τις τσοντες που να τα θεωρει αυτα τα πραγματα φυσιολογικα? Γιατι εγω καπως ετσι αισθανομαι
    Για να τα έχετε 2,5 χρόνια,θα φαίνεται σοβαρή σχέση.
    Μήπως να κόψει λιγάκι τις τσόντες?

Senior Member
    Δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το θέμα... Τι θεωρείται φυσιολογικό ή ότι σε μία σχέση πρέπει να αισθάνονται και οι δύο άνετα στο σεξ; Αν ένα ζευγάρι έχει σχέση και στο σεξ την βρίσκει με άλλους δυο και τρεις και χίλιους δεκατρείς και είναι κάτι φυσιολογικό για τους ίδιους (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ!), πρόβλημά τους και δικαίωμά τους. Αν εσύ γουστάρεις σεξ μόνο με το αγόρι σου και δεν θες τρίτον στην παρέα, πάλι διακαίωμά σου και δεν μπορεί να στο επιβάλει ο φίλος σου με το ζόρι. Αν πάλι ψήνεσαι να το κάνετε και με τον κολλητό μαζί και γουστάρεις και γουστάρουν και οι άλλοι, αν το θεωρεί φυσιολογικό ή όχι ο γείτονας, ο παπάς της ενορίας ή εγώ, δεν έχει να κάνει. Εσυ τι θες;

Senior Member
    Aρρωστημενα πραματα , που συζητουνται κιολας , αντι να μπει μια τελεια .....

Senior Member
    Παιδια το ιδιο δεν εκανε ο γιατρος με τη νοσοκομα; Που του ελεγε αυτη δε θελω να χαλασει αυτο που εχουμε και την καθησυχαζε αυτος. :P Υπαρχουν και αυτα στον κοσμο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το θέμα... Τι θεωρείται φυσιολογικό ή ότι σε μία σχέση πρέπει να αισθάνονται και οι δύο άνετα στο σεξ; Αν ένα ζευγάρι έχει σχέση και στο σεξ την βρίσκει με άλλους δυο και τρεις και χίλιους δεκατρείς και είναι κάτι φυσιολογικό για τους ίδιους (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ!), πρόβλημά τους και δικαίωμά τους. Αν εσύ γουστάρεις σεξ μόνο με το αγόρι σου και δεν θες τρίτον στην παρέα, πάλι διακαίωμά σου και δεν μπορεί να στο επιβάλει ο φίλος σου με το ζόρι. Αν πάλι ψήνεσαι να το κάνετε και με τον κολλητό μαζί και γουστάρεις και γουστάρουν και οι άλλοι, αν το θεωρεί φυσιολογικό ή όχι ο γείτονας, ο παπάς της ενορίας ή εγώ, δεν έχει να κάνει. Εσυ τι θες;
    Είχα αρχίσει να πιστεύω πως εγώ είμαι η παράξενη...

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Είχα αρχίσει να πιστεύω πως εγώ είμαι η παράξενη...
    Χαχαχαχαχαχα λοοολ
    Its not over until i win!
    Blessed.

Senior Member
    μα το ειπε οτι ΔΕΝ θελει. γιατι ρωτας τι θελει?

και με ανδρες να θελει να πηγαινει ο αλλος, μια χαρα φυσιολογικο ειναι αν το θελουν και οι δυο (ανδρες).
    η κοπελα προφανως δεν μας ζηταει την εγκριση που δεν γουσταρει, προσπαθει να καταλαβει τι του συμβαινει του τυπου και επιμενει να φερει ανδρες στο κρεβατι τους..

Senior Member
    Του συμβαίνει ότι τυχαίνει να γουστάρει κάτι τέτοιο κι ότι η άλλη δεν του το 'χε κόψει μαχαίρι, άρα πιστεύει ότι μπορεί να το πετύχει.

Senior Member
    Του συμβαίνει ότι τυχαίνει να γουστάρει κάτι τέτοιο κι ότι η άλλη δεν του το 'χε κόψει μαχαίρι, άρα πιστεύει ότι μπορεί να το πετύχει.
    Συμφωνώ απολύτως!
    Και για γυναίκα της πρότεινε στην αρχή (νομίζω κάποια φίλη της είπε) και εκεί του το ξέκοψε κατευθείαν και δεν επανήλθε.

Senior Member
    σε αυτο συμφωνουμε. της το ειχα πει ενα μηνυμα πριν το δικο σου.
    συμβαινει ΚΑΙ αυτο και γιαυτο το συνεχιζει.
    αλλα δεν ξερουμε αν ειναι το μονο που συμβαινει.
    προσωπικα θα με ενδιεφερε αν ο ανδρας μου θελει ανδρες για σεξ (και θα εφευγα φυσικα). δεν μου ειναι αδιαφορο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Συμφωνώ απολύτως!
    Και για γυναίκα της πρότεινε στην αρχή (νομίζω κάποια φίλη της είπε) και εκεί του το ξέκοψε κατευθείαν και δεν επανήλθε.
    ναι, αλλα δεν ξερουμε μηπως ηθελε να καταληξει στους ανδρες ετσι κι αλλιως, αλλα ξεκινησε απο την φιλη για να μην τον θεωρει ομοφυλοφιλο...

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast