Results 421 to 435 of 572
Thread: Περί σχέσης
-
05-12-2018, 22:49 #421
Κατι σημαντικο.
Οι ελευθερες, καλο θα ηταν να συμβουλευονται παντρεμενες
η εστω φιλες τους σε σχεση. Οταν μια ελευθερη συμβουλευει
μια αλλη ελευθερη (πως να προσεγγισει αντρα) το πιθανοτερο ειναι
να την πεισει οτι δεν χανει και τιποτα που ειναι μονη. Mπορει παντα
να προσπαθησει αργοτερα (να βρει αντρα). Οποτε και οι δυο
βολευονται στην αναβολη και καμια δεν μενει μονη της.
Win-win situation.
Μονο που αν γινει συνηθεια και εθισμος ... ειναι lose-lose situation.
Οι αγερωχες μοναξιες ειναι πολυ καλες οταν ξερεις ποτε το παρακανες.
- 05-12-2018, 23:31 #422Miliva21Guest
05-12-2018, 23:35 #423Miliva21Guest
06-12-2018, 00:04 #424
Λεει η μια ελευθερη στην αλλη
- Μερικες φορες σκεφτομαι τον Γιαννη ...
- Ξεπεραστον ... υπαρχουν απειροι Γιαννηδες εκει εξω.
- Δικιο εχεις ! Αλλωστε, μια χαρα περναμε και μαζι, φιλεναδα ...
Η ιδια στιχομυθια με μια παντρεμενη (η σχετισμενη)
- Μερικες φορες σκεφτομαι τον Γιαννη.
- Γιατι δεν τον παιρνεις τηλεφωνο ?
- Θα νομισει οτι του την ξαναπεφτω.
- Βρες που συχναζει και σκασε τυχαια ...
- Δεν κανω τετοια ! Αλλωστε δεν ξερω που συχναζει.
- Τοτε να σου γνωρισω καποιον που ισως ταιριαζεται.
- Μπαααα ... ασε καλυτερα. Καλα ειμαι και μονη.
- Ειπα εγω οτι δεν εισαι ?
Ποια απο τις δυο περιπτωσεις .... ξεσηκωνει καλυτερα
για συναναστροφη με το αντιθετο φυλο ?
Ποια δεν σ'αφηνει να ΕΘΙΣΤΕΙΣ στην εργενικη ζωη ?
06-12-2018, 00:49 #425Miliva21Guest
06-12-2018, 01:11 #426
Είναι και θέμα ανθρώπου έτσι, μην το ξεχνάμε και αυτό. Εκείνος/η που θέλει γνωριμίες, είτε για φιλία, είτε ερωτικά, βρίσκει, δεν περιμένει κάποιον να την ξεσηκώσει ή να τον ξεσηκώσει. Εκείνος/η που δεν θέλει κανέναν άλλο πέρα από τον εαυτό του/της, τότε ό,τι και να κάνει ο φίλος/η, μόνος/η θα μείνει...
06-12-2018, 01:31 #427
Δεν νομιζω.
Ποσο παραπανω να πιεσει (η παντρεμενη) στην δευτερη περιπτωση ?
Μαλιστα, επειδη ακριβως "συμφωνει" με την ελευθερη οτι "καλα ειναι και μονη"
η ελευθερη σκανδαλιζεται να ξανασκεφτει τις προτροπες της.
Στην πρωτη περιπτωση .... δεν υπαρχει καμια προτροπη (για σκανδαλισμους
η εστω εναλλακτικες προτασεις).
08-12-2018, 15:14 #428
Γεια σου Μιλιβα!!!
Δεν διάβασα και τις 30 σελίδες που έχουν γραφτεί αλλά απ' τα λίγα που είδα...πω ρε παιδιά έχουμε κάνει πυρηνική φυσική ένα θέμα που θα πρεπε να είναι τοοοοσο απλό!!! Η αλήθεια είναι πως στις ερωτικές σχέσεις επειδή αυτές περιλαμβάνουν εγγύτητα κτλ βγαίνουν όλες οι ανασφάλειες, τα ταμπού, οι φόβοι κτλ όλων μας και εκεί γίνεται το μεγάλο μπέρδεμα.
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες που έγραψαν οτι μιλάμε στην ουσία για διαφορετικές οπτικές στα δύο φύλα. Οι γυναίκες έχουμε μεγαλώσει με το σκεπτικό πως το σεξ είναι κάτι σημαντικό και θα κάνουμε τρομερή χάρη σε όποιον του κάτσουμε και έτσι πρέπει πρώτα να τον έχουμε περάσει από 100 τεστ, να έχουμε σιγουρευτεί για τις προθέσεις του, για την σοβαρότητα της σχέσης κι όλα αυτά και οι άντρες έχουν μεγαλώσει με το σκεπτικό πως αν δεν τους κάτσει η κοπέλα είναι άχρηστοι και έτσι πρέπει να κυνηγάνε ο, τι κινείται για να επιβεβαιώσουν τον ανδρισμό τους, άρα αφού δεν μου κάτσε απτο πρώτο ραντεβού την κάνω τρέχοντας γιατί μου ρχεται χυλόπιτα. Πώς να συναντηθούν και να τα βρουν δυο τέτοιοι άνθρωποι, μου λες;
Προσωπικά Μιλιβα πιστεύω πως έχεις πολλά τέτοια στερεότυπα στο κεφάλι σου και ενώ είσαι ώριμη κοπέλα και τα αναγνωρίζεις ως τέτοια, συνεχίζεις να τα κουβαλάς έστω κι αν δεν το καταλαβαίνεις. Πρόσεξα τις σκέψεις που είπες οτι κάνεις όταν κάποιος σου κάνει ένα όμορφο σχόλιο, ότι σκέφτεσαι αυτομάτως "τι να θέλει αυτός άραγε από μένα;" ή "θέλει μόνο να με πηδήξει;" ή "μιλάει και με άλλες και λέει τα ίδια;" και μάλιστα λες οτι καλά κάνεις και τα σκέφτεσαι γιατί στο τέλος επιβεβαιώνεσαι. Αυτό είναι αυτοεκπληρούμενη προφητεία Μιλιβακι. Δεν λέμε πως δεν υπάρχουν μαλάκες άντρες, και γυναίκες υπάρχουν , αλλά όσο τους ψάχνεις συνεχώς, τόσο θα τους βρίσκεις. Κι ο έρωτας είναι κυρίως ρίσκο! Αν δεν είσαι διατεθειμένη να ρισκάρεις, να εκτεθείς και να πονέσεις, στο υπογράφω πως ποτέ δεν θα βρεις τον έρωτα που ψάχνεις. Εσύ λες πως ζητάς και θες τον έρωτα αλλά οι πράξεις σου φωνάζουν το αντίθετο. Λες ερωτεύτηκες πλατωνικά έναν με τον οποίο εκ των πραγμάτων δεν γινόταν να προχωρήσει. Δεν ξέρω τους λόγους που δεν γινόταν , αλλά το δέχομαι αφού το λες. Η ερώτηση που θα πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου όμως είναι γιατί από τόσους άντρες, σε τόσες δραστηριότητες που έχεις, κανείς μα κανείς δεν σου κέντρισε το ενδιαφέρον και το έκανε κάποιος με τον οποίο εκ των πραγμάτων δεν γινόταν να προχωρήσει ποτέ; Καταλαβαίνεις πού το πάω; Μήπως βρίσκεις να ερωτευτείς αυτόν που από πριν ξέρεις οτι δεν γίνεται να γίνει κάτι; Μήπως έτσι προστατεύεις τον εαυτό σου και ερωτεύεσαι "εκ του ασφαλούς"; Μπορεί να λέω βλακείες, αλλά σκέψου το. Όταν λες πως θες να ερωτευτείς είσαι σίγουρη πως το εννοείς ή απλά σε τρομάζει τόσο πολύ που είσαι διατεθειμένη να μένεις για πάντα σε πλατωνικούς έρωτες προστατευμένη;
Επίσης παρατηρώ πως έχεις εξιδανικεύσει πολύ το θέμα. Δεν είναι κακό, στην ηλικία σου πολλές γυναίκες είχαμε το θέμα του έρωτα τόσο εξιδανικευμένο αλλά μου δίνεις την αίσθηση πως δεν θες με τίποτα να χαλάσεις αυτή την εικόνα που έχεις στο νου σου. ¨Ενας στην πέφτει σε μια παρέα και σου λέει τι όμορφη που είσαι. Ναι, μέσα του κατά πάσα πιθανότητα σκέφτεται πως θα σε πηδήξει, έχει ήδη φτιάξει σενάρια στο κεφάλι του, μη σου πω το χει φαντασιωθεί κιόλας και εκείνη την στιγμή μάλλον δεν τον νοιάζει και πολύ τι συναισθηματικές ανάγκες έχει η Μιλιβα και αν είναι καλό παιδί ή όχι. Σκέφτεται απλά πόσο όμορφη είσαι και θέλει να σε πηδήξει. Και;;; Όσοι έχουν σχέσεις πώς νομίζεις οτι ξεκίνησαν; Ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις; Να ένας καταπληκτικός άνθρωπος, πόσο θα μου άρεσε να αναλύσουμε μαζί το προσφυγικό ζήτημα; Έρωτας χωρίς σωματική έλξη δεν υπάρχει, αυτός που θα σου πει πως σε ερωτεύτηκε και δεν θα σκέφτεται 100 φορές το δευτερόλεπτο τρόπους για να σε ρίξει, σου λέει ψεματα.
Κι όσο εσύ θα σκέφτεσαι "ωχ αυτός θέλει να με πηδήξει και να φύγει", τόσο θα συναντάς τύπους που θα σκέφτονται "αν δεν την πηδήξω αυτή, θα μαι άχρηστος"
08-12-2018, 15:34 #429
Μπραβο ελισαβετ ειπεσ την αληθεια μπραβο
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
08-12-2018, 17:07 #430
08-12-2018, 17:16 #431
09-12-2018, 02:26 #432
09-12-2018, 12:46 #433
Δεν είμαι ελεύθερη ανασφαλειών φίλε μου, όλοι έχουμε τα θέματα μας και τις ανασφάλειες μας και όλα μας. Και ειδικά στην ηλικία της μιλιβα είναι απόλυτα φυσιολογικό μια κοπέλα να έχει τέτοια θέματα. Το καλό είναι πως μεγαλώνοντας αρχίζεις και τα συνειδητοποιείς αυτά και μπορείς να βλέπεις και εξηγείς τις συμπεριφορές σου.... το κακό είναι πως ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω.
Ε όχι και κυρία! :)
Βρε συ έχω βαρεθεί να ακούω πια αμέτρητες συζητήσεις για το σεξ (δεν αναφέρομαι στην θεματοθέτρια) λες και είναι το απόλυτο κακό πια, ο πιο επιφανειακός άνθρωπος όποιος το θέλει και το ζητάει, η πιο φτηνή κοπέλα όποια το θέλει... έλεος πια. Είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο! Μπλεκόμαστε - ειδικά εμείς οι γυναίκες ομολογώ- σε κάτι ρομαντικά παραμύθια για πλατωνικούς και αγνούς έρωτες και δεν συμμαζεύεται και ξαφνικά θεωρούμε προσβολή το να θέλει κάποιος απλά να κάνει σεξ μαζί μας. Ξέρω γω....γιατί είναι προσβολή τώρα αυτό; Ειδικά σε νεαρές ηλικίες τι θα πρεπε να θέλει ένας 25αρης ξέρω γω από μια κοπελίτσα;
09-12-2018, 12:57 #434
Οκ λοιπον ουτε εγω εχω διαβασει και τις 30 σελιδες, και συμφωνω με την αποενοχοποιηση του σεξ 100%, αυτο που γραφει η ελισσαβετ ομως ειναι απλα λαθος, και οχι μονο επειδη οι απολυτοτητες συνηθως ειναι. Υπαρχουν ανθρωποι που ερωτευονται αλλα δεν ερεθιζονται, που ερεθιζονται αλλα δεν ερωτευονται, που ελκονται απ' την ευφυια η την προσωπικοτητα η τη συναισθηματικη συνδεση και τιποτε αλλο οπως και οι συνδυασμοι αυτων και αλλων. Καθημερινα σκονταφτουν και αυτοι σε στερεοτυπα και πλεοψηφικες αντιληψεις. Καποιοι περιθωριοποιουνται κιολας. Δεν πιστευω οτι εσυ η καποιος αλλος εδω το κανει αυτο βεβαια, η κοινωνια ομως συνολικα...
Οκ, κλεινω τωρα τους στερεοτυποκαθαριστηρες (πανω απ' την κορνα ειναι) =Ρ. Συνεχιστε.
εντιτ: ενδεικτικα για γκουγκλαρισμα μερικες λεξεις-κλειδια: ασεξουαλ/asexual, aromantic, sapiosexual (μην το πει κανεις σάπχιο-σεχουαλ πλιζ χαχα)"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
09-12-2018, 13:59 #435
Είμαι σχεδόν στην ηλικία της Μίλιβα, είμαι 21, η Μίλιβα νομίζω ότι είναι λίγο μεγαλύτερη μου. Κοίτα η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω κάποιον/α στην ηλικία μας με την Μίλιβα, που να βλέπει τις σχέσεις με την ματιά που τα βλέπει η Μίλιβα. Ίσως η "ασφάλεια" που είπες, να είναι το κλειδί. Και εγώ έτσι το βλέπω το θέμα. Δυστυχώς μας φαίνεται ωραίο και ασφαλές, να κατηγορούμε τους άντρες, τις γυναίκες, να κατηγορούμε τις σημερινές σχέσεις κλπ. αλλά η αλήθεια είναι, ότι δεν ξέρουμε πως να διαχειριστούμε τις σχέσεις, δεν ξέρουμε πως να επικοινωνήσουμε με τον άλλον/η. Αυτό μας φοβίζει πιστεύω.