Ανεργία και χαρά....not - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 56
    Quote Originally Posted by garida View Post
    εχει ενα πανεπιστημιο με drama therapy msc εδω και νομιζω το κανουν και εξαποστασεως. το wolverhampton αν θυμαμαι καλα
    Ευχαριστώ ναι το χω ψάξει (όπως και για εδώ)

οχι κρεμμυδι. αλλα ναι μυριζει σαν κινεζικο στο κεντρο
    Είναι απαίσιο και γενικά η φάση με το φαι πολύ πονεμένη ιστορία.

Quote Originally Posted by oboro View Post
    mmmm onions. παντως για το θεμα των αντρων θα σου ελεγα ψαξε τι εχεις εσωτερικευσει απο μικρη ηλικια. Μπορει να βρεις λαβρακι.

(Εγραφα εν τω μεταξυ κι εγω στο θρεντ-"κεντρι", εγραφα, εγραφα... Κι η θεματοθετρια τελικα ηταν ψυχολογος :p Τρελαινεσαι μετα? λολ)
    Ναι είναι το μοτίβο του απορριπτικου γονέα (Ζίγκμουντ;;;ιζ δατ γιου;)

Senior Member
    Περισσοτερο συγχρονες αντικειμενοτροπες σχεσεις σκεφτομουν. Αλλα δεν πειραζει, και το στερεοτυπο του διοπτροφορου παππουλη που καπνιζει κοκα αρκετο ειναι, για αρχη :)
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    δεν νομιζω οτι μπορεις να καπνισεις κοκα

Περισσοτερο συγχρονες αντικειμενοτροπες σχεσεις σκεφτομουν. Αλλα δεν πειραζει, και το στερεοτυπο του διοπτροφορου παππουλη που καπνιζει κοκα αρκετο ειναι, για αρχη :)
    Χαχαχαχα έλα τον αγαπώ τον Φρόιντ (κι άλλος άκυρος που Μ αρέσει ορίστε).Σε ποιον να το λέγα και ποιος να με πίστευε στο ποστ ότι είμαι ψυχολόγος χαχα. Φίλε αλήθεια μακάρι να μπορούσες να δεις τη φάτσα μου και τη φάτσα του να πάρεις να σκίσεις όλα τα βιβλία ψυχολογίας η να ρίξεις να μου κοπανησεις το κεφάλι στον τοίχο να ρθουν όλα στη θέση τους.οριστε για δουλειά ξεκίνησα πάλι για γκόμενους μιλάω.

δεν νομιζω οτι μπορεις να καπνισεις κοκα
    Μέχρι χόρτο το χω φτασει

Quote Originally Posted by No love no glory View Post
    Χαχαχαχα έλα τον αγαπώ τον Φρόιντ (κι άλλος άκυρος που Μ αρέσει ορίστε).Σε ποιον να το λέγα και ποιος να με πίστευε στο ποστ ότι είμαι ψυχολόγος χαχα. Φίλε αλήθεια μακάρι να μπορούσες να δεις τη φάτσα μου και τη φάτσα του να πάρεις να σκίσεις όλα τα βιβλία ψυχολογίας η να ρίξεις να μου κοπανησεις το κεφάλι στον τοίχο να ρθουν όλα στη θέση τους.οριστε για δουλειά ξεκίνησα πάλι για γκόμενους μιλάω.
    Ε οχι κι ακυρος ο Φροιντ κι εγω τον αγαπω.Κοιμομουν προσφατα και με ενα κουκλακι με τη φατσα του,λολ

Senior Member
    Στο μεταξυ εγω στο θρεντ εγραφα, κι εγραφα, κι εεεεγραφα λολ :p αντε αρκετα σε πειραξα.

PS tell me about your mother lol
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Quote Originally Posted by nikoletta83 View Post
    Ε οχι κι ακυρος ο Φροιντ κι εγω τον αγαπω.Κοιμομουν προσφατα και με ενα κουκλακι με τη φατσα του,λολ
    Ε ότι ήταν ήταν λιγουλακι. Χαχα είσαι δικιά μου εσύ! Μήπως σε πλημμυρίζουν και σένα τυφλές ελπίδες;;

[QUOTE=No love no glory;1025232]Ε ότι ήταν ήταν λιγουλακι. Χαχα είσαι δικιά μου εσύ! Μήπως σε πλημμυρίζουν και σένα τυφλές ελπίδες;;[/QUΑστα να πανε!!!

Στο μεταξυ εγω στο θρεντ εγραφα, κι εγραφα, κι εεεεγραφα λολ :p αντε αρκετα σε πειραξα.

PS tell me about your mother lol
    My mother is a Gemini (like my "ex") so there is no goddamn hope

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
    Προφανώς οι λέξεις ανεργία και χαρά δεν πάνε μαζί,εξ ου και το not
    Nα σκέφτεσαι πάντως ότι δεν είσαι η μόνη σε αυτήν την φάση,πολλοί στις ηλικίες μας είναι άνεργοι.Και πτυχιούχοι.
    Αλλά να μην επαναπαύεσαι.Αν βρεθεί κάποια καλή ευκαιρία,go for it.

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
    Προφανώς οι λέξεις ανεργία και χαρά δεν πάνε μαζί,εξ ου και το not
    Nα σκέφτεσαι πάντως ότι δεν είσαι η μόνη σε αυτήν την φάση,πολλοί στις ηλικίες μας είναι άνεργοι.Και πτυχιούχοι.
    Αλλά να μην επαναπαύεσαι.Αν βρεθεί κάποια καλή ευκαιρία,go for it.
    Να μαζευτούμε να τα πιούμε ρε παιδιά τότε.αααχχ.χρονια πολλά

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Να μαζευτούμε να τα πιούμε ρε παιδιά τότε.αααχχ.χρονια πολλά
    Τι θέλετε να πιούμε?
    Είναι και κατάλληλη ώρα άλλωστε.

Η αλήθεια είναι στους θεωρητικούς κλάδους,είναι σκατά τα πράγματα.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast