Έρωτας (;) με μια καθηγήτρια - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 135
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    Ψάξε και διάβασε στο ίντερνετ άρθρα για εμμονή...

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ δεν γίνεται να μην την σκέφτομαι καθόλου....Δεν γίνεται....

Banned
    Quote Originally Posted by angelina View Post
    Μου είπε ότι αυτά τα λόγια που της έγραψα είναι ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΩΡΑΊΑ ,ότι είμαι πολύ τρυφερό παιδί και μου έγραψε και κάτι αλλά στο τετράδιο που τα είχα δει ξαφνικά δεν το περίμενα...Μου είχε δώσει το τετράδιο,το είχα ανοίξει για να ξανά δω τι της είχα γράψει και ξαφνικά βλέπω να μου έχει γράψει από δίπλα κάτι λόγια...Δεν γράφω τι μου είχε γράψει γιατί για μένα αυτά τα λόγια μου είναι κάτι πολύτιμα...Λόγια....
    Ισως δεν θα ξέρει να το αντιμετωπίσει και η ίδια. Τότε καλό θα είναι να μιλήσεις με κάποιον ειδικό. Η κυρία είναι παντρεμένη;

Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Το ζητούμενο είναι να μην έχεις επαφή όλο το χρόνο.

Επιπλέον ξέρεις τι με βοήθησε πολύ; Ένα ντοκιμαντέρ για την ερωτομανία. Δε θέλω ούτε να υπερβάλλω ούτε να σου βάλω "ταμπέλα", αλλά είναι πρακτικά ένας έρωτας δίχως ανταπόκριση όπως και πολλοί άλλοι και η εμμονή αυτή αν γίνει ανεξέλεγκτη, υπάρχει θέμα.

Το θέμα είναι να μη πας στα άκρα, γιατί από αυτή την τρύπα δε θα βγεις εύκολα.

Εδώ παραθέτω το link για το ντοκιμαντερ (στα ελληνικά).

https://www.youtube.com/watch?v=Hj0LMBQ2ctg
    Οκ σας ευχαριστώ....Θα δω το βίντεο και θα σας πω τι σκέφτηκα και εάν με βοήθησε έστο και λίγο...

Quote Originally Posted by evaggel86 View Post
    Ισως δεν θα ξέρει να το αντιμετωπίσει και η ίδια. Τότε καλό θα είναι να μιλήσεις με κάποιον ειδικό. Η κυρία είναι παντρεμένη;
    Ναι είναι παντρεμένη και έχει 2 παιδιά.....Δεν της εχω γραψει ακριβώς τι νιώθω για εκείνη.....Μερικά όχι όλα....Της έχω γράψει για την Αγάπη και της είχα πει ότι αυτά τα έγραψα για εκείνη

Banned
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ δεν γίνεται να μην την σκέφτομαι καθόλου....Δεν γίνεται....
    Τότε τι θέλει από εμάς αν δεν θες να σταματήσεις να ασχολείσαι μαζί της;

Senior Member
    Επίσης, αν και λίγο trash, είναι ενδιαφέρουσα η εκπομπή της Σιας Λιαροπούλου. Καλεσμένη ήταν η Παρθένα, που είχε εμμονή με έναν γνωστό (παλιά) ραδιοφωνικό παραγωγό, τον Νίκο Γκαραβέλα. Δεν τον είχε δει ποτέ και είχε ερωτευτεί τη φωνή του και πίστευε ότι ήταν ο άντρας της ζωής της. Αν αληθεύει ότι ήταν εκείνη, σύμφωνα με τον Νίκο Γκαραβέλα, μετά από λίγους μήνες έκανε απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, καθώς η μη-ανταπόκριση του ενδιαφέροντός της σε συνδυασμό με την εμμονή της, την έκανε να τον μισήσει θανάσιμα.

https://www.youtube.com/watch?v=qTTw_ugqhIY (Πρώτο μέρος)
    https://www.youtube.com/watch?v=BZJ4JDTdAM4 (Δεύτερο μέρος)
    https://www.youtube.com/watch?v=SCC17uhnO-U (Νίκος Γκαραβέλας)
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Banned
    Ναι είναι παντρεμένη και έχει 2 παιδιά.....Δεν της εχω γραψει ακριβώς τι νιώθω για εκείνη.....Μερικά όχι όλα....Της έχω γράψει για την Αγάπη και της είχα πει ότι αυτά τα έγραψα για εκείνη
    ΟΚ. Έκανες πολύ καλά και της τα είπες αλλά κάνε κοντρόλ τα συναισθήματά σου γιατί όπως και η ίδια καταλαβαίνεις πως σε βαραίνει η όλη κατάσταση. Μίλα αν μπορείς με κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει. Να ξέρεις η εμμονή δεν είναι καλό πράγμα ούτε για σένα ούτε για τους γύρω σου.

Τότε τι θέλει από εμάς αν δεν θες να σταματήσεις να ασχολείσαι μαζί της;

Δεν είναι ότι δεν θέλω να μην την σκέφτομαι...Θέλω να δώσω ένα ΤΈΛΟΣ σε αυτή την ιστορία...Αλλά δεν μπορώ.....Θέλω να μην την σκέφτομαι...Αλλά δεν μπορώ...

Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Επίσης, αν και λίγο trash, είναι ενδιαφέρουσα η εκπομπή της Σιας Λιαροπούλου. Καλεσμένη ήταν η Παρθένα, που είχε εμμονή με έναν γνωστό (παλιά) ραδιοφωνικό παραγωγό, τον Νίκο Γκαραβέλα. Δεν τον είχε δει ποτέ και είχε ερωτευτεί τη φωνή του και πίστευε ότι ήταν ο άντρας της ζωής της. Αν αληθεύει ότι ήταν εκείνη, σύμφωνα με τον Νίκο Γκαραβέλα, μετά από λίγους μήνες έκανε απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, καθώς η μη-ανταπόκριση του ενδιαφέροντός της σε συνδυασμό με την εμμονή της, την έκανε να τον μισήσει θανάσιμα.

https://www.youtube.com/watch?v=qTTw_ugqhIY (Πρώτο μέρος)
    https://www.youtube.com/watch?v=BZJ4JDTdAM4 (Δεύτερο μέρος)
    https://www.youtube.com/watch?v=SCC17uhnO-U (Νίκος Γκαραβέλας)
    Οκ θα δω τα βίντεο...

Quote Originally Posted by evaggel86 View Post
    ΟΚ. Έκανες πολύ καλά και της τα είπες αλλά κάνε κοντρόλ τα συναισθήματά σου γιατί όπως και η ίδια καταλαβαίνεις πως σε βαραίνει η όλη κατάσταση. Μίλα αν μπορείς με κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει. Να ξέρεις η εμμονή δεν είναι καλό πράγμα ούτε για σένα ούτε για τους γύρω σου.
    Οκ μόνος που μπορεί να με βοηθήσει είναι η κυρία...

Angelina, τί θα ήθελες εσύ να γίνει; Θέλω να πω, τί ακριβώς θέλεις από αυτή τη γυναίκα;
    Να γίνει μητέρα σου, όπως ανέφερες; Μα αυτό δεν γίνεται, είναι εκ των πραγμάτων αδύνατον! Αν έχεις όμορφα κα θετικά συναισθήματα και πραγματική αγάπη για τη δασκάλα σου, ποιό είναι το πρόβλημα, δεν καταλαβαίνω... Κανείς δεν σε εμποδίζει να την αγαπάς, να την σκέφτεσαι, να έχεις όμορφα συναισθήματα για εκείνην. Τί ακριβώς σε κάνει να νιώθεις αφόρητα και να αισθάνεσαι όλο αυτό ως πρόβλημα;
    Αν ζηλεύεις τα παιδιά της ή τα παιδιά του σχολείου ή όποιον άλλον την αγαπάει τότε υπάρχει κάποιο πρόβλημα στον εαυτό σου, ίσως κάτι σου λείπει, ίσως από την παιδική ή βρεφική σου ηλικία. Θα μπορούσες να το μελετήσεις κάνοντας ψυχανάλυση και να βρεις ενδιαφέροντα πράγματα για σένα.
    Πάντως να ξέρεις, οι δάσκαλοι, οι πολιτικοί και πνευματικοί ηγέτες, οι γιατροί, οι καλλιτέχνες και γενικά άτομα με εξουσία, δημοτικότητα, κύρος, επικοινωνία και διδαχή, ασκούν και ένα είδος γοητείας στους άλλους. Στην αρχαία Αθήνα των κλασσικών χρόνων οι ακόλουθοι κάποιας διδασκαλίας και οι μαθητές ονομάζονταν και "εραστές". Π.χ., "εραστές του Σωκράτη" λέγονταν όλοι οι μαθητές του αλλά και αυτοί που αγαπούσαν την διδασκαλία του και αυτά που δίδασκε. Αλλά επίσης, επειδή ο δάσκαλος ασκεί μια γοητεία με τα υπέροχα πράγματα που μας μαθαίνει και τον τρόπο που τα λέει. Τέλος και σήμερα λέμε :"εραστές της μουσικής", "εραστής του κινηματογράφου" κλπ.

Banned
    Κασσάνδρα η κοπέλα δεν έχει υγιής αγάπη για την δασκάλα της.. Έχει αγάπη που καταστρέφει, και καταστρέφει τον εαυτό της.. Αυτό που λες θα ήταν το σωστό, το να τρέφει κάποια λογικά συναίσθηματα, οπότε δεν υπήρχε θέμα καν να το συζητάμε.. Η κοπέλα την εχει εξιδανικευσει την δασκάλα της, την έχει ως ιδανικό... Και το θέμα είναι ότι δηλώνει ότι είναι το άλλο της μισό.. Κάτι το οποίο δεν είναι σωστό από την άποψη ότι μας συμπληρώνει πάντα το άλλο μας μισό ενας άντρας σύντροφος

Κασσάνδρα η κοπέλα δεν έχει υγιής αγάπη για την δασκάλα της.. Έχει αγάπη που καταστρέφει, και καταστρέφει τον εαυτό της.. Αυτό που λες θα ήταν το σωστό, το να τρέφει κάποια λογικά συναίσθηματα, οπότε δεν υπήρχε θέμα καν να το συζητάμε.. Η κοπέλα την εχει εξιδανικευσει την δασκάλα της, την έχει ως ιδανικό... Και το θέμα είναι ότι δηλώνει ότι είναι το άλλο της μισό.. Κάτι το οποίο δεν είναι σωστό από την άποψη ότι μας συμπληρώνει πάντα το άλλο μας μισό ενας άντρας σύντροφος

Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να αγαπάει κάποιον...Εμένα προς το παρόν το άλλο μου μισό είναι η δασκάλα μου...Όταν και άμα παντρευτώ θα είναι ο άντρας μου το άλλο μου μισό...

Banned
    Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να αγαπάει κάποιον...Εμένα προς το παρόν το άλλο μου μισό είναι η δασκάλα μου...Όταν και άμα παντρευτώ θα είναι ο άντρας μου το άλλο μου μισό...
    Δεν μας ενοχλεί τόσο μια λάθος πεποίθηση ότι είναι το άλλο σου μισό.. Εδώ μας ενοχλεί κάτι το οποίο εσύ θέλεις να τελειώσει, μα δεν μπορείς να το τελειώσεις..και αυτό τα περιπλέκει τα πράγματα, είσαι εξαρτημένη από κάπου αλλού

Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Angelina, τί θα ήθελες εσύ να γίνει; Θέλω να πω, τί ακριβώς θέλεις από αυτή τη γυναίκα;
    Να γίνει μητέρα σου, όπως ανέφερες; Μα αυτό δεν γίνεται, είναι εκ των πραγμάτων αδύνατον! Αν έχεις όμορφα κα θετικά συναισθήματα και πραγματική αγάπη για τη δασκάλα σου, ποιό είναι το πρόβλημα, δεν καταλαβαίνω... Κανείς δεν σε εμποδίζει να την αγαπάς, να την σκέφτεσαι, να έχεις όμορφα συναισθήματα για εκείνην. Τί ακριβώς σε κάνει να νιώθεις αφόρητα και να αισθάνεσαι όλο αυτό ως πρόβλημα;
    Αν ζηλεύεις τα παιδιά της ή τα παιδιά του σχολείου ή όποιον άλλον την αγαπάει τότε υπάρχει κάποιο πρόβλημα στον εαυτό σου, ίσως κάτι σου λείπει, ίσως από την παιδική ή βρεφική σου ηλικία. Θα μπορούσες να το μελετήσεις κάνοντας ψυχανάλυση και να βρεις ενδιαφέροντα πράγματα για σένα.
    Πάντως να ξέρεις, οι δάσκαλοι, οι πολιτικοί και πνευματικοί ηγέτες, οι γιατροί, οι καλλιτέχνες και γενικά άτομα με εξουσία, δημοτικότητα, κύρος, επικοινωνία και διδαχή, ασκούν και ένα είδος γοητείας στους άλλους. Στην αρχαία Αθήνα των κλασσικών χρόνων οι ακόλουθοι κάποιας διδασκαλίας και οι μαθητές ονομάζονταν και "εραστές". Π.χ., "εραστές του Σωκράτη" λέγονταν όλοι οι μαθητές του αλλά και αυτοί που αγαπούσαν την διδασκαλία του και αυτά που δίδασκε. Αλλά επίσης, επειδή ο δάσκαλος ασκεί μια γοητεία με τα υπέροχα πράγματα που μας μαθαίνει και τον τρόπο που τα λέει. Τέλος και σήμερα λέμε :"εραστές της μουσικής", "εραστής του κινηματογράφου" κλπ.
    Θέλω να μην χαθούμε ΠΟΤΈ...δηλαδή να συναντιόμαστε και να θέλω να μάθω εάν πρέπει να κρατάμε καλές σχέσεις ή να την ξεγράψω ΕΝΤΕΛΏΣ από την ζωή μου...Αλλά εγώ δεν μπορώ να την ξεγράψω....Δεν μπορώ...

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast