Απιστία - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 67

Thread: Απιστία

Junior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω νομιζω οτι αυτο που εκανες σιγουρα το ηθελες και αμφιβαλω αν το μετανιωσες απλα για να μη σε παρουν χαμπαρι πρεπει να μιαζεις ηρεμη ενω τα ακους ολα αυτα και να λες δε ξερω για τι πραγμα μιλας
    Για τι θα ξεμαλλιαστουμε δεν μου πες!

Banned
    για αυτο που ελεγε ο αλλος πιο πανω

Banned
    αν θες να κρατησεις καποια θα τη κρατησεις επειδη το θελει και οχι παριστανοντας το δικαστη η τον αστυνομο σαινη μονο και μονο για να τη ψαρωσεις με αυτη τη τακτικη που ακολουθεις θα τη κανεις αντιδραστικη
    χαχαχαχαχαχαχ

Junior Member
    για αυτο που ελεγε ο αλλος πιο πανω
    Χμ.. δεν είμαι πολύ σίγουρη πως κατάλαβα.. αλλά μετά από λίγο «ψάξιμο» κάτι υποψιάζομαι !

Junior Member
    χαχαχαχαχαχαχ
    Τλκ δε νομίζω ότι κατάλαβα! :/

Banned
    για τη κοπελα που θα ειχε σχεση ελεγα που θελει να τη ψαρωσει (κλαιω..)

Junior Member
    για τη κοπελα που θα ειχε σχεση ελεγα που θελει να τη ψαρωσει (κλαιω..)
    Μπορώ να σου στείλω πμ;

Banned
    μετα απο 40 μυνηματα

Senior Member
    Quote Originally Posted by broken heart 1985 View Post
    π
    Όπως έγραψα πιο πάνω στο σχόλιό μου, ευθύνη φέρνει και ο άλλος που είναι επίσης παντρεμένος και όχι μόνο η εξομολογούμενη εδώ. Απλά κάποια πράματα έχουν τις ανάλογες συνέπειες. Εσύ πώς θα αντιδρούσες αν ο δικός σου άντρας απιστούσε με μια άλλη γυναίκα; Θα καθόσουν αμέτοχη; Δεν είμαι παντρεμένη, δεν έχω σχέση αλλά με το που τα διάβασα φρίκαρα. Όταν κάποιος τρίτος μπαίνει σε ένα ζευγάρι που ακόμα δεν είναι χωρισμένο να πεις εντάξει, θα πρέπει να σκεφτεί όλες τις εκδοχές πριν βουτήξει στο ξένο μέλι. Η σφήκα θα ξυπνήσει και θα αρχίσει να τσιμπά και να κυνηγά αυτόν που πήγε να κλέψει. Όχι δεν υποστηρίζω καθόλου αυτό το ανδρείκελο που απατά τη γυναίκα του , αλλά δεν χαϊδεύω και τα αυτιά της γυναίκας που γράφει. Όταν είμαστε σε έξαλλη κατάσταση, πληγωμένοι, φερόμαστε ως αγρίμια και δεν μπορεί τώρα κανείς να μην υποστηρίξει την απατημένη. Στη θέση της αν μάθαινα ότι ο άντρας με απατά θα τον πετούσα με τα κλοτσίδια και θα του έλεγα να πάει να βρει την ερωμένη του. Συγγνώμη, αλλά δεν δίνω καμία ευκαιρία στο κέρατο. Και φυσικά θα πάρει τηλέφωνο να ζητήσει το λόγο. Δεν θα κάθεται σαν το βλάκα να λέει ''εντάξει μωρέ δεν πειράζει που έγινα κυρία κερατού''. Τώρα αν την απειλεί για τη ζωή της φτάνουμε σε άλλο άκρο που δεν θέλω να δώσω συμβουλή.
    καλημερα!
    νομιζω οτι τα μπερδευεις.
    κανεις δεν της χαιδεψε τα αυτια, γιατι δεν συζητησαμε καν αν εκανε κατι ανηθικο. το εκανε και το ξερει. δεν ζητησε αφεση αμαρτιων. ΦΥΣΙΚΑ και εχει ευθυνη το τριτο προσωπο, αλλα δεν παυει να ειναι μεγαλη κατινια να το παιρνεις τηλεφωνο να το βριζεις.
    το λες και μονη σου, οτι αν σε απατουσε ο ανδρας σου θα τον εδιωχνες με τις κλωτσιες.
    εκεινον, οχι την ερωμενη του. με εκεινην, ας ασχοληθει ο ανδρας της. στο κατω κατω μπορει και να μην τον νιαζει, η να κανει τα ιδια.
    δεν ξερεις τι γινεται στο ξενο σπιτι, οποτε πως θα χωθεις;
    φυσικα και δεν θα εμενα με σταυρωμενα χερια αν μου συνεβαινε. αλλα δεν θα επαιρνα να βρισω και να εκβιασω την αλλη.
    το καταλαβαινω αυτο που λες με την αγανακτηση. το οτι το εκανε τιμωρητικα, δλδ. αυτο δεν το κανει οπμως μια σωστη αντιδραση, ουτε κανει νομιμο αυτο που κανει.
    ο εκβιασμος ειναι ποινικο αδικημα ξερεις.
    αν πραγματικα ηθελε να ενημερωσει τον ανδρα της για οποιονδηποτε λογο, ας πηγαινε να το κανει χωρις τηλεφωνηματα και υστεριες.

και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν ειναι ποινικο αδικημα η μοιχεια, εδω και 50 χρονια περιπου.
    αυτο που ισχυει ειναι οτι μετραει προς οφελος του απατημενου σε περιπτωση διαζυγιου. βγαινει δλδ εις βαρος του αλλου το διαζυγιο.

Senior Member
    για να επανερθουμε στο θεμα της ντιανας, ντιανα, θεωρω οτι το καλυτερο που εχεις να κανεις για να ηρεμησεις, ειναι να ενημερωσεις με τον τροπο που θελεις, τον ανδρα σου.
    κι οταν ξαναπαρει τηλεφωνο, πες της να παει να πει οτι θελει, ο ανδρας σου τα ξερει.
    εκει θα της κοπει ο βηχας μια και καλη...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μεγαλο λαθος ο φοβος.
    δεν απαντας σε τπτ, ουτε πιανεσαι μαλλι με μαλλι.
    ΔΕΝ μιλας για τον ανδρα της. μιλας μονο για τα τηλεφωνηματα της που σε ενοχλουν.
    πως δεν δειχνει να πτοειται; της λες "μην ξανακαλεσεις, με ενοχλεις". αυτη τι απανταει; "ναι, αλλα εσυ πηγες με τον ανδρα μου" ;
    αν δεν εχεις φιλο, βρες εναν αγνωστο να τον πληρωσεις για να το κανει.
    θα ειναι και πιο ευκολο να του πεις για το θεμα αν ειναι αγνωστος.
    Remedy....μου έδωσες μια ιδέα να πω στην θεματοθετρια...αν εννουσες και εσύ αυτό σόρρυ ....

Diana..βρες έναν άνθρωπο συγκεκριμένα άνδρα που να ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΎΕΣΑΙ 100% και να ξέρεις ότι αύριο μεθαύριο δεν θα βγάλει βρώμα απέξω....στην ανάγκη πλήρωσε και έναν άγνωστο που λέει ο λογος....μην περιμένεις να σε πάρει εκείνη αν ξέρεις τον αριθμό της πάρτη εσύ και βάλε αυτο τον άνδρα να κάνει ότι είναι ο άνδρας σου και να της πει ότι εσύ του τα είπες όλα και σε συγχώρεσε και ότι τα βρήκατε....και αν εξακολούθηση να έχει κάποιο πρόβλημα ας κάτσει να το λύση με τον άνδρα της ...και ότι πελον δεν έχει το δικαίωμα να σε ενοχλήσει....

Senior Member
    Εγω συμφωνω απολυτα με broken heart. Και κερατας και γδαρμενος δηλαδη η κοπελα απο κει που δεν εφταιγε και την πληγωσαν να την λεμε τρελη και να την κατηγορουμε οτι κακοπερναγε ο αντρας της ε ρεεεε τι αλλη τρελα θ ακουσω! Ημαρτον!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Μην εισαι καπος αδικη προς τον ανδρα της τρελης? Το οτι ο κακομηρης εβρησκετο σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση λογο των εντονων προβληματων που του εχει προκαλεση η γυναικα του δεν τα μετρας? και φαντασου τι θα του κανει αυτη η γυναικα! που για να αντιδρα ετσι στην συμφορμητισσα μας φαντασου για λιγο πως θα ειναι στο σπιτι της με τον ανδρα της!
    Προσωπικα νομιζω οτι το μονο θυμα σε ολη αυτην την κατασταση ειναι ο ανδρας που πηγε με την φιλη μας!! και ειναι αδικο βρε παιδια να μην αναφερομαστε σε αυτην την ψυχη με καπως πιο καλο τροπο! εχετε αναρωτηθει το τι περναει αυτος?
    Τι λες ρε συνωνοματε...είναι παντρεμένος βρίσκει γκόμενα έξω ξενοπηδαει.και είναι και θύμα από πανω?και είναι και καημενουλης?και σε τι ψυχολογική κατάσταση είναι??μήπως να του φέρουμε και μια τρίτη γυναίκα να γαμ....σή???μήπως έτσι ανακουφιστεί απτά ψυχολογικά και απτό αγχως....βρε τι άλλο θα ακούσουμε??το έχουμε χάσει τελείως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Εγω συμφωνω απολυτα με broken heart. Και κερατας και γδαρμενος δηλαδη η κοπελα απο κει που δεν εφταιγε και την πληγωσαν να την λεμε τρελη και να την κατηγορουμε οτι κακοπερναγε ο αντρας της ε ρεεεε τι αλλη τρελα θ ακουσω! Ημαρτον!!
    Βρε τρελή δεν είναι...έχει κάθε δικαίωμα να σπάσει το κεφάλι του ανδρός της που λέει ο λόγος...ναι αλλά του ανδρός της όχι της άλλης...δεν δικαιολογο με τίποτα την θεματοθετρια αλλά ούτε και την άλλη γυναίκα ως προς την ενόχληση στη θεματοθετρια...αν με απατούσε η γυναίκα μου και το μαθένα(που θα το μάθω χίλια τα εκατό)αν το μαθένα θα τα εβαζα με τη γυναίκα μου όχι με τον άλλον...τι με νοιάζει για τον άλλον.???και εκείνος να μην ήταν θα ήταν άλλος... τι στιγμή που θέλει η γυναίκα μου να με απατήσει θα το κάνει τέλος.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Βρε τρελή δεν είναι...έχει κάθε δικαίωμα να σπάσει το κεφάλι του ανδρός της που λέει ο λόγος...ναι αλλά του ανδρός της όχι της άλλης...δεν δικαιολογο με τίποτα την θεματοθετρια αλλά ούτε και την άλλη γυναίκα ως προς την ενόχληση στη θεματοθετρια...αν με απατούσε η γυναίκα μου και το μαθένα(που θα το μάθω χίλια τα εκατό)αν το μαθένα θα τα εβαζα με τη γυναίκα μου όχι με τον άλλον...τι με νοιάζει για τον άλλον.???και εκείνος να μην ήταν θα ήταν άλλος... τι στιγμή που θέλει η γυναίκα μου να με απατήσει θα το κάνει τέλος.....
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Γιώργο.

Θεωρώ ότι η απατημένη σύζυγος στοχεύει να εκφοβίσει την Ντιάνα, ώστε να μην συνεχίσει να έχει σχέσεις με τον άντρα της. Για το λόγο αυτό την εκβιάζει. Όμως ο εκβιασμός είναι ποινικό αδίκημα και κανένας δεν έχει δικαίωμα να το πράττει ως θύτης ή να το ανέχεται και να το υπομένει ως θύμα.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast