Να μπορουμε ή να μη μπορουμε να επεξεργαζομαστε παλιοτερα μηνυματα μας; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Να μπορουμε να επεξεργαζομαστε παλιοτερα μηνυματα μας;

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Ναι

13 50.00%
  • Οχι

11 42.31%
  • Δεν με ενδιαφερει-Δεν εχω αποψη

2 7.69%
Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 71
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    Προσέχουμε τι λέμε , και έτσι δεν ανησυχούμε μετά για edit. απλό.
    Όσοι δεν έχουν το κουράγιο να αντιμετωπίσουν τις όποιες ευθύνες των πράξεων τους τώρα είναι άλλη ιστορία.

Ένα 20λεπτο χρόνος για επεξεργασία λεπτομερειών , πχ ορθογραφικά κτλ, είναι κάτι παραπάνω από υπεραρκετός..!
    ψηφισα οχι, για ολους τους λογους που ηδη αναφερθηκαν και πιο πολυ απ ολους για την αναγκη της αντιμετωπισης των πραξεων /λογων/γραπτων μας με υπευθυνοτητα.

εκανα κουοτ ομως στο ποστ του μπολτ, γιατι εχω να προσθεσω κατι που λεω πολυ συχνα κι ας με γραφουν ολοι στ @@ τους.
    διαφυλασσουμε τα στοιχεια της ταυτοτητας μας κι ετσι εκ των πραγματων, ΔΕΝ εκθετουμε προσωπικα μας δεδομενα, οσο εξομολογητικοι κι αν γινουμε
    εχω πει επανειλλημενα οτι διαφωνω με τα ριαλ-κολλητιλικια μεσα απ το φορουμ, πολλω δε μαλλον, με το νυφοπαζαρο που απο μερικους γινεται.
    ειμαστε ολοι μεγαλα παιδια, κι οπως νομιζουμε το διαχειριζομαστε το θεμα αυτο. οποιος εχει μεγαλυτερη αναγκη να βρει γκομενα απο το να συζητησει εδω, ας κανει αυτο, ειμαι σιγουρη ομως, οτι οποιος προσχωρει στο παιχνιδι των δημοσιων σχεσεων εδω μεσα, χανει αυτοματως την ωφελεια απ το φορουμ διοτι δεν ειναι πλεον ειλικρινης ως προς τα του εαυτου του , προσπαθωντας να γινει ειτε αρεστος ειτε ευχαριστος κλπ....

αααυτααα

Administrator
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...συμφωνώ....
    Και γω θα ήθελα παραπάνω...Νίκο στο φόρουμ.
    Ακόμη και παλαιότερα που υπήρχαν περισσότερα άτομα στη διαχείριση, το μόνο που γινόταν ήταν να σβήνονται πιο γρήγορα ενοχλητικά μνμ. Τίποτε παραπάνω.
    Εχω επίσης παρατηρήσει πως όταν συμμετέχει ο Νίκος σε ένα θέμα, πέφτει η ένταση αυτόματα, όπως και όταν συμμετέχει η μαρίνα38 γράφοντας την άποψη της.
    Προφανώς είναι θέμα ειδικότητας.

Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Να προσθέσω και κάτι άλλο. Παλιότερα διαβάζοντας θέματα από την έναρξη του φόρουμ, διαπίστωσα ότι τότε συμμετείχες με την άποψή σου και την ειδικότητά σου σε θρεντς, αυτό είναι κάτι που μου άρεσε και που βλέπω πια να μη γίνεται. Καταλαβαίνω πως είναι η έλλειψη χρόνου που σε δεσμεύει, αλλά θα ήταν ωραίο (και πολύ καλή επιρροή αν θες στο γενικότερο κλίμα) η συμμετοχή του ίδιου του ατόμου που έχει την διαχείριση ενός φόρουμ στο καθημερινό γίγνεσθαί του. Θα λειτουργούσε πολύ διαφορετικά.

#το προσπερνώ, μπορεί να λειτουργήσει όχι σε θύελλες τρολαρίσματος, αλλά σε κάποια θέματα που τρολάρονται, όταν αρχίζουν και διαμορφώνουν αθροιστικά το κλίμα θύελλας, προσπερνάς το φόρουμ, απλά.
    Ακόμη κι αν δε γίνω πιστευτός, να σας πω το εξής: Η ιστοσελίδα και κυρίως το φόρουμ αυτής, καταλαμβάνει ένα σημαντικό αριθμό ωρών για μένα, τουλάχιστον 4-6 ημέρες κάθε εβδομάδα.
    Καθημερινά λαμβάνω μειλς και προσωπικά μηνύματα καθώς επίσης καλούμαι να διαβάζω πάρα πολλά θέματα στο φόρουμ αλλά και να παρεμβαίνω διαχειριστικά. Ειδικά τελευταία, όλο αυτό, εις βάρος άλλων "υποχρεώσεων" μου.
    Μια διαχειριστική παρέμβαση, η πιο απλή που μπορείτε να φανταστείτε όπως μια απλή διαγραφή μηνύματος ή μια προειδοποιηση που θα στειλω σε ένα μέλος, σχεδόν πάντα, είναι μια χρονοβόρα διαδικασία για μένα μιας και τις περισσότερες φορές, απαιτεί να διαβάσω αρκετά μηνύματα ιδιωτικά ή δημόσια, προκειμένου να αποκτήσω σαφή εικόνα της κατάστασης.
    Εκτός λοιπόν από κραυγαλέες περιπτώσεις που χωρίς δευτερη σκεψη διαγράφω ή προειδοποιώ, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που ανήκουν σε μια γκρίζα ζώνη, μεταξύ παραβίασης ή μη των όρων χρήσης.
    Για παράδειγμα, μόλις πριν λίγο, διάβαζα τη διένεξη Αλομπάρ, Μπρόκεν, Θεοφανίας. Διάβασα 3 φορές το θέμα των 3 σελίδων, για να κατανοήσω όσο καλύτερα μπορώ, ποια μηνύματα παραβίαζαν όρους χρήσης, ποια ήταν στη γκρίζα ζώνη και ποια ήταν οκ.
    (αν κάποιος έτυχε να διαβάσει το θέμα και θα μπορούσε να αποφασίσει για κάθε μήνυμα, πιο γρήγορα, τώρα κιόλας του ανοίγω θέση στη διαχειριστική ομάδα!)!

Εάν λοιπόν, στις ώρες διαχείρισης, προσθέσω και ώρες συμμετοχή μου στις συζητήσεις του φόρουμ, μάλλον θα πρέπει να ανακαλύψω ημέρα με 26 τουλάχιστον ώρες.

Με άλλα λόγια: Η χαρά μου είναι να συμμετέχω στο συζητήσεις, όχι στη διαχείριση. Εάν το κλίμα είναι ήρεμο και δεν ζητά τον χρόνο μου, τότε μπορώ να συμμετέχω. Σε διαφορετική περίπτωση, είναι αδύνατο.
    Υπάρχει ωστόσο και ένα υστερόγραφο: η συμμετοχή ειδικών στο φόρουμ είναι πιο επίκινδυνη από τη μη συμμετοχή. Αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Senior Member
    παιδιά στην πραγματική ζωή, όταν κάνεις τη παπάτζα σου, υπάρχει κάποια μαγική γόμα για να τη σβήσεις και να κάνεις ότι δεν έγινε ποτέ?
    ρητορική η ερώτηση..:-)
    Στην πραγματική ζωή τίποτα δε σβήνεται ως δια μαγείας, γι'αυτό και ο άνθρωπος που παλεύει για την εξέλιξη του, φροντίζει να μην επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη..
    Στην πραγματική ζωή γίνονται πολύ άσχημα πράγματα που θα παρακαλούσαμε να μην είχαν γίνει ποτέ, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος να τα σβήσει ούτε από τη μνήμη μας ούτε από την καθημερινότητά μας. Τα βάζουμε στο χρονοντούλαπο και τα αφήνουμε εκεί, γιατί αυτή είναι η θέση τους.
    Εδώ μιλάμε για απλά ποσταρίσματα..πόση αξία μπορούν να έχουν όντας δημοσιευμένα?
    Προσωπικά έχω ανεβάσει θέματα που όντως, όταν τα διάβαζα μετά αισθανόμουν αμήχανα..είναι όμως κομμάτι του εαυτού μου..τι να κάνω ?
    Και πολύ πιθανόν, αν ξαναβρεθώ σε θέση που να ποστάρω πάλι την ασχήμιά μου..και τι έγινε?
    ακόμα κι αν με ήξεραν προσωπικά κάποιοι, και πάλι δε θα ένιωθα άσχημα.
    Είμαστε απλώς άνθρωποι, με τις στιγμές μας. So fuckin' what?

Το τρολάρισμα, όσο δεν το σπουδαιολογούμε θα σταματήσει..η ανάγκη για στήριξη συνεχίζεται παράλληλα με τη δράση του οποιουδήποτε που έχει βάλει στο μάτι το φόρουμ, τα μέλη ή τον ΝίκοΔ. Μπορούμε να είμαστε υποστηρικτικοί? Μπορούμε να μη δημιουργούμε βαβούρα? Μπορούμε απλώς να συμπεριφερόμαστε αφού σκεφτούμε πρώτα? Τι κάνει ο καθένας προσωπικά για να αυτοελέγχεται..πολλοί εδώ μέσα δυστυχώς τίποτα..

Εγώ είμαι ευχαριστημένη με τη λειτουργία του φόρουμ και με τον ΝίκοΔ.
    Δεν ξέρω εάν θα μου άρεσε και αν θα ήταν σκόπιμη η πιο ενεργή παρουσία του.
    Ό,τι και να γίνει, αυτός που θέλει να "πάρει" κάτι από αυτό το χώρο θα το επιτύχει.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    Ενας σκοπος της γραφης ειναι η υπευθυνοτητα.scripta mament.
    Διαφωνω με τη δυνατοτητα διαγραφης παλαιων μηνυματων μιας και ετσι υπουλα μπορει να αλλαξει η θεματικη ιστορια και το ποιος πχ ειχε δικιο σε κατι η αδικο.
    Επισης το θεωρω ανεντιμο μιας και κανεις δεν γραφει οταν αλλαζει το κειμενο, οτι το αλλαξα γιατι αλλαξα μυαλα. Θα συμφωνουσα στην επεξεργασια μονο με την προυποθεση οτι το αρχικο μηνυμα δεν θα μπορουσε να αλλαξει αλλα να προστεθει καποιο σχολιο.Πραγμα αδυνατο νομιζω, αρα ειμαι κατα.
    Και οι 3 μερες πολλες μου φαινονται. Σε πολλα φορουμ η δυνατοτητα επεξεργασιας περιοριζεται σε μιση ωρα.
    Ο καθενας μας εχει ΟΣΟ χρονο θελει για να γραψει αυτο που θελει. Αν το χερι παει πιο γρηγορα απο το μυαλο, δεν φταιει κανεις παρα ο φορεας τους.
    Ας προσεχαμε ολοι οσοι εχουμε η θα εχουμε καποια στιγμη μετανιωσει για κατι που γραψαμε. Ειναι τροπος κι αυτος να μαθαινουμε απο τα λαθη μας.
    Οποιος δεν το αντεχει, καλυτερα απλα να αφιερωνει λιγο παραπανω χρονο ΠΡΙΝ δημοσιευσει καποιο μηνυμα.
    Ναι ωραία όλα αυτά, αλλά τι έχεις να απαντήσεις στο φοβερό και τρομερό επιχείρημα αρκετών που πάει κάπως έτσι : "όταν τα έγραψα αυτά ήμουν μεθυσμένος/κοιμισμένος/κοκαίσμένος" ???

Senior Member
    Ναι ωραία όλα αυτά, αλλά τι έχεις να απαντήσεις στο φοβερό και τρομερό επιχείρημα αρκετών που πάει κάπως έτσι : "όταν τα έγραψα αυτά ήμουν μεθυσμένος/κοιμισμένος/κοκαίσμένος" ???
    δεν αναδημοσιευονται και στο ΦΕΚ.
    αν τον καιει τοσο η φημη του, ας γραψει απο κατω "όταν τα έγραψα αυτά ήμουν μεθυσμένος/κοιμισμένος/κοκαίσμένος"

Banned
    μιλατε ολοι κανοντας τους εξυπνους και τους αλανθαστους εδω μεσα..μα που βρισκεστε ανθρωποι μου εχετε καταλαβει?υπαρχουν ανθρωποι που υπο τις συνεπειες μιας ασθενειας,ειτε ειναι σχιζοφρενεια ειτε καταθλιψη ειτε αλκοολ μπορει να γραψουν και μαλακιες!και ναι ρε αλανθαστα οντα μπορει κ να μετανιωσει γιαυτο η να ντραπει με κατι που θα γραψει σας ειναι τοσο τραγικο αυτο??σε φορουμ ψυχολογιας ειστε οχι επιστημονων!
    κατω η γομα κ μαλακιες και εξυπναδες!ρητορες ολοι..

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    μιλατε ολοι κανοντας τους εξυπνους και τους αλανθαστους εδω μεσα..μα που βρισκεστε ανθρωποι μου εχετε καταλαβει?υπαρχουν ανθρωποι που υπο τις συνεπειες μιας ασθενειας,ειτε ειναι σχιζοφρενεια ειτε καταθλιψη ειτε αλκοολ μπορει να γραψουν και μαλακιες!και ναι ρε αλανθαστα οντα μπορει κ να μετανιωσει γιαυτο η να ντραπει με κατι που θα γραψει σας ειναι τοσο τραγικο αυτο??σε φορουμ ψυχολογιας ειστε οχι επιστημονων!
    κατω η γομα κ μαλακιες και εξυπναδες!ρητορες ολοι..
    πάω να βρίσω 20 άτομα τώρα επειδή έχω άσχημη μέρα και κακή ψυχολογία.

μετά οκ, δεν υπάρχει πρόβλημα θα το κάνω edit.

κακόκεφος είμαι ότι θέλω κάνω!!!

Banned
    αστο εισαι αλλου για αλλου..κοινως γραφω την εξυπναδα μου.

Senior Member
    κ επειδη ειμαστε σε φορουμ ψυχολογιας δηλ τι παει να πει αυτο? οτι μπορουμε να βριζουμε οποιον μας καυλωνει κ οποτε μας καυλωνει κ μετα να δικαιολογουμαστε με βαση την ψυχικη ασθενεια?

δηλ καταθλιψη κ διπολικη κ ψυχωση τι σημαινει? συμπτωμα τους ειναι το "βριζω απαντες ελευθερα"?

ντορα επειδη εισαι εδω μεσα απο τα ατομα με βεβαρυμενο παρελθον, ναι, θα σου προτεινα να λαβεις σοβαρα υπ οψιν αυτα που προανεφερε το ξωτικο!

Banned
    πάω να βρίσω 20 άτομα τώρα επειδή έχω άσχημη μέρα και κακή ψυχολογία.

μετά οκ, δεν υπάρχει πρόβλημα θα το κάνω edit.

κακόκεφος είμαι ότι θέλω κάνω!!!
    εξυπνοπουλε μιλησα για ασθενειες οχι για κακοκεφιες..

Banned
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    κ επειδη ειμαστε σε φορουμ ψυχολογιας δηλ τι παει να πει αυτο? οτι μπορουμε να βριζουμε οποιον μας καυλωνει κ οποτε μας καυλωνει κ μετα να δικαιολογουμαστε με βαση την ψυχικη ασθενεια?

δηλ καταθλιψη κ διπολικη κ ψυχωση τι σημαινει? συμπτωμα τους ειναι το "βριζω απαντες ελευθερα"?

ντορα επειδη εισαι εδω μεσα απο τα ατομα με βεβαρυμενο παρελθον, ναι, θα σου προτεινα να λαβεις σοβαρα υπ οψιν αυτα που προανεφερε το ξωτικο!
    τι ειμαι κυρια λου??το ξαναλετε αυτο?

Senior Member
    εξυπνοπουλε μιλησα για ασθενειες οχι για κακοκεφιες..
    κι ομως εδω μεσα δεν το κανουν μπαχαλο συστηματικα αυτοι που εχουν χρονιες ψυχικες ασθενειες, αλλα οι πιο παρορμητικοι κ αυτοι που διαθετουν γκαγκα κοινωνικες δεξιοτητες κ δεν κανουν τπτ για να τις βελτιωσουν!!!!

Banned
    κι ομως εδω μεσα δεν το κανουν μπαχαλο συστηματικα αυτοι που εχουν χρονιες ψυχικες ασθενειες, αλλα οι πιο παρορμητικοι κ αυτοι που διαθετουν γκαγκα κοινωνικες δεξιοτητες κ δεν κανουν τπτ για να τις βελτιωσουν!!!!
    εσυ εδω εισαι το βελτιωμενο μοντελο??

Senior Member
    τι ειμαι κυρια λου??το ξαναλετε αυτο?
    ατομο που πολλες φορες μπλεκεσαι σε καυγαδες, βριζεις κ σβηνονται μηνυματα σου! αν θυμαμαι καλα! θυμαμαι λαθος?

Banned
    ατομο που πολλες φορες μπλεκεσαι σε καυγαδες, βριζεις κ σβηνονται μηνυματα σου! αν θυμαμαι καλα! θυμαμαι λαθος?

για τριψε μου στα μουτρα το βεβαρημενο παρελθον μου ρε πυραυλακατε!!και ποια μηνυματα εχω σβησει εγω??για δειξε μου...

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast