Νοσοφοβία, εμμονές - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 50 of 50
    Junior Member
    Και φαντάσου οτι όλο αυτό με την νοσοφοβία το έπαθα απο μια λοίμωξη αναπνευστικού που είχα τον Μάρτιο. Έχω θέμα με τις αμυγδαλές και μου δημιουργεί πρόβλημα κλπ με πυρετούς και τέτοια ακόμα και τώρα το καλοκαίρι. Η αντιβιωση είναι βαριά γιατί έπαιρνα 1500mg κάθε 12 ώρες και με έπιανε πονοκέφαλος, τάση εμετού, ζαλάδα, κόπωση και όλα αυτά και επειδή δεν είχα ποτέ κάτι τέτοιο, μόλις τελείωσα την αντιβιωση, τα συμπτώματα επέμεναν μέχρι και 2 εβδομαδες μετά, οπότε ξεκίνησα να ψάχνω στο Google.

Banned
    δλδ τι θα κανεις οταν κ αμα ..χτυπα ξυλο..κατι συμβει? δλδ οταν εγω επαθα καρκινο στα 23 επρεπε να αυτοκτονησω?

κοιτα να χαρεις τη ζωη σου και ξεκολλα απαυτα. ζησε

Junior Member
    Quote Originally Posted by freskonero View Post
    δλδ τι θα κανεις οταν κ αμα ..χτυπα ξυλο..κατι συμβει? δλδ οταν εγω επαθα καρκινο στα 23 επρεπε να αυτοκτονησω?

κοιτα να χαρεις τη ζωη σου και ξεκολλα απαυτα. ζησε
    Τέτοια λες και με αγχώνεις! Στα 23;

Banned
    ρε..θα σε σφαλιαρισω συνελθε :p

και επειδη τοχω σημαινει κατι? ειναι χρονιας μορφης και ειμαι τζαμι και δεν νιωθω και οτι με παει πισωαυτο. σιγα. τοσα μπορουν να συμβουν. θα κατσουμε να σκασουνε? οι γονεις μου εχουν περασει 4φορες καρκινο. και ειναι μια χαρα κ οι δυο.
    χαλαρωσε λιγο. θα χασεις τα πιο παραγωγικα σου χρονια ανησυχοντας για το αν και το μηπως.... που το αν και το μηπως..εχω να σου πω πως δεν ειναι και τοσο τρομακτικα στο κατω κατω.

Junior Member
    Quote Originally Posted by freskonero View Post
    ρε..θα σε σφαλιαρισω συνελθε :p

και επειδη τοχω σημαινει κατι? ειναι χρονιας μορφης και ειμαι τζαμι και δεν νιωθω και οτι με παει πισωαυτο. σιγα. τοσα μπορουν να συμβουν. θα κατσουμε να σκασουνε? οι γονεις μου εχουν περασει 4φορες καρκινο. και ειναι μια χαρα κ οι δυο.
    χαλαρωσε λιγο. θα χασεις τα πιο παραγωγικα σου χρονια ανησυχοντας για το αν και το μηπως.... που το αν και το μηπως..εχω να σου πω πως δεν ειναι και τοσο τρομακτικα στο κατω κατω.
    Τα εχω συζητησει με την κολλητη μου που ειναι βοηθος χειρουργου και με ησυχασε οτι είμαι μικρη κλπ κλπ και οτι δεν εχουμε τόσο ευαίσθητο οργανισμό. Τωρα τελευταια που "χαλαρωσα" απο εξόδους και γυρισα απο διακοπές ξεκινησα τα ιδια παλι. Περιμένω να φυγω για Κρήτη σε λίγες μερες για να συνέλθω παλι. Έχω μια υποψια οτι είναι απο τα μάτια μου.

Χθες, δοκίμασα -για πλάκα- τα γυαλια της κορης της κουμπάρας μου που έχει 1,40 και 1,25 μυωπία και έβλεπα πεντάκαθαρα χωρίς να ζορίζομαι! Η αλήθεια ειναι οτι έχω χρόνια να πάω σε οφθαλμίατρο.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234