κοπέλες Γιατί ετσι; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 164
    Senior Member
    Quote Originally Posted by little View Post
    Όταν λες βάθρο τι εννοείς;
    .
    Εννος οτι τις αντικειμενικα επιθυμητες γυναικες τις βαζουμε πολυ ψηλα ( οτι ειναι απροσιτες , κλπ. ) , και αυτο ειναι λαθος ........

Senior Member
    Quote Originally Posted by SB_ View Post
    Υπάρχουν συγκεκριμένοι τρόποι με τους οποίους έχει επιτευχθεί το να είναι οι γυναίκες ποιο επιφυλακτικές απέναντι σε αγνώστους που τις φλερτάρουν. Υπάρχει αντίδοτο αλλά χρειάζεται εξάσκηση από την πλευρά του άνδρα. Είναι αυτό που λέω παραπάνω σχετικά με τα ερεθίσματα που δέχονται στο φλερτ οι γυναίκες και φέρνουν συχνά τα ανάλογα αποτελέσματα.
    Ανηκω στην προηγουμενη γενια , που ηταν πιο ευκολο να πλησιασεις μια ωραια γυναικα , και δεν υπηρχαν αυτες οι γυναικοπαρεες η αντροπαρεες , ημασταν ολοι μια παρεα ....βεβαια δεν μπορουσε ο καθενας να ' ριξει ' μια ωραια γυναικα , πρεπει ναχες και ναχεις αυτοπεποιθηση , κατι που δεν εχει αλλαξει ...............οπως και το να πληιασει μια γυναικα εναν επιθυμητιο αντρα , ειναι κατι δυσκολο , μπορει να ειναι καταδεκτικος , αλλα ως ενος σημειου .........
    αλλα οι σχεσεις , για μενα που εχω μια πληρη εικονα του παρελθοντος και παροντος , περνανε μια κριση , οι μεν γυναικες παραπονιουνται οτι οι αντρες τις πλησιαζουν μονο για να ' πανε ' μαζι τους , και οι αντρες παραπονιουνται οτι οι γυναικες εχουν γινει δυσπροσιτες .......δεν ξερω ποση αληθεια υπαρχει σε αυτο , διοτι οι γυναικες που πλησιαζω δεν ανηκουν στην γενια του φεις και των social media ......

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    και οι αντρες παραπονιουνται οτι οι γυναικες εχουν γινει δυσπροσιτες .......δεν ξερω ποση αληθεια υπαρχει σε αυτο , διοτι οι γυναικες που πλησιαζω δεν ανηκουν στην γενια του φεις και των social media ......
    Τώρα τα είπες όλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εννος οτι τις αντικειμενικα επιθυμητες γυναικες τις βαζουμε πολυ ψηλα ( οτι ειναι απροσιτες , κλπ. ) , και αυτο ειναι λαθος ........
    Εγώ παρατηρώ πως τα νέα παιδιά δεν ενδιαφέρονται καν ιδιαίτερα για γυναίκες πιο πολύ θα κοιτάξω εγώ μια ωραία κοπέλα πχ στο μετρό παρά ένας άντρας.
    Δεν βλέπω κανένα βάθρο το μόνο "βάθρο" που βλέπω ειναι στα social media που στις εμφανίσιμες πέφτουν τα λαικ βροχή. Αλλά για να γίνει αυτό, η συγκεκριμένη κοπέλα πρέπει το επιδιώκει αλλιώς θα χε κλειστό το προφίλ της και θα χε φίλους όσους γνώριζε μόνο προσωπικά. Προφανώς και μια με χιλιους φίλους δεν τους γνωρίζει!

Senior Member
    Βγες ενα βραδυ σε μαγαζι και ασε τις γυναικες. Παρατηρησε απλα ποιοι αντρες σου κανουν θετικη εντυπωση σαν ύπαρξη και θα καταλαβεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by little View Post
    Εγώ παρατηρώ πως τα νέα παιδιά δεν ενδιαφέρονται καν ιδιαίτερα για γυναίκες πιο πολύ θα κοιτάξω εγώ μια ωραία κοπέλα πχ στο μετρό παρά ένας άντρας.
    Δεν βλέπω κανένα βάθρο το μόνο "βάθρο" που βλέπω ειναι στα social media που στις εμφανίσιμες πέφτουν τα λαικ βροχή. Αλλά για να γίνει αυτό, η συγκεκριμένη κοπέλα πρέπει το επιδιώκει αλλιώς θα χε κλειστό το προφίλ της και θα χε φίλους όσους γνώριζε μόνο προσωπικά. Προφανώς και μια με χιλιους φίλους δεν τους γνωρίζει!
    Για να το λες , ετσι θαναι ..................οσο για τα ' λαικ ' ειναι απο τις μαστιγες τις εποχης , εχω καταλαβει οτι ενα πολυ νεο παιδι εξαρτα τρην αυτοεκτιμηση του απο τα λαικ που θα λαβει , κατι πολυ νοσηρο ................απεχω πληρως γι αυτο τον λογο απο τα social media .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Βγες ενα βραδυ σε μαγαζι και ασε τις γυναικες. Παρατηρησε απλα ποιοι αντρες σου κανουν θετικη εντυπωση σαν ύπαρξη και θα καταλαβεις.
    Δεν πηγαινω καθολου σε τετοοια μαγαζια , και σιγουρα αυτοι που θα μου κανουν εντυπωση , θαναι ελαχιστοι , χωρις μουσι ( αυυτο το μουσι εχει καταντησει αγελαια συμπεριφορα ) , και αυτοι που αποπνεουν καποια σοβαροτητα , δλδ πολυ πολυ λιγοι ...... τους σοβαρους ανθρωπους δεν θα τους συναντησω σε τετοια μερη , πιστευω .....
    χαιρομαι που εζησα εποχες πραματικης διασκεδασης , και οχι αυτην την παρακμη , που κατα συνθηκην αποκαλειται ' διασκεδαση ' ....... αλλα πραματα θεωρω εγω διασκεδαση , και αλλα ενα πολυ νεο παιδι ....... δεν μπορει να καταλαβει ο ενας τον αλλον , ερχομαστε απο τελειως διαφορετικες εποχες , χωρις η/υ , χωρις λαικ, οτι ειχες να πεις , τολεγες κατα προσωπο, καιδεν υπηρχαν αυτες οι απροσωπες / ανωνυμες σχεσεις , που σε παραπεμπουν τα social media ........δανειζοιμαι τα λογια του Αλαιν Ντελον , ενος ανθρωπου χορτασμενου απο ολα , ' σιχαινομαι αυτην την εποχη , και ' φευγω ' χωρις καμμια λυπη ' .......

Banned
    Άμα δε βάφονται οι γυναίκες είναι σαν να πάει ο φαντάρος χωρίς οπλισμό, εξάρτηση κτλ. Το ίδιο ισχύει είται είσαι γιατρός ή αγρότης φοράς ότι πιο προχωρημένα υπάρχει και βγαίνεις Απλά για να δείξεις ότι μπορείς να το κάνεις ....αστείο είναι αν το καλοσκεφτείς όμως όλες οι συμπεριφορές στηρίζονται σε συμβάσεις υποκειμενικές σε μόδα που εσωτερικευεται πως γίνεται αυτό δεν γνωρίζω να εξηγήσω.

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης (ρατσιστικό μήνυμα)
    Last edited by Aeon; 02-05-2018 at 14:22.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης (ρατσιστικό μήνυμα)
    Χαχα!...Καλά,πού μεγάλωσες και έχεις τέτοιες απόψεις?..Στην Ισλαμική Δημοκρατία του Ελλαδιστάν?
    Let's play...Hunter and prey...χαχα!
    Πάνε αυτά, τελειώσανε εν έτει 2018...Ευτυχώς ή δυστυχώς...
    Η γυναίκα θα έχει τον πρώτο λόγο στην επιλογή από εδώ και πέρα...τουλάχιστον οι ξύπνιες γυναίκες.
    Last edited by Aeon; 02-05-2018 at 14:22.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Χαχα!...Καλά,πού μεγάλωσες και έχεις τέτοιες απόψεις?..Στην Ισλαμική Δημοκρατία του Ελλαδιστάν?
    Let's play...Hunter and prey...χαχα!
    Πάνε αυτά, τελειώσανε εν έτει 2018...Ευτυχώς ή δυστυχώς...
    Η γυναίκα θα έχει τον πρώτο λόγο στην επιλογή από εδώ και πέρα...τουλάχιστον οι ξύπνιες γυναίκες.
    εαν την γυναικα δεν την επιλεξει ο αντρας αυτη δεν μπορει να τον επιλεξει. τι δεν καταλαβαινεις; εαν κανατε εσεις την πρωτη κινηση θα συμφωνουσα μαζι σου.

αλλα δεν την κανετε!!

ο μαλακομαγνητης ειναι γυναικειο προνομιο.
    και ξερεις γιατι; γιατι δεν επιλεγετε εσεις αλλα σας επιλεγουν

το ιδιο και το φτυσιμο μετα το πρωτο σεξ

τωρα σκεψου και ποσες γυναικες ειναι απλα η τριτες η κυνηγανε τους αντρες τους μην ξενομαμησουν η ανεχονται τα καπριτσια του καθενος και πες μου ποσους αντρες ξερεις σε παρομοια θεση

Senior Member
    εαν την γυναικα δεν την επιλεξει ο αντρας αυτη δεν μπορει να τον επιλεξει. τι δεν καταλαβαινεις; εαν κανατε εσεις την πρωτη κινηση θα συμφωνουσα μαζι σου.

αλλα δεν την κανετε!!

τωρα σκεψου και ποσες γυναικες ειναι απλα η τριτες η κυνηγανε τους αντρες τους μην ξενομαμησουν η ανεχονται τα καπριτσια του καθενος και πες μου ποσους αντρες ξερεις σε παρομοια θεση
    Eεεεμμμμ....άντρας είμαι, λολ!
    Απ΄την προσωπική μου εμπειρία,οι κοπέλες ήταν πιό επιθετικές και διεκδικητικές σε σχέση με εμένα.
    Εννοώ ότι μου την έχουν πέσει περισσότερες φορές απ'ότι τους την έχω πέσει εγώ.

Φαντάζομαι θα ανήκεις σε μεγαλύτερες γενιές,στα κεφάλια των οποίων επικρατούν στερεότυπες και αναχρονιστικές αντιλήψεις περί της παθητικής γυναίκας που περιμένει να την ψαρέψουν...
    Τα πράγματα έχουν αλλάξει τελευταία,ξέρεις...Ρίξε μια ματιά γύρω σου...Ρίξε μια ματιά στο Τinder και στο Instagram.

Το γυναικείο φύλο θα γίνει commodity σε λίγα χρόνια...Θα εξασφαλίζουν την ζωή τους απλά και μόνο υπάρχοντας ως γυναίκες.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Banned

αλλα δεν την κανετε!!

Φυσικά και μπορεί να τον επιλέξει. Η γυναίκα σε ορισμένες περιπτώσεις κάνει την πρώτη κίνηση. Μου έχει συμβεί σε άγνωστες παρέες που έχω βρεθεί και σε αίθουσες διδασκαλίας από συμφοιτήτριες. Απλά σε γενικές γραμμές είναι ποιο έμμεση η προσέγγιση.

Senior Member
    ντροπη ρε παιδια!!
    μην τους δινεται θαρρος!

Quote Originally Posted by Den3erwGiatiSeEmena View Post
    ..Θέλω να σας ρωτήσω
    Όταν πάτε έξω όμορφες και περιποιημένες....Γιατί το μόνο πράγμα που κάνετε είναι να πουλάτε μούρη; και να κάθεστε σαν κολόνες ; Γιατί τόσο κόμπλεξ; Γιατί τόσο επιθετικές; να σε κοιτά ρε φίλε...λες και της εβρισες τίποτα....ποιον περιμένετε τον Μπραντ Πιτ; τι σκέφτετε οταν πατε στο κλαμπ; και μετα βλέπουμε ανεβάζετε *περάσαμε απίθανα*...τι περάσετε καλά μωρέ; σαν κολονες κάθεστε η περισσότερες...σαν διακοσμητικό στο μαγαζί..και παρατηρείτε της άλλες τι ρούχα φοράνε λες και είστε σε fashion game χαχαχα και δεν το κάνει μια το κάνουν πάρα πολλές κοπέλες....εινα πολύ άσχημο αυτό και δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό...
    Άντε να πας να κάνεις καμία κίνηση όμορφα και ωραία όταν σου ρίχνει τέτοιο βλέμμα και κόμπλεξ...
    Δεν είναι θέμα ομορφιας έδω κτλπ
    Όπως και να είσαι το ίδιο θα κάνει η γυναίκα...
    Πολύ σπάνια ρε φίλε να πας να πεις ένα όμορφο κομπλιμέντο σε μια κοπέλα και να σου σκάσει ένα όμορφο χαμόγελο και να σου μιλήσει όμορφα ..να λιωνεις ρε φίλε ...
    Και να φανταστείτε είμαι ένας εμφανισιμο παιδί από ότι λένε....φανταστείτε κάποιος λιγοτερο εμφανισιμος τι θα τραβήξει με αυτές της γυναίκες....
    Πολυδιάστατο το θέμα. Οι γυναίκες στις οποίες αναφέρεσαι μπορεί να είναι όμορφες (είτε φυσικά ειτε τεχνητά, αυτό είναι αλλο ζήτημα) αυτό δεν σημαίνει παρ ολ αυτά πως είναι και προσωπικότητες ολοκληρωμενες που να μπορουν να δεχτουν με ευγένεια ενα κομπλιμέντο. Γιατι για να δεχτείς με σωφροσύνη και μετριοφροσύνη εναν καλο λόγο πρεπει να είσαι άνθρωπος που να μην το παίρνεις πανω σου και κοινως ψωνιζεσαι.

Φυσικά και εδώ μπαίνει και το ζήτημα του σε τι είδος γυναικας αναφέρεσαι και ηλικιακα κ εμφανισιακά. Αν η γυναίκα ειναι νεαρή π απλά ταΐζει την εμφάνιση της για να την πουλησει καποια μερα σε καλη τιμη τότε μηπως πρεπει να αναθεωρησεις τα στανταρτ σου; ειναι αναμενόμενο πως θα ανταποκριθεί στο καλεσμα όταν δει αυτα που ψάχνει κ μονο τότε.

Οπως προαναφέρθηκε υπάρχουν κοπέλες φυσιολογικές που θα δεχτούν ενα ομορφο σχόλιο, αυτό ομως δεν σημαινει πως κ αυτο το είδος πρέπει να ανταποκριθεί. Η χημεία δεν υπαρχει παντα μονο επειδη την αισθανεται η μια πλευρά για να ξεκινήσει μια επικοινωνία επιπρόσθετη της ευγένειας του να δεχτείς εναν καλο λόγο.

Τέλος αναμφίβολα παίζει ρόλο ο τροπος προσέγγισης του ενδιαφερόμενου. Πρέπει να πετύχει ο σωστός για να υπάρχουν ενδεχόμενα περεταίρω αλληλεπίδρασης.

Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast