Rem καθε ποτε βρησκεστε σε παιρνει αυτος τηλ η εσυ?Γιατι εμεις περνουμε τηλ και μας το κλεινουν στην μαπα για απντηση χαχαχα/
Printable View
Rem καθε ποτε βρησκεστε σε παιρνει αυτος τηλ η εσυ?Γιατι εμεις περνουμε τηλ και μας το κλεινουν στην μαπα για απντηση χαχαχα/
Δεν εχεις προβληματιστει που οι κοπελες που δε βρισκουν συντροφο για σχεση οπως κι εσυ, υποστηριζετε τα παραπανω για τους αντρες, και οι αντρες του φορουμ που δε βρισκουν αντιστοιχα γυναικες λενε οτι οι πιο πολλες γυναικες ειναι *******κια και κοιτανε τα λεφτα ή τα μπρατσα??
να συναντηθειτε λοιπον εσεις οι 7-8 ποσοι ειστε, που προφανως οι γυναικες δεν ειστε *******κια και οι αντρες δεν ειναι μαλακες ολκης, και θελετε ολοι κατι σοβαρο και να ζευγαρωσετε!
Επισης πως γινεται να υπαρχει κι αυτη η μεριδα (μεγαλη προφανως αν κρινω οτι μονο 3 αντρες και 3 γυναικες ειναι αυτοι που σε αυτο το φορουμ υποστηριζουν μετα μανιας αυτες τους τις στερεοτυπικες πεποιθησεις για το αλλο φυλο) απο αντρες και γυναικες του φορουμ που εχουν καλες σχεσεις με το αλλο φυλλο, και λενε οτι κι αυτοι/αυτες εχουν δει να συμβαινουν αυτα που λετε, αλλα δεν ειναι ο κανονας, γιατι ο καθενας απο τη μερια του τα βλεπει οπως θελει αναλογα με τα βιωματα του, και δεν εχουμε ολοι ντε και καλα βιωματα να μας εκμεταλλευονται για σεξ ή να μας θελουν για τα λεφτα μας! Πως το λενε!! με το ζορι δλδ??? Anyway, ακομα και ΑΝ αυτος ο κανονας (οι πιο πολλοι αντρες μαλακες/οι πιο πολλες γυναικες πουτανες), θα καθομαστε να κλαιμε επειδη ειναι "και καλα" ετσι? Βρισκουμε γκομενους κατηγοροντας τους αλλους και την κοινωνια και την τυχη μας? ΟΧΙ. Μηπως πρεπει να μαθουμε επιτελους να χαλαρωσουμε απο την συνεχη σκεψη και ενασχοληση με γκομενακια, και να ΒΛΕΠΟΥΜΕ επιτελους τι ακριβως ειμαστε και θελουμε, τι ειναι ο αλλος, και που δημιουργειται το προβλημα? Μηπως δεν βλεπουμε τριγυρω μας να επαληθευεται συνεχως οτι οταν κυνηγας με αγχος κατι, το θες απεγνωσμενα, στηριζεσαι πανω του, κρεμας τα ονειρα σου, τοτε ποτε δεν το φτανεις?? Αυτο ειναι που ελεγα καποια φορα για τη σημασια της επιγνωσης, και καποιος απο εδω με ειρωνευτηκε.. Αλλα αυτη ειναι η αποψη μου τουλαχιστον!
Κατάλαβα αυτό που λέμε δηλαδή. Και άντε να βρεις από ίντερνετ και μπαρ, παιδιά όντως από αυτά τα δύο μέρη που ψάχνουμε, μόνο για σεξ μπορούν να μας την πέσουν, δεν είναι όλοι έτσι, έχω ακούσει τελευταία και ιστορίες με ζευγάρια από την δουλειά πχ που τα πηγαίνουν πολύ καλά... Εντωμεταξύ είναι οι περισσότεροι σαν την Ρεμ, ξεκινάνε για κάτι μη σοβαρό, και μετά τους βγαίνει σε σοβαρό. Ίσως πρέπει να συμβιβαστούμε με έναν τέτοιον γελοίο τι να πω χαχα
Blue εσυ οταν ερωτευεσαι πως συμπεριφερεσαι στον αντρα?
Εγω τον παιρνω συχνα τηλ και επιδιοκω να βλεπομαστε πιο συχνα και τροω πορτα.Τοσο κακο ειναι αυτο δλδ?
Ε δεν μπορω να ειμαι με εναν αντρα και αν τον βλεπω μονο 1-2 φορες την εβδομαδα .
Εγω συμφονω απολυτα μαζι σου σε ολα.Αλλα βρε καρυ οταν ερωτευεσαι δεν θες να βλεπεις τον αλλο πιο συχνα??Δεν θελεις να κανεις πιο συχνα ερωτα μαζι του?Δεν θες να βλεπεις ενδιαφερον απο την μερια του?Οταν λοιπον δεν το βλεπουμε αυτο επομενο δεν ειναι αν εχουμε αγχος?
Πανικούλα μαθαίνουν από την αρχή ότι είσαι χωρισμένη; Πάντως αυτό που λες, στην αρχή θέλουν λίγο φτύσιμο να σε αναζητήσουν αυτοί, αν και άμα ψάχνεις από το ίντερνετ ή στα μπαράκια θα θέλουν μόνο σεξ όπως είπα. Έχεις σκεφτεί να μετακομίσεις στην Αθήνα που είναι πιο φιλελεύθεροι με χωρισμούς και τέτοια;
Εγώ πλάκα πλάκα ανάμεσα σε όλα αυτά τα τσόφλια που έχω γνωρίσει κατά καιρούς, είχα γνωρίσει και έναν που με κυνήγαγε για σχέση προφανώς αλλά δεν μου άρεσε. Και είχαμε μιλήσει κιόλας, άρα του άρεσε και ο χαρακτήρας μου.
Ναι τους το λεω ειμαι ξεκαθαρη.Αλλα οι μισοι απο αυτους ηταν επισης χωρησμενοι με παιδια.Ειληκρινα θα ηθελα να μαθω πως ειναι μια νορμαλ σχεση κατα την αποψη των κοριτσιων που μας την ν λενε 3 μερες τωρα.
Εγώ προσωπικά αν δεν τον ξέρω τον αφήνω να παίρνει αυτός τηλέφωνα και γω παίρνω πιο σπάνια. Βέβαια πιστεύω ότι είναι καλύτερο να είσαι αυθόρμητη και να τον παίρνεις τηλέφωνο και εσυ γιατί υποτίθεται και συ χρειάζεται να συμβαδίσεις με τις δικές σου ανάγκες. Δηλ. εκείνη τη στιγμή θέλεις να τον ακούσεις και το κάνεις. Δεν είναι κακό αυτό. Εγώ απλά δεν έχω και πού όρεξη στην αρχή για πολλά-πολλά τηλέφωνα. Ειδικά αν πάρω κάποιον και μου το πέξει βαρύ πεπόνι δύσκολα ξαναπαίρνω. Δεν έχω πολλές αντοχές
Πανικούλα, στο ξαναείπα, τα κορίτσια που λες γνωρίζουν τους άντρες τους από τη δουλειά ή από κοινούς γνωστούς και επίσης είναι χαλαρές και δεν ψάχνονται για σχέση, γι'αυτό οι άντρες έλκονται. Τώρα πως γίνεται να το ψάχνεις από δω από κει και να μη σου ρχεται και άλλοι που δεν το θέλουνε να το κάνουνε με τη μία, αυτό ειλικρινά δεν το ξέρω!
2 φορες την εβδομαδα σιναντιεστε?και πως περνατε πολλες ωρες μαζι?σου ακρει αυτο το λιγο?
Ε ωραία τότε γιατί κατηγορείς εμάς; Δεν καταλαβαίνω. Εμείς θέλουμε κάτι όμορφο, και έχουμε φάει το κράξιμο της ζωής μας. Και άλλες φορές. Αφού αυτός είναι ο κανόνας, τότε τι φταίμε εμείς που δεν βρίσκουμε και τι το συζητάμε τότε; Αν και δεν νομίζω ότι είναι μόνο αυτό, είναι και θέμα τύχης...
Το εχω μαθει αυτο και παλυ την πατησα.Ειμουν με καποιο που δεν μαρεσε τοσο σαν αντρας μαλιστα τον κοροιδευα μεσα μ για τα περιεργα χαρακτηριστικα του.Δεν με ειχε πιεσε ποτε για σεξ και εγω κολλησα ασχημα και κλαστικα στην συνεχεια!
αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι τρώτε κράξιμο όχι γιατί θέλετε κάτι ωραίο. αλλά για απόψεις όπως "οι γκέι φταίνε, που καταστρέφεται η ζωή μου", "'ολοι οι άντρες είναι μαλάκες" "μα πως γίνεται να γνωριζόμαστε μια βδομάδα και να μην μου έχει κάνει ακόμα πρόταση γάμου." οκ, σε αυτό το τελευταίο υπερβάλω, αλλά you get the point.
όσο για το τι κάνουμε και κρατάμε άντρες για καιρό, εγώ προσωπικά τους φέρνω σπίτι και τους δείχνω τη συλλογή με τα γραμματόσημα και τις πεταλούδες μου.ε, και μετά κολλάνε :P
Σου είπα και στο ξαναλέω, είναι λάθος τα μέρη που γνωρίζεις τα άτομα. Στο ίντερνετ και στα μπαρ ψάχνονται μόνο για σεξ!! Δεν μπορεί ο άλλος αν δεν σε ξέρει να κάνει κάτι σοβαρό μαζί σου. Αυτό έχω καταλάβει. Έτσι μου χουν πει και κανα 2 άντρες όχι ακριβώς, αλλά έτσι κατάλαβα.
Το ότι καταστρέφεται η ζωή μας δείχνει ότι θέλουμε κάτι ωραίο αλλά και απαραίτητο, και χωρίς αυτό δεν μπορούμε να ζήσουμε. Το όλοι οι άντρες είναι μαλάκες το συμπέρασμα το βγάζουμε από αυτά που βλέπουμε, ότι ΟΣΟΙ γνωρίζουμε θέλουνε σεξ. Και τέλος, το ότι θέλουμε γάμο είναι γιατί αυτό ονειρευόμαστε. Αυτά.
Εκει συμφωνω αλλα αν δεν βγενεις εξω πως θα σε δει ο αλλος πως θα σε μαθει?Εγω μονο απο ιντερνετ κανω γνωριμιες.Και ο κρινο γνωρισε εδω την κοπελα του και ζουνε μαζι 1 χρονο και ειναι μια χαρα.
Εγω μπορει να μην εκανα κατο σοβαρο γιατι τους ελεγα αμεσως οτι παθενα κρισεις πανικου.Νομιζα μαλλον οτι ολοι ειναι επιστημονες τι να πω.
Και ρε παιδιά, αφού είμαστε τόσο σπάνιες και ξεχωρίζουμε μες στο πλήθος αφού όλες εδώ οι υπόλοιπες είναι αλλιώς, γιατί δεν το βλέπουν αυτό οι άντρες το ξεχωριστό και δεν κάνουν κάτι μαζί μας; Τόσο ζώα είναι, τόσο τους κόβει. Συγγνώμη, προσβάλλω τα ζώα!! :D
whitecandle, το ξέρω ότι θα το πάρεις στραβά, αλλά δεν γαμιέται...έχεις μια ασθένεια που σε δυσκολεύει απ'όσο έχω καταλάβει. γιατί δεν βάζεις σαν στόχο να γίνεις καλά και να βελτιώσεις τη ζωή σου. να νιώσεις καλύτερα, να αρχίσεις να έχεις δραστηριότητες πάλι και να αρχίσεις να χαίρεσαι. θέλω να πω, έχεις σαν όνειρο το γάμο. μα πως θα γίνει αυτό, αν δεν είσαι εσύ η ίδια καλά. πως να προχωρήσει μια σχέση και να γίνει πιο σοβαρή, όταν μπλοκάρεις τον εαυτό σου? και μη νομίζεις ένας γάμος δεν είναι εύκολο πράγμα, ευθύνες, δυσκολίες. θα ήθελες τώρα στη φάση που είσαι να φορτωθείς κι άλλο?
E ποσες ωρες μπορει να δουλευει κανεις?Τι αλλες ωρες?:P