Ποιος, που και με ποιον θα ήσασταν Άν... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 175
    Χαχαχαχαχαχαχα την έχετε πάει τη συζήτηση σε άλλο λεβελ! Μπορούμε να επικεντρωθούμε στο θέμα συζήτησης και να αφήσουμε τους έρωτες;[emoji23] λέω εγώ τώρα!

Εστάλη από SM-G965F στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Τοτε ηταν το λαβ ιν δι ερ τωρα σ λεω για τη δουλεια γτ το λεω αυτο ξερεισ φανταζεσαι γτ σ λεω να δουλεψεισ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Λιβελούλα View Post
    Χαχαχαχαχαχαχα την έχετε πάει τη συζήτηση σε άλλο λεβελ! Μπορούμε να επικεντρωθούμε στο θέμα συζήτησης και να αφήσουμε τους έρωτες;[emoji23] λέω εγώ τώρα!

btw...συνεχιζω... πιστευω οτι μπορει να μην εχουμε τον ελενχω του που κ πως θα γενηθουμε κ σε τι συνθηκες... αλλα εχουμε τον ελενχο του τι ζωη θα φτιαξουμε κ αυτο πιστευω εξαρταται απο το τι ανθρωποι θα γινουμε

Εστάλη από Mi A1 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Τοτε ηταν το λαβ ιν δι ερ τωρα σ λεω για τη δουλεια γτ το λεω αυτο ξερεισ φανταζεσαι γτ σ λεω να δουλεψεισ
    για να αρχιζω να εχω επαφες με κοσμο κ τα σχετικα... ναι δουλευω στην πρακτικη μου... κ εχω ανοιχτει κ εχω αναπτυξει αρκετα παρε δωσε με κοσμο

Senior Member
    Και για να μαθεισ αυτα που ξερουν οσοι δουλευουν ειναι ενα τεραστιο βιβλιο με γνωσεισ για τη ζωη που παιρνει τριαντα χρονια να το μαθεισ χωρισ να ξερεισ αυτα μην περιμενεισ τιποτα ετσι νομιζω εγω

Quote Originally Posted by giannis000 View Post
    btw...συνεχιζω... πιστευω οτι μπορει να μην εχουμε τον ελενχω του που κ πως θα γενηθουμε κ σε τι συνθηκες... αλλα εχουμε τον ελενχο του τι ζωη θα φτιαξουμε κ αυτο πιστευω εξαρταται απο το τι ανθρωποι θα γινουμε

Το που θα γεννηθούμε και πως όχι δεν είναι επιλογή μας όμως έχουμε τάση να ωραιοποιουμε τις ζωές άλλων που φαίνονται όμορφες αλλα δεν ξέρουμε τι κρύβεται από πίσω.

Ηθικό δίδαγμα τελικά είναι πως αν δεν σε γεμίζει ο εαυτός σου πότε τίποτα δεν θα σε γεμίζει. Αν τα έχεις καλά εσύ με τον εαυτό σου τότε αναγκαστικά οι γύρω σου συμβιβάζονται με αυτή την εικόνα και ή σε σέβονται ή σε αποφεύγουν.

Αυτοί που γεννιούνται σε περιβάλλοντα που θεωρούνται "ιδανικα" για εμάς τους άλλους θνητούς τελικά είναι καμία φορά πιο άδειοι.

Σκέψου λοιπον πως ένας γόνος πλούσιας και με ισχύ οικογένειας μεγαλώνει σε περιβάλλον που οι γονείς συνήθως είναι τόσο πολυασχολοι π καλύπτουν τις ανάγκες των παιδιών με υλικιστικα αγαθά, μεγαλώνοντας το παιδί ακολουθείται από άτομα που πότε δεν θα μάθει αν είναι μαζί του για το επίπεδο και το περιεχόμενο του ή για την επιρροή που έχει η οικογένεια του στον υπόλοιπο κόσμο. Και τέλος τα λεφτά σίγουρα δεν φέρνουν την ευτυχία γιατί έχει αποδειχτεί ιστορικά πως όσοι κατατάσσονται στους ισχυρούς τελικά είτε η μοίρα τους χτυπά με κάποιο δράμα οικογενειακό είτε επειδή έχουν τα πάντα σαν όντα που πότε δεν είμαστε ικανοποιημένοι με όσα έχουμε ψάχνουν το κάτι παραπάνω και μπλέκουν σε αρρωστημένες συνήθειες. Με άλλα λόγια για να είσαι καλά πρέπει να εκτιμάς και το ένα τριαντάφυλλο και τον κήπο ολόκληρο. Ότι έχεις δηλαδή και να το εκτιμάς με την ίδια ευγνομωσυνη!

Senior Member
    οταν λεω ιδανικες συνθηκες που ζουν καποιοι αλλοι δεν ενοω λεφτα... ενοω οικογενεια...

οταν λεω ιδανικες συνθηκες που ζουν καποιοι αλλοι δεν ενοω λεφτα... ενοω οικογενεια...

Φαίνεται πως έχεις συνδέσει όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή σου καθαρά κ μόνο με το θέμα της οικογένειας. Αν εσύ μπορούσες να αλλάξεις αυτά που κάνει η οικογένεια σου και δεν σε αντιπροσωπεύουν εσένα σαν άνθρωπο τι θα έκανες διαφορετικο;

Senior Member
    Γιαννη οτι ειπε η λιβελουλα πρωτον δευτερον οτι εισαι εσυ εδω κ μου μιλασ κ μου λεσ αυτα που μου λεσ ωφειλεται στην οικογενεια σου πολυ ωραια αυτα που λεσ εξαιρετικα αυτα π λεει η λιβελουλα μπραβο κ στουσ δυο σασ θα πρεπει να κανεισ παιδια να δουλεψεισ εικοσι χρονια κ μετα να ερθεισ να διαβασεισ τα δικα μου μπραβο σασ κ στουσ δυο

Senior Member
    Μπορω να γραφω για αλλα εικοσι χρονια κ να λεω παντα κατι υποψην για ολουσ

Senior Member
    Το προβλημα σου που ειναι με τουσ γονεισ σου

Senior Member
    αν ηταν εστω σχετικα ωραια τα πραματα δεν θα ημασταν εδω μεσα

αν ηταν εστω σχετικα ωραια τα πραματα δεν θα ημασταν εδω μεσα
    Δηλαδη; τι πρέπει να καταλάβουμε εμείς από αυτο; Μήπως θες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Λιβελούλα View Post
    Φαίνεται πως έχεις συνδέσει όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή σου καθαρά κ μόνο με το θέμα της οικογένειας. Αν εσύ μπορούσες να αλλάξεις αυτά που κάνει η οικογένεια σου και δεν σε αντιπροσωπεύουν εσένα σαν άνθρωπο τι θα έκανες διαφορετικο;

ναι οκ... δεν θελω να τα συνδεω ολλα με την οικογενεια αλλα οπως κ να το κανουμε ειναι ο πηρηνας του ανθρωπου... κ αυτο που τον επιρεαζει πιο πολυ απολα... λοιπον μαρεσει αυτο που θελεις να εκφρασουμε ελευθερα το τι ποθουμε...

Senior Member
    θαθελα που λες απο μικρος να ειχα περισοτερο μυαλο κ να ηξερα καποια περισοτερα πραγματαα, επεισης να ειχα λιγο περισοτερο σεινηδηση

Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast