Περί σχέσης - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 39 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 572
    Miliva21
    Guest
    Εντάξει παιδιά ηρεμήστε δεν το εννοούσα αυτό με τις γάτες ....Φυσικά και όποιος διαβάζει το θρεντ και ψάχνεται να μην απογοητευεται το ότι τα πράγματα πάνε σκατα σε ένα δεν σημαίνει ότι το ίδιο ισχύει γ όλους....Ούτε κ όλων ο δρόμος είναι με ροδοπέταλα.. Δεν είπα καθόλου αυτό....Υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν να κάνουν σχέση κ δεν μπορούν άλλοι που είναι σε σχέση και δεν μπορούν να τη χαρούν γιατί έχουν προβλήματα ....Κ άλλοι επδ η σχέση τους είναι ένα μόνιμο πρόβλημα......αλίμονο....

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Γι αυτο λεω σε ολουσ οτι οι γυναικεσ πρεπει να δουλευουν θα λυσει πολλα προβληματα αυτο οικονομικη ανεξαρτησια πρεπει να εχουν ολεσ
    Φυσικά και πρέπει να υπάρχει ανεξαρτησία οικονομική αλίμονο...σιγά μη περιμένω από τον καθένα να με συντηρήσει.... και να είναι και κανένας περίεργος κ να θέλω να χωρίσω και να μην μπορώ γτ θα ειμαι εξαρτημένη οικονομικά ....Για φαντάσου...καθενας πρέπει να στέκεται στα πόδια του οι άλλοι απλώς είναι για να παρέχουν καμία βοήθεια αν και όποτε τους είναι αυτό εφικτό και θέλουν να μας στηρίξουν

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αν κανεις ετοιμα φιλιας σε καπιον που τον αγγιζουν οσα λες το πιο πιθανο ειναι να κομπλαρει η να νιωσει αμηχανα πιστεψε με η καλυτερη τακτικη ειναι να κανεις ετοιματα φιλιας σε ακυρους και να λες οτι σου κατεβει

πχ βλεποντας στο προφιλ σου ενα σορο ασχετους ειναι σα να ενθαρυνεις ενα σοβαρο ατομο να σε κοιταξει
    Σωστά υπάρχει και η φοβία του να σου τύχει και κάτι καλό κ να μη ξέρεις πως να ανταποκριθείς..μιας και έχουμε συνηθισει μόνο τα μετρια

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Φυσικά και πρέπει να υπάρχει ανεξαρτησία οικονομική αλίμονο...σιγά μη περιμένω από τον καθένα να με συντηρήσει.... και να είναι και κανένας περίεργος κ να θέλω να χωρίσω και να μην μπορώ γτ θα ειμαι εξαρτημένη οικονομικά ....Για φαντάσου...καθενας πρέπει να στέκεται στα πόδια του οι άλλοι απλώς είναι για να παρέχουν καμία βοήθεια αν και όποτε τους είναι αυτό εφικτό και θέλουν να μας στηρίξουν
    Aυτό που λες είναι προς τιμήν σου και μπράβο σου!
    Γιατί δυστυχώς αρκετοί και αρκετές μπορεί να δουν τον άνθρωπο απέναντι τους μόνο ως πορτοφόλι...

Senior Member
    Γουαι να στα εξηγησω αλλοι σεβονται τα λεφτα αλλοι το μυαλο αλλοι την εμφανιση τοσο απλο ειναι μην κουραζεσαι εσυ μυαλο δεν εχεισ λεφτα δεν εχεισ εμφανιση δεν εχεισ τι να σε κανουμε και πριν βιαστεισ να μιλησεισ για ανθρωπουσ κλπ την καραμελα σου αυτο που νομιζεισ τουσ γνωρισα ολουσ απο σχιζοφρενεισ και πρεζακια μεχρι βουλευτεσ ολουσ οταν σ λεω ολουσ ολουσ οι σχιζοφρενεισ και τα πρεζακια εχουν ενδιαφερον οι μορφωμενοι εχουν ενδιαφερον οι πουτανεσ εχουν ενδιαφερον οι αμορφωτοι μετα πεντε χρονια δουλειασ αποκτουν ενδιαφερον εσυ εισαι ενα μετριο παλικαρακι που δεν προσπαθει για τιποτα εσενα τι θεση να παρεισ αναμεσα σε αυτουσ ασε τουσ γονεισ σου ασε πωσ μεγαλωσεσ αστα ολα εσυ τι κανεισ κι αμα ειμαι σωστοσ η λαθοσ για σενα χεστηκα μια γνωμη σ λεω σαν μεγαλυτεροσ αμα θεσ ακουσ αμα θεσ με γραφεισ τοσο απλο ειναι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Θα τα φτιαξω με την αμερικανιδα που το ξεκινησε ολο αυτο θα ερθει εδω να παντρευτουμε επαθε πλακα με την ελλαδα θα ερθει αν θελει να τα εχουμε καλα

Senior Member
    Ο γουαι μου εστειλε μυνημα ο καλοσ μου οτι με λυπαται αν γινετε ανθρωποι ποτε δε θα λυπαστε αλλα θα προσπαθειτε για τον εαυτο σασ το καλυτερο κι εγω θα επρεπε να τον λυπαμαι γτ δε μπορει να μιλησει αλλα εγω επαιζα μπαλλα στην αλανα και δε λυπαμαι κανενα τοσο απλο ειναι κι απο το γουαι δεν το δεχομαι να με λυπαται

Senior Member
    Για να καταλαβεισ γουαι να με λυπηθουν αυτοι που τα εχουν ολα εμενα που δεν εχω τιποτα το δεχομαι λογικο και μπραβο τουσ εσυ που δεν μπορεισ να παραγεισ λογο σε κανει πανιβλακα να με λυπασαι γτ εισαι λιγο καλυτερα δεν εχεισ το δικαιωμα εσυ να λυπασαι κανενα ουτε εγω εχω στο λεω εγω με εγγυηση

Banned
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Εντάξει παιδιά ηρεμήστε δεν το εννοούσα αυτό με τις γάτες ....Φυσικά και όποιος διαβάζει το θρεντ και ψάχνεται να μην απογοητευεται το ότι τα πράγματα πάνε σκατα σε ένα δεν σημαίνει ότι το ίδιο ισχύει γ όλους....Ούτε κ όλων ο δρόμος είναι με ροδοπέταλα.. Δεν είπα καθόλου αυτό....Υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν να κάνουν σχέση κ δεν μπορούν άλλοι που είναι σε σχέση και δεν μπορούν να τη χαρούν γιατί έχουν προβλήματα ....Κ άλλοι επδ η σχέση τους είναι ένα μόνιμο πρόβλημα......αλίμονο....
    Περιορίζεις πάρα πολύ τις επιλογές σου. Αν δε βρέξεις πόδια, δεν πιάνεις ψάρια. Όσον αφορά την προκατάληψη, υπάρχει και το ανέκδοτο με το γρύλο.

Senior Member
    Μιλιβα είσαι δυνατή κοπέλα...μην το σκέφτεσαι και άσε το χρόνο να κάνει αυτό που ξέρει ποιο καλά από όλους...

Senior Member
    Περίπλοκη η κατασταση κοριτσι μου. Οσο και καλο παιδι να ειναι αναζητώντας μια σοβαρη σχεση, συνηθως θα χαλασει στο σεξ. Εσυ θα θελεις να φανείς σοβαρη και εκείνος θα θελει να δει ποσο τον «θελεις» και ας μην το επιδιώκει.
    Απο την αλλη και να τα κανεις ολα, πιθανο να μη σε παρει στα σοβαρα.
    Ολοι εχουν καεί απο αγάπες και αφοσίωση και ολοι οι αντρες γνωριζουν τι κανει η γυναικα στο κρεβατι οταν γουσταρει σεξουαλικα τον αλλο.
    Γι αυτο και το 10% που λες, ειναι σωστο, λιγο δυσκολο να βρεις καποιον αντρα να γουσταρεις στο κρεβατι και να μην εχει κόμπλεξ και νοιώσει ανασφάλειες.
    Γενικα ειμαι της άποψης οτι σχεδον ολα τα προβληματα σε μια σχεση πυροδοτούνται στο κρεβατι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Περίπλοκη η κατασταση κοριτσι μου. Οσο και καλο παιδι να ειναι αναζητώντας μια σοβαρη σχεση, συνηθως θα χαλασει στο σεξ. Εσυ θα θελεις να φανείς σοβαρη και εκείνος θα θελει να δει ποσο τον «θελεις» και ας μην το επιδιώκει.
    Ολοι εχουν καεί απο αγάπες και αφοσίωση και ολοι οι αντρες γνωριζουν τι κανει η γυναικα στο κρεβατι οταν γουσταρει σεξουαλικα τον αλλο.
    Γι αυτο και το 10% που λες, ειναι σωστο, λιγο δυσκολο να βρεις καποιον αντρα να γουσταρεις στο κρεβατι και να μην εχει κόμπλεξ και νοιώσει ανασφάλειες.
    Γενικα ειμαι της άποψης οτι σχεδον ολα τα προβληματα σε μια σχεση πυροδοτούνται στο κρεβατι.
    Συνειδητοποιείς πως οι "άντρες" στους οποίους αναφέρεσαι στην καλύτερη των περιπτώσεων έχουν βαρύτατα ψυχολογικά και στην χειρότερη ειναι μισογύνηδες;

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Τι εννοείς λέγοντας ότι έχω θα θελήσω να το παίξω σοβαρη και αν θα κάνω όλα δεν θα με πάρει σοβαρά...Για εξήγησε το λιγο γτ σε έχασα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by little View Post
    Συνειδητοποιείς πως οι "άντρες" στους οποίους αναφέρεσαι στην καλύτερη των περιπτώσεων έχουν βαρύτατα ψυχολογικά και στην χειρότερη ειναι μισογύνηδες;
    Αναφερομαι στο 10% που ειπε η κοπελα, οτι ειναι σωστο, το εχουν γραψει και ψυχολόγοι. Γι αυτο ειναι τοσο δυσκολο να στεριωσουμε σε σχεση και ποτε δεν ευθύνεται μονο ο ενας. Δε ξερω αν ειναι μισογυνισμος, χαμηλή αυτοπεποιθηση η οτι αλλο εκ μέρους του άνδρα, η μισανδρισμος εκ μέρους της γυναικας, αλλα τα κόμπλεξ αυτα πυροδοτούνται στο κρεβατι, οσο και να το ψάξεις εκει ειναι η σπίθα. Ειτε σε γουσταρω σαν γυναικα αλλα δε μου σηκώνεται, η μου αρεσεις σαν τυπος για κατι σοβαρό αλλα στο κρεβατι δε, ειτε αυτο που εχουν πολλοι τη ταδε τη ξεσκιζω αλλα μετα δε θελω ουτε να τη βλεπω, ειτε το χειρότερο τον αγαπαω με αγαπαει αλλα στο κρεβατι χλιαρά, ειτε τοσα αλλα προβληματα που εχουν ρίζα το κρεβατι και επιδρούν εν συνεχεια στη συμπεριφορα.
    Ειμαστε σε εποχή που ψάχνουμε για μόνιμο συντροφο, ειδικα οι αντρες σε πιο προχωρημένη ηλικια που σημαινει οτι εχουμε κανει νταραβερι με αρκετών ειδών γυναικες ( το ιδιο ισχυει και για τις γυναικες), και για να απαντησω και στην miliva θα πω ενα απλο και πραγματικό παραδειγμα πως δημιουργείται μια «αρρωστημένη» νοοτροπία: πηδας μια παντρεμενη η οποια σε βαζει κατω και σου αλλαζει τα φώτα σαν πορνοστάρ. Οκ λες δε γαμιεται, στα χωρίσματα θα ειναι, ξενέρωμενη θα ειναι, και μετα σου λεει για τον έγγαμο βίο της και ποσο πολυ αγαπαει τον αντρα της και δεν θελει να τον χασει απο τη ζωη της, αλλα στο κρεβατι χλιαρά.
    Μερα αυτος ο αντρας βρίσκει μια κοπελα, την γουσταρει, ψαχνει κι αυτη την συντροφικοτητα, στο κρεβατι δε βγαζει την πορνοστάρ αλλα θελει όμορφα πραγματα και του λεει με τον καιρο ποσο τον αγαπαει.

Γενικως εχω αρχισει να στηρίζω την παροιμία με την οποια δεν συμφωνούσα καποτε, η μικρος μικρος παντρέψου η μικρος καλογερεψου.

Να τονίσω οτι αυτα αφορούν και τα δυο φύλα, δε ρίχνω το βάρος σε καποιον.

Senior Member
    Δεν ειδα να αναφέρεται πουθενά σε κανα 10% !
    Εσυ ειπες πως οι γυναίκες άμα ειναι σοβαρές και δεν ανοίξουν απευθείας τα πόδια τους και δεν τους κάνουν και ΚΑΘΕ γούστο στο κρεβάτι τότε οι καημένοι οι άντρες (όχι πως ψάχνουν μόνο σεξ προς Θεού δηλαδή) θα θεωρήσουν πως δεν τους θέλουμε αρκετά.
    Επίσης, είπες πως ακόμα και αμέσως να τους κάτσει μια κοπέλα και όλα τα γούστα να τους κάνει πάλι δεν ειναι και βέβαιο πως θα την πάρει στα σοβαρά.
    Θεματοθέτρια βγάλε τα συμπεράσματα σου μόνη σου!
    Δεν θα γίνει τανα η θεματοθέτρια για τα καπρίτσια καθενός ακόμα και αν έχουν ένα κάρο ψυχολογικά με τον εαυτό τους εμάς δεν μας αφορά. Να πανε σε ψυχολόγο να τα λύσουν και μετά να ψάξουν για κοπέλα.
    Εγώ λέω να τους περάσει εκείνη από χίλια κύματα πριν τους κάτσει και να τεστάρει ΕΚΕΙΝΗ άμα όντως την θέλουν και την ποθούν πραγματικά και για πόσο καιρό θα περιμένουν !

Page 5 of 39 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast