Ποιος, που και με ποιον θα ήσασταν Άν... - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast
Results 136 to 150 of 175
    Senior Member
    Μπραβο αυτο τουσ λεω δεκα χρονια πρεπει να εξελιχθουν για να ζησουν καλυτερα το να κλαιγομαστε δε βοηθαει κανενα ουτε αυτον που κλαιγεται ουτε εμενα που γραφω πρεπει να ξυπνησουν ενα πρωι κ να πουν θελω να ζησω καλυτερα κι ειναι στο χερι μου τοσο απλο ειναι μια επιλογη για τον εαυτο τουσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Δε λεω οτι ο γιαννησ κλαιγεται αλλα πιστευω αυτο που λενε οι αμερικανοι θεσ τα παντα μπορεισ να εχεισ τα παντα αν δουλεψεισ σκληρα κι οταν λεμε σκληρα ενοουμαι σκληρα κ πολυ

Quote Originally Posted by elis View Post
    Μπραβο αυτο τουσ λεω δεκα χρονια πρεπει να εξελιχθουν για να ζησουν καλυτερα το να κλαιγομαστε δε βοηθαει κανενα ουτε αυτον που κλαιγεται ουτε εμενα που γραφω πρεπει να ξυπνησουν ενα πρωι κ να πουν θελω να ζησω καλυτερα κι ειναι στο χερι μου τοσο απλο ειναι μια επιλογη για τον εαυτο τουσ
    Τέλεια έχουμε την ίδια λογική στον τρόπο όμως διαφέρουμε. Μην τους πας κόντρα Γτ εδώ μέσα είναι απρόσωπο και όταν ο άλλος δεν σε ξέρει και δεν βλέπει τον τρόπο π του λες ότι λες εσύ μπορεί να το κάνεις με την καλύτερη πρόθεση στον κόσμο και ο άλλος να το πάρει αλλιως και αντί να τον ξεκλειδώσει αυτο να τον "κλειδώσει" ακόμα περισσότερο. Δεν θες άτομα π να αποφεύγουν το διάλογο γιατί φοβούνται πως θα τους επιτεθεις Αλλά θες άτομα π μέσα από αυτά π λέτε να γίνονται μέρα με τη μέρα καλύτεροι

Senior Member
    Την ιδια λογικη εχουμε ο τροποσ ειναι ετσι διαμορφομενοσ απο τον στρατο την αλανα μετα το στρατο εχασα την ευγενεια που ειχα γτ επρεπε να επιβιωσω εκει μεσα εχω ζησει σκηνικα απο ταινιεσ κι εχω πολλα τραυματα γενικα

Την ιδια λογικη εχουμε ο τροποσ ειναι ετσι διαμορφομενοσ απο τον στρατο την αλανα μετα το στρατο εχασα την ευγενεια που ειχα γτ επρεπε να επιβιωσω εκει μεσα εχω ζησει σκηνικα απο ταινιεσ κι εχω πολλα τραυματα γενικα
    Ωραία το καταλαβαίνω αυτο και ξέρεις από που; έστω και έτσι αυτο σ το μήνυμα είχε πολύ διαφορετικό τόνο από τα προηγούμενα μοιράστηκες αυτο που νιώθεις αντί να το επιβάλεις ως το σωστό. Όταν συμπονεις τον άλλον τον κάνεις να νιώθει πιο χαλαρός άνετος Κι ίσως σ αφήσει λίγο περιθώριο να του κάνεις καλό. Αν όμως τον τζιγκλας που λέμε και λαϊκιστή τον κάνεις ν κλείνεται σαν οστρακο.

Θες να μάθεις ένα παιδί να μετράει ωραια; θ μετρήσεις μαζί του τόσες φορές όσες χρειάζεται ώσπου να τα καταφέρει ή θα του δώσεις μια κόλλα με γραμμένους τους αριθμούς και Θ του πεις ωραία τώρα μετρα; & αν δεν μπορείς δεν έχει σημασία Αφού ξέρω εγώ να μετράω θα μετρήσεις και εσύ!?!?

Senior Member
    Δεν αντεχω τα παιδια δεν μπορω καθολου εχω ανιψιο δεν μπορω

Senior Member
    Δεν μπορεισ να φανταστεισ τι εχω περασει κανονικα πρεπει να γινει ταινια η ζωη μου

Δεν αντεχω τα παιδια δεν μπορω καθολου εχω ανιψιο δεν μπορω
    Δεν νομίζω πως αυτή η απάντηση καλύπτει την ερώτηση ομως[emoji56]

Senior Member
    Την ερωτηση την απαντησα δεν μπορω καθολου τα παιδια εχω ανιψιο πραγματικα κ δεν μπορω θα του πω οτι ειμαι βετερανοσ στην εφηβεια του κι οτι καταλαβει

Τίποτα δεν θα κανεις δλδ; Ε αυτο δεν θα βοηθήσει σίγουρα το παιδί να μάθει να μετράει. Κάπως έτσι είναι κ οι άνθρωποι. Εκτός και αν δεν σε νοιάζει να υποστηρίζεις τους άλλους κ απλα νιώθεις την ανάγκη να λες αυτά π αισθάνεσαι εσύ!

Δεν μπορεισ να φανταστεισ τι εχω περασει κανονικα πρεπει να γινει ταινια η ζωη μου
    Μέσα σε αυτά τα όλα καλές στιγμές υπηρχαν;

Senior Member
    Πρεπει να υπηρχαν αλλα στιγμεσ κυριωσ με τα κοριτσια δε θυμαμαι κατι αλλο καλο αισθανομαι την αναγκη να συζητησω σαν ισοσ προσ ισο αλλα βλεπεισ κανεναν αλλο εδω μεσα που να ξερει τι του γινεται μονο η ναταλια κατι εκανε πριν απο σενα

Senior Member
    Αυτεσ δε με μιλανε προστατευουν τουσ αδυναμουσ

Πρεπει να υπηρχαν αλλα στιγμεσ κυριωσ με τα κοριτσια δε θυμαμαι κατι αλλο καλο αισθανομαι την αναγκη να συζητησω σαν ισοσ προσ ισο αλλα βλεπεισ κανεναν αλλο εδω μεσα που να ξερει τι του γινεται μονο η ναταλια κατι εκανε πριν απο σενα
    Μου τα λες μπέρδεμενα κ δεν καταλαβαίνω θες να το επαναλάβεις λίγο πιο καθαρά;

Senior Member
    Καλεσ στιγμεσ με τα κοριτσια που ειχα παει αυτο εδω μεσα θελω να συζητησω σαν ισοσ προσ ισο αλλα δεν βρισκω κανεναν κι αυτεσ που βρισκω δε με μιλανε προστατευουν τουσ αδυναμουσ

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast