Results 406 to 420 of 572
Thread: Περί σχέσης
-
04-12-2018, 22:37 #406
- 04-12-2018, 22:46 #407
Eισαι απιστευτα ωριμη. Και δεν ξερω αν ολες οι σημερινες συνομηλικες σου
ειναι τοσο ωριμες. Μαλλον (εικαζω) μονο εσυ. Eικαζω, δεν ειμαι σιγουρος.
Οι εποχες, οσον αφορα σχεσεις αντρων-γυναικων, εξακολουθουν να ειναι
δυσκολες οπως ηταν παντα. Ουτε την εποχη των μαναδων μας ηταν ευκολες.
Απλα δεν ζουσαμε εμεις τοτε (για να ξερουμε και) να συγκρινουμε με την
δικη μας. Καθε εποχη ξερει (και εστιαζει) τα δικα της προβληματα και
τις συνθηκες προσεγγισης. Μετα το 1945, ποιος εψαχνε ερωτες ?
Οι ανθρωποι δεν ειχαν να φανε, η πολεμουσαν σε εμφυλιους
οπου ο αδελφος εβγαζε αδελφου ματι. Τραγικες συνθηκες
για να ερωτευθεις.
Να δοξαζουμε την καλη μας τυχη, που γεννηθηκαμε στην εποχη
της ευμαρειας. Το ξερω οτι δεν φτανει αυτο. Αλλα να το θυμομαστε.
Και να μην ερωτευθουμε, δεν θα μας ερθει καμια σφαιρα απο το πουθενα.
Θα ζησουμε (εστω μοναχικα και λυπημενα). Εσυ Μιλιβα, το μονο που εχεις
να σκεφτεις ειναι οτι εχεις περιπου μιαμιση δεκαετια μπροστα σου να κανεις
οτι σου καπνισει (εννοω ερωτικα). Καψε το πελεκουδι, ζησε την ζωη σου
στο επακρο, κανε μαλακιες ΤΩΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ .... οχι οταν φτασεις τα 40.
Μην επιβαλλεις συνεση και ορθολογισμο στην ζωη σου ΑΚΟΜΑ.
θα ρθει αυτη η εποχη, δεν μπορεις να την αποφυγεις.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ? Ειναι αδικο για σενα ....
ρωτα ολες αυτες (διπλα σου) ποσο θα θελαν να ειναι 21.
Να ζησουν την ασθηση οτι ΟΛΑ ειναι πιθανα και διαθεσιμα.
Οτι μπορουν να κανουν και μια βλακεια παραπανω, να πουν
μια κοτσανα παραπανω .... χωρις να γυρισουν ολα εναντιον τους.
Κυριως το τελευταιο > χωρις να γυρισουν ολα εναντιον τους.
Live your life .... TODAY ! Get out of here .... pleeeeeaaaaaseeeee !Last edited by Del-meme290719b; 05-12-2018 at 00:05.
04-12-2018, 22:54 #408
Να χαμε να λεγαμε, Μιλιβα ....
Αυτη εχει ενα ολοκληρο team (τις τελευταιες δεκαετιες) απο δερματολογους,
διατροφολογους, γυμναστες, ψυχολογους, κοσμετολογους, πλαστικους,
ρηφλεξιολογους και .... αγοραρους που η καθημερινη γυναικα δεν βλεπει
ουτε στα 25 της.
Ειναι αδικο να βλεπεις μονο το τελικο αποτελεσμα (φωτο - κορμαρα).
Βαλε τα teams και ΛΕΦΤΑ που την εφτασαν εκει ... και τοτε ΟΛΑ
γινονται ξεκαθαρα. Βεβαια, εχει και αναθεματισμενα γονιδια.
Damn good cells !!!!! Το συμπαν ολοκληρο συνομωτησε.Last edited by Del-meme290719b; 05-12-2018 at 00:07.
04-12-2018, 22:59 #409
Θες και την δική μου άποψη πάνω στο θέμα, αν και απευθύνεσαι στην Μίλιβα; Θα σου πω, πως κάνεις κάποια λαθάκια, όσον αφορά για την επικοινωνία που είπες. Κατ'αρχήν να ξεκινήσω λέγοντας, πως μου φαίνεται λίγο απόλυτος ο λόγος σου. Ήσουν κάποτε σε παρέα; Δεν σε κριτικάρω, απλά μου φαίνονται λίγο περίεργα αυτά που λες, γιατί εγώ δεν τα έχω δει.
Γιατί να φοβάται ο μέσος άντρας στο να προσεγγίσει μια κοπέλα; Η αυτοπεποίθηση δεν πηγάζει ετερόνομα, πηγάζει μόνο από την δική μας προσπάθεια με τον εαυτό μας. Όσο εξερευνά τον εαυτό του κάποιος, βλέπει και τι δυνατότητες έχει, από εκεί και πέρα έρχονται και οι προοπτικές. Είσαι παλαιότερης γενιάς όπως έγραψες και ίσως να τα βλέπεις λίγο de facto κάποια πράγματα, όπως με την προσέγγιση και το κινητό στις παρέες.
Είμαι 21 χρονών, σε όσες παρέες ήμουν, ποτέ δεν κοιτούσαμε τα κινητά κλπ., κάναμε την πλάκα μας και περνούσαμε ωραία και ακόμα και τώρα περνάμε ωραία. Μοιραζόμαστε τα προβλήματα με χαβαλέ και περνάει ευχάριστα η ώρα. Όσο για τα πρότυπα που είπες, του άντρα και της γυναίκας, το σίγουρο είναι όπως είπες, πως με τα χρόνια αλλάζουν τα πρότυπα. Η γυναίκα πιστεύω όμως, πως πάντοτε ήταν το "αφεντικό" σε μια σχέση. Η γυναίκα σε διαλέγει για σχέση, όχι εμείς την γυναίκα, αυτό είναι το σημαντικό.
Όσο για την προσέγγιση, πιστεύω ακράδαντα, πως αυτός που τα έχει βρει με τον εαυτό του, δεν έχει πρόβλημα να φάει και την απόρριψη. Ξέρει την αξία του και αυτό από μόνο του φτάνει. Όσο και να κρύβεται κάποιος πίσω από ένα λάπτοπ ή πίσω από ένα κινητό κλπ., την απόρριψη δεν θα την γλιτώσει. Δεν γλιτώνεις κάτι όταν το αποφεύγεις, παρά μόνο όταν το αντιμετωπίσεις. Αυτό έχω εγώ ως θεωρία. Το ίδιο πράγμα και στην προσέγγιση, άμα δεν κάνεις λάθη, δεν θα έρθει και η εμπειρία, ακόμη και η χυλόπιτα είναι μια εμπειρία.
Οπότε τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα από όσο φαντάζεσαι, αν ο καθένας επένδυε περισσότερο στον εαυτό του και όχι στους άλλους, θα ήταν το καλύτερο. Επένδυσε στις δυνατότητές σου, επένδυσε σε εσένα και θα δεις πως θα αλλάζει και η κοσμοθεωρία σου έτσι. Θα δίνεις σημασία, στα πράγματα που εσύ θέλεις. Αυτά τα λίγα από εμένα και σόρρι που παρεμβαίνω στην συζήτησή σου με την Μίλιβα.
04-12-2018, 23:10 #410
ΝΑΙ, αυτος που τα χει βρει με τον εαυτο του ... δεν εχει προβλημα
να την πεσει και στην Κλεοπατρα (με εναν Μαρκο Αντωνιο απο διπλα).
Ομως, ποσοι ειναι αυτοι ? .... απο την καθημερινη σου εμπειρια ....
Κοιτα,
επειδη βλεπω να περιδινιζομαστε σε μια σπειρα "δεν πιστευεις,
γιατι δεν πιστευεις ?" .... εγραψα οτι ΔΕΝ ειμαι ισορροπημενος
στο θεμα αυτοπεποιθηση και ακομα περισσοτερο στο θεμα
προσεγγιση.
Εγραψα .... "οι γονεις μου με εκαναν να πιστεψω οτι η γυναικα
ψαχνει αποκλειστικα δημιουργημενους εραστες" .... αυτη ειναι
η Μαυρη Τρυπα που επεσα μεσα. Εχω πεισθει οτι ετσι ειναι τα πραγματα.
Γιαυτο δεν ειμαι η καλυτερη περιπτωση να συμβουλεψει την Μιλιβα.
Ποσες φορες να το γραψω ? ....
Εσυ απο την αλλη, δειχνεις ακριβως αυτο που (ισως) ταιριαζει στην
Μιλιβα. Τουλαχιστον απο αποψη αυτοπεποιθησης. Εγω στα 21
κοιτουσα πλακακια και περιμενα απο που θα μου ρθει η σφαλιαρα.
Ξεκαθαρα οτι ΔΕΝ εισαι εσυ .... στα 21.
Και ΝΑΙ,
ειμαι απολυτος (ασπρο-μαυρο) γιατι βρισκω καταφυγιο εκει μεσα.
Ειναι μηχανισμος αμυνας .... οχι ωριμη επιλογη και τακτικη.Last edited by Del-meme290719b; 05-12-2018 at 00:08.
04-12-2018, 23:22 #411
Γιατί ρε συ, να έχεις τα δυο άκρα στο μυαλό σου; Και πόσες Κλεοπάτρες θα δεις έξω; Και πόσους Μάρκους Αντώνιους; Το θέμα είναι ότι όπως και να είναι η κοπέλα, είτε είναι άκρως ελκυστική, είτε είναι πιο χαλαρή, το θέμα είναι πως θα είσαι εσύ. Όχι τόσο εξωτερικά, όσο με το αν θα τα έχεις βρει με εσένα τον ίδιο. Η αυτοπεποίθηση, είναι το πιο ελκυστικό πράγμα για τον άνδρα, όσον αφορά για την προσέγγιση στις κοπέλες.
Θα σου πω για εμένα, εγώ δεν είμαι ο τύπος του γυμναστηρίου, το έχω ξανά πει ότι είμαι πιο χαλαρός όσον αφορά στην διατροφή και μου αρέσει να περνάω καλά. Οκ, δεν είμαι και παχύσαρκος, αλλά δεν έχω και το σουπερ ουαου σώμα. Όμως έχω επιτυχία στις "Κλεοπάτρες" σε εκείνες τις κοπέλες, που είναι άκρως ελκυστικές και οι άντρες φοβούνται ακόμα και να τις δουν στα μάτια. Όταν ξέρεις την αξία σου, τότε δεν έχεις πρόβλημα και να προσεγγίσεις όποια κοπέλα σου αρέσει, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Το θέμα είναι να δει ότι την προσέγγισης και μετράει πολύ, το να προσεγγίσεις ακόμη και να φας άκυρο.
Όταν τρώω άκυρο, ευχαριστώ την κοπέλα για το καφέ, περιμένω μαζί της το λεωφορείο στην στάση και την αποχαιρετώ με ένα χαμόγελο. Αυτή είναι η αντίδραση μου.
Όταν έφαγα το πρώτο μου άκυρο, καθόμουν και έκλαιγα επί 2 μέρες και δεν μιλούσα σε κανέναν. Τώρα άλλαξαν τα πράγματα.
04-12-2018, 23:24 #412
04-12-2018, 23:37 #413
04-12-2018, 23:41 #414
Kυριοι ....
μην στρεψουμε την απεχθεια ολων των συμφορουμιτριων εναντιον μας.
Το link δειχνει τι ΔΕΝ ισχυει στην καθημερινοτητα !
Και δεν βλεπω πως θα ξεφυγετε(-ξεφυγουμε) της καθημερινοτητας.
Η Christie Brinkley μπηκε για να υπογραμμισω ΠΟΥ εχει φτασει η επιστημη
σημερα. Η ιδια ... ειναι απλησιαστη ... οση αυτοπεποιθηση και να χετε.
Ομως η κοσμετολογια (και ενας σκασμος χρηματα) δειχνουν οτι η ομορφια
πραγματικα δεν εχει οριο. Απο κει δεν ξεκινησε η κουβεντα ?
Αρεσκομαι ΠΟΛΥ να φανταζομαι εναν κοσμο οπου κανεις δεν ασχημαινει
με τα χρονια. Ενα τεχνολογικο επιπεδο οπου ΟΛΟΙ μπορουν να γερνουν
χωρις να ασχημαινουν. Αυτη ειναι η βαθυτερη λαχταρα πισω απο το λινκ.
04-12-2018, 23:52 #415
04-12-2018, 23:56 #416
Δεν αντιλεγω ....
(Και δεν ειναι κοπελα .... γκιλφα ειναι !)
05-12-2018, 16:18 #417
05-12-2018, 17:14 #418Miliva21GuestΧαχα μωρέ έχεις δίκιο μερικά πράγματα ίσως τα έχω πάρει σοβαρά λόγω ιδιοσυγκρασιας κ μπορεί να μου λείπει λίγο ο αυθορμητισμος της ηλικίας μου...
Ντάξει είναι το τι νιώθει ο καθένας και πως το νιώθει..........Εγώ μπορεί να τα έχω πάρει με συνεση και σοβαρότητα όπως λες τώρα ..μπορεί στα 30 να μου τη βαρέσει και να μου βγουν απωθημένα και να θέλω τότε να "διεκδικησω" όσα δεν ήμουν έτοιμη ή το σκεφτόμουν μέχρι τώρα ....
Όχι ότι είναι καλό αυτό.....να σ μένουν απωθημένα που να βγαίνουν αργότερα αν έχεις και οικογένεια η οτιδήποτε είναι το χειρότερο...
Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.....
05-12-2018, 20:49 #419
Μιλιβακι τωρα θεσ να ξεχωριζεισ ντεμεκ εισαι μυαλωμενη αυριο μεθαυριο που θα κανεισ οικογενεια και θα ζεισ με αναμνησεισ φροντισε να εχεισ πολλεσ η κακεσ η καλεσ μικρη σημασια εχει ετων 38 με κορακλα 20 που να κανω μαλακιεσ πια
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
05-12-2018, 21:19 #420
Όλες κοπέλες είναι, εκτός από εκείνες που είναι προχωρημένης ηλικίας, οπότε λέγονται "κυρίες". Παιδιά μια διευκρίνηση σημαντική, για να είναι milf μια γυναίκα, πρέπει να έχει παιδί. Δεν θα μεταφράσω το milf, βγάλτε το μόνοι σας. Δεν είναι όλες οι 40αρες-50αρες milf...