Εσύ πόσο μακριά φτάνεις για το ΣΕΞ!! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 115
    Senior Member
    Εγω ειμαι διχασμενη σ'αυτον τον τομεα. Απο τη μια πιστευω οτι οι γυναικες θα πρεπε να χαν ελευθερια και στο να διαλεξουν αν θελουν τοσο πολυ το σεξ οπως οι αντρες, ισως ελυνε πολλα προβληματα, απο την αλλη μου αρεσει που ειμαι ρομαντικη και ας μου εχει δημιουργησει τοσα προβληματα.

Είπες Ακριβώς τις σκέψεις μου ομως!! Άλλαξε το σε αγριολουλουδο

Εστάλη από Redmi 5 Plus στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Α βρε γκλορι, ξερεις ποιο ειναι το προβλημα σου; Βασικα κατα βαθος πιστευω το ξερεις, αλλα θα το γραψω ετσι κι αλλιως. Αυτο που θελεις ειναι μια παθιασμενη αληθινη σχεση με αληθινο συναισθημα. Αυτο ειναι φυσιολογικο. Δινεις στο συναισθημα μεγαλη αξια, ισως μεγαλυτερη απ' οτι στο σεξ. Κι αυτο φυσιολογικο. Επισης εχεις υψηλη λιμπιντο, πραγμα επισης φυσιολογικο, οι ανθρωποι ειμαστε και σε αυτον τον τομεα σε φασμα απο τους ασεξουαλ μεχρι αυτους που σε κανουν να μοιαζεις εσενα ασεξουαλ. :p
    Το προβλημα ειναι πως τα ατομα που σε ελκουν για την εν λογω ρημαδα σχεση ειναι προβληματικα, για να μην πω τιποτε αλλο. Αργα η γρηγορα κι επειδη εχεις αντιστασεις υγιεις, απομακρυνεσαι απο αυτους και εισαι ξανα μονη μετα. Οποτε αν δεν μπορεις να λυσεις το θεμα Σχεση, πως θα λυσεις το θεμα της γενικοτερης σεξουαλικης απελευθερωσης; Αν εδινες στο σεξ μεγαλυτερη σημασια απ' οτι στο συναισθημα, θα γινοταν. Δε γινεται ομως λογω ιδιοσυγκρασιας. Οποτε βασικα θρεντ για το σεξ ανοιξες αλλα στην πραγματικοτητα κατα την ταπεινη μου αποψη παλι σαν το πρωτο θρεντ σου ειναι και αφορα και αυτο τις σχεσεις. Την ιδια σχεση, ξανα και ξανα. Που πεισματικα αρνεισαι να αναλυσεις.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Ως κοπέλα ήμουν και είμαι ανέκαθεν ρομαντική και βαθιά συναισθηματική. Σεξ χωρίς συναίσθημα, για μένα απλά δεν υπάρχει. Το πιο ωραίο είναι να έχει βρει κανείς τον άνθρωπό του ( σπάνιο στη σημερινή μας εποχή που επικρατεί η χυδαιότητα και η ωμότητα ), να ενώνεται η ψυχή με το σώμα και να γίνονται οι δύο ένα.

Είπα και γω δεν θα έρθεις χαχα!!! Τι φταίω ρε γαμωτο που και Κριός με Λέων και σελήνη στο Σκορπιό;;;ως κι οι πλανήτες με τρολαρουν!! Χαχα. Ναι φυσικά και αυτό ακριβώς θέλω! Και ξέρω ότι ψάχνω διαμάντια στα σκατα και όσο κι αν αναλύω τα θέματα μου άκρη καμία.
    Έπρεπε να με γνώριζε ο Freud (να το πάλι) να κάνε καινούργια θεωρία για τη λίμπιντο.φτου όλα στραβά!
    Αλλά αναπόφευκτα προκύπτει αυτό το ερώτημα αφού και με τη νηστεία που μου επιβάλλω πάλι σκατοεπιλογες κάνω μήπως και αρχίσω να τσιμπάω περισσότερο μπας κ αρχίσω να ξεχωρίζω καλύτερα όεο;;;

Να μαζευτούμε να πιούμε μια μέρα εμείς οι ρομαντικοί ρε παιδιά

Senior Member
    να μαζευτουμε και οι μη ρομαντικοι απεναντι σας να φαμε κανα κοψιδι

Senior Member
    Quote Originally Posted by No love no glory View Post
    Είπα και γω δεν θα έρθεις χαχα!!! Τι φταίω ρε γαμωτο που και Κριός με Λέων και σελήνη στο Σκορπιό;;;ως κι οι πλανήτες με τρολαρουν!! Χαχα. Ναι φυσικά και αυτό ακριβώς θέλω! Και ξέρω ότι ψάχνω διαμάντια στα σκατα και όσο κι αν αναλύω τα θέματα μου άκρη καμία.
    Έπρεπε να με γνώριζε ο Freud (να το πάλι) να κάνε καινούργια θεωρία για τη λίμπιντο.φτου όλα στραβά!
    Αλλά αναπόφευκτα προκύπτει αυτό το ερώτημα αφού και με τη νηστεία που μου επιβάλλω πάλι σκατοεπιλογες κάνω μήπως και αρχίσω να τσιμπάω περισσότερο μπας κ αρχίσω να ξεχωρίζω καλύτερα όεο;;;
    Μπα δυο οψεις του ιδιου νομισματος πιστευω οτι ειναι. Και ενδιδοντας και αποσυρομενη παντα κατι αποφευγεις. Γρηηηγορα στα εξπερτ, ​που ελεγε κι εκεινη η παλια διαφημιση.

Αργησα να απαντησω στο θρεντ σου, γιατι πιστευω στην εγκρατεια. :]
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Quote Originally Posted by No love no glory View Post
    Οι άντρες σκέφτονται το σεξ ανά 7 δευτερόλεπτα εγώ ανά 2! Χαχα! Ορμονικά μόνο έχω ψαχτει και όλα "καλά".
    Εμμ μήπως γιατί δεν Μ αφήνω να κάνω όσο θέλω;;
    Για γκάλοπ το πήγαινα πάντως πάλι στα θέματα μου μας έβγαλε...φτου

Πόσο καιρό έχει να πας με άντρα? Ή σου τυχε κανας πολύ χαρισματικός και ψάχνεις τέτοιο επίπεδο?
    γιάννης

Χαχα εμ περίπου δύο μήνες.....ούτε καν μη μπερδευεσαι.Οι λόγοι αναγράφονται πιο πανω...

Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Δεν ξέρω πόσον χρονών είσαι φίλε μου, αλλά όταν μιλάς με έναν πνευματικό από τα 12 σου και ξαφνικά, βγαίνεις για να φλερτάρεις στα 15-16 σου, καταλαβαίνεις πως σου έχουν αποτυπωθεί κάποια πράγματα. Έχω και εγώ μερίδιο ευθύνης που κώλωσα το ξέρω, γι'αυτό κατηγορούσα τον εαυτό μου 4 χρόνια, που κώλωσα τότε.

500 χλ. είναι η απόσταση από εκεί που σπουδάζω, στο πατρικό μου. Εκεί πήγαινα ουσιαστικά, αλλά είχα κανονίσει και ραντεβού, δεν ξέρω που βλέπεις το περίεργο.
    Δεν ξέρω πόσων χρονών είσαι αλλά καλά κάνεις και φλερτάρεις από τα 15-16 σου! Απλά κτίζε με την εμπειρία!
    Καλά κάνεις που έχεις κάποιον μεγαλύτερο σου να σε καθοδηγεί. Τουλάχιστον δεν κινδυνεύεις ούτε εκτός πορείας να βγεις ούτε να πάθεις κατάπτωση όπως πολλοί εδώ.
    Πλησιάζουμε όσο πιο νωρίς γίνεται κάποια που μας αρέσει, αλλιώς σπαταλάμε σκέψη και χρόνο.
    γιάννης

(τώρα το δα για κάποιο λόγο) θες να μου πεις γιατί δεν σ' άρεσε;

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by garida View Post
    να μαζευτουμε και οι μη ρομαντικοι απεναντι σας να φαμε κανα κοψιδι
    Χαχαχαχαχαχαχα
    Έκλαψα με την γαρίδα.....

Εγώ θα έρθω να πιω γιατί ειμαι ρομαντική Αλλά θα τσιμπήσω και κάνα κοψιδι γιατί ειμαι του κρέατος...

Miliva21
    Guest
    Νο λαβ......

Νμζ ότι όπως ειπώθηκε και παραπάνω πέφτεις σε λάθος ανθρώπους....σε ανθρώπους που έχουν γενικά θέματα δικά τους ή που δεν είναι σε φάση.......

Επίσης υποψιαζομαι πως δισταζεις να ενδωσεις στο σεξ απλά για το σεξ από φόβο μήπως αλλάξεις σαν ψυχοσύνθεση και στα θέλω σου.......Και χάσεις κάτι από αυτήν την αθωότητα που θες να έχουν.οι σχέσεις σου.....

Τι να κάνουμε δυστυχως δεν είμαστε πρωταγωνίστριες σε ροζ μυθιστόρημα ( αν και αυτές βασανίζονται Αλλά στο τέλος βρίσκουν την αγαπη)

Εγώ νομίζω ότι πρέπει να ακούσεις το σώμα σου και να ενδωσεις σε νέες εμπειρίες χωρίς να φοβάσαι ότι θα αλλάξεις....εξάλλου όταν βρεθεί στο δρόμο σου ο έρωτας τα συναισθηματα και τα θέλω σου θα είναι ακόμα εκεί και θα βγουν στην επιφάνεια...απεναντι σε ενα συγκεκριμένο πρόσωπο........

Μέχρι τότε πρέπει να βγούμε και να ψάξουμε...να κυληστουμε στις λάσπες και στα σκατα για να καταλάβουμε τι θέλουμε και πως μπορούμε να το έχουμε...

Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Νο λαβ......

Νμζ ότι όπως ειπώθηκε και παραπάνω πέφτεις σε λάθος ανθρώπους....σε ανθρώπους που έχουν γενικά θέματα δικά τους ή που δεν είναι σε φάση.......

Επίσης υποψιαζομαι πως δισταζεις να ενδωσεις στο σεξ απλά για το σεξ από φόβο μήπως αλλάξεις σαν ψυχοσύνθεση και στα θέλω σου.......Και χάσεις κάτι από αυτήν την αθωότητα που θες να έχουν.οι σχέσεις σου.....

Τι να κάνουμε δυστυχως δεν είμαστε πρωταγωνίστριες σε ροζ μυθιστόρημα ( αν και αυτές βασανίζονται Αλλά στο τέλος βρίσκουν την αγαπη)

Εγώ νομίζω ότι πρέπει να ακούσεις το σώμα σου και να ενδωσεις σε νέες εμπειρίες χωρίς να φοβάσαι ότι θα αλλάξεις....εξάλλου όταν βρεθεί στο δρόμο σου ο έρωτας τα συναισθηματα και τα θέλω σου θα είναι ακόμα εκεί και θα βγουν στην επιφάνεια...απεναντι σε ενα συγκεκριμένο πρόσωπο........

Μέχρι τότε πρέπει να βγούμε και να ψάξουμε...να κυληστουμε στις λάσπες και στα σκατα για να καταλάβουμε τι θέλουμε και πως μπορούμε να το έχουμε...
    Σ'ευχαριστώ Μιλιβα ΑΧ! Για κάποιο λόγο καταπνιγω και τις σωματικές και τις συναισθηματικές μου ανάγκες....τελικά με αυτοσαμποταρω τρελα.
    Πόσο σωστο αυτό που λες ότι φοβάμαι μη χάσω κομμάτια του εαυτού λες και θα "μολυνθω" απ'το πολύ σεξ.. Μα ότι πας να κρύψεις θα σου βγει έτσι δεν είναι;;;
    Πάντως αν πολύ σωστά μου λες να ακούσω το σώμα μου....κλειδωστε τους άντρες σας σπίτι! Και δε γελάω.

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast