View Poll Results: Να μπορουμε να επεξεργαζομαστε παλιοτερα μηνυματα μας;
- Voters
- 26. You may not vote on this poll
-
Ναι
13 50.00% -
Οχι
11 42.31% -
Δεν με ενδιαφερει-Δεν εχω αποψη
2 7.69%
Results 31 to 45 of 71
-
07-10-2011, 19:44 #31
ψηφισα οχι, για ολους τους λογους που ηδη αναφερθηκαν και πιο πολυ απ ολους για την αναγκη της αντιμετωπισης των πραξεων /λογων/γραπτων μας με υπευθυνοτητα.
εκανα κουοτ ομως στο ποστ του μπολτ, γιατι εχω να προσθεσω κατι που λεω πολυ συχνα κι ας με γραφουν ολοι στ @@ τους.
διαφυλασσουμε τα στοιχεια της ταυτοτητας μας κι ετσι εκ των πραγματων, ΔΕΝ εκθετουμε προσωπικα μας δεδομενα, οσο εξομολογητικοι κι αν γινουμε
εχω πει επανειλλημενα οτι διαφωνω με τα ριαλ-κολλητιλικια μεσα απ το φορουμ, πολλω δε μαλλον, με το νυφοπαζαρο που απο μερικους γινεται.
ειμαστε ολοι μεγαλα παιδια, κι οπως νομιζουμε το διαχειριζομαστε το θεμα αυτο. οποιος εχει μεγαλυτερη αναγκη να βρει γκομενα απο το να συζητησει εδω, ας κανει αυτο, ειμαι σιγουρη ομως, οτι οποιος προσχωρει στο παιχνιδι των δημοσιων σχεσεων εδω μεσα, χανει αυτοματως την ωφελεια απ το φορουμ διοτι δεν ειναι πλεον ειλικρινης ως προς τα του εαυτου του , προσπαθωντας να γινει ειτε αρεστος ειτε ευχαριστος κλπ....
αααυτααα
- 07-10-2011, 19:47 #32
Ακόμη κι αν δε γίνω πιστευτός, να σας πω το εξής: Η ιστοσελίδα και κυρίως το φόρουμ αυτής, καταλαμβάνει ένα σημαντικό αριθμό ωρών για μένα, τουλάχιστον 4-6 ημέρες κάθε εβδομάδα.
Καθημερινά λαμβάνω μειλς και προσωπικά μηνύματα καθώς επίσης καλούμαι να διαβάζω πάρα πολλά θέματα στο φόρουμ αλλά και να παρεμβαίνω διαχειριστικά. Ειδικά τελευταία, όλο αυτό, εις βάρος άλλων "υποχρεώσεων" μου.
Μια διαχειριστική παρέμβαση, η πιο απλή που μπορείτε να φανταστείτε όπως μια απλή διαγραφή μηνύματος ή μια προειδοποιηση που θα στειλω σε ένα μέλος, σχεδόν πάντα, είναι μια χρονοβόρα διαδικασία για μένα μιας και τις περισσότερες φορές, απαιτεί να διαβάσω αρκετά μηνύματα ιδιωτικά ή δημόσια, προκειμένου να αποκτήσω σαφή εικόνα της κατάστασης.
Εκτός λοιπόν από κραυγαλέες περιπτώσεις που χωρίς δευτερη σκεψη διαγράφω ή προειδοποιώ, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που ανήκουν σε μια γκρίζα ζώνη, μεταξύ παραβίασης ή μη των όρων χρήσης.
Για παράδειγμα, μόλις πριν λίγο, διάβαζα τη διένεξη Αλομπάρ, Μπρόκεν, Θεοφανίας. Διάβασα 3 φορές το θέμα των 3 σελίδων, για να κατανοήσω όσο καλύτερα μπορώ, ποια μηνύματα παραβίαζαν όρους χρήσης, ποια ήταν στη γκρίζα ζώνη και ποια ήταν οκ.
(αν κάποιος έτυχε να διαβάσει το θέμα και θα μπορούσε να αποφασίσει για κάθε μήνυμα, πιο γρήγορα, τώρα κιόλας του ανοίγω θέση στη διαχειριστική ομάδα!)!
Εάν λοιπόν, στις ώρες διαχείρισης, προσθέσω και ώρες συμμετοχή μου στις συζητήσεις του φόρουμ, μάλλον θα πρέπει να ανακαλύψω ημέρα με 26 τουλάχιστον ώρες.
Με άλλα λόγια: Η χαρά μου είναι να συμμετέχω στο συζητήσεις, όχι στη διαχείριση. Εάν το κλίμα είναι ήρεμο και δεν ζητά τον χρόνο μου, τότε μπορώ να συμμετέχω. Σε διαφορετική περίπτωση, είναι αδύνατο.
Υπάρχει ωστόσο και ένα υστερόγραφο: η συμμετοχή ειδικών στο φόρουμ είναι πιο επίκινδυνη από τη μη συμμετοχή. Αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
07-10-2011, 20:26 #33
παιδιά στην πραγματική ζωή, όταν κάνεις τη παπάτζα σου, υπάρχει κάποια μαγική γόμα για να τη σβήσεις και να κάνεις ότι δεν έγινε ποτέ?
ρητορική η ερώτηση..:-)
Στην πραγματική ζωή τίποτα δε σβήνεται ως δια μαγείας, γι'αυτό και ο άνθρωπος που παλεύει για την εξέλιξη του, φροντίζει να μην επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη..
Στην πραγματική ζωή γίνονται πολύ άσχημα πράγματα που θα παρακαλούσαμε να μην είχαν γίνει ποτέ, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος να τα σβήσει ούτε από τη μνήμη μας ούτε από την καθημερινότητά μας. Τα βάζουμε στο χρονοντούλαπο και τα αφήνουμε εκεί, γιατί αυτή είναι η θέση τους.
Εδώ μιλάμε για απλά ποσταρίσματα..πόση αξία μπορούν να έχουν όντας δημοσιευμένα?
Προσωπικά έχω ανεβάσει θέματα που όντως, όταν τα διάβαζα μετά αισθανόμουν αμήχανα..είναι όμως κομμάτι του εαυτού μου..τι να κάνω ?
Και πολύ πιθανόν, αν ξαναβρεθώ σε θέση που να ποστάρω πάλι την ασχήμιά μου..και τι έγινε?
ακόμα κι αν με ήξεραν προσωπικά κάποιοι, και πάλι δε θα ένιωθα άσχημα.
Είμαστε απλώς άνθρωποι, με τις στιγμές μας. So fuckin' what?
Το τρολάρισμα, όσο δεν το σπουδαιολογούμε θα σταματήσει..η ανάγκη για στήριξη συνεχίζεται παράλληλα με τη δράση του οποιουδήποτε που έχει βάλει στο μάτι το φόρουμ, τα μέλη ή τον ΝίκοΔ. Μπορούμε να είμαστε υποστηρικτικοί? Μπορούμε να μη δημιουργούμε βαβούρα? Μπορούμε απλώς να συμπεριφερόμαστε αφού σκεφτούμε πρώτα? Τι κάνει ο καθένας προσωπικά για να αυτοελέγχεται..πολλοί εδώ μέσα δυστυχώς τίποτα..
Εγώ είμαι ευχαριστημένη με τη λειτουργία του φόρουμ και με τον ΝίκοΔ.
Δεν ξέρω εάν θα μου άρεσε και αν θα ήταν σκόπιμη η πιο ενεργή παρουσία του.
Ό,τι και να γίνει, αυτός που θέλει να "πάρει" κάτι από αυτό το χώρο θα το επιτύχει...το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
07-10-2011, 21:55 #34
07-10-2011, 22:15 #35
08-10-2011, 00:45 #36
μιλατε ολοι κανοντας τους εξυπνους και τους αλανθαστους εδω μεσα..μα που βρισκεστε ανθρωποι μου εχετε καταλαβει?υπαρχουν ανθρωποι που υπο τις συνεπειες μιας ασθενειας,ειτε ειναι σχιζοφρενεια ειτε καταθλιψη ειτε αλκοολ μπορει να γραψουν και μαλακιες!και ναι ρε αλανθαστα οντα μπορει κ να μετανιωσει γιαυτο η να ντραπει με κατι που θα γραψει σας ειναι τοσο τραγικο αυτο??σε φορουμ ψυχολογιας ειστε οχι επιστημονων!
κατω η γομα κ μαλακιες και εξυπναδες!ρητορες ολοι..
08-10-2011, 00:54 #37
08-10-2011, 00:58 #38
αστο εισαι αλλου για αλλου..κοινως γραφω την εξυπναδα μου.
08-10-2011, 01:10 #39
κ επειδη ειμαστε σε φορουμ ψυχολογιας δηλ τι παει να πει αυτο? οτι μπορουμε να βριζουμε οποιον μας καυλωνει κ οποτε μας καυλωνει κ μετα να δικαιολογουμαστε με βαση την ψυχικη ασθενεια?
δηλ καταθλιψη κ διπολικη κ ψυχωση τι σημαινει? συμπτωμα τους ειναι το "βριζω απαντες ελευθερα"?
ντορα επειδη εισαι εδω μεσα απο τα ατομα με βεβαρυμενο παρελθον, ναι, θα σου προτεινα να λαβεις σοβαρα υπ οψιν αυτα που προανεφερε το ξωτικο!
08-10-2011, 01:10 #40
08-10-2011, 01:11 #41
08-10-2011, 01:14 #42
08-10-2011, 01:15 #43
08-10-2011, 01:16 #44
08-10-2011, 01:18 #45