Results 16 to 30 of 74
Thread: Τhe shortest story
-
18-05-2018, 10:18 #16
- 18-05-2018, 10:20 #17
Δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο στον κοσμο αυτο για τον ανδρα απο το να εχει δυο γυναικεσ τελοσ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
18-05-2018, 10:21 #18
(!!!) δεν επιτρεπεται!
για να το ρωτας ομως, θα εισαι πολυ μικρη.
πραγμα που δικαιολογει εν μερει και την αφελεια σου.
ισως ο καθενας στην θεση του τριτου προσωπου αρεσκεται να παραμυθιαζεται οτι εζησε κατι "αλλο" απο τους υπολοιπους που φαγανε τον "παπα" του δυστυχισμενου γαμου, που ομως ειναι αδυνατον να διαλυθει, για μεταφυσικους λογους.
τα παιδια, τα σκυλια, τα κοτερα, τα λογια του παπα, τοσα προβληματα ρε παιδι μου.
το μονο "προβλημα" που δεν σου λεει ειναι οτι γουσταρει την γυναικα του...
ειναι ξενερωτικο οταν διαπιστωσεςι ποσο ιδιες ειναι ολες οι ιστοριες και τπτ ιδιατερο δεν σου συνεβη, απλα ενας παντρεμενος θελησε να ξενοπηδηξει, αλλα ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα χωριζε για να ειναι μαζι σου..
και το ακομα πιο ξενερωτικο θα ειναι αν ανακαλυψεις οτι το εχει κανει και με αλλη, η το κανει συστηματικα...
18-05-2018, 10:24 #19
Κι εγώ την έχω πει στη φράση πιο μικρή κι όταν την είπα το πίστευα απόλυτα και το ένιωθα.
Τώρα πια μου φαίνεται κάπως ανευ αξίας το να νιώθεις πως θες κάποιον αλλά να μην θες να τον θες.
Για μένα στο " σε θέλω" υπάρχουν τρία μέρη. Το σώμα πρώτο και καλύτερο (μπορεί να σε θέλω σωματικά/σεξουαλικά), η καρδιά (συναισθηματικό δέσιμο) και το μυαλό.
Δεν ξέρω τι εννοούσε ο φίλος σου όταν στο είπε. Μπορεί να σε ήθελε σωματικά ή και συναισθηματικά αλλά το μυαλό του να έλεγε πως αυτό είναι βλακεία και πού πας να μπλέξεις.
Απλά κατά την γνώμη μου, τώρα στα 30 φευγα, το "σε θέλω" χάνει την αξία του αν δεν τηρούνται και οι τρεις προϋποθέσεις.
Και τότε που το είπα, παρόλο που το ένιωθα, το είπα για να φύγω. Επειδή με το μυαλό μου είχα ήδη αποφασίσει πως θα φύγω.
18-05-2018, 10:27 #20
18-05-2018, 10:44 #21
Πάντως η δικαιολογία των παιδιών είναι εντελώς μούφα. Δεν χάνει κανείς τα παιδιά του όταν χωρίζει.
Απλά τις περισσότερες φόρες τα παιδιά χρησιμοποιούνται ως δικαιολογία. Αυτό που χάνει κάποιος χωρίζοντας είναι η άνεση του και η βόλεψη του. Το σπιτάκι του το τακτοποιημένο, η εικόνα του οικογενειάρχη, η γυναίκα που τον περιμένει no matter what ,η τακτοποιημένη ζωή γενικά. Αυτό είναι συνήθως που δεν θέλει να αποχωριστεί κάποιος παρόλο που ο γάμος του έχει φτάσει στο σημείο να μπαίνουν τρίτα άτομα. Απλά επειδή δεν ακούγονται όμορφα να τα πεις αυτά, λες συνήθως οτι δεν θέλω να χάσω τα παιδιά μου.
18-05-2018, 10:51 #22
ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο ειπα κι εγω.
γι αυτο μου φανηκε παπαρια εξ αρχης αυτο που της ειπε.
τα παιδια ειναιτ ελειως δικαιολογια.
οταν ξενοπηδαει αντι να περναει χρονο με τα παιδια του, τα σκεφτηκε τα παιδια?
και περα απο ολα οσα αναφερεις τα οποια ειναι τα ΣΤΑΝΤΑΡ για ολους οσους ξενοπηδανε αλλα δεν χωριζουν,
καποιοι οντως εχουν πλεον ξενερωμενη σεξουαλικη ζωη με την συζυγο, αλλα και παλι δεν αφηνουν την βολεμενη τους ζωουλα.
καποιοι αλλοι ομως εχου και φλογερη ερωτικη ζωη και μια χαρα την γουσταρουν την γυναικα τους, αλλα λενε παπαριες στις γκομενες, γιατι τετοια αληθεια, δεν λεγεται... απλα ειναι απληστοι. θελουν κι αλλα, χωρις επιπτωσεις, και χωρις να πληρωσουν, κι αφου υπαρχουν γυναικες χωρις απαιτησεις που δεχονται να τις πηδανε χωρις να τους προσφερουν τπτ, το παιρνουν και αυτο για συμπληρωμα ...
κι αν τυχον αρχισουν οι απαιτησεις, λενε την παπαρια με τα παιδια και την θρησκεια και την κανουν με ελαφρα..
18-05-2018, 10:58 #23
Δεν είμαι και τόσο μικρή.... είμαι 31.
Δεν ξέρω αν είμαι αφελής, μπορεί και να είμαι σε κάποια θέματα, συνήθως το αντίθετο ακούω.
Η ουσία είναι πως δε μου έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο, κάτι που κορόϊδευα μάλιστα.
Δεν θεωρώ πως έζησα κάτι διαφορετικό από παρόμοιες ιστορίες, δεν θεωρώ πως ήταν η πρώτη φορά που το έκανε. Το ξενοπήδημα εννοώ, για τα υπόλοιπα δεν ξέρω...
Ανέφερα και προηγουμένως πως δεν τον πίστευα και γι αυτό τον άφησα.
Τελικά χωρίζει εντωμεταξύ....
Αυτό που κάνει τις ιστορίες διαφορετικές, ξεχωριστές αν θέλεις.. είναι οι άνθρωποι. Διαφορετικοί άνθρωποι, διαφορετικά συναισθήματα, διαφορετικά μυαλά, διαφορετικές ιστοριες.
18-05-2018, 11:03 #24
αν χωριζει, γιατι σου ελεγε οτι δεν σκοπευει να χωρισει, λογω παιδιων?
μηπως τον πηρε χαμπαρι η γυναικα του με τις μλκιες που κανει και τον χωρισε εκεινη?
η μηπως γνωρισε καποια που για χαρη της χωρισε?
σημειωσε δε, οτι το "χωριζει" απο το "χωρισε", τα χωριζει η αβυσσος...
18-05-2018, 11:24 #25
Μπορεί να τον πήρε χαμπάρι η γυναίκα του, δεν το αποκλείω...
Αυτό που είπε σε μενα είναι πως "δεν μπορώ να σταματήσω να σε σκέφτομαι γ*μώ το στανιό μου, είσαι το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσα να έχω κ μ έκανες να θέλω να ξεφύγω, δεν μπορώ να κάνω σεξ με καμία άλλη... Ι'm becoming what I thought what I shouldn't be what I hate the most" κ διάφορα τέτοια ποιητικά.
Είπε πως το παιδί του είναι πάνω απ όλα, αλλά (τώρα του'ρθεμένοντας σ αυτό το γάμο κάνει δυστυχισμένους τρεις ανθρώπους κ ίσως και το γιο του στην πορεία.
Μη βιαστείς να με πεις αφελήΠερίμενα πως θα χαιρόμουν αλλά δεν....
Μακρυά θα μείνω...αν είναι κάτι που όντως θέλει να κάνει, ας το κάνει για τον εαυτό του. Ας το κάνει με την ησυχία του.
18-05-2018, 11:33 #26
βρε πουλακι μου (οντως δεν εισαι μικρουλα),
αν ειχε την παραμικρη αξια αυτο που ενοιωθε για σενα, θα σου αφηνε εστω την προοπτικη του διαζυγιου οταν τα λεγατε.
αυτος στο ξεκοψε απο το πουθενα και τωρα το παιρνει, λεει (ΑΝ το παιρνει και δεν σε δουλευει για να πηδηξει)..
HELLΟΟΟΟΟΟΟ δεν σου λεει τπτ αυτο?
ναι, ωραια, τωρα που τον σουταρε η γυναικα του, ψαχνει τα τηλεφωνα απ τις παλιες ερωμενες για να πηδαει.
τοσο απλο...
αυτα που σου ειπε, συγνωμη, αλλα ειναι πιο τετριμμενα κι απο την τριβη. γελασα, πραγματικα..
18-05-2018, 11:50 #27
Πολλά μου λέει...έχω την εντύπωση πως δε με διαβάζεις προσεκτικά.
Για αυτό και είπα πως θα μείνω μακρυά, όχι να με πηδήξει, ούτε να με δει, ούτε να μου μιλήσει μέχρι να ξεκαθαρίσει τη ζωή του. Γιατί αν είναι κάτι που όντως θέλει να κάνει, θα το κάνει ανεξάρτητα.
Μόνο ο χρόνος θα δείξει γιατί τα λέει...
Μπορεί να είναι τετριμμένα, δεν ξέρω. Εμένα δε με κάνανε να γελάσω...ούτε και κάτι άλλο όμως.
Πιστεύω πως μπορεί να τα νιώθει και ταυτόχρονα δεν πιστεύω και τίποτα.
We shall see...
18-05-2018, 13:32 #28
Ασφαλώς. Αυτό μπορεί να συμβεί σε όλους.
Φοβάμαι ότι δεν καταλαβαίνω τη διατύπωση.
Ακούγεται κίβδηλο. Θα χάσει το παιδί του μόνο μετά από δίκη για πολύ σοβαρούς λόγους που θα μπορούσαν να το εκθέσουν σε κινδύνους. Είναι κάτι που νομίζω ότι δεν αφορά το μέσο άνθρωπο που έχει σώας τα φρένας και μια φυσιολογική ζωή.
Άλλο θα έπρεπε να λέει. Συγκεκριμένα ότι δε θέλει να γίνει το αίτιο που θα προκαλέσει στο παιδί του όλα εκείνα τα ψυχολογικά προβλήματα που συνήθως έπονται. Από την ιστοσελίδα του παιδιάτρου:
Άρα όλα τα παιδιά περνούν από μια δύσκολη ή και τραυματική διαδικασία, είτε στην αρχή είτε σε κατοπινό στάδιο.
18-05-2018, 14:04 #29
Δεν θα το θίξω ούτε εδώ, ούτε και πουθενά αλλού, γιατί δεν υποβιβάζω τόσο πολύ την ηθική για να την βλέπω να αφορά τόσο ανούσια θέματα, όσο τα υπολείμματα ευτελών διαπροσωπικών σχέσεων...Απαξιώ...δεν με ενδιαφέρουν όλα αυτα...
Το ποιός απάτησε ποιόν και το πόσο κότες είναι κάποιοι που προσπαθούν να χωρέσουν δυο καρπούζια σε μια μασχάλη και δεν έχουν τους όρχεις να σταθούν στο ύψος των ευθυνών τους...στο ύψος αυτών που αισθάνονται.
Όλα αυτα μου προκαλούν από χασμουρητό και υπνηλία,μέχρι αηδία.
Απλά μου χτυπάει κάπως όταν βλέπω στους πάντες την τάση για αυτοθυματοποίηση.''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa
18-05-2018, 15:04 #30
Σε ό,τι αφορά το παιδί το θέμα είναι πως θα του στοιχίσει να μην το βλέπει κάθε μέρα.
Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε σε μενα.
Τελικά δε χρειάζεται να προσπαθώ να καταλάβω τι μπορεί να αισθάνεται κάποιος άλλος μέσα του ζώντας αυτή την κατάσταση.
Μάλλον πρέπει να επικεντρωθώ στο πως ένιωθα εγώ μέσα σ αυτή την κατάσταση! Και τι με οδήγησε να πάρω τις αποφάσεις που πήρα. Γιατί ναι όλα είναι επιλογές.
Και φυσικά να βρω το λόγο που έχω ανάγκη να "εξηγώ" τις πράξεις των άλλων (τις δικές του στην προκειμένη).