τι ειμαι κυρια λου??το ξαναλετε αυτο?
νομιζω οτι εχω αρκετα ευπρεπη συμπεριφορα στο φορουμ, χωρις να σημαινει αυτο οτι ειμαι αμεμπτη. αλλα κ τις φορες που πλακωθηκα, δεν θα επικαλεστω την καταθλιψη σαν δικαιολογια. ηταν η αδυναμια του χαρακτηρα μου, να στο πω απλα! ναι, μου εσπαγαν τα νευρα αυτοι που πλακωθηκα, δεν ειχα αρκετη ανεκτικοτητα κ πλακωθηκα. ουτε ψυχικη ασθενεια, ουτε καμια δικαιολογια!
ειμαι τουλαχιστον ομως ειλικρινης κ εχω τη δυνατοτητα να παραδεχομαι αδυναμιες που εχω συνειδητοποιησει οτι εχω. κατι ειναι κ αυτο. εσυ για παραδειγμα θιγεσαι αν σου πουν αδυναμιες που ολοφανερα εχεις!
δε χρειαζεται να ψαξω στο παρελθον, μολις ξεκινησες να με βριζεις στο παρον! :) για την τραγικα χαμηλη αυτογνωσια σου εσυ θα πρεπε να λυπασαι!
στην περιπτωση σου εχεις ενα δικιο. δεν τα σβηνεις εσυ τα μηνυματα, σου τα σβηνουν αλλοι.
εθιξα το θεμα που διαφορα μελη βριζουν αλλα μελη απο παρορμητικοτητα κ μετα τα σβηνουν μονοι τους, κ ολα μελι γαλα.
ΟΥΔΕΙΣ ΑΜΕΜΠΤΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!δεν μιλησα μονο για πλακωματα αλλα βιαζεστε ολοι να πειτε την εξυπναδα σας..μιλησα για λογια(πχ στοιχεια)που καποιος ειπε αλλα στην πορεια μετανιωσε!εγω εχω πολλες αδυναμιες αλλα δεν θα με κρινεις εσυ λου..
το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Ουπς φάουλ Δώρα! Χτύπημα κάτω από τη μέση (και άσχετο με την συζήτηση αφού αυτό δεν πρόκειται για βρισιά αλλά για έκφραση αρνητικών συναισθημάτων -λόγω κατάθλιψης- που αφορούσαν τον εαυτό της).
Συμφωνώ ότι σε περιπτώσεις πχ όταν βιώνει κάποιος ένα ψυχωσικό επεισόδιο, -πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει πλήρη επαφή με την πραγματικότητα, απόλυτο έλεγχο των πράξεών του, υπάρχει έκπτωση συναισθημάτων και έλλειψη σωστής κρίσης- να μπορεί να τροποποιήσει κάποια ποστ αλλά αυτό μπορεί να γίνει μέσω της διαχείρισης και σύμφωνα με την κρίση της.
ναι, εφταιγε η καταθλιψη. που κολλαει αυτο ομως? εγω να πεθανω ηθελα κ αισθανομουνα χαλια, δεν αρχισα να βριζω δεξια κ αριστερα! αναφερθηκα στα βρισιδια κ τα πλακωματα που πεφτουν κατα καιρους κ συνηθως απο τους ιδιους κ τους ιδιους. τεσπα. δεν μου αρεσει ενας χωρος μπουρδελο, αλλα απο την αλλη προτιμω την αυτοδιαχειριση απο την αστυνομευση. οποιος δε μπορει να εχει ευπρεπη συμπεριφορα, να κραταει το μετρο κ να γραφει ψυχραιμα κ νηφαλια, ας βριζει. τουλαχιστον θα ειναι αυθεντικος. τωρα το ποιος θα τον παρει σοβαρα κ θα κανει διαλογο μαζι του, ειναι αλλο θεμα!
καληνυχτα δωρα κ ισως κακως μιλησα!
γιατι ηταν χτυπημα κατω απο την μεση??ενα δημοσιο θεμα ηταν που δεν αφορουσε την κακοκεφια!και μπορει η λου να μην εχει θεμα με τα ποστ της αλλος ομως μπορει ενα αναλογο θεμα να ηθελε να το σβησει γι απολλους λογους!!τοσο τραγικο σας ακουγεται???
επειδη ειπα μια αποψη εσπευσε να με κατηγορησει για βεβαρημενο παρελθον??με τον χαρακτηρισμο στο στομα ειναι η μις λου!αν εχω εγω βεβαρημενο παρελθον εσεις τι εχετε??και αν κλεισει το φορουμ καποτε η αιτια θα ειστε εσεις τα "καλα" μελη..γεννατε το τρολαρισμα.
δώρα το πρώτο σου ποστ σε αυτό το θεμα ήταν αυτο:
..μπηκες με τσαμπουκα και επιθετικότητα για τους δικούς σου λόγους.
Δεν θα σε κρίνω, θα σου πω αύριο με τον καφέ σου να ξαναδιαβάσεις ότι γράφεις τώρα.
Εχεις τρεις μέρες σύμφωνα με τους όρους χρήσης να τα διαγράψεις σε περίπτωση που το μετανιωσεις.
"κ επειδη ειμαστε σε φορουμ ψυχολογιας δηλ τι παει να πει αυτο? οτι μπορουμε να βριζουμε οποιον μας καυλωνει κ οποτε μας καυλωνει κ μετα να δικαιολογουμαστε με βαση την ψυχικη ασθενεια?
δηλ καταθλιψη κ διπολικη κ ψυχωση τι σημαινει? συμπτωμα τους ειναι το "βριζω απαντες ελευθερα"?".
Όχι;... δε σημαίνει κάτι τέτοιο δηλαδής;... γιατί αν ενθυμούμαι καλώς, μόλις το απόγεμα χθες, έπεσα να "φάω" τη χρήστρια που αντιμετωπίζει προβλήματα, που δε συμπάσχω μαζί της, που την κορόϊδεψα γιατί εγώ δεν έχω περάσει τίποτα δύσκολο στη ζωή μου και γιατί είμαι ένα κακό ρεμάλι που με το ζόρι συγκρατούνται κάποιοι εδώ μέσα να μη φάνε... μπαν - λολ - βλέποντας τα... τέρατα που γράφω. Κατ' τ' άλλα, έγραψα απλά τη γνώμη μου σε ένα θρεντ που μόλις είχε μπει, απάντησα πρώτη - πρώτη θέτοντας ένα ερώτημα στη θεματοθέτρια και ξαφνικά η χρήστρια που δε τη σέβομαι με χαρακτήρισε όπως της γούσταρε επειδή δε της άρεσε η απάντησή μου... βεβαίως, μετά ακολούθησε η γνωστή ομήγυρη κι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Συν του ότι παραποιήθηκε μια φράση μου. Μια χαρά τα λέτε, μπράβο και εις ανώτερα... :) ... συμφωνώ μαζί σου Λου με λίγα λόγια. Αλλά μόνο σε περίπτωση που συμβαίνει αυτό που εκφράζεις... συμβαίνει αλήθεια;... :) ...
ναι, ίσως να είναι.
Και αν δεν ειναι τα 5000 μπορεί να είναι και τα 7000.
Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις θα διαπίστωνες πως είπα ότι έχω μετανιώσει για πααααααρα πολλα ποστς μου.
Ξερεις όμως κάτι? Ημουν εγώ τότε και κανείς άλλος. Ηταν μια πλευρά του εαυτού μου που θα ειναι πάντα εκεί για να μου υπενθυμίζει τις μαλακιες μου, όπως συμβαίνει και στη ζωή μας. Το παρελθόν δεν διαγράφεται, είμαστε εμείς και αν δεν είμαστε περήφανοι γι αυτό, κάνουμε προσπάθειες να αλλάξουμε το παρόν μας.
Το να έχουμε τη δυνατότητα να σβήσουμε ένα ποστ που στην τελική δεν αφορά και κανένα μέσα σε ένα τέτοιο χώρο, δεν σημαίνει πως μπορούμε να σβήσουμε και τα λάθη μας. Και δεν μιλάω για τα λάθη που έχουμε κάνει στο φόρουμ..
τελος παντων, μαλλον εγω ξεφυγα απο το θεμα. το θεμα ηταν αν θα μπορουν να σβηνονται ποστ γενικα. δεν τοποθετηθηκα επι αυτου τωρα, ειχα τοποθετηθει το απογευμα σε προηγουμενο ποστ.
παρασυρθηκα απο την τροπη της συζητησης εκει που το θεμα γυρισε σε κακοκεφια κ "μπορω να λεω ο,τι θελω ελευθερα" κ εγραψα κ εγω μια ενοχληση μου, οτι δε μου αρεσουν οι πολλοι καβγαδες στο φορουμ. αλλα ενταξει, αφου αρεσουν στους αλλους, σεβομαι το δημοκρατικο κλιμα του φορουμ!
και εν παση περιπτωση ειχα μια διαφωνια με την λου!εσυ σε καθε διαφωνια που δεν σε αφορα πεταγεσαι..βομβητη εχεις?κ μην πεις το ανεκδοτο ειναι δημοσια η συζητηση,μπορεις και καπου να μην εκφερεις γνωμη ναι??πηγαινε κ καμια τουαλετα αστο λιγο το ρημαδι!
καληνυχτα :D
+1000
Και να πω ακομα οτι δεν χρειαζεται να το πας τοσο μακρια. Απο τη στιγμη που καποιος εχει το δικαιωμα να κανει edit ενα κειμενο , μπορει οχι μονο να το σβησει αλλα ακομα και να το τροποποιησει παντελως γραφωντας διαφορετικα πραγματα, κατι που ειναι ακομα χειροτερο.
Θα παρακαλέσω να μην τσακώνεστε δημόσια. Αν εχετε καποια διαφωνία λύστε την με προσωπικά μηνύματα. Σεβαστείτε τα μέλη αυτού του φόρουμ και πρωτα απ'ολα σεβαστείτε τον εαυτό σας.
Διάβασα όλα τα μηνύματα το πρωί αλλά μετά είχε πάλι πρόβλημα το ίντερνετ (η φορθνετ είναι για τα μπάζα) και δεν μπορούσα να μπω...και τώρα δεν μπορώ να τα ξαναδιαβάσω...
Έχω να πω όμως να μην είστε τόσο σκληροί. Γιατί πολύ μιλήσατε για ανάληψη ευθυνών και ότι είμαστε υπεύθυνοι για τις πράξεις μας κλπ. Όλα καλά και άγια, αλλά δεν παύουμε να είμαστε άνθρωποι και σε κάποιες περιπτώσεις που είμαστε πολύ ταραγμένοι ή φοβισμένοι μπορεί να πούμε κάποια πράγματα που δεν θα θέλαμε, πράγματα που ίσως να μας θέσουν σε κίνδυνο με οποιοδήποτε τρόπο. Και δε μιλάω για προσωπικά στοιχεία, δεν είναι μόνο αυτό το πιθανό πρόβλημα. Και ούτε για βρισίδια φυσικά, αυτό το θεωρώ κατακριτέο! Αλλά για όλα τα άλλα, μην είστε τόσο σκληροί κι απόλυτοι με τους ανθρώπους ειδικά όταν αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα που ίσως κάποιοι από εδώ μέσα να μην ξέρετε καν πως είναι και σας εύχομαι να μην μάθετε ποτέ. Γι' αυτό κι εγώ θα ψηφίσω ναι. Και συγγνώμη αλλά θα συνεχίσω να γράφω με ροζ, αυτό είναι το χρώμα μου, δεν θα καταπιεστώ και σ' αυτό. Σε όποιον δεν αρέσει, ας μην διαβάζει τι γράφω στην τελική, λυπάμαι. Εμένα αυτό το χρώμα με κάνει να νιώθω καλά... Φιλικά...
Με παρεξήγησες, δεν εννοούσα να λέμε πράγματα που θα πληγώσουν τους άλλους...εννοούσα ότι κάποιες φορές μπορεί να πούμε κάτι για τον εαυτό μας ή κάτι προσωπικό που κανονικά δεν θα έπρεπε να πούμε αλλά το κάναμε σε στιγμή αναστάτωσης...για σένα μπορεί να μην είναι τρομερό αλλά εγώ σε κάποιες περιπτώσεις που είμαι τρομερά αναστατωμένη λόγω κάποιου θέματος που όταν συμβαίνει δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω και "τρελαίνομαι" μπορεί να πω περισσότερα απ' όσα θα έπρεπε...για μένα πάντα, όχι να στραφώ εναντίον άλλων...και το τελευταίο που χρειάζομαι σ' αυτές τις στιγμές είναι να νιώθω πίεση και στο να εκφραστώ, άσε που και να θέλω δεν μπορώ να σκεφτώ δεύτερη φορά...και όχι, προσωπικά ΔΕΝ ΘΕΛΩ να έχω το ακαταλόγιστο από το νόμο, με τίποτα! Με φρικάρει η ιδέα του να τρελαθώ και να γίνω επικίνδυνη για τους άλλους! Μην το ξαναπείς αυτό σε παρακαλώ, με ταράζει τρομερά και μόνο η σκέψη! Αν ποτέ συμβεί μόνη μου θα πω "κλείστε με μέσα".
Όσο για το χρώμα, προσπάθησα με το μωβ που είναι το πλησιέστερο που υπάρχει στο φόρουμ στο ροζ αλλά με στεναχωρούσε, δεν μπορώ να το κρατήσω...το αν αξίζουν αυτά που γράφω ή όχι, ας το κρίνει ο καθένας εδώ μέσα αν θέλει να τα διαβάσει παρά το ροζ :) Πάντως χαίρομαι που τουλάχιστον εσένα σου αρέσει :)
Πάντως ακόμα κι όταν η δικιά μου ψυχολογία δεν είναι καλή, το ροζ το θέλω πάντα, είμαι ταυτισμένη με αυτό...άντε περιμένω με αγωνία να σου φέρει ο κούριερ την ψυχολογία σου να μη νιώθω μοναξιά στο ροζ συννεφάκι μου! :p
"Εκτός λοιπόν από κραυγαλέες περιπτώσεις που χωρίς δευτερη σκεψη διαγράφω ή προειδοποιώ, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που ανήκουν σε μια γκρίζα ζώνη, μεταξύ παραβίασης ή μη των όρων χρήσης.
Για παράδειγμα, μόλις πριν λίγο, διάβαζα τη διένεξη Αλομπάρ, Μπρόκεν, Θεοφανίας. Διάβασα 3 φορές το θέμα των 3 σελίδων, για να κατανοήσω όσο καλύτερα μπορώ, ποια μηνύματα παραβίαζαν όρους χρήσης, ποια ήταν στη γκρίζα ζώνη και ποια ήταν οκ.
(αν κάποιος έτυχε να διαβάσει το θέμα και θα μπορούσε να αποφασίσει για κάθε μήνυμα, πιο γρήγορα, τώρα κιόλας του ανοίγω θέση στη διαχειριστική ομάδα!)!".
Καλησπέρα αγαπητέ Νίκο. Καταρχάς, να εκφράσω την απορία μου για το ότι χθες ενώ το σύστημα με άφηνε να συνδεθώ κανονικά, παρόλα ταύτα είχα απαγορευτικό για να απαντήσω σε οποιοδήποτε θέμα. Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία, αλλά αν έχει να κάνει με το ότι μου διέγραψες απαντήσεις, δε σου κρύβω πως θα ήθελα να μάθω και το λόγο. Νομίζω διέγραψες και άλλων μελών αλλά αυτοί επίσης νομίζω πως έγραφαν κανονικά χθες... με την ευκαιρία, να ευχαριστήσω και τον/ην PostMortem που θέλησε να δει τί γίνεται...
Στα εισαγωγικά μου τώρα. Κι εγώ ειλικρινά προσπαθώ ακόμη να θυμηθώ πόσο πολύ "παραβίασα" τους όρους χρήσης με τις απαντήσεις που μου διέγραψες. Αν πραγματικά είχα έστω και μια υποψία πως παραβιάζω κάτι, ενδεχομένως και να το αποθήκευα. Εκτός κι αν το γεγονός ότι βρήκα τη χρήστρια "αγενή" και με απρεπή συμπεριφορά και πολύ απλά της το εξέφρασα θυμίζοντάς της πως είμαστε σε θρεντ αλλουνού και ο καθείς έχει το δικαίωμα της άποψής του, παραβιάζει όρους... το θυμίζω λίγο...
"Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από RockElCasbah Εμφάνιση Μηνύματος
Γεια σου Βασιλική, υποθέτοντας πως έτσι σε λένε. Έχεις γράψει πάρα πολλά και από πού να το πιάσει κανείς... λες πως μάνα και αδερφός μένουν μαζί σου και ασφαλώς δεν εργάζονται. Με λίγα λόγια, εσύ μόνο υποθέτω συντηρείς μια τριμελή συνολικά οικογένεια. Και να σου πω... πάσχεις λες από χρόνια κατάθλιψη - και με το δίκιο σου - ... αλλά, γιατί η "λύση" να είναι μόνο το να δώσεις τέλος στη ζωή σου και όχι το να δώσεις τέλος στη ζωή σου μαζί τους;... προσπαθώ να το πιάσω από κάπου το θέμα. Μερσί.".
Απάντηση από Μπρόκεν:
"δεν γινεται να συμβουλευουμε τους παντες να παρατανε την οικογενεια τους ελεος πια!!!!! μας μεγαλώσανε για να τους πεταξουμε στα δυσκολα?".
Έχεις εκφράσει την άποψη ότι δεν έχω σεβαστεί το χώρο αυτό, και πιθανόν να έχεις δίκιο. Όπως έχω εκφράσει πως δε ξαναέγινα μέλος - εφόσον με δεχτήκατε - για να δίνω αναφορά στον καθένα που μου κάνει ανάκριση ή μου ζητάει διαπιστευτήρια. Επίσης, ως Κάσμπαχ, μπήκα με εντελώς "ατομικές" - ας το πω έτσι, δε βρίσκω την κατάλληλη λέξη - διαθέσεις. Τουτέστιν, διαβάζω κάτι που μου κάνει "κλικ", λέω τη γνώμη μου απλά και συνεχίζω τη δουλειά μου. Πολύ ουτοπικό, έθρεφα φρούδες ελπίδες γιατί η ανακριτική λάμπα ήταν αναμμένη και πάντα περιμένει... :) ... θα μπορούσαμε λες να το συζητήσουμε;... μάλλον όχι. Γιατί δε μπορώ να σε πείσω να δεις αυτό που βλέπω εγώ απλά. Εγώ όμως το υπέστην και γι' αυτό το βλέπω. Γιατί άποψη είναι η εμπειρία λοιπόν.
Λες πως δυσκολεύτηκες να αποφασίσεις για το αν αυτό που έγραψα ανήκει στα κραυγαλέα προς διαγραφή ή στη γκρίζα ζώνη... ειλικρινά, πες μου κι εμένα γιατί μάλλον εδώ ένιωσα εγώ την υποτίμηση. Όχι για τις απόψεις μου αλλά για τα ελληνικά μου...
Μου διέγραψες αυτό, υπάρχει σε παράθεση.
"Καλησπέρα σου Μπρόκεν. Δε χρειάζεται να μου επιτίθεσαι προσωπικά επειδή δε σου άρεσαν οι τοποθετήσεις μου στο θέμα της Άρκτου για την κακοποίηση των ζώων... ... αν πάλι επιθυμείς να επιδεικνύεις την αγενή σου συμπεριφορά - που είναι έντονη - , κάντο αλλά όχι σε θρεντς άλλων ανθρώπων. Αν δε σου κάνει η απάντησή μου εδώ, είναι δικό σου πρόβλημα, όχι δικό μου. Και θα σου πρότεινα να συμπεριφερθείς ως ενήλικας μέσα σε ένα φόρουμ που φτιάχτηκε για όλους. Και δικαίωμα του καθενός να απαντάει όπως του γουστάρει αν δεν ενοχλεί τους άλλους και τα προσωπικά τους δεδομένα. Άντε κοριτσάκι μου γιατί το παρατραβάς. Κι αν επιθυμείς να μεταφράζεις όπως σου γουστάρει τα γραπτά των άλλων, δεν είναι επειδή δε γνωρίζεις την ελληνική. Είναι επειδή μάλλον είσαι κακομαθημένη. Άσε να ενοχληθεί πρώτα η Βασιλική από αυτά που γράφω, και μετά εσύ. Έλεος. Το ότι έγραψα τις προάλλες πως κάποιοι το έχετε κάνει ιδιόκτητο κήπο το κοινόχρηστο φόρουμ σας πείραξε κατ' τ' άλλα... λίγη ευγένεια, αν την έχεις στα υπόψιν σου βεβαίως...".
Λοιπόν;... που έγγυται η παραβίαση με τα φτωχά ελληνικά που με διακρίνουν;... και σε ρωτώ χωρίς καμιά εμπάθεια, αλλά με πλήρη και ειλικρινή απορία για τη συγκεκριμένη παράγραφο. Ας υποθέσουμε λοιπόν πως είμαι λάθος και η χρήστρια ΔΕΝ είναι αγενής, ΔΕ μου επιτίθεται, ΔΕ μεταφράζει εσφαλμένα αυτό που έγραψα στη θεματοθέτρια. Η δικιά μου παραβίαση ειλικρινά πού είναι;... είπα στη Βασιλική να... πετάξει τη μάνα της;... την παρότρυνα, τη συμβούλεψα;... πού είναι αυτές οι λέξεις που αντιπροσωπεύουν όλες αυτές τις έννοιες τις οποίες μου προσάπτει η χρήστρια;... και πού είναι - ξαναρωτώ - η παραβίαση;... και το κάνω ακόμη πιο συγκεκριμένο. Αν ΔΕ την είχα χαρακτηρίσει "αγενή", αν ΔΕ την είχα χαρακτηρίσει "κακομαθημένη" - και ναι, ας πούμε ότι κάνω λάθος - θα μου είχες διαγράψει το ποστ;... κι αφού αυτά που έγραψα εγώ πάνε κόντρα στους όρους, μήπως να μου βρεις πού γράφω στη Βασιλική να στείλει τη μάνα της στα τσακίδια - κατα Μπρόκεν - , πού κάνω υποδείξεις και πού χρησιμοποιώ... προστακτική;... καταρχάς μιλάω στην ίδια τη Βασιλική, εκφράζοντας μια πρώτη σκέψη.
Κι αλήθεια;... αν θεωρούσα - και δικαίωμά μου στην τελική - πως στη συνέχεια θα είχα να της πω και δυο πράματα παραπάνω, υπήρχε πρόβλημα;... ή δε μπήκε η γυναίκα να ζητήσει γνώμες και κάνω λάθος;... αλλά δε βλέπω στο ποστ σου να αναρωτιέσαι γι' αυτό. Κι αν βρε Νίκο θεωρείς πως δε σέβομαι το χώρο - καθώς και το άλλο που μου έχεις πει - τότε τα μέλη που κάνουν συχνά αυτό που έκανε η χρήστρια νομίζοντας πως είναι στο σπίτι τους και παρεμποδίζοντας άλλους να εκφράζονται... τί ακριβώς σέβονται;... και ξέρεις και κάτι;... ας υποθέσουμε πως έχεις δίκιο και δε σεβάστηκα εσένα ή το χώρο. Εγώ τί να σκεφτώ που πιστεύω με τη σειρά μου πως δεν έχεις σεβαστεί την πολυπαθέστατη ζωή μου, τα όσα ξέρεις για μένα ή και την αντίληψή μου αν θέλεις. Και καλά αυτά, δικαίωμά σου είναι. Αλλά να υποτιμάς τη γνώση μου στη γλώσσα και να πρέπει να δεχτώ πως οι έννοιες ΔΕΝ έχουν αντικειμενικούς ορισμούς, ίσως είναι και το θέμα μας τελικά... και λέω και αυτό.
Γιατί δε συμπεριλαμβάνετε στους όρους τις έννοιες και τους ορισμούς των λέξεων; Όλο το αναμπούρμπουλο από εκεί ξεκινάει. Τί σημαίνει ευγένεια, σεβασμός στο συνομιλητή, εγκράτεια... ά, ναι! Και αυτό. Πρόσφατα κάποια μέλη σου ΔΙΑΤΥΠΩΣΑΝ λεκτικά τα συμπεράσματά τους για εμένα, ένα άλλο μέλος δηλαδή... στάζω χολή, είμαι κακιά και γράφω τέρατα και επικίνδυνα πράματα, έβριζα κάποτε όλο το φόρουμ - γι' αυτό ξεσκιζόμουν να απαντάω ξανά και ξανά στις "εξαρτήσεις" ειδικά, επειδή είμαι άσχετη... - είμαι πολλαπλό προφίλ, ενώ δεν είχα ποτέ ταυτόχρονα προφίλ... και... αυτά τα μηνύματα γιατί δε τροποποιήθηκαν;... ή μήπως δε ξέρεις πως διόλου με απασχολεί να αποδείξω αν έχω αξία ή όχι σαν άνθρωπος κάθούμενη να γράφω "άχ, όχι βρε παιδιά είμαι καλό παιδί γιατί τότε... μπλα, μπλα, μπλα...";... σαφώς και δε με απασχολεί. Το τί είμαστε, το ξέρουμε όλοι εκεί έξω. Κι εγώ είμαι ολημερίς εκεί έξω, στη ζούγκλα... γιατί ελευθερία σε έναν κόσμο που μας έχει όλους εγκλωβισμένους, καθώς και ωριμότητα, είναι το να λιγοστεύει όλο και πιο πολύ η ανάγκη να αποδεικνύεις πράματα στους άλλους. Κι αν κάποτε ένιωθα τέτοιες ανόητες και επινοήσιμες "ανάγκες", τώρα πλέον δε τις έχω και να πάνε στο καλό... και ναι, δεν είναι αυτός ο λόγος που ξαναέγινα μέλος... ευχαριστώ.
Και να προσθέσω...
"''οφειλεις στον εαυτο σου να εγκαταλειπεις τους γονεις σου''.
... ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο...
Από Ρέμεντυ (εννοείται, λολ!):
"αγενης ηταν η αλομπαρ που αφου σε εβρισε, σου εκανε και επιθεση για το πως βιωνεις την ασθενεια σου.".
Να υποθέσω πως ούτε αυτά τα είδες αγαπητέ Νίκο. Κι ούτε είδες τις απαντήσεις που έδωσα στο θρεντ εκείνο προχθές... κι αφού εγώ διαγράφηκα επειδή την είπα "αγενή", το παραπάνω που ισχυρίζεται πως την... έβρισα - πού; - , της έκανα επίθεση και την... κορόϊδεψα για την ασθένειά της, γιατί είναι ακόμη στον αέρα;... :)...
Κλείνω γιατί ίσως παρανοηθώ και από σένα. Μπορείς να μου διαγράφεις ό,τι θέλεις. Αλλά οι λέξεις και η σημασία των δε θα αλλάξουν ποτέ. Όσο για το ότι υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να πιστεύουν - επειδή έτσι νιώθουν καλά και το σέβομαι - πως ένας άλλος άνθρωπος που έχει βιώσει την "ψυχασθένεια" σε όλο της το μεγαλείο, την ανέχεια, τον καρκίνο και άλλα πολλά - που τα γνωρίζεις κιόλας - θα κορόϊδευε έναν άλλο με προβλήματα... τότε είναι πολύ απλά άξιοι του χαρακτήρα τους. Κι ουδέν πρόβλημα από μένα.
Κι αν ξανασταματήσω να γράφω αγαπητή διαχείριση, δε θα είναι επειδή θα σου ξαναζητήσω να με διαγράψεις. Αλλά μάλλον επειδή είναι τραγικό να θέλουν να σε περιορίζουν με άλλους τρόπους και επομένως να μην έχεις τη διάθεση. Κι εγώ το μυαλό μου δε το εγκλώβισα ποτέ όπως καλά γνωρίζεις. Καλό σου βράδυ ξανά!...:) ...
Θα ήθελα να πω γενικά οτι εδω μέσα είναι σύνηθες πολλά μέλη να τσακώνονται μεταξύ τους και να χάνουν την ψυχραιμία τους. Ο θυμός είναι απόλυτα φυσιολογικό συναίσθημα και σίγουρο επακόλουθο της πίεσης και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν πολλοί εδω μέσα. Όμως είναι και το παράγωγο παρεξηγήσεων και με τα υπόλοιπα μέλη και με την διαχείριση. Μπορεί να μην είμαι moderator χρόνια αλλα καταλαβαίνω οτι είναι δύσκολες οι αποφάσεις που παίρνονται γιατί ούτε δικαστές είμαστε ούτε Θεοι. Γίνονται λάθη απο όλους. Και η κριτική για να γίνω καλύτερη -για εμένα προσωπικά- είναι ευπρόσδεκτη. Όπως και οποιοδήποτε θέμα έχει κάποιος μαζί μου. Και αν βλέπετε με σκεπτικισμό αυτά που λέω απλά προσπαθήστε να έρθετε ο ένας στην θέση του άλλου. Εγω καταλαβαίνω απόλυτα πως κάποιοι μπορεί να ξεπεράσουν το όριο όταν είναι σε κατάσταση θυμού και ως ένα σημείο αυτό δικαιολογείται. Οταν όμως αρχίσει να γίνεται σε καθημερινή βάση τότε υπάρχει πρόβλημα. Θα συνιστούσα σε όλους όταν διαβάζετε μια απάντηση απο τον οποιονδήποτε μετρήστε μέχρι το 10 και αφού ηρεμήσετε απαντήστε με ευγένεια και σεβασμό. Ετσι σέβεστε και τον εαυτό σας πανω απο όλα. Είναι άσχημο θέαμα να διαβάζει κάποιος ενα θέμα και να βλέπει 3 και 5 σελίδες τσακωμών. Αν δεν μπορείτε να αντισταθείτε την ευχαρίστηση και την αδρεναλίνη που δίνει ένας τσακωμός τουλάχιστον μην υποβάλετε και το υπόλοιπο φόρουμ σε αυτή τη διαδικασία. Λύστε οτι θέματα έχετε πριβέ. Επίσης ενα άλλο θέμα είναι το θέμα των ευθυνών. Ναι μεν τσακώνεστε και λέτε οτι λέτε χωρις σκέψη μετά κατηγορείτε και την διαχείριση γιατί δεν κάνει κάτι. Και οταν η διαχείριση κάνει αυτο το κάτι πάλι θυμώνετε γιατί μπορεί να σας έσβησε μηνύματα ή γιατι δεν αντέδρασε αρκετα γρήγορα. Γιατί δεν αναλαβάνετε και εσεις τις ευθύνες που σας αναλογούν? Οταν έχουμε απαιτήσεις και δικαιώματα έχουμε και υποχρεώσεις. Ας μην το ξεχνάμε αυτο. Και το γεγονός οτι πολλοι εδω μέσα δεν είμαστε και πολυ στα καλά μας δεν είναι δικαιολογία για όλα. Οταν κάνουμε λάθη καλό ειναι να το αναγνωρίζουμε. ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ για αυτά που είπα. Τα λέω με καλές προθέσεις και ελπίζω κάποιοι εκτός απο το να κοιτάξουν τι λέω μέσα απο την οθόνη τους να τα διαβάσουν κιόλας.
Φιλικά
Υ.Γ RockElCasbah Ελπίζω να συνεχίσεις να γράφεις σε αυτό το φόρουμ. Μου δίνεις την εντύπωση έντιμου ανθρώπου απλά σε ενα φόρουμ ψυχολογίας χρειάζεται λιγο φιλτράρισμα το τι λέμε γιατί γίνονται εύκολα παρεξηγήσεις. Ελπίζω να το καταλαβαίνεις αυτό.
Προσωπικά μ' αρέσει η δυνατότητα edit των μηνυμάτων. Γιατί όλο και κάτι παραπάνω μπορεί να γράψει κάποιος αν δεν είναι σε ήρεμη κατάσταση. Από την άλλη καταλαβαίνοντας τις συνέπειες της δυνατότητας edit προτείνω να υπάρχει όριο 2-3 ωρών ή έστω μιας μέρας. Έχω την εντύπωση ότι διαχειριστικά 3 μέρες είναι δύσκολο.
Σημείωση για τους χρήστες. Παρόλο που υπάρχει το edit, αν κάποιος παρακολουθεί ένα θέμα θα λάβει σε email το αρχικό μήνυμα -και όχι το διορθωμένο- αφού στέρνεται αυτόματα αμέσως.